Obraciam sa tu na vás s Prosbou o radu mám trojmesačné bábätko partner je z iného mesta ako je konkrétne na východe Slovenska a ja som zo stredného Slovenska keď sa narodil malý musela som sa presťahovať a žijeme zatiaľ v prenajatom byte a on stavia dom už je skoro v štádiu Holodom moje dni sú len o mne a malinkom Chodiť domov neskoro večer cca o 7 a rano o 7 odchadza. Do toho ˇma pracu a dceru z S rozvedeného manželstva ktoré s nami tráviť každý druhý víkend a každé prázdniny problém je v tom že som tu stále sama zavretá v byte nikto ma ne príde pozrieť či nemám tu žiadnych známych žiadne kamarátky a on s nami ne tráviť žiadny čas mna ako ženu akoby už ani nevnímal Príde večer domov všíma si len malého a venuje sa len malému Vytkol mi aj že priberám po pôrode som veľmi nešťastná a bojím sa že to budem prenášať na malého chodím občas Aj do svojho rodného mesta mám tam stále svoj byt a vlastne Celý ten čas tu sa teším kedy opäť pôjdem tam keď príde jeho dcéra všetko sa točí len okolo nej a my dvaja akoby sme boli bokom je na mňa zlý nervózny hádáme sa boli sme u psychológa máme mať aj spoločné sedenie vždy keď sa pohádame tak mi hovorí aby som sa išla kľudne do svojho mesta ale už to bolo v takom štádiu že som bola skoro vysťahovaná neviem či sa to zmení keďže dostáva dom ale ja som v koncoch a neviem čo mám robiť lubim ho a veľo Mi to ubližuje Prosím vás skúste mi napísať ako vaši muži chodia domov a ako s vamo trávia čas Ako to u vás prebieha keď Domov príde dieťa z prvého manželstva ďakujem
@renka0910 a čo si čakala od rozvedeneho? Takí sú vždy určitým rizikom.
Dom bude váš spoločný alebo iba frajerov?
Ja osobne si myslím, že sa snaží aby ty si sa zbalila a opustila ho.
@zmrzlinka2021 len jeho
Nemyslim si ze vase problemy sa nejako zmenia dostavanim domu.
Tak by som sa stiahla do svojho. Mas tam kamaratky? Rodinu? A jeden vikend nech pride k vam. Dalsi s dcerou. A uvidi sam ci je to lepsie.
@maryetta Áno aj to sme sa bavili že kým sa dostáva dom tak by som šla do svojho rodného mesta do toho bytu mám tam kamarátky rodinu sestru ale viem že mne to vyhovovať nebude bude mi chýbať a bojím sa že to sama nezvládnem lebo čo sa týka malého tak to mi zase pomôže môžem si ísť aj zacvičiť alebo na nechty alebo hocičo tam až tej pomoci takejto nebudem mať že by som niekomu zverila malého
Píšeš, že je celé dni preč a potom, že máš priestor pre seba. Tak kde je pravda? Keď je jeho dieťa u vás, tak hádam cez víkend je doma nie?
Ste len 3 roky spolu, už máte 3 mesacne babo a sedenia s psychologom/ v poradni. K tomu jeho starsie dieta. Hmmm. Po troch rokoch by ste si mali ešte stebotat a nie mat takéto problémy.
Ze sa točí cez víkend všetko okolo jeho dcéry- teda on, je normálne. Návod ako sa ma chovat rozvedeny rodic v novom vztahu plus jeho prvé dieťa- neexistuje.
No stavať dom, robit, založiť novú rodinu a udržiavať víkendový vztah s dcerou - to dá zabrať.
On je perfektný, ked ti 3 nesiace po porode vycita priberanie?
Ja som po pirode mesia a zjedla - vlastne zožrala som 7 dóz salka, 5 x 300g čokolády, keksy ani nehovorim!
Môj muž tiez nema kocky na bruchu a nedovolil by si mat vážne myslenu sprostu poznámku o váhe.
V tom mysli ty na seba len, blbo sa to zhadzuje potom. Podľa toho čo píšeš, by som skôr riesila nájsť jadre a pracu, platit si svoj byt alebo prenajať! Ani za svet nepredaj. Ostane ti holý zadok a dieta. Toto nebude dobre ani po dokončení domu.
Muz chodi domov okolo 16 -17:00, deti chodia skoro spať. Takze so dáme večeru, chvilu sa pohrame, nakrmi alebo podrzi si malu, prečítame knižku a uspi starsie deťúrence.
Kašli ty na kozmetiku a kaderníčku, nechty. Na prd ti budu, ked nebudeš mať dušu na mieste. Radšej si tie peniaze odloz na najom. Rodina ti nepomoze/bepotesi ak by ostali obcas par hodin s babom?
S týmto chlapom ta nič dobré nečaká. On dom, ty predáš byt, prachy mu ochotne das a budeš v .... .
@renka0910 na tu chvilu ti postrazi decko aj sestra popripade kamaratka... alebo to su take veci kt nepotrebujes a radsej v klude v meste kde to poznas ako sama niekde kde po tebe ani pes nestekne.. s priatelom to aj tak nevydrzi a skor akos a k nemu nastahujes sa rozidete .. lebo aj keby nie..tak to tam nevydrzia a ujdes sama
Dom je iba jeho, jedine co vas spaja je dieta. Ty si pekne nechaj svoj byt … skor alebo neskor ste od seba. Mas ruzove okuliare ale tie Ti coskoro padnu. Nie je to pekne takto to napisat, ale naco ta utesovat… robis jednu hlupost za druhou … opustis vsetko a ides do Hornej Dolnej Marikovej, kde nepoznas nikoho. Tvoj drahy si vydupe aby si opustila vsetko svoje a nastahovala sa do domu, kde Ti nepatri ani klucka od zachoda. Nakolko si sa prestahovala tak sa nevies asi ani do povodnej prace vratit … cele zle …to Ti tak buchali bio hodiny alebo laska uplne zatemnila mozog… a este bude pindat na postavu po porode … Gratulujem k vyberu vychcaneho blba … a Teraz sa zamysli kolko zdraveho rozumu Ti este ostalo a podla toho sa zariad. Hlavne nedavaj za ziadnych okolnosti prec tvoj byt … ani keby sa po zemi plazil aby si mu prispel a .. to by si bola fakt sprosta
Ešte to nie celkom zlé, on sa snaží dostavať dom, čo je záťaž a je celkom možné, že keď toto odpadne a budete bývať v dome a on bude mať viac voľného času, bude to vyzerať lepšie.
A vziať si muža, ktorý má záväzok, to si bolo treba rozmyslieť, lebo to nikdy nie je celkom bez problémov a treba sa tomu vedieť prispôsobiť.
Buď sa s tým treba zžiť a neukazovať mu, že si stále nespokojná a snažiť sa pochopiť, že sa musí venovať aj svojmu prvému dieťaťu, snažiť sa mu byť nápomocná aj pri stavbe alebo sa taký vzťah rozpadne. Ani psycholog tomu nepomôže, to si musíte sami dohodnúť ako budete fungovať.
To nema cenu este daco viac pisat... vztah na dialku 3 roky a on stavia dom. Syn ma priezvisko po nom, ze?
A čo vám povedal psychológ? Vie ako to cítiš, keď je tam jeho dcéra? Ty mu dávaš ako najavo svoju pozornosť? Ako by si chcela, aby sa Ti on venoval, aby si bola spokojná? Máte ťažké obdobie a on veľa času na rodinu nemá. Nerobiš mu hysterické cirkusy, že je ochotný Ťa stratiť? On s tou dcérou je veľmi málo, tak sa jej snaží venovať. Neviem prečo to tak zle vnímaš. Máš asi problém sama so sebou, keď musíš žiarliť na deti.
Rozvedený je väčšinou vadný kus, chod pekne do svojho bytu a začni žiť, nie len prežívať.
@anketkarka neziarlim mrzi ma ze ked je tu maly tak cas nema a ked jw mala vsetko prisposobuje jej, ano robila som mu sceny uz som rezignovala nevladzem
Dakujem vam. Rozmyslam ze to Vydržím kým sa postaviť dom a potom keď sa to nezlepší tak odídem do toho času budem chodiť aspoň na týždeň v mesiaci do svojho
Ja ho milujem ale velmi ma sklamal nechcem Odchádzať keď ma mali len 3 mesiace možno mám aj Rozbúrené hormóny po pôrode síce nie kojím ale už je to 4. mesiac a ja ešte nemá menštruáciu
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/takto-som-si-tehotenstvo-nepredstavovala/
Žena, ty si mala odísť už dávno :/
@renka0910 neskonci to, bude to len horsie, uz by som bola davno prec vo vlastnom byte
Bohuzial nasla si si partnera s dietatom, to sa nezmeni nijako
Ajáááj, po prečítaní tvojho príspevku z obdobia tehotenstva mi je smutno. Pozri sa... vo veku 37 rokov je dieťatko dar a buď rada, že si to stihla, aj keď výber partnera nič moc. Ja na tvojom mieste by som bola zbalená a už na ceste domov do svojho mesta, kde máš zázemi. To že sa obávaš, že to nezvládneš, je normálne, ale ver mi, zvládneš. Ono to dieťa zase nestojí toľko peňazí ako sa traduje, hlavne do troch rokov. Ano potom už sa to nabaluje, lebo výlety, veci na šport, neskôr elektronika, ale to už budeš zase zárobkovo činná. A ešte nezabúdaj na výživné. Budeš doma šťastnejšia, tento pako ti veru na východe domov nespraví. Už teraz sa cítiš zúfalá a to máš byť v návale radosti z bábätka, ktoré si vlastne ani neužívaš tak ako by si mala. Máš veľké šťastie, že doma máš vlastný byt a nemusíš sa po podnájmoch ťahať. Tak mysli na seba a na dieťa.
A preco si stale zavreta v byte? Obliect seba, maleho, supnut ho do kociara a ist s nim von. Na prechadzku, do parku. Aj ty potrebujes byt vonku, nie len cakat kedy sa chlap vrati