Partner nechce dieťa
Neviem sa zmierit s tym, ze partner nechce dieťa.
Prešli ste si niektora tym?
Ako to dopadlo nakoniec?
Prosim rady ab som ho opustila pisat nemusite, lebo ho neopustim.
@terezka1947 neviem prečo ten otáznik ku mne. Ja som jej dopísala, že čo platilo, stalo sa u nás, nemusí aj platiť aj u nich doma.
@terezka1947 jaj... To bola priama otázka na ňu. Prepáč.
Ked nieco chcem a ten druhy nie tak si za tym idem ci s nim ci bez neho. Takze budes s chlapom,fajn,obetujes sa, nebudes mat dieta a casom co myslis ze sa stane? Podla mna vam to nevydrzi tak ci tak. Otazne je z ktorej strany sa to pokasle
Ked ho neopustis tak sa s tym zmier ze dietatko nebude...ale myslim ze ked po nom velmi tuzis tak casom si budes vycitat ze ho nemas alebo teda ze ste sa aspon on nepokusili a partnera zacnes preto nenavidiet...pre teba uz moze byt neskoro..ale tak kazdy nech robi podla svojich priorit a tuzby... toto je zasadny rozdiel hodnot a priorit vo vztahu a v nom sa rozchadzate..takze ktovoe ci tej vztah ma vobec perspektivu
Sama musíš poznať svoje priority a podľa nich sa zariadiť. Keď ho miluješ natoľko, že si ochotná vzdať sa kvôli nemu materstva, je to tvoje rozhodnutie.
Máme v rodine pár, kde muž tiež nechcel dieťa, ona s tým roky bojovala ale deti aj tak nemajú, už su vo veku po 50tke ale ona sa s tým stále nezmierila.
Další párik, moji spolužiaci, muž workoholik ktorý od strednej školy hovoril, že deti nikdy mať nebude, čiže ona tiež vedela do čoho ide. Strávila s ním mladosť, pred 40kou sa rozviedla a teraz čaká druhé dieťa s iným, otehotnela po pol ročnom vzťahu a povedala, že najväčšia chyba bola, že bývalého nenechala skôr.
Takže nikto ti nepovie čo je pre teba správne a čo máš urobiť alebo ako sa so svojím rozhodnutím vysporiadať a či ho nebudeš niekedy ľutovať. Čas ukáže.
Podľa mňa je hlúposť kvôli jednému chlapovi, ktorý ešte aj tvrdí, ze si s ním len kvoli otehotneniu, zahodiť šancu na rodinu ale nie som v tvojej koži. No nemyslím si, že ťa ozaj ľúbi, chová sa ako chumaj.
Len aby si nedopadla ako moja sesternica mala priateľa vedela že dieťaťa nechce povedal jej to hned na začiatku chodili spolu 12 rokov.Ked mala sesternica 42 a ON 45 odrazu zatúžil po dieťati našiel si mladšiu rozviedol sa s mojou sesternicou a vzal si tu mladu pokiaľ oni majú dieťať.Moja sesternica zostala slobodna bezdetna.Tým som chcela napísať to že to že teraz nechce ten tvoj neznamena že nebude chcieť neskôr a pre teba vekom už bude neskoro.Chlapi TY môžu aj vo vyššom veku MY ženy len do určitého veku.Ak chceš dieťať odišla by som za iným taký ktorý by dieťa chcel.Ked píšeš že nechceš sa s ním rozisť máš ešte jednu možnosť zmieriť s as tým že dieťa mať nikdy nebudete.
Za mňa nikdy by som nechcela chlapa ktorý by mi povedal že deti nechce.My sice dieťa sme mali ale zomrela nám dcérka teraz už mám vysoky vek na dieťa a tiež zdravotne dôvody.Ale ak by mi ten muž povedal na začiatku že deti mať nchce nebola by som s nim a ukončila by som vzťah nech by bol aj bohatý, krásny, nič by ma pri ňom nedržalo.
@autorka Nepises, kolko mate rokov. Ani ako dlho ste spolu.
Ja za seba ti mozem napisat, ze neexistuje väcsi pocit zadostucinenia, ako ked vyberies dietatu otca, ktory si to dieta priaje, stara sa on a miluje ta (aj)za to, ze si mu to dieta dala.
Cize, aj ked muza "prehovoris", aby ti dieta spravil, stale budes zodpovedna za to, ze tvoje dieta bude mat takeho otca, ktory dieta nechcel, len bol donuteny.
Chlapa sa spytsj, ze ked s nim nemas byt kvoli tuzbe po dietati, ze co ti akoze chce dat a davat namiesto dietata(co ti nemoze dat iny chlap).
Zeny zeny...prepacte,ze to poviem tak narovimu-nechapem ako mozete byt tak blbe,ze kvoli chlapovi,s ktorym.nemate rovnako nastaveny rebricek hodnotna ocakavania obetujete svoje tuzby.Presne tak to dopadne akonsi sama napisala.Urob ako myslis.
ja mam 32 on 39, sme spolu rok a pol.
Som onkologicky pacient, vybrali mi nador na vaječniku.
No bohuzial, ja by som to brala ako bud dieta, alebo partner. Bud by som respektovala partnerove rozhodnutie dieta nemat a ostala s nim, alebo by som to prijat nedokazala a v tom pripade bohuzial musela partnera opustit.
Nikdy by som sa neznizila k tomu napr. prepichnut kondom alebo na tajnaka vynechat HAK a tak ho k dietatu prinutit. Pre mna je toto moralne dno.
Stale este mozes dufat, ze muz casom zmeni nazor, ale nespoliehala by som sa na to, na tvojom mieste.
Pokial su jeho argumenty take,ze si s nim len kvoli tomu,ze chces dieta. Tak by som nacas prestala hovorit o dietati a zila dalej. Moze sa jeho nazor zmenit,ak bude citit,ze ho naozaj lubis a stojis pri nom. Len necakaj roky. Ine je,ak nemozes mat deti a neopustis kvoli tomu partnera a ine je,ak tuzis po detoch a vzdas sa ich kvoli muzovi. On moze dieta splodit aj v 50tke s nejakou mladsou. Ale tebe nikto roky nevrati
Rok a pol vztahu je nic, ja by som volila rozchod, nedokazala by som zit s chlapom, ktory nechce deti.
@autorka A tvoj partner uz ma deti?
Rozchod 🙂
@oliolijanka nie nema deti, obaja sme slobodni bezdetni
Toto treba prebrat na zaciatku vztahu.
Ak jeden chce a druhy nie, nema to zmysel.
autorka - onkologický pacient a nádor na vaječníku. takže úplne tvojmu chlapovi rozumiem... premýšľaj a daj sa dokopy. psychicky aj fyzicky, ak to liečba umožňuje. zameraj sa na niečo iné. inak budeš stále premýšľať o dieťati a neprospeje to ani tvojmu uzdravovaniu...
@rebrambora ide o to, ze on na zaciatku chcel, ved preto som aj bola tehotna. Aktualne tvrdi, ze uz nechce
No tak ked ani dieta ani rozchod, ostava ti jedine sa s tym zmierit. Inu moznost nemas, teda rak nejako to aj dopadne.
Môj muž od začiatku vzťahu tvrdil, že dieťa nechce, ale ani ja som nebola rozhodnutá, či chcem, tak som neriešila a časom som ja chcela, ale on stále nie a nakoniec si prestal dávať pozor a podarilo sa a teraz už 2 roky pracujeme na druhom, názory sa môžu časom zmeniť, ja som ten vzťah nevzdala a vyplatilo sa 😉
@anonym_autor ty si ale hlúpa 😂🫣

@autorka ako ti pomohol pribeh
@lenusa20 ?
Lebo bol pekný,ale ako je spojený s tebou a tvojim priateľom?
Toto bol ich príbeh,tvoj byť taký nemusí.
Ty si sa rozhodla ho neopustit. Čiže o čo ti ide?že podvedies a tajne s ním otehotnieť?a už budeš predpokladať,že sa to utrasie?či že ho presvedčis?
Veď spolu debatujte. Toto je dosť vážny vzťahový problém,kt.viete vyriešiť iba vy dvaja.
Ja osobne by som nebola s mužom,čo deti mať nechce. Ani by som si s ním nezačala vážny vzťah.
Ak ho niekedy chcel a po problémoch nechce,tak o to je to vážnejšie. Len tak ti asi nepovie,že si s ním iba kvôli dieťaťu.
Rozhovor,rozhovor,rozhovor....