icon

Partner ma podviedol a čakajú dieťa

adka123123
11. jan 2014

Viem, ze ju to takych tem asi kopu, ale momentalne nemam sil hladat. Partner bol pred 3 mesiacmi v zahranici, raz sme sa strasne pohadali, a podviedol ma. Vcera mi to oznamil a ako maly bonus k tomu. Caka s tou cuzou dieta. Prosim povedzte mi ze nie som sama. A ako mam postupovat dalej. Chcela by som vyhladat odbornu pomoc, avsak v momente ak otvorim usta placem. Som na tom dost psych.zle. nikdy som nic podobne nezazila. Deti nemame, hned sme sa rozisli. Skor som myslela na to, ako by ste sa zachovali? Co by ste teraz na mojom mieste robili? Nepovedal mi ani len prepac. A dolezita poznamka, je to typ cloveka, tzv manipulator. No vzdy som vedela zareagovat, zachovat sa primerane, no teraz som oslabena a snazi sa mi vnutit, ze to vlastne ja som na vine

dilino
12. jan 2014

aku viazanosť maš ved si napisala deti že nemate čo je to za viazanosť ty sa s toho dostaneš len chce to čas vydrž

moni244
12. jan 2014

@adka123123 myslim, ze sa da blokovat aj cislo bez toho aby si ty menila svoje. drz sa, rob to, co robim ja, ked mi pise biologicky otec chujoviny, rovno maz sms bez precitania. od zaciatku citam tvoj pribeh a si super, mas moj obdiv a respekt, ty to zvladnes a nebude treba ani pol roka

hoblinka13
12. jan 2014

@adka123123 uz mu neodpisuj na nic.tak ho najviac ranis a aspon z casti vratis to,co ti spravil

adka123123
autor
12. jan 2014

@dilino myslim viazanost u mobilneho operatora.
@kveta a to sa da?? zmenit cislo?? a pausal a vsetko aby mi ostalo? ak ano, tak hned ako budem v meste si to pojdem vyriesit.
@moni244 Si zlata Monika. To verim, dnes ked mi prisla rodina gratulovat, usmiala som sa, hrala s drobcami a pritom som myslela na to ako som vo vnutri zranena. Cudzi clovek by ani netusil ze ma nieco trapi. Ale to som ja, okem kruhoch pod ocami to neviem dat na sebe vediet.

adka123123
autor
12. jan 2014

@hoblinka13 Uz nebudem. Taku ludia by nemali mat deti. Ako moze clovek ktory toto dokaze vychovavat dieta

kveta
12. jan 2014

@adka123123 Ano. Da sa. Menila som viazane cislo dva krat. Za utajenie sa platil jednorazovy poplatok okolo 16 eur. Kolko je to teraz to netusim.

kveta
12. jan 2014

@adka123123 Este stale mu chces nechat tych tristo eur? Ja by som si ich smskou vypytala vratit.. 😀

adka123123
autor
12. jan 2014

@kveta To je super, musim si to zariadit. Vies, ja na toto nie som. OOOOOOCH PAKO JEDEN SKURVENY MAGOR DEBILNY.....jak ja ho neznasam...!!!!!!!!§

kveta
12. jan 2014

@adka123123 Mrkni do Tvojho telefonu ci pri jeho kontakte nie je moznost ho zablokovat.

adka123123
autor
12. jan 2014

@kveta iba že odeslat do hlasové schránky

dossy
12. jan 2014

cele vymyslene .. niekto sa nudi !!

adka123123
autor
12. jan 2014

@dossy Bola by som rada ak by to bolo vymyslene, ver mi. Alebo sa to vsetko zda ako rozpravka na dobru noc?

majka99999
12. jan 2014

@adka123123 by som mu odpisala, ze fyzicky uz s tebou nic nema, ale financne ti dlzi 300 eur, ze aby pri tom novom stasti nezabudal na stare dlhy. Hoci, asi najradsej by som neodpisovala nic. Nemusis mazat, nechaj si ich. Ak by za tebou prisiel s prosikom, precitala by som si ich, aby som nezabudla, s kym som sa to rozisla.

adka123123
autor
12. jan 2014

@majka99999 Uz nebudem odpisovat nic. S prosikom???!!! v garazi mam brokovnicu a 500 brokov vsetky by som mu ich v tom momente nastrielala do zadku (keby len) Nikdy nevstupim 2x do tej istej rieky. Viem,ze budem teraz kazdy den plakat, az sa toho bojim, musim si najst nieco co mi hlavu zamestna na 120%....

kveta
12. jan 2014

@adka123123 Plac hodinu denne. Normalne si na to vymedz hodinu, vyrev sa a potom sa pokusaj 23 hodin na to nemysliet a normalne fungovat. Potom zase hodinu plac. Odsmutit to musis, inak Ta to casom dobehne..

renka40
13. jan 2014

nezaoberaj sa tým, že vinu hádže na teba!!!!! (už toto je znak, že je to sebec!!!!!) Asi toto ťa dosť sere, ako sa iní pozerajú na teba.... toto vyhoď z hlavy! Ty vieš aká je pravda! popraj mu šťastie, zatvor za ním dvere, nemysli na neho, neľutuj sa pridlho ako ti ublížil, ... a život sa vráti do normálu
To nie je veriaci človek, to je pokrytec (či s ochranou je to akože sa nič nestalo?! a ono ho ochrana zradila a odrazu sa stalo z milovania plodenie... veď veriaci sa majú milovať za účelom plodenia detí 😀 ináč by nemali 🙂 tak sa mu to asi vymstilo 😀 😀 😀 )

Nemáš čo ľutovať!!! Dobre, že sa to prevalilo tak skoro, kým nemáte deti!!!!

renka40
13. jan 2014

tak som rozmýšľala: KEBY VŠETCI TÍ HAJZLI VYMRELI !!!!!!! Proste prišlo by niečo a oni by pokapali - tí magori, tyrani, sukničkári.... bola by som zvedavá koľko by ich bolo 🙂

kveta
13. jan 2014

@renka40 Neblazni! Kto by nam robil deti??? 😀

kiki68
13. jan 2014

kasli na neho, myslim,ze ten sa viac natrapi ak to dieta skutocne cakaju a este je aj jeho.
Inak by nedosiel s prosikom,ze odpusti mi...a potom to neotocil takto hnusne.
Ked chlapom dochadzaju psie oci zacnu vytahovat taketo zbrane,aby sa zena zle citila.
No co ked je to retard, bud rada,ze si to zistila este ako slobodna a bezdetna...potom by to bolo horsie...takto zacnes novy zivot,mozno do roka najdes uplne ineho a ovela lepsieho chlapa. 😉

renka40
13. jan 2014

@kveta 🙂 🙂 🙂
(spermobanky sú určite plné. Plné spermií od tých hajzlov 🙂 )

kveta
13. jan 2014

@adka123123 Ako sa mas?

janus32
13. jan 2014

@adka123123 si myslel,že sa mu hodíš okolo krku?psycho..nevie ako ti ublížiť,tak ťa nazval pako...dilinko...na svoj vek by už mohol mať rozum...aspoň vidíš podľa jeho reakcií čo je zač 🙄

majka99999
13. jan 2014

@adka123123 veru, ako sa dari?

enuliatko
15. jan 2014

@p.j.jacky on sa tak sprava podla mna,lebo ho to stve,ze teraz mas priatela anovu rodina a si spokojna a tak to ma byt(:

moonlight1210
15. jan 2014

@sissy27 ona si musi odpustit. Lebo sa jej podchvilou, len co pre nieco padne do depky, vratia negativne pocity s tymto spojene. Ako ju vlastne oklamal, aka bola blba, naivna, ako jej ublizil, atd.
Hlavne ak bude riesit nejaky dalsi podraz od niekoho.
Bude reagovat utocnejsie, lebo bude citit potrebu silnejsej sebaobrany. Dotycny nemusi tusit, ze je taka, lebo este v sebe nosi krivdy z byvaleho vztahu.
Ked si odpusti, ze ju tento oklamal (aj ked je to paradox, lebo to by v jazdom vztahu musela byt stale len v strehu), dopraje si tym pokoj. A viac tuto konkretnu zalezitost riesit nebude. Proste stalo sa. Chlapec na svoj zivot, ona svoj, uz ide ken o to ako kto z nich vyuzije sance.

Aj ked teraz je to tazke, lebo potreba zadostucinenia je silnejsia. Takze neskor, ale nech si odpusti.
Uz aj preto aby nezistila casom ze dalsie vztahy ma nielen pre lasku, ale aj na pozdvihnutie sebavedomia. Ako ukazku pred svetom (a nim): hladte, ako som sa z toho okresala.
Jednoducho nech ma do noveho vztahu cisty stit.

romanovic
15. jan 2014

@moonlight1210 velmi dobre pises. A nielen teraz.

matahary25
15. jan 2014

Keby sa to stane mne tak by som ho nechala ist kadelahsie. Dolezite je si uvedomit ci ste sa predtym bezhranicne milovali alebo ste boli spolu uz len zo zvyku a liezli si na nervy. Moja dobra znama neveru odpustila zobrala muza na milost ale jedna velka katastrofa su sice spolu doteraz no taky vztah by som mat nechcela aj ked tam boli aj ine faktori,ktore spravili v ich vztahu trhliny

adka123123
autor
16. jan 2014

@renka40
@kveta
@kiki68
@janus32
@majka99999
@enuliatko
@moonlight1210
@romanovic
@matahary25 Dobry vecer kocky, tak. Par dni som si to tu necitala. Tak poporiadku. Den mi dal pokoj. Ja som ani nemala potrebu mu pisat alebo volat. Bolo mi dobre. A tak mi napisal, ze mu je luto co sa stalo, ale ze uz s ty nic nespravi a ze ja som skvela a nemam sa trapit a podobne chobotiny. Ja nic...o 10 min dalsia sprava ze: IGNORACIA??!! ja nic...o 5 min: Vedel som to!! a tak mi prislo asi 40 sprav, s tym ze ma tam tak dourazal, ze aka som ja stetka, ze urcite som mala aj ja niekoho. Ze urcite som ho nejak oklamala a ze aj tak by sa rozhodol pre nu(to ma dost zabolelo) lebo ona by ho tak nikdy neignorovala (WTF??!!!) ...a ze som kadekomu nohy roztahovala urcite.
No poviem Vam ja som len s otvorenymi ustami citala. Tak som mu napisala uplne kludne spravu, ze mi urobil nesmiernu laskavost, ze sa takto zachoval. A ze mi tak napisal, ze o to menej za tym vsetkym smutim. Jednoducho, ze neviem ci existuje zivot po, alebo nieco, ale ze verim, ze raz uvidi ze ako to v skutocnosti bolo. Ze mne ide take nieco pisat a on ako sa zachoval. Ze ja som za nim plakala ako sa trapi ako mu je a on si to rozdaval s inou. Ze som do nasho vztahu dala vsetko.....a vsetko co som napisala bola pravda.
Na to mi hned volal, ja nic. A tak mi napisal, ze vsetko co mi zle napisal, nech na to zabudnem, ze on uz je z toho hotovy a neuvedomil si co urobil. Ze mu mam odpustit, ze ma miluje...(???) a ze vzdy budem jeho princezna...no ja som na rit padala. A dnes mi volal asi milion krat. Nedvihala som. Tak zase spravy, ze este pred tym nez odide ze mi chce zavolat, ze mi to chce vsetko vysvetlit ze nie je vsetko tak ako sa zda ( :D, to ja som mimo, alebo on???) A potom, ze tu poslednu spravu odomna si cital asi 100x a ze zakazdym place. Ze mam vo vsetkom pravdu a ze aj tak bude cely zivot lubit, ze bude sa modlit aby som si nasla niekoho kto si ma naozaj zasluzi....
No to by ste mali citat. Chapete to?? Ja nie...proste uplne vygumovany clovek.
A ja?? obnovila som kontakty, obnovila som si FB, aj ked nechodim tam casto (uz aj tam mi vypisuje-fuck), zacala som sa stretavat s ludmi. Kazdy den mi niekto novy kamarat, kamaratka zavola ako sa mam. Zajtra idem opat na bowling s kamaratmi, chem sa ho naucit hrat 🙂 v sobotu pride cela rodina, tesim sa. No jednoducho snazim sa. Ale....napirklad teraz aj ked nechcem, zacnem si predstavovat ten vecer minutu po minute,,,ze teraz sme dovolali...a teraz on utekal k nej..a teraz som ja pozerala na telefon, zavolat nezavolat? A teraz zaspavam..a on....no stale je to take podvedome. Mozno je to chyba, mozno nie...absolutne to na sebe nedavam vediet. Jediní ludia, ktorym som to povedala, ste vy tu a jedna z rodiny. To je vsetko. A zaroven som aj strasne rada lebo (budem sa opakovat) tolko podpory ako som nasla tu....chodim si to tu citat ak mi je najhorsie...a neviete si predstavit ako to pomaha.
Uplne suhlasim s @moonlight1210 , neviem ci studujete psych. ale uplne ste to vystihli. Ak vidim, ze na mna niekto utoci, reagujem uplne inak ako doteraz, doteraz so to neriesila, usmiala sa...a teraz? Snad to pominie. Niekedy to na mna dolahne, pocity sa vratia. ALE potom si spomeniem na to, ako by to vyzeralo, ak by sa to stalo o 10 rokov...o 20..keby sme boli spolu, mali deti. Nechcem na to ani len pomysliet. A ze vpodstate je dobre, ze je tam dieta, inak by som sa to nedozvedela.....DAKUJEM ZA VASU PODPORU

kveta
16. jan 2014

@adka123123 Odchadzajuci partner pripada opustanemu atraktivnejsi. Preto tak salie laskou, ked ho ignorujes..

kveta
16. jan 2014

@adka123123 Na fb ho mozes zablokovat.