icon

Partner mal narodeniny, vonku sa napil a písal si s nejakou babou

katarina1645
26. jan 2023

Ani neviem prečo sem píšem, asi potrebujem vedieť názor nezainteresovaného človeka, asi potrebujem možno trošku slová podpory lebo sa to bojím povedať niekomu... Priateľ mal včera narodeniny tak šiel s kamarátmi von, zaviezla som ho tam, domov ho mal vraj doviezť bývalý kolega. Povedal že nebude dlho. Naposledy mi napísal o 11 večer, potom som si už šla ľahnúť ale nedalo sa mi zaspať. Nakoniec som nejak zaspala a o pol 3 ráno sa zobudila malinká tak som jej dala papať, priateľ ešte stále nebol doma. Písala som mu či je v poriadku. Zas neodpísal, až o štvrť na 5 ráno mi volal nech mu otvorím, neviem prečo keď mal kľúče, bol opitý nevedel mi to vysvetliť. V ruke držal mikinu a len krátke tričko a bundu mal oblečenú. Nepýtala som sa. Bola som v polospánku. Hneď šiel na záchod aj s mobilom. Dosť dlho tam bol. Potom si ľahol a zaspal s mobilom v ruke. Tak som mu ho šla dať na nočný stolík. Ale také to podvedomé zlé tušenie mi nedalo. Sám povedal že hocikedy si môžem prečítať jeho správy, vraj mi nič netají. Otvorím messenger a tam si písal s takou babou asi boli spolu vonku, ospravedlňoval sa jej tam, že ak spravil niečo zlé že nech mu to prepáči, že je opitý že sa mu páči, ona že za čo sa mi ospravedlňuješ veď sa nič nestalo a on že ,,skoro áno,, a posledná správa ma dostala. ,,Myslel som že budeme spolu,, ....v Tom momente bolesť neskutočná, slzy v očiach. Ja neviem čo si mám myslieť máme spolu 5 mesačné bábo. Je mu pri mne tak zle? 😪

katarina1645
autor
27. jan 2023

@azurova99 on ostal prihlásený na ntb vraj tam môžem ísť kedy chcem, aj do mobilu. Vedel to že tam môžem ísť ale bol taký opitý že to nevymazal a preto sa len vyhováral. Keby som to nenašla bohvie kam by to zašlo medzi nimi...ak aj nezaje

joannita
27. jan 2023

@katarina1645 pozri, je jasne ze ho nevyhodis. Nemas istotu ci nieco bolo, len tusis ze bolo. A na zaklade toho sa nerozchadza. Niektore ti pisu ze posli ho do zadku, ale sami by to neurobili, keby nemali dokaz. Som si tym ista. To su len take huste reci na internete, ale keby to prezivali oni sami s malym dietatom, je to uplne ina kava.
Musis si zodpovedat sama co vlastne chces. Naozaj chces vediet pravdu? Ja by som chcela urcite. Ak chces aj ty, konfrontuj babenku ako som pisala vyssie, inak sa pravdu nedozvies.
Ked to neurobis, tak on ta zmanipuluje a presvedci (zazila som) ze sa nic nestalo a ostanes s nim (som si tym ista) a budes sa trapit vzdy ked pojde von, do prace, nebodaj na sluzobku.
Sama si ujasni co chces.

azurova99
27. jan 2023

@teleskop povedzme si to na rovinu aj baby si riadne svine, nechapem to ja vobec ja som vydata, nemam zaujem ani flirtovat, ale je tu zase ta druha strana ja nemam zaujem ale su baby co s tym problem nemaju a rozvratia kludne rodinu, a vieme predsa cim niekedy muzi uvazuje ked sa im odkrvi mozog...

azurova99
27. jan 2023

@katarina1645 napise z jeho fb ked tam mozes ist tej babenke

azurova99
27. jan 2023

@katarina1645 ja by som jej napisala, ze preco sa paktuje zo zadanym....

katarina1645
autor
27. jan 2023

@azurova99 rozmýšľala som nad tým...alebo že by som písala akože v jeho mene a niečo vyzistila len mi to príde tak strašne ponižujúce na druhej strane ale chcem vedieť pravdu..cítim sa jak nejaká žiarlivá krava

joannita
27. jan 2023

@azurova99 rodinu rozvrati vzdy ten/ta, co podvadza. Nie ten/ta, s ktorym podvadza.

katarina1645
autor
27. jan 2023

@azurova99 keď sme spolu začali tak mi pisali kamaráti ešte ani nevedeli že som zadaná a mne to bolo nepríjemné stále aj som sa potom dala do vzťahu na FB aby videli že mi nemajú vypisovať len som nechcela aby to čítal že mi vypisujú aj tak by som s nimi nikdy nič nemala ale nakoniec sme sa dohodli ze si FB zrušim tak som tam odvtedy nebola a nechýba mi to. Nikam nechodím bez neho žiadne zábavy ani nič aj keď sme ešte nemali bábo. Stále sme boli spolu. Ja nepotrebujem iným písať...nechápem čo mu pri nás chýba...asi ho to prestáva baviť ze sme len doma a on len do roboty chodí...asi potrebuje zas zmenu, ale nemusel to zrovna takto riešiť

katarina1645
autor
27. jan 2023

@joannita presne ...

blondinka95
27. jan 2023

@katarina1645 zase som si to prišla prečítať a je mi to ľúto celé. Konaj a neodsuvaj problémy pod koberec, neospravedlňuj si ho sama pred sebou. Nebuď naivná. My ženy sme silné.

azurova99
27. jan 2023

@katarina1645 tak kazdy si chrani to co ma rad a ten co aspon trochu neziarli nemiluje ( nemyslim chorobnu ziarlivost), kazdi ziarli aj ked hovori ze nie, ja by som zistovala, proste by som jej napisala ze ci nieco bolo ze si bol strasne opity a nic si nepamatas ak jej medzitym uz nepisal a nevymazal

katarina1645
autor
27. jan 2023

Mne by vôbec nevadilo že chodí von ja sama som mu povedala nech ide že chodí len do roboty a domov ale nemyslela som to tak že bude chodiť domov opitý že vypije zakazdým aj 5-6 pív do toho tvrdé...a potom druhým vypisuje

katarina1645
autor
27. jan 2023

@azurova99 veď práve ....možno jej už aj písal a ona by hneď vedela že to ja píšem

ropucha6
27. jan 2023

@katarina1645 no dopadlo to, ako sme ocakavali viacere…chalanko si vymysla nejake storky, ty povies, ze dobre a este ho obranujes, ze ved chodi len do roboty…kurnik sopa zena. Nech chodi do fitka, na bicykel, na ryby, nech chodi kludne obcas aj na pivo, ale chodit sa ozierat do stavu, ze udajne nevie, co vypisuje? A ty trcis len doma a este sa aj cudujes, ze co mu chyba? No nic, je to chuj a ty si bohuzial z tych, co si to nechaju. Mne by bolo uplne jedno po tomto, ci tam bola pusa alebo cokolvek, ved to je jedno. Dovera je narusena. Ak nevie pit, tak nech nepije vobec, to pisem v kazdej diskusii.

katarina1645
autor
27. jan 2023

@ropucha6 ja ho neobhajujem ja len vravím že nemal tak chľastať aby nevedel čo robí.

ropucha6
27. jan 2023

@katarina1645 a urobis s tym co? U mna by bola prva podmienka (ak to teda ma vobec zmysel platat) abstinovat.

pikachu999
27. jan 2023

@katarina1645 no a čo teda s tým ideš robiť? Zozbieras hrdosť a pošleš ho do kelu alebo s ním zostanes a bude ti toto robiť veselo ďalej?

katarina1645
autor
27. jan 2023

@ropucha6 keď sa včera obhajoval tak hneď povedal že prestane piť že to robí len zlobu vraj si keď tak len doma dá pivo

teleskop
27. jan 2023

no uz hladas potlapkanie po pleci, ze s nim mas ostat...koncim debatu..

katarina1645
autor
27. jan 2023

@teleskop ja sa budem rozhodovať podľa seba nie podľa toho čo mi tu píšu... ja som len chcela vedieť názor iných

ropucha6
27. jan 2023

@katarina1645 no povedat moze vela veci. Ja by som chcela na tvojom mieste vidiet ciny. A zacni tym, ze si cez vikend niekam aspon na 3 hodky vyraz, kludne aj cez den.

katkazocele
27. jan 2023

@katarina1645 nie nezaspala, to čo urobil bolo nesprávne,to nik nepopiera 🙏 len sa skús vžiť do jeho kože

katarina1645
autor
27. jan 2023

@katkazocele snažím sa len neviem akosi pochopiť že chcel niečo mať s inou

katkazocele
27. jan 2023

@bessie12 čo ak je úplne normálny chalan, dobrák a teraz sa odviazal a tu mamičky ho chcú ukrizovať za jednu chybu? 🤔😔

katkazocele
27. jan 2023

@oneinamillion myslíš tie školenia? Po školení sme išli večer na večeru,.islo sa do podniku, zabaviť sa naša skupina a samozrejme že sa aj pilo. Z cca 20 ľudí skončili na izbe spolu 4 ľudia, všetko zadaní. Skoro som sa 🤢

katarina1645
autor
27. jan 2023

@katkazocele je úplne normálne že pil každý víkend kým nezmenil robotu a teraz keď robí aj cez víkend tak pije aj cez týždeň keď má voľno....mne nevadí keď si trochu vypije ale nie tak že sám v obývačke si zoberie fľašu vodky alebo domáce a sam pije...

katkazocele
27. jan 2023

@katarina1645 možno ani nechcel, len to bolo alkoholové pobláznenie ☝️ ty si v mladosti s nikým neflirtovala keď si bola v nálade? 🤭

katarina1645
autor
27. jan 2023

@katkazocele to je celkom iné keď má doma bábo nie?

katkazocele
27. jan 2023

@teleskop ak by sa sa bozkávanie malo rozhádzať, tak dám ruku do ohňa že 90% vzťahov by neexistovalo, či si niekoho zadaného nevidela sa bozkávať s inou iným? 😉

katarina1645
autor
27. jan 2023

@katkazocele aha takže keby vidím že sa môj chlap bozkáva s druhou mám povedať to nevadí miláčik veď máš vypité
...bože v akej dobe to žijeme