icon

Partner odmietol wellness pobyt k výročiu vzťahu: Kde som urobila chybu?

15. nov 2024

Zdravím všetkých. Zaujíma ma Váš názor na situáciu, keď partner odmietne darček ku 20 výročiu vzťahu, ktorý kúpila partnerka / len tak na okraj , ja som od neho nedostala ani ružu/.Jedna sa o welnes s masážou, kde sa občas vyskytne osoba, ktorá nezahalená skočí do ochladzovacieho bazéna. To ale neznamená, že tam musí nahý behať každý. Bola som obvinená že som zatajila určité veci a keď mám potrebu tam ísť, tak nech sa páči. Ukončil to celé tým,že nemá rád wellnes. Výstup hodný Oskara. Kde som urobila chybu? Partner je nespoločenský , ideálne je preležať od piatka do nedele na gauči.

Strana
z3
koniarova
22. nov 2024

@kristiii ja by som si myslela,že ma chce zabiť. 😂😂Mňa by do wellnessu ani Brad Pitt nedostal. 😂

kristiii
22. nov 2024

@kikappp tak ja neviem načo si s ním autorka zakladala vzťah. To sa treba pýtať jej. K tej zdochline sa asi vyjadrovať radšej nejdem, keďže máš očividne pocit, že kto nemiluje wellness, nemá iné ani záujmy.

kikappp
22. nov 2024

@kristiii tak autorka píše ze partner chce prelezat od pondelka do nedele .Čiže jemu nič nieje dobre podľa toho čo píše len to hnitie ja by som teda nedokázala nezit život.
Opísala som ako to funguje u nás keď sme na pobyte .Podobne to aplikujeme pri vsetkm keď ideme na hory ak ja už niečo needavam,nevládzem muž sa nenafuci v poho pokračujú so synom mňa nechajú oddýchnuť na chate kazdy spoko .Tam je základ ci ľudia aktívne chcú tráviť cas .

Strana
z3