Partner mi vykričal, že naše dieťa nie je jeho
Dámy a aj páni. Mám problém a možno Váš pohľad na vec mi pomôže riešiť vec.
S partnerom máme nezhody už dlhšie. Dcérka má 8,5 roka. A dnes mi partner v hádke
povedal, že nie je jeho, lebo sa na neho nepodobá. Boli sme na umelom. Povedala som mu
nech si dá urobiť genetické testy, že to Ja zaplatím, ak neverí. A on na to, že ktovie, čo mi
v tom centre dali..... Pritom dcérka je v podobe na jeho mamu. Tak ma to vzalo, že uvažujem,
či má vôbec význam s ním ostávať len preto, že dcéra ho má rada. Toto bolo len vyvrcholením
našich problémov... Ale prekvapilo ma to, že skoro 9 rokov žije s touto myšlienkou.
Myslím, že všetky ostatné hádky a nezhody sú zanedbateľné oproti tomuto.
Keď som sa vracala z pôrodnice a volala som mu, že nás púšťajú, povedal mi, že nech
zavolám otca a on ma dovezie. Moja reakcia bola, že či to je jeho dieťa, alebo otcovo. Tak
prišiel. Hneď v ten deň chcel ísť spať k mame, vraj ho bolí hlava a nech so mnou ostanú
rodičia. ... Keď sa malá narodila neboli sme už najmladší, takže kus rozumu by už mal mať.
Ale nemá... Mám pocit, že som len slúžka, ktorá ma zabezpečiť jeho pohodlie. Nie sme zosobášení,
asi by to bolo horšie, podľa jeho reakcií v niektorých situáciách " si moja žena tak to budeš robiť ".
Na domácnosť mi dáva 200 eur mesačne a myslí si, že je to veľká suma, byt a ostatné poplatky
platím ja ( byt je môj ). Raz sme sa hádali, povedala som mu, nech si perie, žehlí, varí a nakupuje
sám a on mi povedal: Veď Ti predsa dávam peniaze tak to máš všetko robiť ty.
Ďakujem Vám za reakcie a Váš čas.
Dáša
@erikavesela starý chlap si už vie spočítať 2 a 2 - pokiaľ mu mozog neklesne do gatí kvôli nejakej mladej pipke...
Necitam vsetko ... ale je to pripad.. q
Neviem ci tu padli take informacie ako sa chova k dcere? Predpokladam ze velmi sa nevyznamenava?
@pp2014 "Veď Ti predsa dávam peniaze tak to máš všetko robiť ty"?! 😂 Tak to mu teda zvýš taxu. Chlapec je z lacného kraja 😜 + samozrejme mu vytýč sumu za sex... A možno začne pomáhať 🙂 Nie, nežartujem. Ja som svojho času manželovi povedala, nech si dá košele prať a žehliť v čistiarni (nebol spokojný s kvalitou prevedenej práce 🙂 Držalo ho to asi mesiac. Vtedy to vyšlo na jednu košeľu 50Sk a on ich potreboval k obleku denne. Vzhľadom na to, že je držgroš sa veci rýchlo zmenili a dnes, ak potrebuje niečo vyžehliť, príde a poprosí má, či by som nemala čas. Ak nemám, vyžehlí si sám 🙂
A vieš, peniaze sú väčšinou prvý a najzávažnejší problém v partnerstvách... Nie ste sami. Hneď by som to neriešila rozchodom. To chce len komunikovať, okresávať, vysvetľovať a hlavne učiť chlapa zážitkovým učením. Oni inak nepochopia... Aj keď, niekedy ani to nestačí.
A čo sa týka podobnosti dieťaťa... Náš druhý synček má modré oči a je to čistý blonďák so zmesou pleťou. Ja som niečo ako kríženec cigánky 🙂 tmavé všetko, a môj muž má zelené oči, stredne tmavé vlasy a svetlú pleť. Absolútne na nikoho z rodiny sa malý nepodobá. Je to zlepenec hádam babiek aj dedkovi. Tam sa takéto gény mihajú ale v rôznych kombináciách 🙂
@pp2014 to už vážne nechápem ... zarobí 850€+stravné lístky a tebe dá 200€ ... zostane mu 650€+stravné ... nebuď hlúpa ... Adios daj kocurikovy a nech mu robi slúžku iná krava ... no ty v tom už nepokracuj... dcérka to pochopí je už veľká slečna.
No keby mi moj muz povedal ze pradlo neperiem ja ale pracka v momente by som mu prestala prat.. a keby sa po case dosiel stazovat ze preco nema vyprane tak by som povedala ze vsak to neperiem ja ale pracka...
Inač ja si tiež myslím, že skôr ako ho vysťahuješ by si mohla skúsiť nájsť podstatu problému. Čo mu vadí, kto mu ublížil. A keď odmietne pomoc, že by mal byť v tomto prípade dobrý psychiater, tak potom to nemá pokračovanie. Veľa šťastia.
@pp2014 nuž - vyvrcholenie neriešených problémov pred tým. Navyše - robíš mu slúžku a rohožku, to žiadny chlap neuznáva a po čase ženu aj tak zhadzuje, lebo môže, keď vidí, čo ona robí. Sám má nejaký komplex menejcennosti, tak si ho hojí na Tebe. Vzchop sa, si žena, preboha! Nie je jeho decko? Toto by mi raz povedal, takú by dostal po papuli, že až! Teba uráža, vnímaš to ? Akoby ťa k...nazval. To si necháš?!
@tatianaba no sáčky do koša.. ako kde.. jedna igelitka v tescu stojí 9 centov, dvadsať ks stojí 1,80 eur. sáčky do koša sú lacnejšie?
@pp2014 Jeho matka nariadila jemu a jeho priateľke v 28r potrat?😲 mne sa to zdá ako "mamičkyn synáčik". Takého treba kopnúť do zadku aby si hľadal podnájom a staral sa sám o seba, pretože evidentne to jeho mamička neurobila v pravý čas a chlapec ešte nedospel. Nech to všetko skúsi z tých 200eur čo Ti dáva.
@pp2014 to kde zeny chodite na takych debilov? vyhod mu veci vystahuj ho a zi si zivotik
Pokial na nom nie si financne zavisla, tak ho posli k vode.. Jemu je zjavne vsetko jedno. Takze zdejme bude aj toto. Dcerku uz mas velku a predsa im nemusis zakazat sa stretavat. Nadalej bude mat aj mamku aj otca (ak on bude chciet) a k tomu bude bonus, ze ta mamka bude konecne aj stastna ;)
Ahoj...ako to dopadlo? Uz preslo par mesiacov...predsa len. Ja len dufam, ze uz je vystahovany.
toto je čo matke pôjde zaniesť stravne listky lebo nevariš 2 teple jedla denne on je chorý na hlavu ako mu môžeš prať,variť,býva za smiešnu smu stravuješ ho ty ho dotuješ a ešte on pôjde prispieť svojej matke no na to by ma nebolo lepšie ti bude bez ňeho a tých 200 eur ti bude musieť dať tak či tak na výživne koľko mu urči súd zbaľ ho a nech ide k svojej matke tam prispieva a tebe všetký stravne listky dať nevie bože nech máš rozum ho zbaliť a vyhodiť ho načo ti je zvladneš to aj sama bývanie ako pišeš máš svoje načo ti ho zbytočna zaťaž ,energia,ktoru by si mohla venovať dcérke a tie peniaze budeš mať tak či tak tých 200 eur možno menej ale vyjdeš všetko sa da ked sa chce
@janulka2811 úplny súhlas s tebou do bodky
Moje zlaté...... mám novú robotu, on zbalený ...... u matky. Ale domŕza stále, že chce byť pri dcére.... Decko reve, že chce otca.... No ja už neustúpim..... Ďakujem vám.....
@pp2014 ahoj prosim ta ako ste dopadli po odstupe casu? Dakujem za odpoved
Ahojte, seká dobrotu, zacal sa starat. Som tvrdsia a rovno poviem,ked sa mi niečo nepáči. Tak dostal asi strach, že sa len nevyhrážam. Bolo to tvrdé. Zistil, že sa viem o všetko postarat sama a jeho naozaj nepotrebujem. Aj dcéra je už samostatnejšia a vidí niektoré veci, hlavne chápe ich aj ona. Aj so "svokrou" som urobila zmeny. Žiadne diktovanie a neočakávané prepady. Moja výhoda asi je, že na mňa nemá papiere. Žiadne skákanie, okolo, jedlo je v chladničke, zober si. .... máš ruky a nohy, dones si... si doma, máš voľno, urob a zariaď. Nedajte so sebou kývať. Ďakujem Vám, pomohli ste mi svojimi radami.

@jankalukasova Podla mna aj tasky z Tesca su na takeho vyhadzovanie penazi. Sacky do kosa vyjdu lacnejsie. 🙂