Partner nechce spoločné dieťa.
Ahojte, nemam sa s kym o tom porozpravat. Chcela by som pocut nejaku radu, nazor... Mam partnera o 10 rokov starsieho.On ma 40 a ja 30. Ja mam z predchadzajuceho vztahu 13 rocnu dceru a on 12 rocneho syna. Nedavno som zacala s partnerom riesit temu spolocne babatko. Vzdy som chcela este jedno dieta a momentalne su nato vhodne podmienky. Tuzim este raz zazit vsetko odznova. On je ako otec uzasny. Ked sme sa o tom bavili davnejsie bol tej predstave mat dalsie dieta nakloneny. Teraz sa vsak nieco v nom zlomilo a hovori, ze on uz dalsie dieta nechce. Ako argumenty udava ze uz sa citi na dalsie dieta stary, ze mame 2 odrastene deti a ze proste uz nie. Som z toho nestastna, viem ze nutit ho do toho nemozem. Bojim sa vsak ze ked sa tejto mojej tuzby vzdam budem nestastna. Lubim ho, no on mi nedokaze dat to na com mi tak velmi zalezi. Mam v takom vztahu zotrvat?

@pipi89 Nemohla by si ho nejako motivovat aby zmenil nazor a dieta tiez chcel?Pekne,po dobrom,nie ho nutit.Len preto to pisem,ze ked su na to podmienky,tak aby si neskor nelutovala,aby ti nepovedal neskor ze ved si mala viac chciet.Vpodstate uz asi aj predomnou niekto o tom pisal.Ja viem,je to tazke,su to nase nazory,ale tyka sa to teba a realita je specificka pre teba.....