icon

Partner mi asi sleduje mobil

nikussska55
8. nov 2020

Dobrý deň, mam pocit, že mi partner sleduje mobil. Vie o mojich sms, hovoroch. Viem, že sú také aplikácie, ale ako zistím, že niečo také v mobile mam?

Strana
z2
evkamotka
9. nov 2020

@malinoismum tak my sme manzelia. Stale sme spolu ak manzel nie je v praci. Tam len same tetusky v rokoch. Ja mam pausal, hocikedy vezme moj mobil aby niekomu z rodiny zavolal... Ked niekam ideme autom, hocikedy som na jeho mobile kvoli internetu. Ani nas nehne. Inak sa v nich nesparame. Ja si neviem predstavit ze si to ludia navzajom nevsimnu, az po lustracii mobilu.

mio23
9. nov 2020

@nikussska55 Nezistuj apky, nestracaj cas, to sa neda odhalit. Uloz si fotky do pc, a telefon resetuj do tovarenskych nastaveni. Telefon nikdy nepustaj z ruky...

igor211
9. nov 2020

Dost nezmyselne veci su tu popisane, ako ze je to cez Google, alebo ze niekto obdivuje ako mu manzel vie zmenit heslo (co samo o sebe znamena ze spehuje ten telefon). Najlepsiu radu dal mio23 - resetovat mobil a zaheslovat ho.

katarina4141
9. nov 2020

Skus pozriet niekde v zalozkach ci nemas v MT stiahnutu appku ktoru nepoznas respektive si si ju tam nestiahla.
Existuje taka appka len neviem nazor ale mozne to je.
Staci ze ti ju stiahol do MT a presunul niekde do nejakej inej zalozky pretoze na ploche by si si ju vsimla hned.

mondolina
10. nov 2020

Ruka by mi odpadla keby som išla šmírovať mužov telefón. Vďaka Bohu za môj vzťah.

Strana
z2