Partner objavil moje úspory a nevie ich prijať
Zdravim,
Na začiatok dodám že niesme manželia mame 3 rocneho syna s ktorým som doma lebo do skolky sa ešte netešil trápil sa trochu a nechceli sme tlačiť na pílu. Ja som tým pádom doma, muz zarába nadštandardne financuje nás od a po z. Nemôžem povedať krivé slovo. Ja si robím svoje mini podnikanie keďže som sa do zamestnanie nevrátila. Sú to minimálne peniaze max 300€ mesacne niekedy ani to. Mužovi to nevesiam na nos. Doteraz som odkladala skoro všetko čo mi došlo na účet. Materskú rodicak podnikanie vyplatenú dovolenku. Na úcte mám okolo 30k o ktorých sa partner dozvedel ked som mu poslala screenshot divnej platby z môjho uctu a bol tam Dispo zostatok…a vyzera že mu to leží v žalúdku, ma blbe poznámky par dni hlavne teraz keď sme doma kvôli sviatkom.. vysvetlila som mu že niesme manželia v podstate som nezamestnaná s malym dietatom ale bud to naozaj nechápe alebo sa tak len tvári.. je možné že sa chlap naozaj nedokaze cítiť tak zraniteľný ako žena ?? On od kedy mame dieťa kariérne vystrelil, ja sa nesťažujem ale teda byt 4 roky doma je naozaj minus.. otázka je snažiť vysvetľovať stále ďalej alebo nechať to vyhniť ?? Bojim sa že si spraví vlastný záver a bude mu to rýpať v hlave až kým možno dôjde k divnym myšlienkam alebo čo .. ospravedlňujem sa za neštruktúrovany príspevok Alw cítim sa dosť dotknutá
@mircalla opravím ťa ... nie sú manželia , opravím ťa, DOHODLI SA sa ,že bude ONA doma a on to bude prefinancovávať, opravím ťa, pokiaľ on nie je úplne nesvojprávny, vedel že má materskú neskôr rodičovský a že ASI niečo málo si zarobí pomimo , opravím ťa, v konečnom dôsledku to ocenil koľko ušetrila a mohla by takto spravovať aj jeho učet , opravím ťa konflikt z toho nebol žiadny a nakoniec ťa opravím nič sa nemení a ide sa ďalej presne tak ako fungovali doteraz . Kde je teda problém , nikde . Len MK sa ho silou mocou snaží vyrobiť.
@mircalla neprekrucam . Vedel o podnikaní a nepodporil ju . že mu nevešala na nos 300 eur , panebože veď nejde o tisíce. Nie sú manželia ,
Ale prosím ťa do akej pasce, zas nedramatizuj .Vyberáš si čo len chceš v snahe autorku znemožniť. Jednoducho nevieš to ustáť a pojať že niekto žije inak ako ty a vyhovuje mu to . Nie každý sa musí narobiť vo výrobe alebo korporáte. Môžeš tu písať do aleluja , dohodli sa dohodli , podkračujú v rovnakom móde pokračujú , bodka. Vyhovujem im dvom to , vyhovuje , ostatní sa môžu strčiť kdesi . To že sa to tebe a spol nepáči nikoho nezaujíma .
Svoj názor som napísala , nebudem sa točiť ako pes za chvostom. Jedoducho ženy žijú aj iné životy a nemusia sa tlačiť do tých vašich " správnych " šablon , aby ste vyboli spokojné . A koho vlastne zaujíma vaša spokojnosť,nikoho .

Keby to otocime a toto napise muz o svojej zene dostane tu odpovede ze nech sa rozide ze ho zneuziva, ale ked je to o zene tak to uz nevadi, zato ze chlap zaraba xy€ viac ako ona.
Mna by to tiez nasralo, sice zaraba krasne ale ked vsetko plati kolko mu ostane? Co si odlozi on? Ako keby platim vsetky ucty, naklady, jedlo, predpokladam vylety a dovolenky a na konci mi ostane par stoviek, zatial co moja zena ci vdaka mne odlozi a nasetri 30000€ ano bola by som vytocena a citila by som sa vyuzivana.