icon

Partner ma podviedol a čakajú dieťa

adka123123
11. jan 2014

Viem, ze ju to takych tem asi kopu, ale momentalne nemam sil hladat. Partner bol pred 3 mesiacmi v zahranici, raz sme sa strasne pohadali, a podviedol ma. Vcera mi to oznamil a ako maly bonus k tomu. Caka s tou cuzou dieta. Prosim povedzte mi ze nie som sama. A ako mam postupovat dalej. Chcela by som vyhladat odbornu pomoc, avsak v momente ak otvorim usta placem. Som na tom dost psych.zle. nikdy som nic podobne nezazila. Deti nemame, hned sme sa rozisli. Skor som myslela na to, ako by ste sa zachovali? Co by ste teraz na mojom mieste robili? Nepovedal mi ani len prepac. A dolezita poznamka, je to typ cloveka, tzv manipulator. No vzdy som vedela zareagovat, zachovat sa primerane, no teraz som oslabena a snazi sa mi vnutit, ze to vlastne ja som na vine

kiki68
22. jan 2014

baby mam doma cervene vino,biele, a aj dobru 20 rocnu whisky...reku asi si ulejem,bo toto ani v Dallase nebolo... 😀 vsetky ste samozrejme pozvane! 😉

Tych deti,co sa pocalo vraj z ducha svateho je tento rok nejak nad limit... 😀

palomka
22. jan 2014

Najprv bolo priznanie...teraz liskanie a nasleduje urazanie...som zvedava k comu vsetkemu sa mozno este prizna 🙂) este dobre ze muzi nevedia tak dobre klamat ako zeny :P

hoblinka13
23. jan 2014

@adka123123 ahaaa takze vymyslel bohovsku vyhovorku

meamak
23. jan 2014

@adka123123 asi teraz neprejavim sucit pretoze si myslim ze je tu dost ludi co ta polutuje... Ja ti vsak poviem ze keby sa to stalo mne tak som rada ze teraz a nie ked budeme mat dve deti!!! Bud rada ze si sa ho zbavila, taky clovek si ta nezasluzil. Vyhladaj pomoc psychologa, zmen uces a vsetku tu negativnu energiu ktoru mas, daj do sportu... Zahlt sa aktivitami aby si mala co najmenej casu na chmurne myslienky. Drzim palec!!! HLAVU HORE!!!! 🙂

adka0987
23. jan 2014

@adka123123 aj mna moj miluje tak velmi .moje deti mi vcera povedali co poculi ....mami on povedal ze ta necha .12 rokou trpenia ponizovania bytki.a vselico ine a on mi povie lubim babika moja ja by som bez teba zit nevedel 😀

sklamana30
26. jan 2014

@adka123123 no mna priatel nechal po 4 rokoch z jedneho dna na druhy.Bolo to necakane a pripadala som si ako v zlom sne.Niekedy si tak este stale pripadam.Samozrejme bola za tym ina zenaska.☹uz s nou aj byva a hra sa na stastnu rodinku. Je tomu 4 mesiace takze ta velmi nemozem povzbudit lebo ja sam este potrebujem "nakopnutie"len som ti chcela povedat ze nie si sam je nas isto viac a kedy kolvek si budes chciet popisat kludne sa ozvy.Boli to a isto este neaku tu dobu bude.Treba dat hlavu hore nahodit usmev aj ked niekedy je to velmi tazke a zacat od znovu.Vraj cas vsetko zahoji tak uvidime 🙂Treba verit ze sa nam to stalo lebo na nas caka nieco o vela lepsie a niekto kto si nas naozaj zasluzi!!!!

lili_mia
29. jan 2014

@sklamana30 ja som toto zažila po roku a pol .. ju po 4 mesiacoch požiadal o ruku, do roka a do dňa od nášho rozchodu svadba, jeho už manželka na fb spoločné fotky, na pokeci aká je šťastná manželka ... ja jej gratulujem, že mi ho vzala, s tým chlapom sa to veľmi zle vyvíjalo a časom by som trpela ešte viac
@adka123123 napíšem ako mi na hubu príde 😀 neexistuje slušné slovo na toho devianta, čo svoju neveru hádže na už bývalú partnerku .. viem, že teraz to máš ťažké, ale neboj, si na dobrej ceste za lepším .. ono ak máš silu, skús si pozrieť jeho fb, či nejaké iné sociálne siete, kde je on zaregistrovaný, či to náhodou nebolo o tom, že s tou druhou už chcel byť a s tebou si len užíval a akosi mal problém povedať slovo koniec, rozchod ... čiže ani trochu ho neľutuj, podľa mňa ťa takto zmanipuloval, on chudáčik bol po hádke tak roztrasený, že doslova spadol so stoporeným penisom do nejakej vagíny voľne pohodenej na ulici a úplnou náhodou ju oplodnil a aby on nebol sviňa, hajzel, všivák, tak na teba smeruje pozornosť, že to ty si začala s hádkou, detail, že inej spravil dieťa je zrazu nepodstatný .. zbavuje sa zodpovednosti za svoje činy

p.j.jacky
30. jan 2014

@adka123123 ahojky,ako sa mas? citam co si za posledne dni prezila.ako ti vycital ze si ho vlastne ani nikdy nemilovala lebo .... joooj toto mam aj ja! znova a stale je to o tom istom ze nechce priijat tvoj ex fakt ze to posral on.Aj ja som si tymto presla.Zaujimave ze je to ako cez kopirak! Zalezi uz na tebe ci budes davat sancu.Ja sa priznam davala som aj ja sancu.a nie jednu,nie dve bolo ich vela...a ked som si ja nasla niekoho po tom co som podala ziadost o rozvod som kurva a urcite som ho ja podvadzala skor ako on mna! 😀 a nakoniec mi ex povedal ze je jedno kto koho podviedol,ale ja som bola ta co odisla!rozbila rodinu...noo tak sa drz...

romanovic
30. jan 2014

@p.j.jacky Kokso, to je sila! 😠

borkavan
2. feb 2014

@sklamana30
@lili_mia no aj mne sa to stalo dávno, pradávno, že ma priateľ nechal po 10-tich rokoch v noci mi to volal. Lebo ja som mu volala v ten deň a bol vypnutý. Povedal mi len, že už našiel svoju druhú topánku a že je konečne šťastný, že sa už nemusí pretvarovať. Presne do roka a do týždňa sa oženil s tou jeho druhou topánkou, ja zúfala zdrhla do Anglicka, lebo sa presťahoval do môjho mesta, kde predtým nechcel bývať. Že taká diera. A keď som sa po 3- rokoch vrátila z Anglicka už bol v rozvodom konaní... Je to proste kolegiálny typ. Lebo mňa nechal kvôli kolegyni, a potom zmenil prácu a henta ho nechala. Ale neviem či lebo ju podvádzal s kolegyňou alebo prišla na to, že je to pako. Ale proste teraz žije s má dieťa s ďalšou kolegyňou... Dovolím si tvrdiť, že viem dokedy s ňou bude... pokiaľ nezmení jeden s z nich prácu a on si nájde novú kolegyňu.
TEraz sa na tom smejem, ale vtedy som mala 28 a na 2 roky sa mi zrútil svet kvôli nemu.
To len tak na okraj.
@adka123123 tak si dobrá, že si sa z toho tak rýchlo otriasla, ale vlastne on ti aj pomerne dlbore pomáha. že najrpv sa vyspal a bude mať dieťa, potom sa nevyspal a žiadne dieťa nečaká a nakoniec je to jeho skúška voči tebe.. kokšo... prvotriedny magor. Neľutuj sa. Aj keď ťa to do toho bude občas ťahať... Proste to tak bolo a stalo sa to takto a hotovo. Buď hrdá na seba, ako dobre sa z toho dostávaš a hlavne rýchlo. 🙂

lili_mia
3. feb 2014

@borkavan Chápem, vdaka, že si mi to napísala, ja som 2,5 roka po tom rozchode a priznávam, tiež to boli dva roky, čo som nevedela, kde je sever. Ale nechcem byť sviňa a myslieť na nich s tým, že sa rozvedú, alebo ona bude držať rodinu pokope, lebo má tesne pred 40tkou. Proste už neriešim, ale ked ho zazriem na ulici, chytá ma na zvracanie, psychika ešte funguje 😒

borkavan
3. feb 2014

@lili_mia no to ešte dlho bude. Ja mám toho svojho dokonca už aj na FB... mne už nič nerobí, ale ja to mám už 10,5 roka po tom. Ale dlho mi bolo ešte zle, alebo som sa vyhýbala miestam, kde by som ho mohla stretnúť. Ale už som sa nechcela k nemu vrátiť alebo tak... proste len som sa mu vyhýbala.

lili_mia
3. feb 2014

@borkavan mne sa robí zle z toho jeho dokazovania mi, že mu je lepšie .. on sa k nej akosi nenápadne pritúli a pritom pozerá na mňa a ja len nádych výdych, aby som tam neprišla k nim a nerozbila mu hubu krompáčom .. inak mám pocit, že ok, síce občas pekná spomienka, ani ho nespomínam, že aha ved vtedy som tam bola s nim, jej posledny ples som mala s nim a tak, proste nespominam na neho, ale ked ho vidím, fuj ale mi je zle

bambinkaa
6. feb 2014

bud rada ze si sa ho zbavila. Mnohe z nas presli niecim podobnym uz raz v zivote a vsetky sme radi, ze sme sa ocitli niekde uplne inde s niekym uplne inym :D teraz je to tazke, ale po roku budes 1 krasna vyrovnana zena, ktorej sa toto uz nikdy nestane, lebo clovek uz si vybera partnera potom podla istych kriterii ;) No nie je dobre pocut kazdy den milujem Ta? 🙂 alebo Miacik? atd.? alebo ze si Ta ten muz vazi a vidis, ze pre Teba urobi cokolvek. Je to nesmierne dolezite. A TOTO mas teraz sancu najst!!!! A po case sa naucis znova doverovat. Teraz sa vyplac, tu negativitu nejak vybi zo seba, netlac do seba emocie. Ten sport je dobry napad a pamataj si ze horsie to nebude 🙂 LEN lepsie to moze byt 🙂 lebo naspadnes uz do tej istej jamy 🙂 bud rada, ze si sa ho zbavila a bud vdacna za tuto prilezitost zivotu, najst nieco ovela lepsie. Drzim Ti palce velmi velmi, vela stastia Ti prajem :D

kiki68
6. feb 2014

no mne jeden moj ex takto hovoril (uz mal dlhsie druhu) ze po nom kuka nejaka zenska,ze ju nechce a vraj ma z nej dojem,ze je to naozajstna bosorka... 😀 tak ho musela pekne urieknut,aj mu pocarovat,ked o par tyzdnov prisiel s tym,ze je s tou bosorkou strasne stastny,zrazu z nej bol andilek...to som skoro onemela...musela som zist naspat do klubu,kde sme boli a tam to niecim zapit ...normalne som myslela,ze mu jednu plesknem po tlame... 😀 niektori chlapi su fakt zabavne kusy....

adka123123
autor
12. feb 2014

@kveta
@renka40
@majka99999
@mamavera
@katulka74
@kiki68
@palomka
@hoblinka13
@meamak
@adka0987
@sklamana30
@lili_mia
@p.j.jacky citala som 2x tvoj prispevok...padam na rit....fakt
@borkavan
@bambinkaa
@kiki68

Tak moje zlate! Konecne po xy rokoch som prisla na tento nick. Ako inak opat sa usmievam 🙂 ste hrozne zlate, ja ani neviem vyjadrit vdaku za to ze mi vycarujete usmev na tvari. Keby to bolo mozne, ako kočky vyssie spominali, tak dame taku babsku jazdu ze koniec 😉
Tak slubila som, ze budem pisat ako to pokracuje tak teda...

Myslim, ze vydrzal najviac dva dni neozvat sa mi. Jednoducho kazdy den spravy ako: ako som mohla zahodit nasu lasku, a ze ja som nebola uprimna (pozrela by som sa do mobilu, ale je mi na grc ked vidim tie slova) jednoducho to co stale. Na fb som ho blokla, tak mi vypisuje na mobil. To este musim poriesit, lebo som to zanedbala, a takto to dopadlo. Obvinovanie, obvinovanie, obvinovanie, lutovanie atd. VRAJ KAZDY ROBI CHYBY A MALO BY SA ODPUSTAT!! No jasneee, preco nie, ale on si nezasluzi ani moj nadych kvoli vysloveniu jeho mena a nie to este odpustenie.
Vyssie je prispevok o tom ako jedna kocka dala chlapovi x sancí. To u mna nehrozi. Ani bohovi. Dokonca mi prisla sprava, ze by sme si mali zavolat, lebo ze sme si mnohe veci nepovedali a ze by to pre nas bolo lahsie.
Poviem Vam pravdu zeny, vzdy ked mi ten hajzel napisal, tak som bola asi 1hod vykolajena. Proste neustale bombardovanie spravami, posielanie mojich fotiek: aha ako krasne si sa tu na mna usmievala....alebo: Ked som chcel objat cely svet, tak som objal Teba a podobne pi*oviny (pardoon). Posiela mi svoje fotky (je fakt krasny, uznavam ☹ nemozem si pomoct, proste bol pre mna dokonaly ) ale rychlo som vymzala a myslela na nieco ine. Neplakala som fuuu uz dost dlho, vzdy ked to na mna pride, tak idem navarit, upratat, pustim si hudbu, proste nieco co zamestna moj mozog. Ale nestava sa to casto.
A teraz to zle. Samozrejme, idem hrat bowling,s kamoskou na veceru atd atd tad a stretnem novych ludi. Ale kazdy kto sa ku mne priblizi a snazi sa nadviazat akykolvek kontakt, muzov myslim, ihned sa vzdialujem a udrzujem si odpstup, niekedy som aspon zasrandovala ale teraz uz ani to. Utekam ☹ Verím, ze je to len docasne.... Len ja uz neverím nikomu, ani rodine, ani kamaratkam ani nikomu.... ☹ drzim si odstup od kazdeho. Dotkne sa ma kamoska a ja sa myknem....toto musim este vylepsit.
Co sa tyka toho..podviedol nepodviedol...PODVIEDOL, tym som si ista. Napisala som mu jednu poslednu spravu, ze nech mi uz da pokoj, nech mi neposiela svoje fotky, lebo ma z neho napina a ze nech uz mi neklame s tym ze ma nepodviedol, lebo tym uz aj tak nic nedocieli. Tak odpisal fajn, uz ziadne klamstva ale dvihni prosim a bla bla bla. Samozrejme, ignorace. Doteraz to boli urazky, ospravedlnenia atd...no v poslednej dobe su to len zamilovane spravy ako ma miloval, ako miloval moju hornu peru ked ma pobozkal, ako miloval, ked som si na nho pri soferovani vylozila nohy atd atd. Preposlala som to kamaratke, ktora mi povedala, ze ho nepozna atd, ale ze ma miluje a mala by som odpustit. Nepripada to do uvahy, len som Vám chcela priblizit obsah tých sprav.
Teraz je den ticho. Tak som zvedava dokedy.

Dakujem vam za kazdu jednu spravu. Ani neviete ako velmi si to cenim. Kiezby som mala take kamaratky aj tu a nie len vo virtualnom svete. Kazdej jednej boztek na licko a pripijam si na Vás...

kveta
12. feb 2014

@adka123123 K tomu mam len jedno: Dufam, ze Ti vratil prachy. Inak neskutocny narcis.. :D

borkavan
12. feb 2014

@adka123123 tak som rada, že si sa ozvala a napísala pokračovanie. Veru si naňho poriadne naštvatá a vôbec na celý svet. a to že nedovolíš nikomu sa priblížiť, je normálne. Však je to všetko čerstvé a on ti vlastne ešte nedá pokoj. rozchádzajúci majú fázy, takže po tejto jeho zamilovanosti, ti bude zas nadávať. Ja neviem, či mu máš dať šancu...to je na tebe ako to cítiš.
a napr. ja po tom poslednom rozchode, kde ma nechal po potrate som nenávidela tiež všetkých. žila som iba virtuálne a chodila do práce, kde som sa pretvarovala. A nadávala som na pokeci každému, kto mi napísal. Takže pre vela chalanov som xantypa - teda tých pokecových. Až jedne sa nedal odradiť... nechápem prečo a už čakáme spolu dieťatko teraz. Ale prežil si pri mne vela krušných síl.
hlavu hore a nechaj sa unášať pocitmi...musíš si prejsť aj ty každou rozchodovou fázou, aby si mohla začať nový vzťah bez toho, aby si porovnála a hlavne aby si verila novému priateľovi. Teda pokiaľ sa nevrátiš k tomuto starému. Sama uvidíš, čo ťa v živote postretne.

kiki68
12. feb 2014

Myslim,ze mas z toho dost neprijemny zazitok, to bude este trvat,nez si zase niekoho pustis bez stresu k telu.
Je to normalna obranna reakcia. A on si nezasluzi,aby si mu odpustala,dvihala telefony...proste nejaky dokonaly ksicht nezachrani to,co narobil...a ked Ta tak miloval preco bol taky protivny este nedavno, vypisoval hnusne veci, cakal pomaly decko s inou (aj keby to nebolo jeho a nebola to pravda,tak asi keby s inou nemal sex,tak by nemal aku inu moznost oplodnit). Pre mna je to klamar, presne taky,co moze milovat,ale nakoniec sa prizna k nevere az vtedy,ked sa neda inak...este ze mal len to decko,ze nejaky syfilis porad nedrapol idiot...proste kto mu ma verit,ze co urobi zase,ked nadobudne istotu...
Urcite to bude ok,chce to len cas... 😉 bowling by som si inak zahrala aj ja...

majka99999
12. feb 2014

@borkavan cakas babatko? Joj, velmi sa tesim, citala som fdavnejsie tvoj pribeh. Drzim palce.
@adka123123 tuna vyssie mas priklad, ze clovek moze byt stastny aj bez cloveka, ktory prenho volakedy znamenal vsetko. Ja si myslim, ze on ta miluje, takym tym svojim narcistickym sposobom... Jeho natlak mi uz pripada ako manipulacia.

bambinkaa
12. feb 2014

@adka123123 vauuu si fakt silna, klobuk dole, mas moj obdiv. Mna tiez bombardoval 3 mesiace, zmenila som 3x cislo, skype, maily, icq, uz som si myslela, ze nikdy nerpestane a potom 1 dna proste pochopil 🙂 aj ten sa chudak priznal ku nevere a pisal presne v tom style ako ten tvoj. Ani ja som nemohla zniezt blizkost ineho muza este dlho a mala som priatelov takto virtualne, anonymne a to mi vela pomohlo. Po tom 6 ročnom vztahu a po tom krachu som dlho nechcela nikoho muzskeho rodu vedla seba, ale potom 🙂 prisla ozajstna laska mojho zivota, ktora mi denne hovori ze ma miluje, a vazi si ma, svojim spravanim dokazuje denne ze je tu pre mna, je to moja opora. Uz mame aj mimčo :D a to som si myslela, ze som stara a kedy ja budem mat dieta? To musi prist ten cas, musi uplynut a prejde vsetko neboj 🙂 aj ta nedovercivost, to som tak mala detto. A vidis ked to pride clovek to silno citi ze to je to prave a na to ani netreba vela casu a ste zrazu rodina 🙂 Ta zla skusenost ma urcite posilnila a viem si velmi vazit akeho muza - uz manzela mam doma 🙂 Si velmi silna, mas moj obdiv, len hlavu hore, bud trocha egoisticka teraz 🙂 dopraj si co si inak nemohla 🙂 nestresuj sa, nenechaj sa vytocit. mysli na to krasne co pride, bud rada, ze Ta zivot posunul na iny chodnicek 🙂 veeeela stastia a radosti na tom novom chodnicku Ti prajem 🙂 cim dalej zajdes na nom, tym viac sa strati toto zle co sa stalo 🙂 budes urcite stastna 🙂 caaaaaau 🙂

bambinkaa
12. feb 2014

@adka123123 a este k tomu, urcite v zivote nedopadnes tak, ze budes mat dieta s takym debilom, lebo uz teraz si budes na to davat 100% pozor a vyberies si dobreho chlapa 🙂 co je teda veleke + aj pre Teba aj pre Tvoje babo do buducna.
Skoda len toho krpca od neznamej, ze bude mat takeho nanič otca.

kveta
12. feb 2014

@borkavan Gratulujem k tehotenstvu!!! Skvele..

papinotata
12. feb 2014

@sissy27 svata pravda ..vystiznejsie si to ani nemohla napisat 🙂

adka0987
12. feb 2014

@adka123123 Drzim palce ja si ties myslim ze hnet sa vrhnut do narucia inemu nieje spravne ,treba tomu dat cas 😉 ,tagze trvrdy zeta nepodviedol?a to dieta je potom cie?treba to vydiskutovat a dat zatim botku (.) hlavne nech neklame a nedaj sa obalamutit,,,,ved uz jeho musky poznas 😉 ,Lubis ho to mi ani nepis ze nie ,,,viem ze ked si vydela jeho fotku a ked sa ty paci ze si mala motiliky vbrusku 😀 ,,,,chapem konaj teras SPAVNE 😉

borkavan
12. feb 2014

@majka99999 hej čakám bábätko. a dík 🙂

borkavan
12. feb 2014

@kveta dakujem

mamavera
12. feb 2014

@adka123123 tak tú dámsku jazdu dáme!!!! Prvý bod programu bude, že vlastnoručne spláchnem tvoj mobil a zložíme sa ti na nový....to ho naozaj nedokážeš stopnúť zmenou čísla? A prečo vlastne tie SMS čítaš?

renka40
13. feb 2014

@adka123123 Si moja krvná skupina! Len tak ďalej pokračuj. Si silná , všetko zvládneš. Máš svoju zdravú hrdosť- čo je veľmi dobré. Veeeeľmi dobre si počínaš! A choď s tým telefónom už poriešiť. Na tvojom mieste by som vymenila číslo, lebo darmo mu zablokuješ, on ti zasa môže písať z iného...

majka99999
1. mar 2014

@adka123123 ahoj, ako sa dari?