icon

Partner nemá rád moje prvé dieťa

tinap11
4. máj 2022

Čoby ste robili? Dve deti každé s iným. Prvé dieťa bolo v mladom veku,po čase som sa zalubila a máte po 8 rokoch dieťa...ale partner nemá rád moje prvé dieťa a mňa berie ako slúžku ako pokladničku,psychicky má ničí slovami....nemôžem nikam ísť stále mi vyvoláva kedy prídem domov kedy toto kedy hento....už som úplne nešťastná z toho...moje prvé dieťa ho nemôže ani citit,naša komunikácia je 5 slov za deň....

tinap11
autor
4. máj 2022

@sasa1310 máte pravdu...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
tinap11
autor
4. máj 2022

@elizabet173 písala som že sa proste stalo....a nedala by som ho za nič na svete...

viestta
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sasa1310
4. máj 2022

@tinap11 ty si zodpovedná za šťastný život pre tvoje deti. Počúvaj tú staršiu a urob, čo chce. Raz sa ti za to odvďačí a nebude ťa nenávidieť za niečo, čo si nemala odvahu urobiť

komplikovana
4. máj 2022

v prvom rade si rodic, a mas chranit svoje deti. Takze ber viac ohlad na ne, ako na to, ze budes sama. Hladaj sposoby ako sa osamostatnit. To, ci dieta bude vyrastat bez otca, zalezi iba na nom, ako sa k tomu postavi ( v pripade, ze odidete ) Pretoze ostava rodicom uz navzdy. Takze vycitky, ze beries dietatu otca, je blud za predpokladu, ze mu nebudes branit v stretavani.

tinap11
autor
4. máj 2022

@komplikovana nikdy by som mu nebránila,veď je to jeho dieťa a ono potrebuje oboch rodičov....ale vždy keď sa zbalím že odchádzam začne ísť na mňa takto psychicky ohľadne dieťaťa a že to bude dobré a neviem čo,vždy som taká krava že položím veci a ostanem...

komplikovana
4. máj 2022

@tinap11 takze logicky, ak by ste od neho odisli a on sa so svojim dietatom prestal stretavat, tak cia by to bola chyba? Urcite nie tvoja. Bohuzial, vyzera to tak, ze tvoj chlap je manupilator a vobec mu nejde o dobro vlastneho dietata. Lebo ak by chcel, nespraval by sa tak ako sa sprava. Takto ta cez dieta manipuluje. A do toho tvoja dcera trpi. A mozno aj to druhe dieta.

tinap11
autor
4. máj 2022

@komplikovana mám taký pocit že je manipulátor ..nie pocit ale isto všetky kamarátky som musela nechať tak a nestretávat sa s nikým lebo dokázal má nejako spracovať...nemôžem ísť nikam sama lebo rečami ma vie vždy nejako presvedčiť...odidena som už bola a dokázal má zas presvedčiť

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
komplikovana
4. máj 2022

@tinap11 na nete mas kopec clankov, videi o manipulatoroch, staci vyhladat. Od takeho sa tazko odchadza. To sa musis rozhodnut a pripravit ako na to. A je dost mozne, ze aj po odchode bude pokracovat robit zle.

tinap11
autor
4. máj 2022

@elizabet173 no nemôžem ísť napr sama vonku alebo keď som dlhšie v práci hneď mi vyvoláva že kde som toľko čo nejdem domov a pod ..stále keď niečo urobím neskoršie alebo sa kdesi zdrzim vyvoláva mi ,raz som si bola posedieť a ani som neposedila lebo mi chodili stále iba sms kedy prídem....presvedčil má rečami a ja som taká krava naivná že vždy náletim a že bude dobre :(

tinap11
autor
4. máj 2022

@komplikovana bola som odidena a stačilo mi,stále robil naprieky ,syna som mu dávať musela inak že sa pôjde sťažovať na úrad práce a rodiny,keď sme si syna menili vždy mal blbé pripomienky...a ja neviem ako ďalej :(

54tinka54
4. máj 2022

@tinap11 niektorí chlapi sú pekné hov*dá.. pripadá mi to tak že pred vašim spoločným dieťaťom sa ako tak snažil, potom sa vám narodilo dieťa a on si asi myslí že môže byť akokoľvek hnusný, neodídeš od neho. Áno, dieťa je záväzok, ale nie za každú cenu. Chceš radu? Sadni si s ním za stôl a vážne sa porozpravajte, buď sa spamätá a začne sa správať aspoň tak ako pred vašim dieťaťom, alebo proste odídete.. nedaj sa ním zahnať do kúta.. zvládla by si to sama aj s dvoma deťmi, to ver.. nebola by si prvá ani posledná.
Čiže buď si vstúpi do svedomia alebo zostane sám. Iná cesta nie je.

tinap11
autor
4. máj 2022

@54tinka54 sedeli sme spolu x krát,x krát som ho prosila že ja chcem rodinu a pod,vyhrážala že odídem a neviem čo mozne...on sa vždy iba pozrej povedal mi dve slová a o týždeň to bolo zas to isté....

54tinka54
4. máj 2022

@tinap11 tak tu už asi niet pomoci… fakt už len kvôli deťom, ale aj kvôli sebe odíď z takéhoto vzťahu. Držím silno palce.

tinap11
autor
4. máj 2022

@54tinka54 ďakujem vám pekne

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sense
4. máj 2022

@tinap11 nechceš byt slúžka, pokladnička ale nechceš byt áno sama... No žiaľ ani neviem co. Poradiť,... Ale jedno viem určite a to som hneď na začiatku povedala aj druhému chlapovi keďže tiež mám dieťa z prvého manželstva, ak by sa správal zle k mojej dcére tak odchádzam, aj keby som mala začať odznova v garzobke a jesť len strukoviny a zemiaky... A bolo by mi jedno či by som bola sama

tinap11
autor
4. máj 2022

@elizabet173 práveže chodí na futbal,na pivo na guláš a vždy príde strieskany,z každej oslavy ideme skôr domov lebo sa vždy strieska a potom sa doma na neho s deťmi dívame....vypnem mobil je schopný ísť za mnou....ale budem to riešiť už iba súdne a musím urobiť ten krok

komplikovana
4. máj 2022

@tinap11 preto pisem, treba by pripraveny ak si teda naozaj rozhodnuta odist.. Pozistuj si co je potrebne ohladne papierovaciek aby bolo zverene dieta do tvojej opatery. Vsetky taketo veci treba mat na papiery oficialne, potom sa moze stazovat kolko chce. Na internete najdes vsetky potrebne info. Ak nie pytaj sa tu na koniku, zienky co maju skusenosti poradia.

tinap11
autor
4. máj 2022

@sense to máte pravdu..myslím že ten krok teraz spravím aj keď sa bojím čo bude ..

ericavargo
4. máj 2022

autorke: precitala som aj tvoje ostatne reakcie - on ta uz teraz psychicky tyra a manipuluje s Tebou, radsej ostat sama s detmi ako s tym clovekom, bude to len horsie, odid od neho cim skor tym lepsie - moj nazor

ericavargo
4. máj 2022

@tinap11 postav sa za svoju dceru, nech citi oporu a podporu a aj ona ti potom bude oporou v narocnych chvilach

tinap11
autor
4. máj 2022

@ericavargo šak týra lebo som už s nervami v prdeli ,síce má nebije ani nič ale niekedy slovo ublíži viac ako čokoľvek iné...

flavica
4. máj 2022

odisla by som, neni tam na co cakat, pre mna je dieta proste vsetko!

danica2711
4. máj 2022

@tinap11 nechceš byť sama? Prečo? Z toho, čo si napísala, mi vychádza jedine to, že ti bude chýbať sex, na iné ten tvoj idiot zjavne použiteľný nie je. Sex je síce pekná vec, ale ten nájdeš aj inde. Priviedla si na svet dve deti, ony sa sem nepýtali, tak si do prdele zodpovedná predovšetkým za ich šťastie a zdravý vývoj! Tvoja dcéra je chúďa a tomu druhému tiež nedávate dobrý model fungovania vzťahu. Uvedom si, čo tým deťom (ne)dávaš do života! Netvrdím, že ty nie si dôležitá, ale ty si si pri plnom vedomí urobila deti s dvoma idiotmi, ony za to nemôžu, ty sa teraz preddovšetkým MUSÍŠ postarať o ne! Ty prídeš na rad až potom

terina25
4. máj 2022

@elizabet173 trochu nemiestna poznamka....🤦

mariaveronikag
4. máj 2022

neboj sa, ťažký je vždy len ten prvý krok, lebo nevidíš dopredu, čo bude presne...ale keď ten krok urobíš, pomoc Ti príde. Máš kam ísť so svojimi dvoma deťmi? Nevyhrážaj sa mu, aj tak si z toho nič nerobí...proste odíď. A rieš to súdom, zmeň číslo.