icon

Partner nás opustil pre milenku

ejmi25
14. apr 2014

Som strašne sklamaná partner nad opustil pre milenku rozhodol sa pre ňu a nechal 10 m dcérku..pracuje s ňou a hneď po našom rozhode spolu bývať,úplne zahodil všetko pre nejakú chuderu.Ona je slobodná spolu chodia von zabávajú sa pijú a ja doma neviem čo skôr..výživné som si podala no sme od seba dva mesiace pre malú mi nič nedoniedol.zrazu mi volá že chce malú vziať von nedala som mu ju neviem sa zmieriť že nás opustil a bude s tou. Chudinou a mojou dcérou mám chuť ich vyfackat oboch.

jahodka8
14. apr 2014

@guinevre Tu je to ženské forum, tak asi je to preto tak, že sa skôr zastaneme ženy, lebo vieme aké to je a skôr sa vieme vcítiť do ženy ako do muža. Ja myslím, že to je ťažké pre oboch, veľa vecí chce čas, nedajú sa napraviť hneď.

guinevre
14. apr 2014

@zabka79 Ano, ja uplne suhlasim s tym co hovoris. Ale bohuzial, nie sme stroje, ale ludia, ktori sa menia a robia chyby, na vlastnych skusenostiach sa ucime cely zivot. Ja som mala stastie, ze sa moji rodicia 30 rokov lubia afunguju ako jedno. Nikdy som nevidela ich hadat sa, obcas mierna debata ano, ale taka co sa skonci smiechom, nie vycitkami. A ked sa pozriem na susedov, jedno z desat manzelstiev funguje. Zostavaju spolu, lebo este patria do tej "starej skoly", suseda o muzovi alkocholikovi povedala "Co uz, ake vtaca som si vybrala, s takym mam lietat", smiesne, ano :D Nie su stastni, a maju kadetade potajomky milenky, spavaju oddelene, a deti sa kukaju na nefungujuci vztah ich rodicov. Ano, dobre si treba rozmysliet, a treba sa snazit a udrziavat pekny vztah, ale ked uz to nejde, tak bohuzial, radsej je rozist sa. Teda, aspon ja by som to urcite urobila keby to nefungovalo a nemalo uz zmysel. Suknickarov som tu nezahrnula, to je ina tema.

majdus
14. apr 2014

@jabadaba mna sice nenadvihne, ale smutna som z toho riadne.... Nechapem takyto styl zivota a ani nikdy nebudem. Ktovie, co caka tieto nase deticky :( a pred cim ich nebudeme schopne ochranit... 😒 Ejmi25 , je mi luto, ze si vobec natrafila na niekoho tak zufaleho....nezodpovedneho......Nevera sa u mna neda ospravedlnit nicim. Hm, vzdy si tak spomeniem na mojho manzela....aky je to obrovsky dar niekomu tak moct doverovat a milovat ho....a nebat sa, co prinesie zajtrajsi den.... 🙂

jahodka8
14. apr 2014

@guinevre Ja som počula o tom spávaní oddelenie aj pozitívne ohlasy aj od mužov aj po dlhoročnom manželstve. Niektorí to majú napr. zo zdravotných dôvodov, že ked jeden spáva horšie alebo v noci si číta, tak aby druhého nerušil, nech sa aspoň jeden vyspí. Aj ked sú deti malé, je to pre muža často úľava v kľude sa vyspať. A aspoň sú si partneri potom vzácnejší. Ved aj v manželstve potrebuje každý trochu samoty, niekedy aj viac, najmä ked si človek potrebuje v hlave upratať.

mima4
14. apr 2014

@ejmi25
ak sa smiem spytat, ake to bolo predtym ako ste sa vzali? Isla si s nim do manzelstva s tym, ze je taky a budes to brat ako nieco tolerovatelne? ze rad pije, flaka sa...? alebo si si myslela ze v manzelstve sa to zmeni, ci zmeni sa to dietatom?

zabka79
14. apr 2014

@guinevre jasné máš pravdu...zostávať v nefungujúcom vzťahu a nešťastný je naozaj nezmysel...chápem, že na začiatku sa zdá že je všetko v poriadku ale čas ukáže že je to ináč...vtedy je rozumné sa v dobrom rozísť, neupieram právo na novú lásku alebo vzťah....ale príspevok bol zameraný na neveru teda tak som to ja pochopila....a keď tak počítam že autorka tohto príspevku ma takú malú dcérku a jej manžel už ide bývať s inou znamená to že jej zahýbal už dávnejšie...ak bol nešťastný nemal si robiť deti...veď zmena z fungujúceho vzťahu na nefungujúci nepríde predsa zo dňa na deň...tu ide skôr o krivý charakter a nie o nevinné hľadanie šťastia...

jabadaba
14. apr 2014

@ejmi25 32???? Tak potom niet o com, toto uz by mal byt zrely chlap, najma teda mentalne. Ale jeho spravanie tomu nezodpoveda. Mentalne je v puberte. Nezodpovedny a nespolahlivy - pre mna tym padom total nezaujimavy samec do zivota. 😝

jabadaba
14. apr 2014

@mima4 nie su manzelia.

adri266
14. apr 2014

@ejmi25
viem si predstavit, ze stale TA to boli. Skus sa objednat na terapiu k psychologicke, cez urad prace to mas zdarma.
Nedavno som citala knihu Macocha. Je to beletria, ale je tam zaujimavo aj zabavne rieseny problem exmanzelky a novej macochy . Odporucam Ti ju, pripadne si pohladaj inu, odbornu literaturu. Dnes je toho habadej.
A skus sa netrapit. Jeho skoda, ze sa vzdal Teba a svojho dietata. mas na lepsieho.

jabadaba
14. apr 2014

@majdus vies co, ani si radsej nepredstavujem tie perspektivy nasich deti...hodnoty nulove, to bude partnerov na vyber.... 😝

ejmi25
autor
14. apr 2014

No
upresnim stále sme spolu žili a našla som mu meily že sa stretávajú nevysvetlil mi nič tak som ho pobalila vyhodila a on stále že on s ňou nič nemá a ľudia mi doniesli že spolu ťahajú dlho a už spolu bývajú doteraz mi nepovedal prečo čo mu v nasom vzťahu chýbalo že ja som na vine lebo som ho vyhodila on vy od nás neodišiel.

guinevre
14. apr 2014

@zabka79 Ja to furt hovorim tiez, aj tiez mam tie dilemy, ze ci je mozne, ze je niekto s niekym 9 rokov dajme tomu, spravi dieta, a potom sa zrazu prebudi, ze to bola chyba, ze zena chcela dieta a on si myslela ze to napravi vztah, ze sa do mimina zalubi a zalubi zase do nej, ze sa uz nic nezmeni, bol to jeho prvy seriozny vztah atd. To mi chlap ktory take nieco spravil povedal, aj to ze ano, lahko je aby som mu to vycitala, ako mohol a preco nerozmyslal, ale vraj po vojne su vsetci generali. Cela jeho rodina a priatelia mi hovoria, ze bol v mizernom vztahu, a ze sa cudovali preco vobec robil to dieta , ze ho lutovali ako sa k nemu chovala, neprijemna blabla, a ze sa davno s nou mal rozist. Ja neviem...

tilda
14. apr 2014

@ejmi25 ON BY OD VAS NEODISIEL!!!! ... odpadnem! ... ved to je asi moj ex ... no cez kopirak...ble

adri266
14. apr 2014

@ejmi25 netrap sa nad tym, nic mu u TEbe nechybalo, proste s nou mal iny sex, ine vzrusenie. Darmo sa trapis nad tym, kde si spravila chybu. Chybu spravil on. Tak hlavu hore.

ejmi25
autor
14. apr 2014

Tak on si asi myslel že mu budem tolerovať šľapku. Ja len dúfam že aj jej to správi za tie sms čo mi napísala ako sa mi posmieva

guinevre
14. apr 2014

@ejmi25 Preboha, ona ti pisala SMSky? Neveru by som tiez netolerovala, mozno ste mohli ist obaja na nejake poradenstvo pred tym ako co ste sa rozisli, ale ked snaha nebola, tak, zostava len nechat aby cas spravil svoje.

tilda
14. apr 2014

@ejmi25 odstrihni sa od neho - ries len co sa tyka malej, stretavaj sa s nim teraz minimalne, sms, maily, nic. .. no normalne ma rozvasnilo co tu pises 🙂 ... pocuvaj, prajem Ti, aby si si mohla povedat po par rokoch to co ja, a ze to ze som ho pobalila a poslala prec bolo najlepsie rozhodnutie mojho zivota, tie silne emocie maju svoj vyznam 😉 DRZ SA!

zabka79
14. apr 2014

@guinevre niekedy človeku trvá dlhšie kým sa odhodlá a urobí rázny krok...nechcem tu moralizovať ani nikoho súdiť...ja by som pre viacero faktorov do takéhoto vzťahu nešla...ale našťastie sme každý iný a preto máme toľko možností k výberu podľa toho čo nám vyhovuje 🙂

ejmi25
autor
14. apr 2014

Ja som jej napísala prvá že či jej nevadí čo robí ešte sa mi vysmievala vraj ona s ním nich nemá smiešne..

maminuska
14. apr 2014

@ejmi25 tak teraza nerozumiem , ty si ho vyhodila lebo mal pomer, ktorý sa ti nepáčil a teraz nadávaš že opustil malú ?
Nuž faktom je že ste neboli zosobášení , teda ste boli právne volní obaja, tvoj priateľ nemal milenku ale ďaľšiu priateľku , len s ňou nemal dieťa ako s tebou .
Čo by si teraz chcela ? Aby sa vrátil poprosil o odpustenie ?
Tvoj expriatel je nestály človek , život v partnerstve a už vôbec v manželstve mu nevyhovuje , potrebuje " žiť " a ty mu to jednoducho s dietatom neumožńuješ. To je všetko, nie je o čo stát ver mi .
Najlepšia pomsta je mať sa dobre, žiť si svoj spokojný a vyrovnaný život. Daj mu malú a čo najčastejšie, nech si ju užije a nech sa stará a čo najviac. Ty čas čo je s ním využi vo svoj prospech 🙂

ejmi25
autor
14. apr 2014

Ako a čo som mala tolerovať že ja sa on ho starám a on chodí za inou??keby nás mal rád prosíl by o odpustenie a s ňou by to ukončil takže nás opustil!!

guinevre
14. apr 2014

@maminuska Ako si si ty to krasne vysvetlila, ze pomer a dalsia priatelka 😀
Inak, zit si svoj pokojny zivot a brat to ako pomstu... je to pokojny a vyrovanany zivot? Podla mna, vyrovnany zivot je ked ti je jedno, a o pomste ani nerozmyslas.

ejmi25
autor
14. apr 2014

Býval s nami tak mal sa aj tak správať zato že sme nie vzatí on si mohol robiť čo chce???

ejmi25
autor
14. apr 2014

Podľa mňa ja dom bola partnerka a ona milenka s ňou nežil to je jedno už vlastne je to hajzel a ona ku...,, a pravda že im nič dobré neprajem a popravde keby sa mu čosi stalo za to svinstvo čo urobil dobre mu tak

palina11
14. apr 2014

@vinifred pravda ale myslim ze je to chyba aj žien, ak mam pravdu povedať su mi na smiech vyroky niektorych "hlasateliek" a pod , že oni nepotrebuju papier, ved tu nejde o papier, praveze kto to mysli važne tak ten papier im prekažať nebude, ja hovorim kto sa nehce vziat myslí na nejaké zadne dvierka ...a domnienky typu a co keby, atd.., chlapa ktory by si ma nechcel vziať by som nechcela.

ejmi25
autor
14. apr 2014

Napríklad aj to mi vadilo že má nikdy nepožiadal o ruku

jabadaba
14. apr 2014

@ejmi25 milenka Ti pisala sms na tvoj mobil??? 😕

palina11
14. apr 2014

@ejmi25 viem ze to bude blba otazka ale preco - dovod ste mali spolocne dieta?

guinevre
14. apr 2014

@ejmi25 Aj keby ta poziadal o ruku, to nie je zarukou, ze s tebou zostane. Ale, mali ste sa o tom aspon porozpravat, nenapadlo ta pytat sa ho na to? Ze ci nechce sa zobrat pred tym ako co sa pustite do toho mimina. Nie je to tvoja vina, nepytam sa ta preto, ale tak, vela ludi si robi dieti len preto, ze citia uz ten instinkt, a myslia si, ze ked uz budu mat decko, tak muz/zena v tom vztahu urcite zostane, a to je chyba.

guinevre
14. apr 2014

@jabadaba Vsak ona najprv pisala milenke, hore povedala.