icon

Partner nás opustil pre milenku

ejmi25
14. apr 2014

Som strašne sklamaná partner nad opustil pre milenku rozhodol sa pre ňu a nechal 10 m dcérku..pracuje s ňou a hneď po našom rozhode spolu bývať,úplne zahodil všetko pre nejakú chuderu.Ona je slobodná spolu chodia von zabávajú sa pijú a ja doma neviem čo skôr..výživné som si podala no sme od seba dva mesiace pre malú mi nič nedoniedol.zrazu mi volá že chce malú vziať von nedala som mu ju neviem sa zmieriť že nás opustil a bude s tou. Chudinou a mojou dcérou mám chuť ich vyfackat oboch.

Strana
z7
tilda
20. apr 2014

@mimi2316 pozri, to ti uz moze byt fuk. ak by nebola ona, bola by ina.... chapem, ze potesi, ak mu to s nou nevyjde 😝 , kedze sa takto zachoval a pravdepodobne to tak i bude - stastie sa neda stavat na nestasti ineho ...

ejmi25
autor
21. apr 2014

No ja som opäť už sa na neho vykaslala ale neprosi že sa chce vrátiť sloboda mu vyhovuje viac my sme od seba dva mesiace ale furt nieje ťažko.Síce už jem neplacem,ale boli to veľmi..

adri266
22. apr 2014

@ejmi25 neboj sa, casom ta bolest prejde, a o par mesiacov si budes hovorit, ze to je ta najlepsia vec, ktoru Ti mohol spravit. Drzim Ti prsty, aby si sa z toho dostala co najskor a prajem Tebe a dcerke vsetko dobre 🙂

nikola_12
1. apr 2020

Ja to mám podobné. Som v 6. mesiaci tehotenstva. Pred mesiacom odo mňa odišiel snúbenec, bolo sme spolu skoro 7 rokov. Nechal ma kvôli kolegyni s ktorou si užíva už skoro rok ako som sa dozvedela. V podstate, ako k nim do práce nastúpila. Jeho rodičia sa mi vôbec neozvali, práve naopak, od ochotnej susedy mám info že tá, nazvem ju tu slušne ,, slečna" spáva u nich doma a s mojím ex sa veselo promenádujú po dedine. Vôbec neviem ako finančne utiahnem nejaký podnájom, keď sa tento náš byt predá v septembri, ale jedno viem isto. Bez neho mi je 100x lepsie a 100x menej plačem ako keď tu bol so mnou. Takže tak. Aspoň viete aký je. Dieťa chlapa preverí podľa mňa. Buď sa spamätá a začne sa chovať ako zodpovedný chlap, alebo ujde ako zbabelý chlapec. Takže tak, všetko zlé je na niečo dobré...

Strana
z7