icon

Partner odmietol wellness pobyt k výročiu vzťahu: Kde som urobila chybu?

15. nov 2024

Zdravím všetkých. Zaujíma ma Váš názor na situáciu, keď partner odmietne darček ku 20 výročiu vzťahu, ktorý kúpila partnerka / len tak na okraj , ja som od neho nedostala ani ružu/.Jedna sa o welnes s masážou, kde sa občas vyskytne osoba, ktorá nezahalená skočí do ochladzovacieho bazéna. To ale neznamená, že tam musí nahý behať každý. Bola som obvinená že som zatajila určité veci a keď mám potrebu tam ísť, tak nech sa páči. Ukončil to celé tým,že nemá rád wellnes. Výstup hodný Oskara. Kde som urobila chybu? Partner je nespoločenský , ideálne je preležať od piatka do nedele na gauči.

prasiatko30
15. nov 2024

Kupila si si darcek pre seba kedze velmi dobre vies co mas doma. Tak zober niekoho komu sa ten plan paci a chod -
Tak ako ti uz povedalo viac bab - k20vyrociu sa zrazu gaucovy sultan nezmeni na princa na bielom koni

petamich
15. nov 2024

Nerozumiem comu nerozumies 🙂 moj muz vie, ze neznasam masaze a wellness tiez neoblubujem, spolocne virivky su pre mna v rovnakej skupine ako infekcne oddelenie v nemocnici (nechces tam byt), takze jasne, ze som bola sklamana, ked som na Vianoce dostala masaz s celodennym wellness, lebo moj muz to ma rad 🤷‍♀️ ja mu taky darcek dam a lezim v oddycharni s knizkou, to ale neznamena, ze sa potesim, ked ho da on mne, ved to nie je darcek pre mna, ked vie, ze to neznasam

Chapes co ti tym chcem povedat? A ty mas doma evidentne extremneho domaseda, ktoremu si kupila darcek totalne mimo (lebo je domased a nema take rad) a asi si cakala na zazrak, zial neudial sa, rovnako ako tie kvety a darceky nezacne nosit, ked 20 rokov na to dlabe

zobaka
15. nov 2024

hm...to je akokeby ty si dostala kufrik s vrtackou

amelie2017
15. nov 2024

@lindous tak ja som to pochopila, ze to kupila pre oboch, aby niekam spolu isli a nelezal len na tom gauci.

oblecenie99
16. nov 2024

Tak si sa dozvedela, že vlastne je to tvoja chyba.. mala si tu písať, vidíš? Adekvátnu reakciou na darček, aj keď sa mi nejak nepáči, je vypičovanie a odmietnutie. Aj by som ti napísala, že urob to isté s jeho darčekom, len na to by si musela dostať aspoň Milka čokoládu, čo sa zrejme nestane, ale možno sa mýlim, a išlo len o tú ružu.. tak ako ti povedal, kľudne tam choď sama. Aspoň ti to nikto nebude kaziť.

snehovakralovna
16. nov 2024

Mala si mu darovat nejaky vankusik,aby sa mu pohodlnejsie hnilo na gauci. Taky exemplar mam aj ja doma, na vylety chodim bez neho.

joesvk
16. nov 2024

Tiež by som odmietla podobný darček. Nemám rada ani masáže.
A naštvaný bol možno aj preto, lebo musel odmietnuť a cítil sa trápne,že to odmieta .
Obidvaja ste spravili chybu.

martinka13
Autor odpoveď zmazal
0kristina0
16. nov 2024

Na jeho mieste by som sa urazila, ze ma za 20 rokov nepoznas.

h2
16. nov 2024

Môj muž odmietol darček, keď som mu kúpila vyhliadkový let s možnosťou pilotovania lietadla (akože išli by sme všetci a on by mal možnosť pilotovať, samozrejme, s pilotom). Kúpila som mu to, lebo mi kedysi dávno spomínal, že v mladosti chcel byť pilotom. No a keď na to prišlo, tak sa zľakol, alebo čo a povedal, že nepôjde. Tak sme to vrátili, s tým, že za to pôjdeme na nejaký víkendový pobyt (bolo to kúpené cez Zľavomat a nedalo sa vrátiť za peniaze, iba za niečo iné). Napokon to dopadlo tak, že za to išla jeho mama do kúpeľov. Ale u nás to neprebiehalo v zlom, nikto sa neurazil, ani nenaštval.

autor
16. nov 2024

Veľmi pekne ďakujem za Vašu odpoveď, niektoré baby sa úplne trafili do môjho problému. Už iba na margo toho pobytu : o poukaze partner vedel tri mesiace, stále sa sťažuje na bolesť chrbta,takže masáž by mu pomohla a saunovať sa chodil dávno pred tým, ako sme sa spoznali /áno rešpektujem,že sa mu to už nepáči/.

mk1111111111
16. nov 2024

Ale ziarlivostne problemy sa neriesia kupou welnesu.
Myslim, ze ak pojdes sama s niekym zenskeho pohlavia, tak to budes mat ma tanieri este velmi dlho.

kavasmliekom
16. nov 2024

Mne manžel stále hovorí, že mi kúpi poukaz na masáž, pedikúru a neviem čo. Ale vždy mu poviem, že ak kúpi, tak to prepadne, lebo ja neznášam, ak sa má dotýka niekto, a už vôbec nie nôh, som na to alergická.
Ani si sa ho neopytala, čo by si prial?

lenicka999
16. nov 2024

Ja som mala podobnú skúsenosť. Boli sme v akvaparku a stáli sme pred vstupom do zóny kde majú sauny. Ja som navrhla aby sme šli, sauny mám rada, nevidím na tom nič zlé. No ale to ste ho mali vidieť ako spanikaril a ofučal sa, že on se na cudzie penisy odmieta pozerať a že nejde. Na to som povedala že pôjdem sama, tak to sa mu ale vôbec nepáčilo aby sa náhradou nejaký muž pozrel na mňa. Spätne to hodnotím ako žiarlivosť s jeho veľkou hanblivosťou. Našťastie je už bývalý a teraz mám niekoho ktorému sauna a to že niekto náhodou uvidí jeho penis nerobí najmenšie problémy.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
maminkadeticiek
16. nov 2024

Ale figu.Nechce tam ist konkretne s tebou,to je vsetko.Nedal ti nic k vyrociu,nechce tam ist,podla mna je to o jeho vztahu voci tebe,nie o to ci ma ci nema rad wellness.Taka je pravda a to je cele.Treba si to uvedomit a priznat.

dharmasanata
16. nov 2024

Tak si si kúpila darček sama pre seba keď už ten tvoj ti nekúpil nič. Choď na wellnes a tam porozmýšľaj či chceš zostarnúť s takým človekom 🙂

maya_hi
16. nov 2024

Tak na zamyslenie: kúpila si darček jemu alebo sebe 🤔

sasa1310
16. nov 2024

poznať nepoznať. Ako sorry, to raz za 20 rokov nemôže ísť s tebou na wellness? Však nemusí ísť do bazéna, ale môžete byť spolu na pobyte, on v bare a ty zatiaľ pôjdeš na masáž. Poprípade môže sedieť ten čas na gauči na izbe pred telkou. To čo máš za debila, že s tebou nejde.

aandrea9
16. nov 2024

Prečo kupuješ nespolocenskemu chlapovi wellnes???? Lebo ty chceš ísť?

aandrea9
16. nov 2024

@sasa1310 to už je čo za pobyt k výročiu keď jeden v saune a druhy v bare 🤔

sasa1310
16. nov 2024

@aandrea9 Normálny wellness pobyt to je. 30 minút nikomu neuškodí, byť chvíľu sám. Keď chodievame s mužom na wellness, stane sa a dosť často, že nemáme procedúry v rovnakom čase. Tak je logické, že sme občas časovo oddelení

aandrea9
16. nov 2024

@sasa1310 narazala som na to, že je to pobyt k výročiu 🤷‍♀️

sasa1310
17. nov 2024

@aandrea9 píše o wellness pobyte, ktorý darovala k výročiu. Pri wellness pobyt sú procedúry málokedy pre dvoch naraz. Čiže jej priateľ kľudne môže odmietnúť procedúru a zbytok si krásne užívať pobyt

muchotrafka298
17. nov 2024

Ja napriklad kvoli tlaku do saun nechodim, byva mi tam zle. Ex napriklad mal velmi rad sauny, cize ked sme isli na nejaky pobyt, tak on isiel do sauny, ja napriklad do bazena alebo do virivky. Spokojnost bola na oboch stranach.

milanemila
17. nov 2024

No mozno sa hanbi za svoju postavu. Mohla by si ale po 20 rocnom vztahu vediet ci ma/nema rad wellness 🤷🏼‍♀️
To ze on vase vyrocie odignoroval by mna osobne mrzelo, my sme spolu iba 10 rokov ale este nikdy sa to nestalo. Je to pre nas oboch dolezity den.

kikappp
21. nov 2024

Pobyt aj ten wellnes sa dá užiť ukážkovo aj keď niekto nemá niečo rad .Chodime veľmi často a každý si vyberá to svoje ,niekedy sa dá súčasne ze muz ide na masáž ja mam v tom čase vanu .Keď nie ja si zatiaľ dám kávičku v kaviarni alebo drink. Potom si ideme spolu zaplávať. Keď sa jednému nechce do sauny ,poprajes nech si uzije a robíš co chce napriklad vírivka alebo to zas istí drink,pripadne zdriemnutie. Po dni plnom spoločných a jednotlivých procedúr,spoločná dobrá vecera ,prechádza pripadne tancovacka.Otazka ja či partner chce s tebou vôbec niečo robiť ak nie každý darček je zly .
Potom je jediný správny darček "dat mu pokoj " žiaľ.

kristiii
22. nov 2024

@kikappplem treba pochopiť, že nie každý je fanúšik toho, čo si vymenovala, napríklad ja nemusím ani jednu vec z toho, dokonca ani to vysedávanie sama niekde v kaviarni. Ak autorka vie, že partner je nespolocensky, tak kúpa wellnessu bol proste krok vedľa, mňa by ním tiež nepotešila a pomyslela by som si, že ma buď vôbec nepozná alebo že ma chce za niečo vytrestať.

kikappp
22. nov 2024

@kristiii ved pisem ak je nespolocensky tak jedine co chce je mat pokoj.Len nechapem jednu vec naco si potom zakladaju nespolocensky ludia vztahy ved nech si uzivaju svoj klud v samote pretoze partner chce partnera nie zdochlinu ktora nic nechce.