Partner mal narodeniny, vonku sa napil a písal si s nejakou babou
Ani neviem prečo sem píšem, asi potrebujem vedieť názor nezainteresovaného človeka, asi potrebujem možno trošku slová podpory lebo sa to bojím povedať niekomu... Priateľ mal včera narodeniny tak šiel s kamarátmi von, zaviezla som ho tam, domov ho mal vraj doviezť bývalý kolega. Povedal že nebude dlho. Naposledy mi napísal o 11 večer, potom som si už šla ľahnúť ale nedalo sa mi zaspať. Nakoniec som nejak zaspala a o pol 3 ráno sa zobudila malinká tak som jej dala papať, priateľ ešte stále nebol doma. Písala som mu či je v poriadku. Zas neodpísal, až o štvrť na 5 ráno mi volal nech mu otvorím, neviem prečo keď mal kľúče, bol opitý nevedel mi to vysvetliť. V ruke držal mikinu a len krátke tričko a bundu mal oblečenú. Nepýtala som sa. Bola som v polospánku. Hneď šiel na záchod aj s mobilom. Dosť dlho tam bol. Potom si ľahol a zaspal s mobilom v ruke. Tak som mu ho šla dať na nočný stolík. Ale také to podvedomé zlé tušenie mi nedalo. Sám povedal že hocikedy si môžem prečítať jeho správy, vraj mi nič netají. Otvorím messenger a tam si písal s takou babou asi boli spolu vonku, ospravedlňoval sa jej tam, že ak spravil niečo zlé že nech mu to prepáči, že je opitý že sa mu páči, ona že za čo sa mi ospravedlňuješ veď sa nič nestalo a on že ,,skoro áno,, a posledná správa ma dostala. ,,Myslel som že budeme spolu,, ....v Tom momente bolesť neskutočná, slzy v očiach. Ja neviem čo si mám myslieť máme spolu 5 mesačné bábo. Je mu pri mne tak zle? 😪
@katarina1645 nemusis to urobit hned, ale pomaly sa na to pripravuj, premysli si to a ak by v buducnosti daco prislo, nech si uz pripravena...
uprimne sa priznavam, ze sama by som nemala odvahu to ani utat zo dna na den hlavne keby som s nim mala take male dieta, nemam plan co dalej, byvanie, prijem atd... asi by som sa k nemu chovala trochu odmerane, zacala sa zaujimat uz len o dieta a o seba, viac by som sa zacala o seba starat a vysla si aj von s kamoskami sa odreagovat, nech aj otec postrazi dieta... neviem ako to mate po financnej stranke, ale zacala by som si od neho pytat vac penazi (vymysli si nejaky adekvatny dovod na co), pomaly postupne a snazila by som sa nenapadne a tie peniaze by som si odkladala a ked by prisiel spravny cas tak by som sa zbalila resp. zbalila jeho (neviem ako mate poriesenu nehnutelnost) a hned si vybavila aby platil vyzivne... znie to mozno trochu zakerne, ale on je este horsi, na takeho brat ohlad moc netreba
aj ked teraz to mozno znie absurdne, ale si mlada baba este aj toho praveho mozes casom stretnut, dieta isto nie je prekazka (pre ktoreho by bolo, tak vedz, ze to by bol len dalsi kreten)
@katarina1645 tak sa mu to zapáči a problém máš vyriešený. Zapamätaj si, že nič pri sebe neudržís nasilu. Ak ta bude chcieť podviest a klamať ti tak to urobí a ty sa môžeš aj na hlavu postaviť a kontrolovať ho koľko len chceš, cestu si nájde
@bessie12 nie každý je taký silný, ver mi tých ľudí ktorí sa neveria ovládať je väčšina 😔
Jaaaaaaj uplna klasika,, Zatloukat, zatloukat, zatloukat, a když se na to přijde, zatloukat!! "
@katarina1645 a co keď sa mu to zapáči?
To ho chceš strážiť, kontrolovať ci ako?
Bude si robiť čo chce, tebe ostane len byť v strehu, sledovať, čakať, čo ak.. Toto chceš?
Len preto, aby bol akože s tebou.
Véd sa ho nedrz zubami-nechtami..
@katarina1645 tak chod za jeho mamou ze co mas teraz robit, ze ty mu nechas kusok volnosti a on hned vleti k inej babe
@katarina1645 Nuz dockas sa. A velmi skoro. Teraz mas moznost to riesit za vlastnych pravidiel. Ak budes cakat, das mu moznost sa na to pripravit a vybabrat s tebou. Je to na tebe.
@katarina1645 ja by som ho nechala odísť. Dať mu priestor aby si uvedomil o čo môže prísť. Čítam a cítim, že ti ako partner nie je ľahostajný. Daj si aj ty čas ako ďalej. No ďalšia vec, že nevieme ako si na tom s odkázaním na neho, keďže máte spolu malé bábo a ty si s ním doma. Ako by si to zvládla finančne a pod.
No snažila by som sa o to aby pocítil, čo všetko môže stratiť.
Tieto záležitosti sú tak ťažké, keď je vo vzťahu spoločne dieťa. Vôbec to nie je jednoduché. Nie je to len o budúcnosti vás ako partnerov ale hlavne aj o budúcnosti vášho dieťaťa.
Ako píšem, asi by som mu dala šancu ale naozaj vy tomu predchádzalo najprv odlúčenie aby pochopil čo môže stratiť. No vždy to môže vypáliť aj tak, že si uvedomí, že bez vás mu je lepšie. Musíš byt pripravená aj na túto alternatívu.
A možno si uvedomíš aj ty, že to veľmi naštrbilo tvoju dôveru v neho ako muža partnera a že to zvládaš relatívne aj sama ako jedno rodič.
@katarina1645 máš úplnú pravdu, len toto sa môže stať aj tebe že sa neustrážis na narodeniny a preženieš to s alkoholom ☝️ ja len že skús sa pozrieť na to z jeho pohľadu, mal narodeniny, pilo sa veľmi veľa, zábrany povolili, bola tam ťa kolegyňa bývalá, proste urobil chybu a podľa toho čo si písala tak to ľutuje. 🙏 Zober si to takto, keby si sa nepozrela to telefónu a rešpektovala jeho súkromie(sarkazmus 😅 lebo toto mi tu napísali v téme nevera veľmi veľa mamičiek) tak by si to nevedela a len by bol problém že prišiel opitý....
@katkazocele to nepopieram, ale vyhovarat sa na alkohol je velmi ubohe. S takouto smiesnou vyhovorkou by u mna vobec nepochodil. Ako som uz spominala. Ked nevie pit a navyse, ked nepozna svoju mieru kolko toho moze vypit, tak nech nepije vobec. Inak narobi viac skody ako uzitku... Vid tento pribeh.
@katkazocele nie nemôže keďže ja som všetky narodeniny oslavovala s ním a to som si dala pohár vína a stačí ja nepijem skoro vôbec. Lebo viem že to je zloba.
Ale veď on sám mi povedal že hocikedy si môžem ísť na jeho FB keďže ja ho nemám...že si môžem prečítať správy...a keď chlap príde domov ráno a v takom stave tak som mala trošku aj dôvod na to ho podozrievať..
@bessie12 okej ale aj autora si uvedomuje že alkohol je sviňa, zohral tu obrovskú úlohu 😔
@katkazocele a co ak by to bol schopny urobit aj v triezvom stave ?? Staci trocha odvahy a uz to ide ... takze podla mna alkohol je len hlupa vyhovorka ...
@bessie12 no veď práve, teraz ako mu mám veriť, povie mi napr že ide do roboty na nadčas ako mám vedieť že nešiel za ňou
@katarina1645 okej ty si potom uvedomelá ako ja aj ostatne ktoré oslavujú v rámci slušnosti, ale tvoj priateľ l s kamarátmi to prehnal s alkoholom, asi majú na tom veľký podiel aj tí kamaráti, veď by sa mu smiali keby tam sedí pri jednom pive, mal noc keď sa mohol odviazať a využil to na 110% 🥲 Podľa mňa tá má rád a aj ty jeho z neriad sa radami že ho máš zbaliť, a tie správy nuž takých opileckych asi každý chlap napísal veľa 😐
@bessie12 to ale nevieme , to musí vedieť autorka☝️😉 ja len že chlapec tu dostáva nafrak ako keby pretiahol 10 stetiek a chudák napísal pár správ a opitý sa mojkal s kolegyňou 🤔
@katkazocele tak ja som asi zaspala dobu alebo je to už dnes normálne? Keď má chlap doma dieťa,babu a bohviečo robí s inou?? A ospravedlňuje ho to len pre to že bol opitý.
@katarina1645 a to si ešte s ním? Máš na lepšieho , už dávno si ho mala vykopnut, takéto veci sa budú už len opakovať
@pikachu999 veď toho sa bojím že to príde zas...že zas čosi nájdem
@katarina1645 ta dovera je nastrbena a uz nikdy mu nebudes verit, tak ako to bolo predtym. To, ze bol opity ho NEOSPRAVEDLNUJE.
@katkazocele ved ja viem, ze my ho nepozname. Nevieme aky je v skutocnosti. Ale tu ide o fakt, ze sa vyhovaral na alkohol a neviem na co este. Necitala som celu diskusiu. Ako to skutocne bolo vie len on sam.
fu dievca moje, najradsej by som ta objala, je mi to tak luto, toto si nikto nezasluzi, zazila som podobne pred 25 rokmi, doteraz viem ako to bolelo, oblizoval sa s inou a jeho kamarat sa preriekol, ostala som s nim lebo ma uprosil ze bol opity a boli to hrozne mesiace plne nedovery, mojho znizeneho ega a vyhasinajucej lasky. Ja nie som odbornik ale podla mna su veci ktore sa nedaju odpustit vo vztahu, je mi luto ze teraz potrebujes lasku, nehu objatie, mas male babo, viem ako som sa citila vtedy ked bolo babo male..a na miesto toho si vyfasovala "prepiteho cocota". Ja som urcite za to aby si ho vyhodila, sama seba si casom prestanes vazit, z toho co pises ti klame, nevazi si ta a nevie vlastne co chce, lenze to moze robit clovek ked ma 13 nie ked ma dieta!!! a zije vo zvazku, prec s nim!!!Ty to zvladnes vyzera taky nestandard na zeny tu na na modrom koniku, myslim, ze si zasluzis viac...Bohuzial muz ktory by mal dostast sancu by sa ti priznal, bol by z toho hotovy a hladal by riesenie, vymazal fb, konfrontacia s tou abbou (co ti zaujimave nenavrhol ako dokaz) navsteva poradne...Proste chudak
@katkazocele prosím ta, kde ty pracuješ? Alebo v akom prostredí sa pohybuješ, že píšeš toto, čo píšeš?
@teleskop stále dokola mi vravel že on ani nevie že jej to písal ale že všetko ostatné si pamätá takže si myslel pamätať čo robil s ňou. Stále to isté dokola že si ju zavolal bokom lebo ona na neho hladela stále a že jej bol vysvetliť že má doma bábo a mňa...bohvie ako jej to ,, vysvetľoval,,
Moja dôvera voči nemu už nebude taká ako predtým môže si hovoriť čo chce...
@katarina1645 nezaspala, niektori muzi su proste takí bud nemaju dost jednu, alebo sa este potrebuje vybujarit, ale urcite je to neodpustiteľne, nejde o alkohol ni niekto sa obcas sekne ale tie spravy a este ti bude klamat ktovie ako dlho bol hore a ta pipeenka ze nabuduce ved by som jej vlasy vytrhala
@katarina1645 nechcem byt hnusna ale viem si predstavit ako jej to vysvetloval pri vysetreni mandli
@azurova99 keby spolu nič nemali a keby jej tak strašne vysvetľoval že nás má že s ňou nič nechce tak by mu asi nenapísala že nabudúce
@katarina1645 skus najst v sebe silu a sebauctu, ty vies ze spravne je ho vyrazit len zena s malym dietatom sa citi zranitelna, otazne je aky je zivot pri takomto chlapovi, ver mi ak stoji za to a pojde teraz prec, vase cesty sa znova stretnu
@katarina1645 tak toto by som fakt riesila a nenachala by som to len tak, a urcite by som zmenilaaj pravidla domacnosti pankovi, jeho heslo na fb nevies?
a rada by som na obranu muzov, som velmi alergicka na vyjadrenia aki su muzi, v mojom zivote som stretla tolko zlatokopiek, radodajok, a roznych chodiacich maternic, ze by som toto neklasifikovala ako ze je to problem muza, je to problem nespravneho vyberu partnera!!!

@azurova99 ja som nad tým aj rozmýšľala, len čo ak sa mu to zapáči tak že má voľnosť a už sa k nám nevráti..
Ale pomáha mi s ňou sem tam