icon

Partner mal narodeniny, vonku sa napil a písal si s nejakou babou

katarina1645
26. jan 2023

Ani neviem prečo sem píšem, asi potrebujem vedieť názor nezainteresovaného človeka, asi potrebujem možno trošku slová podpory lebo sa to bojím povedať niekomu... Priateľ mal včera narodeniny tak šiel s kamarátmi von, zaviezla som ho tam, domov ho mal vraj doviezť bývalý kolega. Povedal že nebude dlho. Naposledy mi napísal o 11 večer, potom som si už šla ľahnúť ale nedalo sa mi zaspať. Nakoniec som nejak zaspala a o pol 3 ráno sa zobudila malinká tak som jej dala papať, priateľ ešte stále nebol doma. Písala som mu či je v poriadku. Zas neodpísal, až o štvrť na 5 ráno mi volal nech mu otvorím, neviem prečo keď mal kľúče, bol opitý nevedel mi to vysvetliť. V ruke držal mikinu a len krátke tričko a bundu mal oblečenú. Nepýtala som sa. Bola som v polospánku. Hneď šiel na záchod aj s mobilom. Dosť dlho tam bol. Potom si ľahol a zaspal s mobilom v ruke. Tak som mu ho šla dať na nočný stolík. Ale také to podvedomé zlé tušenie mi nedalo. Sám povedal že hocikedy si môžem prečítať jeho správy, vraj mi nič netají. Otvorím messenger a tam si písal s takou babou asi boli spolu vonku, ospravedlňoval sa jej tam, že ak spravil niečo zlé že nech mu to prepáči, že je opitý že sa mu páči, ona že za čo sa mi ospravedlňuješ veď sa nič nestalo a on že ,,skoro áno,, a posledná správa ma dostala. ,,Myslel som že budeme spolu,, ....v Tom momente bolesť neskutočná, slzy v očiach. Ja neviem čo si mám myslieť máme spolu 5 mesačné bábo. Je mu pri mne tak zle? 😪

dobkovci
27. jan 2023

@katarina1645 teraz sa vyjadrím .... Bola minimálne pusa ... A buď súhlasila alebo nemala celkom záujem .

patuska00
27. jan 2023

@patuska00 tak asi mali najprv rande a potom sa tvojmu páči a po rande sa ospravedlnil že medzi nich nebolo ako nic asi to bolo tak

katarina1645
autor
27. jan 2023

@patuska00 hmm, nemám ani ako. Zaujímavé že mi stále hovoril že mám vymazať tie správy ( čo som si odfotila radšej lebo som vedela že to zmaže), vraj aby som sa stále na ne nedívala že sa len budem trápiť. A ešte mi chvíľkami prišlo že mu to je jedno či bude s nami alebo nie, že si vie predstaviť obe varianty, lebo mi začal hovoriť že ak chcem tak on odíde a bude mi posielať peniaze na malú, proste sa príliš rýchlo vzdával

katarina1645
autor
27. jan 2023

@dobkovci Aj ja si myslím... A podľa toho čo som čítala sa nejak nebránila

katarina1645
autor
27. jan 2023

@patuska00 muselo čosi byť aspoň pusa keď jej napísal že dúfam že sa nehneváš a ona že nehnevám som rada

dobkovci
27. jan 2023

@katarina1645 teda ak to bola konverzácia za ten čas čo nebol doma.....tak som to pochopila ja.ten začiatok je viac menej v pohode ..alebo polovica ...ale tá druhá časť ..podľa mňa sa prezradil ..... Keby tu energiu čo má navyše radšej venoval rodine.ach jaj 😩

dobkovci
27. jan 2023

som niečo prehnal medzi nami tak to som nechcel, ak som niečo zlé urobil to som tiež nechcel, nejdem sa vyhovárať že som mal vypité a páčila si sa mi, dúfam že sme v pohode ..
Z tohto sa dá podľa mňa dosť vyčítať.
A keď čítas všetky správy...sama prídeš na to kde je pravda.

katarina1645
autor
27. jan 2023

@dobkovci práve že tie správy jej písal už doma keď bol a zas šiel na záchod s mobilom

viky173
27. jan 2023

preto rano prisiel za Tebou neskor ako vstal, lebo vymyslal, co Ti nakeca... v spravach jej pisal nieco ine a Tebe nakeca, ze jej povedal, ze s nou nechce nic mat, lebo ma Teba a dieta a do spravy napise, ze myslel, ze bude s nim a este sa jej ospravedlnuje?
akoze prepac, ale keby mu na Tebe a dietati naozaj tak zalezalo ako to Tebe prezentuje, tak by Ti odpisal a ponahlal by sa domov a nie sa po nociach vlacil s nejakou "mladou standou" tym zasa nechcem povedat, ze sa s nou nutne musel aj vyspat, ale proste zavana to dost necestne
chapem, ze je to pre Teba velmi tazke to zo dna na den ukoncit a aj to, aky sok to musi byt, ale podla mna mas doma klamara a mozno aj nieco horsie
drzim Ti velmi palce v tejto zivotnej etape, nenechaj sa hlavne vodit za nos a aj ked ho nekopnes do zadku hned, odkladaj si peniaze maximalne ako sa da, aby si v buducnosti aspon co to mala, keby dojde k tomu najhorsiemu a podla sprav mi prides ako inteligentna zena, takze neboj sa, isto sa v zivote bez takeho chudaka nestratis! drz sa

katarina1645
autor
27. jan 2023

@dobkovci keď prišiel domov ju požiadal na FB o priateľstvo, potom tie správy...ja už neviem čo si mám myslieť, ale podľa toho čo som čítala... Mám zlý pocit. Mne to príde že si predtým ani nepísali ako on tvrdí, mne to príde tak že sa čosi stalo medzi nimi, on jej poslal ráno žiadosť keď prišiel domov, potom jej písal že či je tu a sa jej ospravedlňoval. A vraj ona jemu písala prvá. Klamal má, bohvie v čom všetkom

katarina1645
autor
27. jan 2023

@viky173 ja viem, presne to mi aj napadlo že vymýšlal čo povie, a stále dokola omielal že už nikde nepôjde že alkohol len zlobu robí a neviem čo. On ako keby si neuvedomoval že mi vadí že si s ňou písal ale to že došiel domov ráno a opitý
Ďakujem za podporu ❤️

joannita
27. jan 2023

@katarina1645 asi sa bozkavali a on zacal iniciativu ked hento pise.
Jeho kamosa sa urcite nepytaj! Je jasne ze pravdu ti nepovie. Ak zvazujes aj rozchod, tak mozes spravit jednu vec, pri ktorej sa mozno dozvies pravdu. Pojdes priamo za nou a povies jej ze o vsetkom vies co sa stalo medzi nimi. A pockas si na reakciu.
Ja som pred rokmi spravila presne to iste mojmu ex. Baba mi tym padom sama povedala ze mali nieco spolu a ja som byvaleho poslala do riti.
Ale musis ist osobne.

liv1
27. jan 2023

@katarina1645 ty mu povies ze mu veris 🙈. Hm, tak potom v tejto teme nie je o com. Mala si narobit poriadny vietor ked uz. Takto uz navzdy, opakujem navzdy bude vediet, ze toto staci urobit a vie ze bude vsetko ok. A ze “dufam ze sme v pohode”. On napise inej zene ze mali byt spolu, tebe sa neunuva ani odpisat na sms, zato zavolat ti nema problem ked nevie domov trafit. No omg, to si tak malo seba vazis? By som mu povedala, ze verit budem o dlhy cas ak budem vidiet skutky. A musel by napisat dotycnej dlllhu spravu o tom, ako to teda bolo, a ze ma rodinu a bla bla. Ale vsak dopadlo to ako som predtym pisala 🤷‍♀️. Drzim palce do buducna. Pekny den. Jaj a PS: na tvojom mieste by som rapidne zmenila spravanie, aby si uvedomil co doma ma. Ze nie si len matka uviazana k dietatu. Ze si stale zena. Vies, ze najviac podvodov muzov sa deje do veku 1 roka dietata? Pretoze su si zenami isti, ze je doma, ze sa stara o dieta atd. atd. Ale vy si za to zeny mnohe mozete fakt same

katarina1645
autor
27. jan 2023

@joannita ani neviem kde by som šla za ňou a s malou už vôbec nie. Ja som aj rozmýšľala že jej napíšem čosi.. ale aj tak by sa nepriznala

katarina1645
autor
27. jan 2023

@liv1 určite k nemu zmením správanie nech si nemyslí že to ide všetko len tak zabudnúť vymazať z hlavy, nebudem milučká nič....

goodidea
27. jan 2023
joannita
27. jan 2023

@katarina1645 ked jej napises, neprizna sa. Ty ju musis konfrontovat, ona nemoze mat cas si rozmysliet co napise.
Alebo jej teda zavolaj, aj tak sa da. Priprav si dopredu co jej povies, musis to hovorit ako jasnu vec, ze vies ze spolu nieco mali ze sa TI PRIZNAL. Ked nepovies ze sa priznal, bude popierat.
Cez telefon riskujes ze ti zlozi, ale mozes skusit aj tak.

blondinka95
27. jan 2023

@katarina1645 kamaráti ti nepovedia nič. Skôr by som konfrontovala ju, aj keď to bude ťažké a možno ponizjuce pre teba. Baba ani nemusí o vás vedieť. Ale skúsila by som to buď osobne alebo telefonátom, nie správami

viky173
27. jan 2023

@joannita no hej, ale co jej povie, preco jej vola, ked uz sa jej akoze on s tym priznal? len oznamit, ze uz o nich vie? ved to je divne

liv1
27. jan 2023

@katarina1645 to nie je len o zmene spravania k nemu. To je celkovo. Zacni si trocha uzivat, nechaj mu dceru, chod von s kamoskami ale nepovedz mu s kym ides, vyfinti sa, bud stastna, kup si nieco, chod cvicit, tvar sa ze si nad vecou, ignoruj ho, nedaj mu jest, nepripravuj nic co si predtym robila. Nebud zduta ofucana partnerka, len bud strucna a ziadne mile spravanie. Sa mu vsetko lahko prepieklo. Preco mu nepovies ze vies ze ta klamal? Nechce sa ti z toho grcat ze vies ze bol hore a isiel jej pisat? Ze ju on poziadal o priatelstvo a nie naopak? Nie je mu to trapne? Za mna je uuuplne jedno co spolu mali alebo nemali. Ale vsetko som uz povedala, som sa tu rozohnila lebo uz vidim ako tu o rok o dva o tri pises, len si s mim prosim ta neurob dalsie dieta.

katarina1645
autor
27. jan 2023

@liv1 no isto mu nedám pocítiť že mu to len tak prešlo

katkazocele
27. jan 2023

@katarina1645 chladnú hlavu teraz, ok asi sa mojkali, teraz si nevšímaj moralistky, bol opitý, ja sama som videla ako ľudia za ktorých by som dala ruku do ohňa, že by nikdy nič nemali s nikým tak si nechali vyšetriť mandle cudzích človekom 🥲 keby nebol tak veľmi opitý,.dobre vieš že by to neurobil. Musíte vyriešiť ten alkohol, ten to všetko spôsobil....

bessie12
27. jan 2023

@katkazocele ale alkohol nie je vyhovorka. Ked nevie pit, tak nech nepije. Aj opity clovek by sa mal vediet ovladat a hlavne vtedy, ked ma patnera. Ja to napriklad dokazem, ale na druhej strane nemam chlipne myslienky na ludi, s ktorymi pijem. Aj keby som bola sama. Vsetko sa da, len treba chciet.

jakoma
27. jan 2023

@katarina1645, budes sa rozhodovat, ci s nim ostat na zaklade toho, co sa stalo? Ak bola len jedna alebo 2 pusy, ostanes, ak to zaslo dalej, tak odides? Ak sa teraz dozvies len o puse a o rok sa nahodou dozvies, ze to vtedy zaslo dalej, opustis ho o rok?
Zazila som neveru a nepodarilo sa mi zistit, kam to az zaslo. Moj muz zaprel vsetko, co sa dalo, len opakoval ze sa zmeni. Snazila som sa zistit podrobnosti dlhe obdobie. Potom som si uvedomila, ze manzel mi svojim konanim dal volnu ruku. Rozhodovala som sa, ci ostanem ale NIE na zaklade toho, co vsetko sa stalo (asi sa toho stalo vela), ale na zaklade buducnosti. Toho, ako mi je s tym clovekom, ako sa zmenil a co robi po zmene. Odist mozes aj neskor, aj o niekolko mesiacov. Neodchadzaj preto, lebo 99% zien tu ti napise, ze by ho vyhodilo az by sa za nim zaprasilo. Rozhodni sa sama za seba a dopraj si cas. U nas sa vztah daval dokopy asi rok a pol. Jazva ostala, ale vztah dnes hodnotim za velmi pekny.

joannita
27. jan 2023

@viky173 ved preto pisem, ze ak zvazuje rozchod. Vtedy uz nema co stratit.
Ak chce vediet pravdu, dozvie sa to len takto (mozno)
Ano divne je to ze len tak jej zavola, ale moze povedat, viete chcela som vediet co ste zac, preto vam volam atd. Treba byt kreativny trosku, ja som teda bola a dozvedela som sa pravdu 😃

katarina1645
autor
27. jan 2023

@katkazocele ale on má doma dieťa on sa nemá čo mojkať s inou a už vôbec sa nevyhovárať na alkohol. Keby ma podviedol a povedal že ale on bol opitý to mu mám odpustiť? Nemal tak veľa piť aby nevedel čo robí. Má dosť rokov na to aby vedel kedy má dosť. A keby nás tak lúbil ako vraví tak by tam mohla byť pri ňom aj Miss International a aj tak by s ňou nič nemal.

katarina1645
autor
27. jan 2023

Keby to tak vedela jeho mama. Čo sa tak strašne tešila na prvé vnúča, čo plakala keď sa dozvedela že bude babka, ktorá má malú neskutočne rada. Čo by povedala na to že jej syn má doma bábo a potrebuje vypisovať druhým babám a nie len vypisovať...

malacibulka
27. jan 2023

Uz si urobila par chybm Zostat s nim bude najvacsia chyba tvojho zivota. Clovek sa pod vplyvom alkoholu nemeni, robi len to, co nema odvahu urobit ked je triezvy. Pravdepodobne s nim zostanes lebo uz vidim ze sa nechavas manipulovat (gaslighting). Ale bola si varovana. Screenshoty posli kazdemu kto sa bude pytat ze preco si ho vykopla.

katarina1645
autor
27. jan 2023

@malacibulka ja sa asi len bojím tej veľkej zmeny že budem na všetko sama, možno čakám kým spraví niečo ešte horšie...ja neviem 😪

azurova99
27. jan 2023

@katarina1645 keby si mu povedala ze potrebujes byt par dni od neho zeby odisiel k mame potom by si jej mohla vysvetlit preco si to spravila, a tublondinecku nejako konfrontovat na fb?
ako myslis sama na dieta? ved teraz ich mas v podstate dva lebo ten ako vidim ti velmi nepomaha