icon

Partner mi je asi neverný

evickamalicka
27. nov 2013

Ahoj, potrebovala by som trocha poradit. Moznoze klamem samu seba alebo nie. Mam taky pocit, ze mi je partner neverny. Poslednu dobu je zvlastny. Vela sa toho zmenilo ked sa nam maly narodil. Pred porodom bolo vsetko ok, ale po porode sa toho velmi vela zmenilo.Zacal chodi domov neskoro z prace. Ak pride domov tak je nervozny alebp pride domov z dobrou naladou. Spolu sme len cez vikend a vsetko je ok, ale ak pride tyzden tak mam pocit, ze je to uplne niekto inny.

billam
27. nov 2013

@cawes super to máte podelene 🙂...mas muža robota 🙂

evickamalicka
autor
27. nov 2013

@cawes mne ked maly place tak sa niekedy zoberie a ide spat vedla 😒

billam
27. nov 2013

@babls5 ono to časom a vekom prejde 😉

cawes
27. nov 2013

@billam robot neni aspon o tom neviem, treba sa dohodnut nechapem preco by som mala robit vsetko ja, ved je to aj jeho dieta, aj on papa, a robi neporiadok ci?

billam
27. nov 2013

@cawes no ja len podla toho, co si vymenovala, co vsetko muz robi a ešte má aj chuť na sex 🙂....nic v zlom 🙂

babls5
27. nov 2013

@billam ano v 17tich ten jej otec ma zbil ked malinka mala tri mesiace a ked mala mala rok tak som zacala chodit s najlepsim muzom na svete teras riesime na sude aby bol v rodnom liste ako otec a aby zbavili otcovstva byvaleho cakame na to predvolanie prezila som v zivote tolko ako niektore za cely zivot nie

cawes
27. nov 2013

@evickamalicka ja som zastanca toho aby dieta spinkalo same v izbe, pri dnesnych moznostiach ako je monitor dychu, detska chuvicka sa neni podla mna coho bat. Ja osobne som ani jednu vec nemala nemam rada ked mam vsade na okolo samu elektroniku. Maly od prichodu z porodnice spi sam v izbe v jeho postielke, viem co to k nemu vstavat 5x za noc ale pre mna bolo dolezite nestratit tie krasne chvile sami dvaja v spalni, kecanie do noci, pozeranie sprav atd

billam
27. nov 2013

@babls5 prepac, to som nevedela....to je mi ľúto....tak sa ľubte!!!

simas21
27. nov 2013

Podla mňa má len toho v práci veľa. Aj môj ocino je taky a aj priateľ. Chodia domov neskoro a podráždený alebo s dobrou náladou. Ved sa Ho spýtaj ci ma toho veľa a určite má... Nic sa neboj

babls5
27. nov 2013

@cawes moj priatel upratuje viac ako ja dokonca to robi ovela krajsie aj vysava umyje kupelnu ja som stastna hehee

cawes
27. nov 2013

@billam v pohode 😀
tak treba aby aj on urobil, sama by som to nestihala

billam
27. nov 2013

@cawes my to mame tiež podelene, len tym, že chodieval do roboty, ked boli deti male, tak ja som vstavala k nim....a vecer sme padali na huby - dve male deti je zaberak

cawes
27. nov 2013

@billam to ti verim preto mam zatial na par rokov len jedno 😎

evickamalicka
autor
27. nov 2013

@cawes vydis to ma nenapadlo moznoze tam je aj problem. maly spi snami v jednej izbe v postielke. bude to tazke, ale skusim dat maleho spavat do jeho izby. uz je trocha starsi aj velmi vnimavy a budeme mat aj cas jeden pre druheho 🙂

cawes
27. nov 2013

@evickamalicka to si musite rozhodnut vy , ja som to tak urobila pretoze sme vedeli ze pojdem skoro do prace maly mal 8 mesiacov ked som nastupla a kedze robim aj dlho vecer (obcas) alebo skoro rano tak som vedela ze sa maly musi naucit spinkat sam a dobre spinkat cim skor. Teraz vecer o 19 dam spinkat vstane rano o 9 a vsetci traja sme do ruzova vyspinkani

evickamalicka
autor
27. nov 2013

@cawes citala som, ze cim skor spia deti same tym skor su samostatnejsie. ja som chcela aby maly spaval sam, ale partner, ze nech je pri nas a ked bude trocha starsi tak ho uz nechame spinkat semeho v izbe.

cawes
27. nov 2013

@evickamalicka fuha to neviem take nieco som necitala, skor mi bolo tu na MK povedane ako strasne moje dieta trpi tym ze nie som pri nom a aky strasny dopad to bude mat na jeho dalsi zivot 😀

tinki
27. nov 2013

@evickamalicka myslím, že tu sa to nedozvieš..nechceš sa s partnerom porozprávať, lebo nechceš aby vedel, že ho podozrievaš..to nie je dobré..
Normálne sa porozprávaj..ale na rovinu..chlapi nečítajú medzi riadkami..Sadni si k nemu, spýtaj sa..čo ťa trápi, niečo sa mi na tebe nepáči..som ja na príčine..? porozprávajme sa.., idú vianoce a nechcem tu mať napätie..ľúbim ťa ale mám pocit, že sa odcudzujeme..ty nemáš ten pocit..? Niečo v tom zmysle..
sama potom uvidíš, ako sa zatvári..
a na tej frekvencii sexuálneho života, by bolo dobré popracovať..lebo 2 - 3 krát do mesiaca ..no..niekomu to možno vyhovuje..ale..
A nemyslím si, že niekoho má..bude v tom únava, zmena všetkého..príchod dieťatka naštrbí, alebo lepšie povedané preverí silu u mnoho párov..veľa sa zmení a chlapi to berú inak..Musia sa o teba deliť s dieťatkom..a aj to chápu, ale potrebujú nás stále tak ako predtým.. 🙂

tyssa
28. nov 2013

@evickamalicka neda mi zareagovat na tento prispevok /necitala som celu diskusiu../, s tou samostatnostou to nie je celkom tak, ale kazdy si spravi podla seba, ja si napr. neviem predstavit ze by som dala babo vedla same do postielky mladsi spi od narodenia so mnou /bol 2,5 roka kojeny/, so starsim spi v detskej manzel /tiez spal az 2 roky so mnou - ked som ostala tehotna, siel do detskej, ale stale s nim niekto bol/, ked je manzel na nocnej spia obaja so mnou,.. a nemame ziadny problem s manzelom, neutrpel nas s. zivot a ani partnersky, deti su samostatne primerane svojmu veku,..za chvilu vyrastu a uz sa nebudu chciet mojkat, budu chciet sukromie v izbe a potom pojdu prec, myslim ze treba vyuzit tento ich detsky cas, aby sme mali na starobu na co spominat 😀 , manzel samozrejme v domacnosti pomaha a pomaha aj s detmi, su aj jeho tak je to prirodzene /tiez ma narocnu pracu, teraz mal kopu ucenia a skusok/,..narodenie dietata preveri vztah a aj vyzretost a pripravenost rodicov /viac asi u muzov/, niektorym muzom trva asi dlhsie, kym sa stotoznia aj s rolou otca,

seemani
28. nov 2013

@cawes nedá mi to, ja normálne zíram na ten príspevok, že spíš jak zarezaná, že nepočuješ vlastné dieťa.. no vau.. ako nie v zlom, nerýpem, ani nič, len mi to nejde do hlavy. Ja sa zobudím ešte aj keď si malý len vzdychne 😉 Spať jak zarezaná by som nevedela ani keby ma zarezali...

cawes
28. nov 2013

@seemani neviem ci chodis do prace ci nie, ale ja chodim do prace vstavam kolkokrat o 3 rano, pridem z prace ucim sa do skoly (robim si vysku) poupratujem, navarim, pride maly z jasliciek pohrame sa okupem ho dam ho spat. Maly zaspi o 8 ja o 10 no ver mi ci nie ak zamrnka o 1 rano a ja vstavam o 3-4 tak nic nepocujem, ja mam velmi tvrdy spanok. Ale ked neni moj doma alebo mam vstavat ja tak to vie aj moje podvedomie a pocujem. 😀 ma to aj vyhody vies ako sa krasne vyspim

seemani
28. nov 2013

@cawes No pracujem, ale väčšinou poobede. Môj spí aj 6 hodín v kuse, takže sa necítim nevyspatá. Asi preto. TAk to je iné, to máš ešte dobrého chlapa potom, že sa striedate 😉

cawes
28. nov 2013

@seemani moj maly spi celu noc od 20-9rana ale niekedy sa stane ze zaplace, vypadnuty cumlik, ale zly sen no a ja ked spim tak spim 🙂

barnica
28. nov 2013

To isté je môj manžel. Ale ver že ti nieje neverný,je to len zaneprázdnenosť,chlapi totiž keď príde do rodiny nový člen majú pocit že všetko leží na ich pleciach že musia zabezpečiť rodinku a robiť maximum aby sa rodina mala čo najlepšie. A tie striedavé nálady? To sú úspechy a problémy v práci. Neboj a kašli na tie škaredé myšlienky

sono2
28. nov 2013

@evickamalicka no čudné, nechcem mudrovať, lebo neviem. Ty sa tvár prirodzene. Dávaj mu nejaké úlohy pomôcť a tak s malým ou, mu aj vyznaj lásku. Nejako mu nedávaj najavo, že je nervózny, viem ťažké. Skús že tak čo ti láska navarím, čo by si si dal ? Môžeme sa spolu navečerať. Vieš, aby mal potrebu prísť, keď už da nejaký podnet na jedlo. Skús byť usmiata. To skús nejakú dobu. Aj že či stráži telefón a tak. Možno žiarlivosť na baby dávaj aj jemu pozornosť . Možno povieš že čo ja mám toho dosť sama so sebou. Viem. A keď bude na ďalej arogantný, tak to naňho spusť, že sa snažíš že čo je za človeka že by sa mal uvedomiť.veď klasicky tie frázy. Alebo ma potom zavolaj ja mu to už vysvetlím. Ale tiež nemyslím, že má inú...

haslerka27
28. nov 2013

neprezivaj...kazdy clovek tory chodi do prace je cez tyzden podrazdeny,nervozny,proste rad ze je..cez vikend mysel vypne a je to logicky ine...

bielytesak
28. nov 2013

@cawes no to je taky ako ja kedysi davno....ale uz som to olutoval....teraz uz nie som potrebny....ale som rad,ze som si deticky vyoval,lebo som ich mal rad....sankoval,chodil na kupko,na tury...asi normalne....aj prebaloval,krmil,varil...toho nelutujem....len s i teraz dakto nevie spomenut,ako to bolo.....co uz.

cawes
28. nov 2013

@bielytesak tak to je smutno, no nastastie moj chlap je pre mna este stale potrebny

bielytesak
28. nov 2013

no tak ked budes mat dospele deti,uz ho tak potrebovat nebudes....to je uz ta kriza stredneho veku....teraz vcsinou drzia vztahy pokope len kvoli socialnej situacii...

evickamalicka
autor
29. nov 2013

Dakujem za rady 😉 Porozpravali sme sa a dopadlo to velmi dobre. Je unaveny a trocha ziarly na drobca. bol cely cas zvknuty na to, ze sme stale spolu a zruzu je medzi nami treti nase slniecko 😀