icon

Partner mal narodeniny, vonku sa napil a písal si s nejakou babou

katarina1645
26. jan 2023

Ani neviem prečo sem píšem, asi potrebujem vedieť názor nezainteresovaného človeka, asi potrebujem možno trošku slová podpory lebo sa to bojím povedať niekomu... Priateľ mal včera narodeniny tak šiel s kamarátmi von, zaviezla som ho tam, domov ho mal vraj doviezť bývalý kolega. Povedal že nebude dlho. Naposledy mi napísal o 11 večer, potom som si už šla ľahnúť ale nedalo sa mi zaspať. Nakoniec som nejak zaspala a o pol 3 ráno sa zobudila malinká tak som jej dala papať, priateľ ešte stále nebol doma. Písala som mu či je v poriadku. Zas neodpísal, až o štvrť na 5 ráno mi volal nech mu otvorím, neviem prečo keď mal kľúče, bol opitý nevedel mi to vysvetliť. V ruke držal mikinu a len krátke tričko a bundu mal oblečenú. Nepýtala som sa. Bola som v polospánku. Hneď šiel na záchod aj s mobilom. Dosť dlho tam bol. Potom si ľahol a zaspal s mobilom v ruke. Tak som mu ho šla dať na nočný stolík. Ale také to podvedomé zlé tušenie mi nedalo. Sám povedal že hocikedy si môžem prečítať jeho správy, vraj mi nič netají. Otvorím messenger a tam si písal s takou babou asi boli spolu vonku, ospravedlňoval sa jej tam, že ak spravil niečo zlé že nech mu to prepáči, že je opitý že sa mu páči, ona že za čo sa mi ospravedlňuješ veď sa nič nestalo a on že ,,skoro áno,, a posledná správa ma dostala. ,,Myslel som že budeme spolu,, ....v Tom momente bolesť neskutočná, slzy v očiach. Ja neviem čo si mám myslieť máme spolu 5 mesačné bábo. Je mu pri mne tak zle? 😪

katarina1645
autor
27. jan 2023

@ladynaamah strašne ma to zabolelo nemohla som spať jesť stále mi je do plaču...
Veď to že sa veľmi rýchlo vzdal lebo si asi uvedomuje že spravil niečo zle...týmto sa ako keby priznal

liv1
27. jan 2023

@ladynaamah podla mna tvoje riesenie je najlepsie zo vsetkeho, co sme jej tu radili

katarina1645
autor
27. jan 2023

@tamitamitami keď som s tým začínala stále dokola že čo jej písal tak išiel po mne kričať jak keby som ja spravila čosi zle...aby som sa ja cítila zle že som si dovolila vôbec mu čosi vytknúť

katkazocele
27. jan 2023

@mimka2019 vďaka že si to tu napísala, lebo som mala dojem že mi tu mamičky neveria čo sa robí bežne v každej firme 😤😐 u nás im to je jedno keď ich človek dohovára, sa na Tom smejú idioti 😭

veronicka1901
27. jan 2023

@katarina1645 vlastné dieťa mu ide na nervy, pretože jej idú zuby a pomrnkava? Pane Bože to čo je za otec? Tak toto si neviem predstaviť, že by môj manžel povedal a hlavne že by si chodil chľastat kade tade a ani by som nevedela s kým. Och ☹️. Je mi smutno, očividne nezvláda byť otcom a nie je príliš rodinné založený. Ako to nakoniec celé je?

alzbeta1301
27. jan 2023

@katarina1645 on hneď uteka a vzdáva sa zodpovednosti že ti posle peniaze na malu. Myslíš že čo by spravil keby si na to prikývla? Bezal by za babenkou z vecera. No letel by oknom chlap teda z otočky, že vôbec uvažujete zeny aby s takým chrapunom ostala. A nejaké odpúšťanie? Si myslite že sa to zlepší? To vám príde že je lepšie aby dieťa vyrastali v toxickými vzťahu kde chlap zahyba žene ako keby boli rozídeme a každý mal ineho partnera? Teda nemyslim si že takéto prostredie bude pre dieťa vhodne.

katarina1645
autor
27. jan 2023

@veronicka1901 teraz mi príde že je ten typ čo si chce ešte užívať ja som mu povedala že teraz to bude všetko inak keď máme dieťa

katarina1645
autor
27. jan 2023

Keď malinká zaspáva v postieľke tak ešte chvíľku sedím a dívam sa na ňu lebo sa veľa krát stalo že keď som si ľahla tak jej vypadol cumlík a prebrala sa tak vždy radšej počkám kým tvrdo zaspí. A povedal mi že či mi už neprepína z toho všetkého keď len sedím a dívam sa na ňu

ladynaamah
27. jan 2023

@katarina1645 spravil niečo zlé, už sa to neodstane, lebo bolieť to bude čoraz menej- a ostane to ako riadna podpásovka v tvojom najcitlivejšom emocionálnom období. Zbytočne už riešiť čo by bolo keby, aj to , že bude lietať za ďalšími. Poznám páry , ktoré ustáli neveru- reálnu nejaký mesiac trvajúcu. Bolelo to veľmi, aj to , že dcéra sa pýtala kedy budú zas s ockom. ale nakoniec to rozumnými úprimnými rozhovormi dali a už sa to neopakovalo. Ich vzťah sa zmenil v myslení- otvorení voči sebe. Naozaj si myslím, že poradňa by pomohla a aj ste sa niečo naučili o sebe. Držím Ti palce aby si sa čo najskor pozbierala a myslela z časti aj na svoju pohodu a pohodlie.

azurova99
27. jan 2023

@katarina1645 tak zisti si od tej jeho sestry ako to bolo

alzbeta1301
27. jan 2023

@katarina1645 no žiaľ chlap nebol zjavne na rodinu pripraveny a už len to že ste si spravili babo a on sa milosť pán neuracil byt k tebe ani natoľko korektný aby ti povedal vopred že sa na rodinu ešte neciti tak ti robi zo zivota toto? Vyrastala som v zaujímavej rodine a teda poviem ti že takéhoto otca pre svoje babo by som nechcela

katkazocele
27. jan 2023

@alzbeta1301 poznám 4 mamičky veď okolo 40 rokov majú deti a manželov a defacto sa správajú ako slobodne keď idú na banskú jazdu každý mesiac, ja by som preto bola opatrná, proste ľudia robia kraviny keď su vonku a pijú

alzbeta1301
27. jan 2023

@katkazocele take nemaju čo mat rodiny. Ale tiež take poznam už len v praci keď pocujem čo sa robi na teambuildingoch

tamitamitami
27. jan 2023

@katarina1645 keď začne útočiť hneď mu povedz že on je ten čo chodí piť, vypisuje iným a nevie čo zo sebou. Nie ty nie si na vine, nemáš sa prečo cítiť zle ani nemá prečo po tebe kričať.

alzbeta1301
27. jan 2023

@katkazocele ja nerozumiem ako neveru niektoré zeny môžu odpúšťať a ešte v obdobi keď má byt ten muz cely stastny že majú čerstvo narodené babatko tak on ide za inou. Ako a keby nahodou mala zena zdravotne problemy alebo príde nejaka vážna choroba cokolvek? Tak ako sa môže zena na takého chlapa spolahnut potom

katarina1645
autor
27. jan 2023

@ladynaamah preto to nechcem hneď zahodiť všetko hlavne kvôli malej .... Ale ak sa to bude opakovať nebudem mať na výber....ja už nechcem trpieť...natrápila som sa v predchádzajúcom 5 ročnom vzťahu kde ma stále ponižoval bil a kričal po mne

katkazocele
27. jan 2023

@alzbeta1301 ach dobre že si spomenula aj tie teambuildumy lebo aj to som sa bála že to sa deje len u nás 😭😭🥺😅😅😅 povedz tvoju skúsenost,.moja je že 6z10 tam niečo rieši medzi sebou 🤔

alzbeta1301
27. jan 2023

@katkazocele podobne aj u nás a to sme celkom formálny sektor by som povedala😂😂 akože nikdy som na žiadnom ani nebola radšej keď to pocujem 🤢 ako nechapem. Ja by som nikdy v živote mužovi neverila keby si čo i len písal s nejakou dáke prasaciny. Nie to ešte keby s nejakou niekde bol a stalo sa toto… akože nerozumiem aku majú tie zeny uctu voči sebe keď s takýmto chrapunom ešte uvažujú ostať

katkazocele
27. jan 2023

@katarina1645 správne rozhodnutie, daj mi ešte šancu ak ale opäť to pokazí, tak pôjdete od seba. Toto je dobrý nápad 👏

katkazocele
27. jan 2023

@alzbeta1301 takže aj u vás 6z10???? A aspoň to taja? Lebo u nás defacto sa na Tom smeju a sem tam aj pritulia pred nami 🤢 absolútne mi toto zničilo nejakú predstavu o šťastnom manželstve lebo toto u nás robia ,, šťastne ženatý aj vydáte bez rozdielu 😑🤢🤢🤢 toto je chorá doba a na mňa ešte označili tu ako paranoidnu keď som to písala čo sa deje na školeniach, teambuildingoch, firemných akciách.

ladynaamah
27. jan 2023

@katarina1645 práve pre takú otrasnú predošlú skúsenosť by som si viac vážila samu seba a riešila priamočiaro a nie čo ak. Vieš, že také partnerstvo už zažiť nechceš ani žiadne v ktorom by si sa trápila. Môj manžel hovorí skvelú vec ostatným čo nechápu ako mi môže "také veci dovoliť" (rozumej, ísť s partiou von, na koncerty, na wellness a on je pri deťoch) Keď je spokojná a šťastná mamina, potom je spokojná celá rodina. Postav sa na nohy, sem tam vypadni z domu- ja som cez materskú chodila do fitka sa zrelaxovať a vypnúť z materských povinností, dajte si dokopy vzťah, úprimne sa porozprávajte a nevyvodzujte žiadne unáhlené závery. Pokiaľ prizná chybu, povie pravdu a aj to čo mu chýba a ty tiež, ste na dobrej ceste. Pre nám je vo vzťahu najdôležitejšia úprimnosť a ver, že všeličo sme si porozprávali a vyjasnili si na rovinu, myslím, že o tom by vzťah mal byť. Ak sa ti niečo nepáči či pochybuješ-mali by ste byť schopní povedať si to navzájom a nájsť riešenie prípustné pre obe strany. Naozaj skúste nezainteresovaného profi prostredníka. Budete vedieť na čom ste obaja

katarina1645
autor
27. jan 2023

@ladynaamah súhlasím
No začal sa snažiť teraz mi písal že na rozlúčku so slobodou nejde čo mal ísť kamarátovi... hovorím že to je na ňom že tam baby nebudú, povedal že mu napíše prečo nejde, hovorím že nech si nemyslí že ja som mu to zakázala povedal že mu to na rovinu napíše prečo tam nechce ísť tak som zvedavá či mu povie že si písal s inou keď bol opitý

katkazocele
27. jan 2023

@ladynaamah ale priveľmi voľnosti robí tiež škodu, viď tie 4 mamičky čo som spomínala že každý mesiac majú jazdu a kolená neudržia zvyčajne pri sebe. A toto isté toleruješ aj ty jemu? 😇

ladynaamah
27. jan 2023

@katkazocele každý má morálne hodnoty nastavené inak. Čo znamená priveľa voľnosti? Ani jeden z nás neurobí nič čím by partnerovi vedome ublížil a ak sa stane tak ten druhý mu povie, že to zabolelo.

ladynaamah
27. jan 2023

@katarina1645 nevidím dôvod prečo by nemal ísť. Ženy sú všade naokolo a nedá sa od nich dištancovať. On si musí v hlave urobiť poriadok čo chce a podľa toho sa aj správať.

mk22
27. jan 2023

@katkazocele kde ti
@ladynaamah napísala, že to toleruje svojmu mužovi.
Véd čítaj co píše.
Voľnosť znamená ze každý ma aj svoje potreby, hobby.. Čas pre seba.. A to sa nerovná roztahovat nohy ako ty opisujes 4 mamičky.

mimka2019
27. jan 2023

@katkazocele

Deje sa to bežne na každom pracovisku, len ľudia to vidieť nechcú...kto chce ten vidí, kto nechce, robí sa, že nevidí...Poznám to, síce som pracovala 10 rokov len v jednej firme ale tam to bolo ako na bežiacom páse...nová žena - už sa chlapi dohadovali, ktorý po nej "skočí" ...samozrejme, že to skúšali aj na mňa...ale nepochodili, vždy vravím, kto nechce, nespraví žiadnu hlúposť, aj kebyže sa pred toho človeka postavil ten najkrajší a najdokonalejší človek...a robia to aj ženy a aj chlapi...načo sa tu budeme hrať na to, že sa to nedeje..deje a je to bežné...koľko žien sa tu hrá na hrdinky, že majú doma úžasných mužov...ja mám tiež úžasného 😂 ale ... človek nikdy nevie...pokušenie je na každom kroku...môže mať ten človek postavené hodnoty neviem ako...ruku do ohňa by som dala jedine za seba...za nikoho iného nie...ja ako abstinent vôbec nepijem alkohol a nikdy som nepila..ani kvapku...proste mi to nechutí..takže som dobrý pozorovateľ...a vidím toho na večierkoch, firemných akciách atď. veľmi veľa...ale tu na MK ti nikto za pravdu nedá...a to je len preto, lebo nikto si nechce pripustiť, že práve jemu by sa niečo také mohlo stáť...veď predsa sa obaja milujú, majú rodinu, majetky, krásny vzťah...vo svojej bubline a čo je mimo bubliny, už nevidia alebo si nechcú pripustiť...

katkazocele
27. jan 2023

@ladynaamah no čím vyše voľnosti tým viac lákadiel a pokušení 😈 je rozdiel ísť na diskotéku a je rozdiel ísť len na drink s babami 🙏

makakova
27. jan 2023

@katkazocele kata ty si zmenila taktiku alebo trpis schizofréniou.?

Akosi si zmenila silno názor na neveru,podla toho co tu citam.. 🤔

makakova
27. jan 2023

@mimka2019 zaujímavé čítanie.. uz som 5r pomaly mimo práce na RD.. ale teda iba dve pracoviska som mala kde som si vsimla také vecí.. inak v Pohode. No teším sa az nástupim do práce kde robi aj moj muz a uvidím realitu ❤️