icon

Som zúfalá zo vzťahu s partnerom: Ako ďalej?

5. júl 2026

Ahojte. Mam partnera 34 rocneho ktory mal 4 vztahy a 3 sexualne partnerky. Je starostlivy robi prve aj posledne aby som ja bola spokojna. Rodinu ma normalnu slusnu.. no ide o to ze chcem sa uistit ze neni uchyl. Predomnou ako sme spolu zacali , bezne posielal fotku svojho penisu cudzim zenam.z.internetu a pisal im uchylne sexualne veci ako ich napusti a podobne.. viem.ze je to minulost ale pride mi to primitivne a mne presne na pokeci takto pisali uchylovia. V nasom vztahu akurat urobil chybu ze si na insta pozeral fotky polonahych zien. Mal cely insta od toho.. ked som sa pytala.ze preco to robil tak ze z nudy a ze ja som ho ponizovala a mal pocit ze.ma nepritahuje. Je pravda ze bolo take obdobie kedy som.sa k nemu.nespravala dobre alw to preto ze mi lezalo.stale v zaludku ako posielal svoj penis zenam.. neviem mame dost pekny vztah , ide stavat dom , chce.somnou zalozit rodinu , zaraba pekne.. fakt neviem co mam robit ako sa citit ako sa k tomu postavit.

Strana
z3
anonym_0280af
5. júl 2026

Ospravedlnuj si to ako len chces. Toto za mna nie je nijaka "minulost", ale primitivna povaha a chlap co rozmysla vtakom. Ak ma niekto siete plne holych bab a posielal svoje genitalie aj so sprostymi recami inym, je proste taky. Co ine chces pocut? Ale ak Ti takeho trula vyvazi dobry plat a domcek... Kazdy si je strojcom svojho stastia.

haley7897
5. júl 2026

Niektoré mi fakt prídete ako, že ste s hocikým kto sa ozve vašim smerom a je ochotný si vas nechať...

anonym_789aac
5. júl 2026

Neni dna...

anonym_789aac
5. júl 2026

Neni dna...

anonym_ded961
5. júl 2026

@anonym_autor a ako si to zistila, prosím ta… lebo ťažko sa ti s takým niečím pochválil…

anonym_39dd75
5. júl 2026

@anonym_autor Neviem co tu ocakvas. Tu ti akurat poradia, ze sa mas rozist. Ale realita je podla mna taka, ze toto robi kopec muzov aj zien - posielaju vselico. Maj s nim sex kazdy den a mas istotu.

anonym_f21b83
5. júl 2026

Ktorou časťou tela asi rozmýšľa autorka tohto príspevku... Ešte ho ospravedluje,že spraví aj prvé a posledné pre ňu,pokial zrejme nebude mať dieťa...

patrike
5. júl 2026

Cize nie ste manzelia, co je vyhoda aj nevyhoda.
Ta stavba domu ako bude prebiehat ? Kto bude co platit a kto bude majtel ? Lebo s hentym velky pozor na detaily a decko si s nim urcite nerob. Namotava ta na dristy o dome a rodine.
Daj ho do obehu, nech moze dalej penisu posielat, na nic ine vhodny nie je.

euka210
5. júl 2026

@anonym_autor ako dalej? Mas len 2 moznosti. Ja by som s takym nezila.

domkakvet
5. júl 2026

@anonym_autor toto nie je clovek na dlhodoby vztah.

anonym_ff994b
5. júl 2026

ide stavať dom - ak nie ste manželia tak z domu ty veľa mať nebudeš.
K tomu penisu - by som sa povracala z takého chlapa.

autor
5. júl 2026

@anonym_autor este doplnim. Jeho brat mal cez 50 zien a tiez stavia dom a tam stenu si nakreslil ceckatu zenu :D a jeho otec ma plagaty nahych zien v garazi
Asi to maju v rodine.

anonym_028072
5. júl 2026
@anonym_ff994b

ide stavať dom - ak nie ste manželia tak z domu ty veľa mať nebudeš.
K tomu penisu - by som sa povracala z takého chlapa.

@anonym_ff994b a to je dolezite, ze z toho domu mat nic nebude? Lepsie by bolo keby boli manzelia a z toho domu nieco mala?

0silvia0
5. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor este doplnim. Jeho brat mal cez 50 zien a tiez stavia dom a tam stenu si nakreslil ceckatu zenu :D a jeho otec ma plagaty nahych zien v garazi
Asi to maju v rodine.

@anonym_autor nam ten doplnok nemusis pisat, my uz obraz o nom mame. Len co s tym urobis ty, je otazka.

simihu
5. júl 2026

Nie, nie, nie!!!!! Prosím Vás majte nejakú sebaúctu!!!Takéhoto partnera chcete mať do konca života?
Toto normálny chlap predsa nerobí!A nie je žiadne ospravedlnenie,že to robí z nudy.Asi Vás nemá skutočne rád a hlavne si Vás neváži.

anonym_f2139d
5. júl 2026

posli nam fotku penisu , ze ci je zlatý ako vravi klasik na MK

anonym_f2139d
5. júl 2026

ze jeho brat mal 50 zien a to divna rodina ked ti toto vesaju na nos ,či?

anonym_14a45e
5. júl 2026

@anonym_autor Ja by som s takym debilom ani byt nemohla. Mne pride strasne pod uroven a ubohe posielat taketo intimnosti barsjakym ludom zo zoznamky, z netu. Penis ? Fakt primitivne. Nemohla by som s takym IQacom byt.

anonym_ff994b
5. júl 2026
@anonym_028072

@anonym_ff994b a to je dolezite, ze z toho domu mat nic nebude? Lepsie by bolo keby boli manzelia a z toho domu nieco mala?

@anonym_028072 možno pre teba nie.

anonym_14a45e
5. júl 2026
@anonym_39dd75

@anonym_autor Neviem co tu ocakvas. Tu ti akurat poradia, ze sa mas rozist. Ale realita je podla mna taka, ze toto robi kopec muzov aj zien - posielaju vselico. Maj s nim sex kazdy den a mas istotu.

@anonym_39dd75 Opat raz MK nesklamal...opat komentar v zmysle..."robia to vsetci" 🙉

anonym_d1f7ad
5. júl 2026

Je to primitív.

anonym_14a45e
5. júl 2026
@anonym_autor

Asi to maju v rodine.

@anonym_autor Tak oni su asi vsetci taki jednoduchsi, rozmyslajuci genitaliami.

lukbe
5. júl 2026
@anonym_autor

Asi to maju v rodine.

@anonym_autor a nám to prečo píšeš? Chvális sa ci čo 🤦‍♀️?

anonym_1e0280
5. júl 2026
@anonym_14a45e

@anonym_39dd75 Opat raz MK nesklamal...opat komentar v zmysle..."robia to vsetci" 🙉

@anonym_14a45e nerobia to vsetci, ale robi to viac ludi, prevazne muzov, ako si Ty myslis. Len to viac alebo lepsie skryvaju

rozculena
5. júl 2026

@anonym_autor OK,ešte chýba info,kolko žien mal tvoj nádejný svokor...

anonym_756cf8
Včera o 04:46

Žiaden normálny chlap, neposiela fotku svojho penisu a nepíše, že ju napustí. Toto je úchylka. A nie takéhoto chlapa by som pri sebe nezniesla ani deň.

anonym_028072
Včera o 04:54
@anonym_ff994b

@anonym_028072 možno pre teba nie.

@anonym_ff994b no pre mna nie je dolezite aby som mala nieco z parnerovho domu pretoze som samostatna. Mam vlastne byvanie.

earlgrey
Včera o 04:56

Tak ako namotával teba na pokeci, mal úchylné reči a posielal ti fotky svojho vtáka, tak to robil aj s inými ženami, ale nenašla sa hlupaňa, ktorá s ním išla so vzťahu...oh, počkaj, vlastne našla😁

No a teraz vážne, teba zbalil na tie úchylné reči a na fotky vtáka? či vlastne čím si ťa získal?

zmrzlinka2021
Včera o 05:00

@anonym_autor

Sorry ale kategória mužov trash.

zmrzlinka2021
Včera o 05:04
@anonym_028072

@anonym_ff994b no pre mna nie je dolezite aby som mala nieco z parnerovho domu pretoze som samostatna. Mam vlastne byvanie.

@anonym_028072 práve preto to nemá byť partnerov dom, ale dom mňa a môjho manžela. Buď budeme rodina vo všetkom alebo nestracat s takým polomuzom čas a energiu

Strana
z3