Partner mi asi sleduje mobil
Dobrý deň, mam pocit, že mi partner sleduje mobil. Vie o mojich sms, hovoroch. Viem, že sú také aplikácie, ale ako zistím, že niečo také v mobile mam?
@nikussska55 Nezistuj apky, nestracaj cas, to sa neda odhalit. Uloz si fotky do pc, a telefon resetuj do tovarenskych nastaveni. Telefon nikdy nepustaj z ruky...
Dost nezmyselne veci su tu popisane, ako ze je to cez Google, alebo ze niekto obdivuje ako mu manzel vie zmenit heslo (co samo o sebe znamena ze spehuje ten telefon). Najlepsiu radu dal mio23 - resetovat mobil a zaheslovat ho.
Skus pozriet niekde v zalozkach ci nemas v MT stiahnutu appku ktoru nepoznas respektive si si ju tam nestiahla.
Existuje taka appka len neviem nazor ale mozne to je.
Staci ze ti ju stiahol do MT a presunul niekde do nejakej inej zalozky pretoze na ploche by si si ju vsimla hned.
Ruka by mi odpadla keby som išla šmírovať mužov telefón. Vďaka Bohu za môj vzťah.

@malinoismum tak my sme manzelia. Stale sme spolu ak manzel nie je v praci. Tam len same tetusky v rokoch. Ja mam pausal, hocikedy vezme moj mobil aby niekomu z rodiny zavolal... Ked niekam ideme autom, hocikedy som na jeho mobile kvoli internetu. Ani nas nehne. Inak sa v nich nesparame. Ja si neviem predstavit ze si to ludia navzajom nevsimnu, az po lustracii mobilu.