icon

Partner sa ma chystá podviesť s 20 ročnou

emily.s
27. mar 2017

Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu. Mám 30 rokov, môj partner 46. Náhodou som objavila jeho whatsapp konverzáciu s 20 ročnou dcérou našich známych a úplne sa mi zrútil svet. Začali si písať po silvestrovskej oslave, na ktorej sme boli my a aj ona s jej rodičmi. Ich konverzácia má veľmi explicitný sexuálny charakter, posielajú si polonahé/nahé fotky...
O týždeň idem na 4-dňovú pracovnú cestu a na ten čas si dohodli sexuálne radovnánky u nás doma.
Najradšej by som ho hneď teraz vyhodila, nech si ide kade ľahšie, keď sa mu nepáči a neváži si čo má. Na druhej strane ale tu máme hypotéku, dom, spoločný život, čo je v mnohých ohľadoch splnený sen... Možno len môj sen? :(
Čo by ste v podobnej situácii robili vy?
Ďakujem za každý názor, každú radu.

Strana
z10
zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
wolfgirl
29. mar 2017

@zltyslonik Nepočula, ani počuť nechcem. Pre mňa sú takéto osoby odpad spoločnosti. Inak, toto nerobia iba muži, koľko žien si vodí domov chlapa, kým muž drie a spláca hypo? Nuž, každému sa všetko zlé raz vráti.

mandala77
29. mar 2017

@emily.s ešte k Tebe som chcela. Nakoniec si to pekne od seba odpinkla. Máš účet po sestre, ktorá asi s klamaním tiež má problém, keď v 2009 má dve deti a čaká tretie, v 2014 už žije sama s manželom bez hypotéky a cestujú po svete. Ty v tejto téme, žiješ s priateľom, ale s hypotékou. Ono, kto chce klamať, musí si dobre pamätať.
K téme sa nevyjadruješ od tretej strany, sa Ťa jedna baba pýtala, že čo on robí, keď mu v práci telefón nechýba (veľmi dobrý postreh, hlavne ak by v mobile mal také intímnosti), potom sa pod Tebou zaľahla zem a zrazu práve dnes, keď Ťa konfrontovali s klamstvom, sa ozveš a vyjadríš, že už si sa aj stihla rozísť, ušetríš nás podrobností, už si pri rodičoch, asi ani na tú služobku si nešla, aj hypo si pravedepodobne poriešila a vlastne nie Ty, ale my ostatné sme vyvodili mylné závery a ešte si neodpustíš, že sestra povedala, že to je tu ako v kurníku a nech pozrieš cez jej nick, ktorý si si už nechala, lebo v dnešnej dobe je teda problém si založiť nick nový. A čo konkrétne je tu ako v kurníku? To by ma teda zaujímalo.
Očividne máš problém s klamstvom, vieš sa veľmi rýchlo vynájsť a ešte to obrátiť voči ostatným. A ešte Ti aj uveria a poprajú veľa šťastia.

ipetka
29. mar 2017

@mandala77 absolutne trefne napisane zhrnute realne do faktov a pre mna absolutny TOP prispevok 👌🏼😉

sisi0108
30. mar 2017

@mandala77 autorka asi pozerala doktorku Fosterovu- angl.serial . Tam je podobna zapletka-pomer manzela s dcerou ich dobrych priatelov. Doplnovala to nelogickym vekom byvalych priateliek manzela starsim od neho a zrazu by manzel zatuzil po 20r. Ani ten vekovy rozdiel mi tam nesedel, ktora mlada baba by si vzala stareho chrena. Cely pribeh je pisany chladne a bez emocii. Od zaciatku to bolo jasne, ze je to vymysleny pribeh. Ja mam uz dost rokov a citam vela detektivnych romanov, takze som jej nenaletela. Nechapem autorku o co jej ide, zrejme je vysinuta.

bluff
30. mar 2017

Ze sestra mi pozicala nick. Som sa dobre pobavila teda. 😉

ajkava
30. mar 2017

nech urobíš čokoľvek, veriť mu už nebudeš. Máš hypotéku a vysnívaný dom? Čo z toho. Však možnosťou je dom predať, hypotéku vyplatiť a kúpiť, alebo postaviť si dom menší. Možno aj tak ti ten dom bude pripomínať stále to, čo bolo. Ešte máš život pred sebou a zrejme aj niekoho, kto bude stáť za to niekde "v uliciach". Ver tomu, že pochybovať už budeš stále.

salfusco
30. mar 2017

@bluff a mozno si za oplatku sestra pozicala toho jej chlapa..či to nie?

barcelona94901
30. mar 2017

@emily.s mne je jedno či máš alebo nemáš fake príbeh ,ja by som to baby preposlala jej rodičom .
20 ročná dcéra posiela fotky 46 ročnému rod.znamemu ???

lenkamaxim
30. mar 2017

Veru,prispevok nieje hodnoverny. Ale mozne je vsetko,docela som sa pousmiala ked som citala ten uvodny pribeh,lebo na strednej som mala spoluziacku ktora sa naozaj zaplietla s chlapom,ktory navstevoval aj so zenou jej rodicov.. Grilovacky na dvore,dokonca spolocne dovolenky! Bol o 12rokov starsi od nej. Spoluziacka nebola ziadna koketa,skor mierny introvert. Ich vztah trval 5rokov! Dodnes nik nevie ze oni dvaja spolu...ehm.. jeho zena zistila ze niekoho ma,ale identita neznama.. Kamaratske vztahy s jej rodicmi akosi ochladli,odovodnili to tym,co bola aj pravda,ze maju krizu a idu sa venovat viac sebe..Ale ktovie co by bolo ak by ta spoluziacka nestretla svojho terajsieho partnera 😉

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
missguerlain
30. mar 2017

@zltyslonik Tvoju svagrinu by som chcela poznat 😂 Mala odbornu pomoc?

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
missguerlain
31. mar 2017

@zltyslonik Inak toto je strasne ked sa rodic hanbi za psychicke problemy svojho dietata, tak namiesto toho aby mu na nom zalezalo a chcel mu hlavne pomoct, tak mu je prednejsie, co povie okolie a len aby hanba nebola. Keby tam bola odborna pomoc od zaciatku, tak si nemusela tymto vsetkym prejst. Ok, matka mozno najprv nemala tusenie, ale po prvom pokuse, to vyzadovalo nejaku akciu a nie nechat to tak. Vzhladom k tomu, co vsetko tam popisujes, ze mala - pokusy, anorexia, alkoholismus - to nevyzera 'len' na depresiu. Tazko sudit, ale myslela by som si, ze ani na psychiatricku diagnozu to nevyzera, to proste chcelo kvalitnu a dostatocne dlhu terapiu kedze z niecoho to prameni. Smutno mi je z takychto veci ako sa na SK k tomu staviame, ze namiesto pomoci cloveka stigmatizujeme.

taami
31. mar 2017

@zltyslonik
Že "zasmodrchala"😂😂😂 aj ja to slovo používam, ale inde som do ešte nepočula...

katarinapekna
31. mar 2017

@mandala77 ty sa musis riadne nudiť,keď riešis také pitchoviny,čo kde kto v ktorom roku napísal....To si skutocne nepochopila,že vam staci zrna hodiť a vasnivo sa pobijete sa medzi sebou tak či onak zatiaľ čo ostatni sa chodia aspoň na vas zabaviť?😀

missguerlain
31. mar 2017

@taami Ja tiez pouzivam zasmodrchala ale vo vyzname, ze nieco som poplietla, nieco sa niekde sprajclo alebo som nieco zapatrosila :D ale teraz ked nad tym rozmyslam, tak ja asi ani vlastne neviem, ze co zasmodrchala ma znamenat 😂

snehuuulienka
31. mar 2017

@emily.s sestra Ti prepozicala nick??🤔...a naco by to robila??😎ved novy si clovek zalozi za 2 min a hotovo🙄

taami
31. mar 2017

@missguerlain
Ja to používam vo význame že som niečo zatajila pred druhými, alebo sa to zapatrosilo 😂

dobromila1111
31. mar 2017

Ja by som nevydrzala nesplechnut mu to do ksichtu. Pohodlie je jedna vec,no hrdost je dolezita pre kazdu z nas

0silvia0
31. mar 2017

@zltyslonik pocuj ty si nejaka zatazena na ceciska nejak casto ich pouzivas som si vsimla😘😄

0silvia0
31. mar 2017

@zltyslonik teda spominas som chcela povedat

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
mandala77
31. mar 2017

@katarinapekna katarína, myslím, že Teba pobaviť vôbec nie je vôbec žiadny problém, Tebe stačí málo a pobaví Ťa hádam všetko. Ty bez koníka by si bola veľmi smutná a neveselá, ešte že ho máme a máš nás, čo Ťa pobavia 😉 Takže vlastne by si nám mohla byť vďačná, že udržujeme Tvoju náladu v takej akurát fajn rýpavej forme a svojimi komentármi nám to tu vždy pekne okoreníš. Jednoducho je na Teba spoľahnutie, že Ty istotne nesklameš .-)

kikina84
31. mar 2017

@emily.s ja by som dala kamery urcite..alebo by som sluzobku urcte zrusila a vymakla ho..Najhorsia je hypoteka..bojuje s tym, vela ludi po rozvodoch..Ja osobne by som ani nemala cas sem pisat na MK,lebo by som narobila taky cirkus doma ze by mu bolo zle..

moonlight1210
31. mar 2017

@mandala77 my mozeme prist a odist a ostat zabudnute. ale katarina pekna a konik, to je pritazlivost, ktoru ona nezvlada. tak strasne ohrna nos nad konikom, ze to nakoniec nikdy nevydrzi a znova a znova sem dolezie a bezmocne podlahne svojmu nutkavemu pudu nieco vyperlit.

tak velmi nechce patrit ku koniku, ze sa uz vdaka tomu zaradila do konikovskeho folkloru.
ona uz tu bude pojem na vecnost.
ako archetyp cloveka, co svoju blbost podava nastajlovanu na zlatej tacke ako vyssiu mudrost. 🙂

muzskylukas
13. dec 2023

@emily.s pozrel by som sa na váš sexuálny život na
vašom mieste. To je tak, že veľa žien sex na a za utrpenie, potom majú problém s orgazmom a pod.
Odporúčam Vám sa pri sexe uvoľniť, dovoliť si byť vášnivá, nespútaná, kľudne byť aj hlasnejšia, komunikovať s partnerom čo vám robí dobre a čo nie. A nie len nastaviť a pretrpieť pol hodinu nech sa urobí a potom koniec.

zuzubb007
Autor odpoveď zmazal
Strana
z10