Partner nezvláda bývanie s mojím synom
Co si myslite o tejto situaciu ci tlacim na vec, alebo aky je problem. S priatelom sme sa spoznali cez leto a v januari som mu navrhla ze by sme mohli spolu byvat, suhlasil. Mam maleho syna dvojrocneho nie s nim. Byval s nami tri tyzdne a potom odisiel s tym ze sa chce rozist ze on nezvlada zit s tak malym dietatom- ze sa nevyspi a nena ziaden cas pre seba lebo sa nonstop musime venovat malemu. Potom sme sa k sebe teda vratili- lebo sa lubime, ale mne to moc takto nevyhovuje ze si kazdy byvame vo svojom podnajme a vidime sa cez jeho volno poobede, alebo doobeda povenuje sa nam a ide k sebe domov- do podnajmu. Hovori ze az bude dieta vacsie tak si nozeme najst nejaky podnajom pripadne sme sa bavili o kupe spolocnej nehnutelnosti, len mne to tak stale vrta hlavou, ze ked to s nami teraz nezvlada, potom bude ? Hovori ze ma lubi, ale ze proste syna nedokaze vnimat ako vlastne dieta. Vela nam pomaha, ale .. neviem no.. ma to buducnost ? Tvrdi ze az pojde do skolky a ja budem mat vyssi prijem mozeme to zacat riesit.
Nemôžeš si predsa vyberať medzi svojím dieťaťom a nejakým chlapom. Ako niektorí ľudia proste nie sú na deti stavaní a neprinútiš ich na spoločné spolunažívanie a vychovávanie .. Toto podľa mňa bude len strata času, však vidíš, že o s ním proste byť nechce
@ktochytavzite Ono začnú úplne iné povinnosti.. áno spánok super ale napr škola, krúžky, teraz sme mali dištančné vyučovanie popri tom práca... a môj tvrdohlavec ... každé obdobie má svoje plusy a mínusy ale ak si zakladateľka myslí, že sa pán "otecko" prispôsobí tak je na omyle... dieťa sa nedá odložiť a hlavne cíti kto ho ma rád a kto nie... ak nezvláda malé dieťa nebude zvládať ani väčšie dieťa...
Necitam komenty ani ďalej nic od autorky...
Nikdy,by som neuprednostnila svoje dieta pred chlapom. Podciarkujem nikdy!
Myslím, že je mu to na pritaz. Nebude šťastný a Vy tiež nie. To, že sa s malým pohra, je podľa mňa len nasilu robene... Takéto vzťahy sú komplikovane pre všetkých zúčastnených, a málokto to ustojí.
Naco riesis ako slobodna mamicka s malym takmer este babom dalsieho chlapa?Ty chodis do prace?alebo ak si na rodicovskej,kto ti plati byt a ostatne?Alebo to ti tak strasne chyba sex?
Za mna cele zle... Vyhovujes mu na sex, ako partacka na spolocny konicek a tam to konci. Nechce Tvojho syna a ani nema zaujem s tym nieco robit (a vyhovara sa na cas). Mozes ho branit kolko chces,ale toto nie je otec pre tvoje dieta, ak by ta lubil, snazil by sa. On sa nesnazi a len vyhovara - vraj,ze nemate cas na seba a co akoze ocakava ,ze budes odkladat dieta niekde a kazdy je povinny sa ti o neho starat? 🤦🏼♀️Kasli na neho, nezmeni sa, je uz dost stary....
Dieta je na prvom mieste, ked s nim nedokaze zit teraz, nedokaze to ani potom. Vzdy mu bude nieco prekazat
Ja zas trochu chapem aj jeho-spoznali ste sa pred necelym rokom a ani tam nejaka dlhsia romanticka faza vo dvojici podla mna nemohla byt, kedze mas dvojrocne dieta z predosleho vztahu. Na neho to je podla mna naraz vela...ja sama som si dlho uzivala slobodu, potom roky vo dvojici, kym prirodzene prisla tuzba po dietati...V case, ked sme s muzom o detoch neuvazovali, nam cudzie deti tiez sli po 2-3 hodinach na nervy...teraz cakame vlastne a nevieme sa tych prebdelych noci dockat😊. tvoj priatel tieto fazy vztahu rovno preskocil...ono s tebou je tvoje dieta od pocatia, je sucastou tvojho zivota, pre neho je to balik navyse...do jeho zivota prislo nahle s tebou..
To ze dieta nikdy neprijme...na tom sa usmiala...ale, ze "rozmyslat nad spolocnou kupou nehnutelnosti ked ty budes zarabat financne lepsie" tak tu som sa uz smiala...pani zakladatelka, ty mas tak zapalene stehienka, ze funou premyslala a nie zdravym rozumom...ten chlap vie velmi dobre a ako co najviac vytazit....To ti fakt neblikaju vsetky kontrolky??
Ked si teraz pomaly, ale isto nechce s Vami vybudovat postupne volaku buducnost, tak potom kedy...? Myslim s tvojim dietatom...len sa vyhovara...keby chcel tak uprimne s Vami zit, tak by sa inak zachoval...takto je to lepsie, ale len pre neho....ma svoj pokoj,sukromie, pohodlie...nie je viazany na dieta...nemusi sa obmedzovat...ma to jednoduchsie....ked ta naozaj lubi, tak ta prijme aj s tvojim dietatom a vsetko co k tomu predchadza...len na to treba zodpovednost, toleranciu a byt na to dostatocne zrely...co ti tento vztah dava ? Mysli nielen na seba, ale hlavne na svoje dieta...
Ja by som s ním ostala. Som podobná. Tiež nezvladam malé deti, ale starsie uz ok. Malé deti su dost zataz a este tak na celý den... Ak je to dobrý človek a inak sa nespráva k detom zle, tak prečo si nepockat. Môj názor. Nechápem prečo ho hneď zavrhnúť. Dieťa ti vyrastie, ale s partnerom zostarnes. 🙂
Budem za divnu ale ja toho chlapa naozaj chápem. Male deti mi neuveriteľne lezu na nervy, prídu mi hrozne otravné, uvrieskane, náročné a veľakrát rozmaznané. Áno pohrám sa s nimy, nevadia mi na návšteve ale bývať s nimi.... Nie nie nie.
Byt v situácii toho chlapa tak aj keby som neviem ako zamilovaná spolocnemu bývaniu by som sa vyhýbala kým by nebolo dieťatko trochu staršie....
Predsa len 4 rocne už vydrží ráno pri rozprávke s hrnčekom kakaa a pochopí že ma byt ticho lebo dospelý ešte spia a nebuntosi už od 6 tej rána ako dvojrocak. Staršie dieťa sa zahrá aj samé, nevyžaduje nonstop pozornosť.
Fakt radšej bývať s 5 timi pubertakmi ako s jedným batolatom.

Toto bude nevhodný typ chlapa na manželstvo ,rodičovstvo ktorý nikdy nedospeje .Lebo prednejšie mu bude užívať si život ,koníčky,sloboda.Vzíď z kratšej cesty.Potom už bude neskoro vyplakávať .Toto sú presne tie prvé signály ,ktoré ženy prehliadajú ,na začiatku vzťahu a myslia si ,že sa muž zmení .Nie nezmení ,má to v sebe .