Partner mal narodeniny, vonku sa napil a písal si s nejakou babou
Ani neviem prečo sem píšem, asi potrebujem vedieť názor nezainteresovaného človeka, asi potrebujem možno trošku slová podpory lebo sa to bojím povedať niekomu... Priateľ mal včera narodeniny tak šiel s kamarátmi von, zaviezla som ho tam, domov ho mal vraj doviezť bývalý kolega. Povedal že nebude dlho. Naposledy mi napísal o 11 večer, potom som si už šla ľahnúť ale nedalo sa mi zaspať. Nakoniec som nejak zaspala a o pol 3 ráno sa zobudila malinká tak som jej dala papať, priateľ ešte stále nebol doma. Písala som mu či je v poriadku. Zas neodpísal, až o štvrť na 5 ráno mi volal nech mu otvorím, neviem prečo keď mal kľúče, bol opitý nevedel mi to vysvetliť. V ruke držal mikinu a len krátke tričko a bundu mal oblečenú. Nepýtala som sa. Bola som v polospánku. Hneď šiel na záchod aj s mobilom. Dosť dlho tam bol. Potom si ľahol a zaspal s mobilom v ruke. Tak som mu ho šla dať na nočný stolík. Ale také to podvedomé zlé tušenie mi nedalo. Sám povedal že hocikedy si môžem prečítať jeho správy, vraj mi nič netají. Otvorím messenger a tam si písal s takou babou asi boli spolu vonku, ospravedlňoval sa jej tam, že ak spravil niečo zlé že nech mu to prepáči, že je opitý že sa mu páči, ona že za čo sa mi ospravedlňuješ veď sa nič nestalo a on že ,,skoro áno,, a posledná správa ma dostala. ,,Myslel som že budeme spolu,, ....v Tom momente bolesť neskutočná, slzy v očiach. Ja neviem čo si mám myslieť máme spolu 5 mesačné bábo. Je mu pri mne tak zle? 😪
@katarina1645 ako to s vami dopadlo?
@elizabet173 👏 pekne si to zhrnula, ale ak smiem hádať tak nepracuješ v kancelárií alebo nemáš prácu ktorá vyžaduje služobné cesty, školenia aj týždne dlhé a tak všakže. Ak si nechceš totálne zničiť vieru v inštitút manželstva, tak sa prosím nepýtaj prečo som práve toto napísala. Ak ale máš takú prácu, tak vieš že tento svet je dosť krutý voči snílkom o monogramom manželstve/partnerstve😢 Tam sa totižto po programe ide na večeru potom piť a zabávať aaaaaaaaaaaaa nejdem to tu písať😔
Pokracovanie?
@katarina1645 tak neviem preco citas priatelove spravy a hlavne preco je priatel do rana vonku, ak ma teba a este aj male babo a pride opity a vlastne stale je len priatel, obidvaja ste nezreli
🍿 možno ho prefackuje🤔
@katarina1645 niektorych nezastavi nic, ani to ze maju male babo
@elizabet173 tak potom vieš čo sa deje po oficiálnom školení 😔 zvyčajne 😑
@mimka2019 no takže dopadlo to tak že sa zobudil ( povedal teraz som vstal) pritom bol už vyše hodinu hore aby stihol vymazať správy. Pýtal sa či sa hnevám ja že áno, že mi v prvom rade mal aspoň napísať že príde neskôr ( posledná správa o 11 večer potom o štvrť na 4 ráno ) povedal že videl že som mu písala ale že až neskôr a že ma nechcel budiť..no ok...tak som začala s tou babou. Povedal že to naschvál vymazal lebo vedel že budem z toho smutná že aj on by bol, že chce byť len s nami, že s tou mladou šťandou nič nemá. Ona je kolegyňa z jeho bývalej roboty a on bol s nimi piť a ona tam bola tiež , vraj po ňom stále kukala tak si ju zavolal von a vysvetlil jej že má doma mňa a 5mes bábo. Keď som ho konfrontovala s tým že presne viem čo si písali tak začal že to ani nevie že písal, že už nikdy nikam nepôjde chľastať že to robí len zlobu, hovorím že mne ani tak nejde o to že si bol ale že si s druhými píšeš, pomaly ešte o len začal kričať že už nevie ako mi to má vysvetliť že spolu nič nemali. Tak som mu povedala že čo tu kričí po mne že ja som nič zle nespravila. A stále to isté dokola, že bol stále len s kamarátmi že im mam zavolať a spýtať sa ich potom došiel za mnou že mu mám vymazať FB pokiaľ to má pokaziť náš vzťah atď stále to isté dokola že lúbi len nás že on aj tak blondíny neznáša atď atď. Chvíľku bol dobrý povedal že ma miluje. Len potom večer keď sme šli spať sa spýtal či si môže ísť k nám ľahnúť hovorím že hej. Nemohla som zaspať asi aj videl že ma to trápi ale namiesto toho sa hral na mobile nejakú hru, ja som sa otočila chrbtom a potom som už nejak zaspala. A keď som mu ešte poobede ukázala tie správy hneď vybehol že to ani nechce čítať ( lebo sa už ani nemá k tomu ako obhájiť ) . Povedala som mu že mu verím aj keď ...neviem, mám strašne blbý pocit, bolí to, neviem či to nespraví zas. Bojím sa ale na druhej strane som ho nedokázala ešte vyhodiť a skončiť to, veď máme spolu dieťa a ja mu nemám ako dokázať či spolu čosi mali alebo nie. ale dôvera voči nemu je úplne úplne malinká. Nebudem sa tváriť že sa nič nestalo...
@queeninthenorth písala som už. Trápi ma to, nemám sa o Tom ani s kým porozprávať. Preto som aspoň sem napísala, chcela som vedieť názor iných. Možno teraz sme spolu ale už to asi nebude také ako predtým,môže hovoriť čo chce, povedala som mu že možno triezvy by nič nespravil ale bol opitý, možno si ani nepamätá čo robil, z tých správ mám stále pocit že to nezostalo len pri rozhovore o Tom že má doma malé bábo. Je mi z toho zle. Čo mám spraviť teraz mám tŕpnuť či zas čosi nenájdem, alebo nič nenájdem a on si s ňou bude písať 😪
Stále mám pred očami tie správy:
Dúfam že sa na mňa nehneváš
Niee, za čo?
Za nič, len tak
Nehnevám som rada
Som myslel že budeš so mnou akurát
A ona mu ešte ráno o 9 na to odpísala že : Nabudúce
😪
Stále mi vravel že to ona jemu písala
Tak som mu povedala že veď ty si jej napísal prvý, na to mi povedal že už predtým mu pisala len tie správy vymazal lebo vedel že budem kvôli tomu smutná vraj aj on by bol....tak prečo to robí keď vie ako to bolí
@katarina1645 kričal, lebo je to bežný útok človeka, ktorý klame. Začínal byť nervózny, nevedel ako z toho von. Prešiel do útoku. Jednoducho nevedel ako ďalej klamať, videl že to moc nezaberá a ostal nervózny a vystrašený. Keby bol aspoň chlap a normálne sa priznal. Zbabelec.
A ty mu vo všetkom veríš čo ti rozprava že nespraví to že už nebude piť a on to spraví ešte raz keď mu vo všetkom veríš a odpustis mu a on si to dobré pamätá neboj sa a prečo vymazal skôr správy a že sa robí že spí a on nespal on dobre vie že čo spravil a ešte sa pýta či sa hneváš žena buď rozumná viem chápeme ťa že máš dieťa ano potrebuješ pomôcť ale ja by som už nechcela od takého manžela či priateľa pomôcť ani spať by som nechcela pri ňom ja by som mu kopala do zadku odchod ku tej stetke.
@panda21 presne tak mi to prišlo, ja už neviem či mám s tým zas začínať ked príde z roboty... Alebo sa mám spýtať jeho kamaráta či čosi nevidel ale to budem za žiarlivú kravu... neviem
@patuska00 práve že neviem čomu mám veriť, čím viac čítam tie správy tým viac mám pocit že čosi spolu mali.
Sranda že mi ju ukazoval na FB asi pred 4 dňami že aha to je tá nová čo začala u nás ( v robote kde sme obaja robili) robiť. No blondína taká sprostá mi príde ( to povedal)
A ja mu potom nájdem správy s ňou
@katarina1645 do diskusie som sa nezapojila ale uprimne mi je ta ľúto .veľa síl❤️...neviem ako by som sa zachovala....ale popremyslaj poriadne čo ako ďalej.
@katarina1645 chudáčik....jemu ide na nervy keď je malá umrcana?jemu ide na nervy to že jej idú zuby?och nemáme náhodou pánovi tvorstva postaviť sochu a pamatamik????bohatsvo....x mužov živí doma ženy,chodia do práce aj napriek tomu,ze sú deti v noci x-krat hore....proste ako do pekla...prepáč ale vytočil má do nepricenltna aj za teba....ja by som ho zbalila kým spí a keď sa zobudí poslala ho za kufrom ku dverám ze dovidenia choď za ...(meno z FB)....tak by som to urobila ja dnes.
@katarina1645 prečo nejdeš aj ty vonku? Nech aj on postráži dieťa.Podľa správ je zjavné že si s nou písal už dávno,a aj si s nou písať bude keď sa to trochu otrasie.Stačí že sa niekde uvidia.Ja by som mu neverila už nič.
@katarina1645 neverila by som mu a celkovo co popisujes,nie je to typ ,co sa bude starat o dieta cely zivot. Radsej utekaj od neho
@katarina1645 tak tu sme oni sa možno uz dávno spoznajú a dávno s ňou kecá keď ešte ti uzakal že má novú kolegyňu mal asi všetko premyslene
@patuska00 no čo by ste si mysleli to takých správach že :
Prepáč ak som niečo urobil zle, nechcem aby si si myslela niečo zle o mne
Nie vôbec
Ak som niečo prehnal medzi nami tak to som nechcel, ak som niečo zlé urobil to som tiež nechcel, nejdem sa vyhovárať že som mal vypité a páčila si sa mi, dúfam že sme v pohode ..
@patuska00 vôbec mi to nepríde tak že by jej vysvetľoval že má doma babu s malým babom...či som hlúpa a paranoidná?

@elizabet173 nie každý má také morálne zásady ako ty, ja, musíme rešpektovať aj ľudí ktorí sa bavia trošku divokejšie 😀 ja by som to ale nevydržala, ale očividne veľmi veľa ľudí žije také životy.