Som zúfalá zo vzťahu s partnerom: Ako ďalej?
Ahojte. Mam partnera 34 rocneho ktory mal 4 vztahy a 3 sexualne partnerky. Je starostlivy robi prve aj posledne aby som ja bola spokojna. Rodinu ma normalnu slusnu.. no ide o to ze chcem sa uistit ze neni uchyl. Predomnou ako sme spolu zacali , bezne posielal fotku svojho penisu cudzim zenam.z.internetu a pisal im uchylne sexualne veci ako ich napusti a podobne.. viem.ze je to minulost ale pride mi to primitivne a mne presne na pokeci takto pisali uchylovia. V nasom vztahu akurat urobil chybu ze si na insta pozeral fotky polonahych zien. Mal cely insta od toho.. ked som sa pytala.ze preco to robil tak ze z nudy a ze ja som ho ponizovala a mal pocit ze.ma nepritahuje. Je pravda ze bolo take obdobie kedy som.sa k nemu.nespravala dobre alw to preto ze mi lezalo.stale v zaludku ako posielal svoj penis zenam.. neviem mame dost pekny vztah , ide stavat dom , chce.somnou zalozit rodinu , zaraba pekne.. fakt neviem co mam robit ako sa citit ako sa k tomu postavit.
Niektoré mi fakt prídete ako, že ste s hocikým kto sa ozve vašim smerom a je ochotný si vas nechať...
Neni dna...
Neni dna...
@anonym_autor a ako si to zistila, prosím ta… lebo ťažko sa ti s takým niečím pochválil…
@anonym_autor Neviem co tu ocakvas. Tu ti akurat poradia, ze sa mas rozist. Ale realita je podla mna taka, ze toto robi kopec muzov aj zien - posielaju vselico. Maj s nim sex kazdy den a mas istotu.
Ktorou časťou tela asi rozmýšľa autorka tohto príspevku... Ešte ho ospravedluje,že spraví aj prvé a posledné pre ňu,pokial zrejme nebude mať dieťa...
Cize nie ste manzelia, co je vyhoda aj nevyhoda.
Ta stavba domu ako bude prebiehat ? Kto bude co platit a kto bude majtel ? Lebo s hentym velky pozor na detaily a decko si s nim urcite nerob. Namotava ta na dristy o dome a rodine.
Daj ho do obehu, nech moze dalej penisu posielat, na nic ine vhodny nie je.
ide stavať dom - ak nie ste manželia tak z domu ty veľa mať nebudeš.
K tomu penisu - by som sa povracala z takého chlapa.
@anonym_autor este doplnim. Jeho brat mal cez 50 zien a tiez stavia dom a tam stenu si nakreslil ceckatu zenu :D a jeho otec ma plagaty nahych zien v garazi
Asi to maju v rodine.
ide stavať dom - ak nie ste manželia tak z domu ty veľa mať nebudeš.
K tomu penisu - by som sa povracala z takého chlapa.
@anonym_ff994b a to je dolezite, ze z toho domu mat nic nebude? Lepsie by bolo keby boli manzelia a z toho domu nieco mala?
@anonym_autor este doplnim. Jeho brat mal cez 50 zien a tiez stavia dom a tam stenu si nakreslil ceckatu zenu :D a jeho otec ma plagaty nahych zien v garazi
Asi to maju v rodine.
@anonym_autor nam ten doplnok nemusis pisat, my uz obraz o nom mame. Len co s tym urobis ty, je otazka.
Nie, nie, nie!!!!! Prosím Vás majte nejakú sebaúctu!!!Takéhoto partnera chcete mať do konca života?
Toto normálny chlap predsa nerobí!A nie je žiadne ospravedlnenie,že to robí z nudy.Asi Vás nemá skutočne rád a hlavne si Vás neváži.
posli nam fotku penisu , ze ci je zlatý ako vravi klasik na MK
ze jeho brat mal 50 zien a to divna rodina ked ti toto vesaju na nos ,či?
@anonym_autor Ja by som s takym debilom ani byt nemohla. Mne pride strasne pod uroven a ubohe posielat taketo intimnosti barsjakym ludom zo zoznamky, z netu. Penis ? Fakt primitivne. Nemohla by som s takym IQacom byt.
@anonym_ff994b a to je dolezite, ze z toho domu mat nic nebude? Lepsie by bolo keby boli manzelia a z toho domu nieco mala?
@anonym_028072 možno pre teba nie.
@anonym_autor Neviem co tu ocakvas. Tu ti akurat poradia, ze sa mas rozist. Ale realita je podla mna taka, ze toto robi kopec muzov aj zien - posielaju vselico. Maj s nim sex kazdy den a mas istotu.
@anonym_39dd75 Opat raz MK nesklamal...opat komentar v zmysle..."robia to vsetci" 🙉
Je to primitív.
Asi to maju v rodine.
@anonym_autor Tak oni su asi vsetci taki jednoduchsi, rozmyslajuci genitaliami.
Asi to maju v rodine.
@anonym_autor a nám to prečo píšeš? Chvális sa ci čo 🤦♀️?
@anonym_39dd75 Opat raz MK nesklamal...opat komentar v zmysle..."robia to vsetci" 🙉
@anonym_14a45e nerobia to vsetci, ale robi to viac ludi, prevazne muzov, ako si Ty myslis. Len to viac alebo lepsie skryvaju
Žiaden normálny chlap, neposiela fotku svojho penisu a nepíše, že ju napustí. Toto je úchylka. A nie takéhoto chlapa by som pri sebe nezniesla ani deň.
@anonym_028072 možno pre teba nie.
@anonym_ff994b no pre mna nie je dolezite aby som mala nieco z parnerovho domu pretoze som samostatna. Mam vlastne byvanie.
Tak ako namotával teba na pokeci, mal úchylné reči a posielal ti fotky svojho vtáka, tak to robil aj s inými ženami, ale nenašla sa hlupaňa, ktorá s ním išla so vzťahu...oh, počkaj, vlastne našla😁
No a teraz vážne, teba zbalil na tie úchylné reči a na fotky vtáka? či vlastne čím si ťa získal?
@anonym_ff994b no pre mna nie je dolezite aby som mala nieco z parnerovho domu pretoze som samostatna. Mam vlastne byvanie.
@anonym_028072 práve preto to nemá byť partnerov dom, ale dom mňa a môjho manžela. Buď budeme rodina vo všetkom alebo nestracat s takým polomuzom čas a energiu

Ospravedlnuj si to ako len chces. Toto za mna nie je nijaka "minulost", ale primitivna povaha a chlap co rozmysla vtakom. Ak ma niekto siete plne holych bab a posielal svoje genitalie aj so sprostymi recami inym, je proste taky. Co ine chces pocut? Ale ak Ti takeho trula vyvazi dobry plat a domcek... Kazdy si je strojcom svojho stastia.