Partner mal narodeniny, vonku sa napil a písal si s nejakou babou
Ani neviem prečo sem píšem, asi potrebujem vedieť názor nezainteresovaného človeka, asi potrebujem možno trošku slová podpory lebo sa to bojím povedať niekomu... Priateľ mal včera narodeniny tak šiel s kamarátmi von, zaviezla som ho tam, domov ho mal vraj doviezť bývalý kolega. Povedal že nebude dlho. Naposledy mi napísal o 11 večer, potom som si už šla ľahnúť ale nedalo sa mi zaspať. Nakoniec som nejak zaspala a o pol 3 ráno sa zobudila malinká tak som jej dala papať, priateľ ešte stále nebol doma. Písala som mu či je v poriadku. Zas neodpísal, až o štvrť na 5 ráno mi volal nech mu otvorím, neviem prečo keď mal kľúče, bol opitý nevedel mi to vysvetliť. V ruke držal mikinu a len krátke tričko a bundu mal oblečenú. Nepýtala som sa. Bola som v polospánku. Hneď šiel na záchod aj s mobilom. Dosť dlho tam bol. Potom si ľahol a zaspal s mobilom v ruke. Tak som mu ho šla dať na nočný stolík. Ale také to podvedomé zlé tušenie mi nedalo. Sám povedal že hocikedy si môžem prečítať jeho správy, vraj mi nič netají. Otvorím messenger a tam si písal s takou babou asi boli spolu vonku, ospravedlňoval sa jej tam, že ak spravil niečo zlé že nech mu to prepáči, že je opitý že sa mu páči, ona že za čo sa mi ospravedlňuješ veď sa nič nestalo a on že ,,skoro áno,, a posledná správa ma dostala. ,,Myslel som že budeme spolu,, ....v Tom momente bolesť neskutočná, slzy v očiach. Ja neviem čo si mám myslieť máme spolu 5 mesačné bábo. Je mu pri mne tak zle? 😪
@sima234 presne možno ani nevie, čo robil 😟
@katarina1645 no co, mas doma kurevnicka. Asi je mlady a nevybureny. A je mu pri tebe az moc dobre, ked ma cas na hovadiny.
@katarina1645 ahoj,je mi to luto a verim ze ta to boli. Ja by som uplne s kludom ked sa zobudi mu povedala nech sa zbali a odide. A trvala by som na tom. A takto z dialky by sa musel sakra vela a dlho snazit aby som ho prijala spät.
@katkazocele ale jedna vec je ísť na pivo s kamošmi, alebo na drink s kamoškami na hodinku, dve.
A niečo celkom iné je byť v deň narodenín namiesto s rodinou s kamarátmi, ožrať sa, prísť domov o piatej ráno a ešte aj si vypisovať (alebo bohviečo medzitým robiť) s nejakou cudzou ženskou.
Takže nejde o dvojitý meter, ani žena s dieťaťom sa nema co flákať celú noc, prísť ako doga a (možno) dopustiť sa nevery. Tej by som napísala presne to iste.
@alzbeta1301 vďaka, už som si myslela že som príliš liberálna 😁😅
@jaskolka ja som len poukázala ako často, keď muž nechce aby jeho žena bola do rána na diskotéke s kamoškami tak je za debila 🤔 a súhlasím mal by prísť ako tak v normálnom stave a normálnom čase. Ja by som tiež netolerovala keby sa môj vrecia ráno opitý ako doga s rúžom na košeli 😤
Takže toto bol 4 krát tento rok chlastať s kamarátmi. Štvrtý krát a to ešte ani mesiac neprešiel. A tebe to nevadí ako píšeš. Ty ho ešte obraňuješ. Tu je každá rada zbytočná.
@zmrzlinka2021
@lily246
ja som si to zažila - ako dva roky vydatá so spoločným bytom a polročným bábom som bola podvádzaná, pred svadbou sme boli spolu 5 rokov.. časom sme sa rozviedli. Neskôr som žila 7 rokov s priateľom v mojom byte, vzali sme sa, keď mal syn 3 roky a sme spolu doteraz.. Nikto nikdy nevie, čo bude 🤷🏻♀️
@katkazocele nie tak vsetko má svoje medze 😀 ja tvrdim že ani jeden extrem nikdy nieje dobrý čo by vzniklo z toho keby mal muz doma ženu čo mu vsetko zakazuje. Keby chcel to spravi ani by zena nevedela akurát tým každá docieli to že k nej partner nebude uprimny. Ale zas aj to musí mat dáke pravidla moj by teda nechcel byt úplne na “reťazi” ale tiež mame iste pravidla 😀 a viem že mu môžem verit
@jaskolka tak suhlasim že mohol partnerke dat vedieť že sa zdrží okrem cudzej zenskej by som ale nemala problem s tým keby siel v deň narodenín partner na pivo s kamosmi. Nieje to jedno s kým ktorý deň oslavuje?
@alzbeta1301 keď s chlapom zaobchádzaš ako s malým dieťaťom, príkazy, rozkazy, zákazy atď. Tak ten chlap sa aj začne správať ako dieťa. Začne tajiť, začne robiť opak toho, čo tebe sa páči.
Namiesto tohto, treba mať s partnerom ujasnene čo si ochotná mu tolerovať a čo už nie. Natom nie je vôbec nič zlé. Keď sa dohodnete, že mu nebudeš tolerovať alkoholické seansy do rána, tak to proste dodržať má. A to len z úcty a rešpektu k svojej žene.
Žiadna reťaz, žiadne zákazy. Tu sa bavíme o dvoch dospelých ľuďoch, ktorí majú svoje hranice a ktorí rešpektujú svojich partnerov. To je celé.
@bajka16 určite. Ako hovoris keď s ním zena jedna ako s dietatom bude sa tak aj chovat je to dospely človek sam by mal vedieť čo má a čo by nemal robit. Ale hlavná je komunikácia koľko krat sa vo vzťahu ľudia o takýchto veciach nebavia a potom sú z toho zbytočne nedorozumenia. Mna by teda dozral tou cudzou zenskou to by už mal krk na klatiku😀
@alzbeta1301 veď práve o to ide, že on nešiel na jedno - dve "narodeninove" pivá s kamošmi. Ale proste na celú noc na chlastacku a ešte aj možno na dačo iné..
@alzbeta1301 ako hovorím, každý má tie hranice nastavené inak. Chlapovi to možno príde v pohode, tebe už nemusí. A on už len z dôvodu, že mu na tebe záleží by to podľa mňa mal tolerovať. Súdim podľa seba, lebo ja tiež nerobím veci ktoré môjmu mužovi prekážajú. To ma byt samozrejmosť všade.
Ale vždy hovorím, kde chýba úcta a rešpekt, tam nie je láska a nikdy ani nebola.
Áno to máš pravdu. Je očividne, že za tým niesu len tieto správy, ale niečo viac. Ktovie čo na ňu skúšal fuj. Môj by už mal tĺčik na mäso narvaty v ritnej dierke.
@alzbeta1301 tak na narodky myslím, je to raz to roka chlap/žena môže mať opicu 😅 ja teda osobne nie, ale veľa párov to má tak 😀
@elizabet173 @jaskonka Ano práve preto pisem že vsetko aj to že chlap ktorý nikde nechodi sa raz proste spustí a opije príde neskoro by som prekusla určite by som mu vysvetlila že mal zavolat že príde neskor…. To by dom neriešila ale teda to že by mi zatajil že bol niekde s nejakou ženou a ešte jej potom pisal takúto správu vidiet že sa na seba len neusmievali keď boli v noci oslavovať tak to by videl !
@bajka16 tlcik🤣🤣🤣🤣🤣
Ano presne tak každý je ochotný tolerovať niečo iné preto si to musia medzi sebou vždy vydiskutovať čo jeden akceptuje nemusí druhý a tiež by som nerobila niečo čo by sa partnerovi nepacilo je to ako pises o rešpekte a ucte ale zjavne to má mlady pán v pečku.
@bajka16 ak by bola situácia opačne? 🤔 Proste by tu boli reči že ju chce kontrolovať, obmedzovať z počula som takéto reči často, ako sa sťažovali baby že nemôžu už viacej ísť na diskotéku a byť tam do rána, lebo ich muži mali s tým problém, skoro sa hádzali o zem ako malé deti, že im niekto zakázal takéto chovanie 😤😁
@katkazocele bohaca ešte to by mi chybalo som rada že večer “otrcim kopyta” padám a už som tvrda a nie to ešte chladtat a moj chlap rovnako😃😃
@alzbeta1301 podľa toho čo píšeš, si myslím že ste sa našli 😎 vážte si to a hlavne nepokazte si to nejakou hlúposťou ☝️😉
@katkazocele Našli veru aj keď má občas sere 😂 ako pise @bajka16 trosku nám pokulhava presne ista vec ohľadom ktorej sa ja necitim komfortne a chlap ju nechce úplne eliminovať a teda nerešpektuje že sa cítim vďaka jeho činom zle 😀 ale tak budem sa modlit že sa to vyriesi nejak casom
@alzbeta1301 mladý pán je ešte asi veľmi mladý. Keby bol aspoň trochu rozumný, toto neurobí. Je to maximálne nefér voči nej. Pochybujem, že ju pusti sa zabaviť niekam a on je doma s 5 mesačným babom. Ja by som skúsila, či pustí mňa von keď je podľa neho toto v poriadku. I keď po tomto by definitívne skočil a mal by zabalené kufre.
@katkazocele to máš to isté. Keby bola situácia opačne, zas by ju tu súdili, že je matka a mala by sa krotiť. On je takisto otec, mal by sa krotiť nie?
Ja presne viem co sa udeje. Slecna ho bude konfrontovat, on bude zapierat, potom sa prizna a uchlacholi ju, ze bol opity, ze to tak nemyslel, ze ju miluje. Pomaly bude klacat na kolenach aby mu uverila. Ona mu uveri. A my skusenejsie vieme, co bude pokracovat. Za mna je to zaciatok konca, lebo chlap co si ta nevzal, mate male dieta, byvate v podnajme, dieta mu vadi potrebuje niekde vypnut je jasny nevybureny magor, nechapem na co si takyto clovek robi deti. Dieta je extremna zmena v zivote a nie kazdy vztah to ustoji. Prepac za uprimnost, za mna je toto zaciatok konca. Ja najst takuto spravu by som bud zostala ako z ocele a vysmarila ho prec, alebo mu narobila taky cirkus ze az. Ale pri oboch pripadoch by pre mna skoncil. Jedine ak by jeho spravanie sa otocilo o 180 stupnov, dlhodobo by som videla tu najvacsiu snahu aka existuje, tak potom by som mozno porozmyslala co dalej. Nezabudaj. Vo vine je pravda. Ak to tak napisal, tak to tak myslel. Je jedno aky ozraty bol. A sorry za nevhodne vyrazy. Ja uz to tie story tu ani nemozem citat! Ale vies co? Mozes si za to sama istym sposobom. S takym co este nad svadbou ani neuvazuje, v prenajatom byte… on sa citi byt volny, co tam potom ze ty si s umrkanym dietatom 24/7 🤦♀️
@bajka16 okej, dobre verím ti. Len zažívam skôr že nám ženám sa dovoľuje viac ako mužom ohľadom zabavania sa 😏

No co? Ako to pokračuje? 🤣