Partner sa ma chystá podviesť s 20 ročnou
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu. Mám 30 rokov, môj partner 46. Náhodou som objavila jeho whatsapp konverzáciu s 20 ročnou dcérou našich známych a úplne sa mi zrútil svet. Začali si písať po silvestrovskej oslave, na ktorej sme boli my a aj ona s jej rodičmi. Ich konverzácia má veľmi explicitný sexuálny charakter, posielajú si polonahé/nahé fotky...
O týždeň idem na 4-dňovú pracovnú cestu a na ten čas si dohodli sexuálne radovnánky u nás doma.
Najradšej by som ho hneď teraz vyhodila, nech si ide kade ľahšie, keď sa mu nepáči a neváži si čo má. Na druhej strane ale tu máme hypotéku, dom, spoločný život, čo je v mnohých ohľadoch splnený sen... Možno len môj sen? :(
Čo by ste v podobnej situácii robili vy?
Ďakujem za každý názor, každú radu.
Nech to už dopadne akokoľvek ja by som takému mužovi nedokázala veriť.Čo ak ta mladá nie je prvá?A keď už raz začne s myšlienkami na iné ženy myslím že s tým neprestane....veľa šťastia a síl prajem,hlavne si uvedom že každý koniec je len začiatok niečoho nového a nedovoľ takému chrapúňovi aby Ti zničil život!!!
@kvietocek203 presne ja by som už s nim nemohla žiť keby som vedela že ma podviedol alebo chcel podviesť....ona je relatívne mladá,nemajú deti čo ju pri ňom drží?Peniaze?To neni všetko.Môže si ešte nájsť muža ktorý bude rád že ju má a nebude vyhladávať mladé mäso
osobne by som mala nafotenu celu konverzaciu z jeho mobilu. ako dokaz, ked uz by som si rozmyslela, co chcem urobit.
nemusim ho pouzit, ale mozem, ak je treba.
Nech už sú jej motívy akékoľvek, ona je v prvom rade mladá a sprostá. Ale za to on už veľmi dobre vie, čo robí. Si zober, jej rodičia kľudne mohli byť jeho spolužiaci na strednej, alebo hocičo, a jemu sa absolútne neštíti zneužiť ich dcéru. To slovo som vybrala zámerne, nakoľko by som dala krk za to, že určite nemá v hlave romantické scenáre, ako pekne vysvetlí manželke a jej rodičom, že bohužiaľ stalo sa, a bezhlavo sa zaľúbil do ich dcéry. Dedko má vyslovene chuť na mladé mäsko, a keď sa mu mladá takto ponúka (na druhej strane, dá sa ho obviniť? Vie, že možno je to poslednýkrát v živote 😄) , tak sa chytil šance a už nerozmýšľa hlavou, ale vtákom. A rovnako som si stopercentne, že ak sa mu to s touto podarí, nastane u neho druhá puberta a stane sa z neho jeden z tých nechutných chlapov v strednom veku, čo spoza kávičky žmurkajú na každú mladú babu, čo sa premelie okolo, vo viere, že keď sa pošťastilo raz, pošťastí sa znova. Nehľadiac na to, že doma má manželku a rozrastajúcu sa rodinu. Bože, chlapi sú tak priehladní 🙈
@taami
@luna379 aha lebo som to nejako nepostrehla dakujem za upozrnenie no ale každopadne ak by ju mal naozaj rád dokazal by sa vyspať z 20 ročnou podľa mňa ak by ju veľmi ľubil tak nevyspi sa ON s inou ved ešte že to aj plánuju a ONA ma isť na služobku ja by som sa naschvál vrátila domov skôr alebo by som si to nejako zariadila aby som nemusela nikam isť a by som prišla akože na jej mieste nahodne domov a načapať je ich najlepšie zvlašť ked vie informáciu že sa chystajú spolu mať sex a ak by ich načapala tak je to jasné podľa mňa ju nechce ked sa dohovára s inou mladšou že sa stretnu intimne ked jeho priateľka nebude doma ved to je si myslim aj pre tu 30 ročnu mladu ženu potupa ja by som si nejako toto zariadila a prišla namatkove domov
...ja by som,,,,ja by som...nic z toho co sa tu pise by ani jedna nespravila..nevedela by co ma robit...a ani ja nie...len viem ze by sa mi tak znusil..a uz by som s nim nikdy nic nemala..BODKA
@tinushka13 úplný súhlas do bodky s tebou niet čo dodať ja by som prišla naschvál skôr zo služobky s tým samozrejme že by o tom nevedel a presne ako pišeš načapala ho a hned zbalila veci a chod kade ľahšie a papiere hypoteka, zaväzky sa dajú riešiť dodatočne aby ja som ho tolerovala no ani omylom nech si ide za mladou ved samo o sebe sladke rečičky že ju miluje ,ľubi a ide spať s inou no nech sa nehneva a kto vie ako ta 20 r. s kým predtým spala a ten dalši s kým spal tak ja by som si už s takým do postele ani neľahla fuj hnusil by sa mi a aby som ešte od neho chytila dajaku pliagu no to akurát je mlada ešte si jasne že dakoho najde a nech odijde čim skôr tým lepšie.
@zltyslonik ..asi mas pravdu.
@endysa tiez si myslim ze vymyslene..😉..ale zapijim sa..ja sa niekedy tak smejem ako sa kocky dokazu vytocit v niektorych diskusiach
druha strana mince, mnoho zien ..svojim spravanim sa.. "prakticky v manzelstve chlapovi odreze gule" a potom sa cuduju, ked si na ne po case spomenie, napr. prostrednictvom frajerky
ja zas neviem ci si zacat s vydatou, bolo by to iba o sexe viac menej
Ahoj,keďže s ním nemáš dieťa tak nie je čo riešiť.Nemôžeš mu už dôverovať čo je základom každého vzťahu.Nie je vôbec podstatné či to skutočne urobí,pretože aj plánovaná nevera je neverou.A na čo si to fotiť a nahrávať????!!!!Mať potom celý život pred očami ako to robil s inou!!!A to je na čo dobre????Hypotéku a majetkové záležitosti teraz nerieš.Zbal mu svestky a nech sa nasťahuje k mladej!Veľa stastia
Este dobre,že to nenapísala právnička...Že plánovaná nevera je tiež nevera... Zachvilu sa dozviem,že plánovaná vražda je vraždou a plánovaná dovolenka je už dovolenkou...Toto balamuteniie mozgov je snáď možné len na nete 😉
Netarajte tu blbosti...Plánovaná nevera je vždy len plánovanou a nedokonanou.
@salfusco za plánovanú vraždu ta tiež odsúdia. Teoreticky dostaneš menej rokov.
Mal si ostať v príkladoch iba pri tej dovolenke.
@moonlight1210 myslim,že sme sa pochopili 🙂
Uz je to tu ako z filmu minority report
@persica psychologovia hovoria vela veci.Dokonca som niekde cital,že chlap mysli na sex kazdych 6 ci kolko sekund ( no dobra volovina ) A to,ked si ženy myslia,že v hlave chlapa neskrsne nikdy nevera,tak su naivne..a myslim,že to plati aj v pripade ženy,možno v mensej miere,možno nie,ale je dokazane,že aj v ich hlavach tieto myslienky tkvu.Dolezite je,ci sa spusti niečo,co mozem nazvat spustacom nevery.Asi to idealne vo vztahu nebude,ak chlap alebo žena riesi niekoho ineho,alebo mu to asi chyba a hlada to inde.Nevera je vo svete taka bežna,že by sa vacsine z vas zakrutila hlava...ale vacsina to riesi,až ked sa to dotyka niekoho osobne..čo tak riesit veci ,ako tej nevere vo vztahu predchadzať?Dovtedy nikoho netrapi,ci robi vsetko pre to,aby k tej nevere nedoslo
mňa by zaujímalo, ako to dopadlo.

Opýtala by som sa mladej,či sa nebojí že dostane salmonelu z takých starých vajec 🙂 🙂 ale teraz vážne asi by som sa snažila načapať ich osobne.....