Partner sa nahneval, lebo som nepripravila večeru
Ja som dnes robila od 8 do 20:00 .. vstávala som o 6 .. nezastavila som sa celý deň bola som rada že mám ísť kedy na wc.. on robil 8 hodin .. prišiel domov a začal tu robiť scény že mám vypadnúť mu urobiť večeru že on je hladný.. príde vám toto normálne? Navyše nehovorím o tom že týždeň ležal doma ja som robila aj medzi sviatkami… on mi večeru urobil asi raz v živote keď som bola po troch dvanastkach a to som ho musela prosiť
ty robíš do 20 hod. On bol kde dovtedy, keď pracoval iba 8 hod.?
Niečo podobné vyskúšal môj ex keď došiel z pánskej jazdy, prišla som o 19 z prace, a vraj kde je večera, prišla som neskoro nemám žiadnu empatiu voči rodine a podobne keci, keď skončil tal som sa ho kľudne (hoci by som mu najradšej panvicu odr....la o hlavu) opýtala, či je dospelý s dvomi zdravými rukami a ak áno tak v tom prípade ma on mňa čakať s večerou. Tresla som dvermi a najbližšie dni som ignorovala celú domácnosť nech si uvedomí že veci nefu guju samé. Samozrejme nakldal do práčky so slovami, maminka nám neoperie, no malé decko.
@som_realistka ja som sa pri takýchto pokusoch spýtala, či je digitálny, že nemá ručičky. Najskôr nechápal ale keď som potom tiež pár dní ignorovala domácnosť, tak pochopil.
Nie je to normalne, takymto moresom je asi zvyknuty z domu kde mama lietala ako fretka okolo vsetkych a teraz si prebrala stafetu ty.... tazko prevychovas, ale skusit mozes. No uz davno si mala zacat.
Ja normalne zasnem, zeny, po jakych debilkoch to skacete... Ja veceru hocikedy pripravim nielen zene, ale aj detom. Deti furt vymyslaju, manzelka vegetarianka, robim jej salat minimalne kazdy tyzden (ma tka na dva tri dni) a ked vidim, jaka je z toho stastna, tak som stastnejsi jak po sexe. Ja nerozumiem, odkial sa berie tolko debilov v tom dnesnom svete. A uz vobec nerozumiem, preco taky debilom skacete na pipik 🤦🤦🤦
Autorka a čo ty? Tebe to príde normálne? 😉
Tak keď silou mocou musíš byť s hocijakym čo už
A potom že ženy v arabských krajinách sú utláčané.. wow 😦
toto je dufam vymyslena tema, sama predsa vies, ze to normalne nie je. ale nemyslim si, ze toto bol jeho prvy "vystup", pride mi, ze sa tak chova aj pri inych veciach/cinnostiach...
Moj je tiez jelito v kuchyni ...ale vzdy mu to jedlo urobim...ak som unavena neohrdne obloženym chlebikom alebo škvarelinou. Ja sa tiež doma absolutne nestaram o technicke veci, o vymeny tekutin v aute, bicykle pre deti, servis kolobežiek. Takto je to podelene a varenie od neho neočakavam. Ale mne to povie pekne ze je hladny. Takze premyslaj kde nastala chyba v komunikácii.
Nie, nie je to normálne....
A ty si mu povedala/urobila co?
A co si urobila ty, spravila si mu tu veceru?
Preco by to malo byt vymyslene? Lebo kazda normalna zena by takehoto k*kota rychlo vypoklonkovala zo zivota ale ty sa pytas ci je to normalne 🤣 anoo je to normalne, bezne sa chlapi chovaju k zenam ako k handram 🤦♀️
Pekne mu treba vysvetlit, ze on je tvoj partner a nie tvoje decko. A ked uz si pojde robit veceru, nech spravi aj tebe, lebo aj ty si unavena.
Je to priateľ, manžel?Len tak zo zvedavosti sa pýtam.
Mala si mu na začiatku vysvetliť, že ako to funguje vo vzťahu. Žiadny servis keď si ako vygrcane Lečo 🤷
Ženy, to kde hľadáte tých blbcov? Ja neprestávam žasnúť a každým dňom som vďačnejšia za to, čo mám doma...
Nie urcite to nie je normalne a ja nechapem, preco zeny ostavaju s takymito pi*usmi s prepacenim. Kopla by som ho do riti!
Čo ťa drží pri takom sedlakovi? Niektoré ženy fakt nechápem 🤦
@hopsas Ja už som prestala komentovať tento typ absurdných príspevkov, lebo si osobne myslím, že sú to Fake príbehy, veď tie situácie sú vážne absurdné,neverím, že toto by si nejaká žena vybrala , respektívne tolerovala takéto správanie v dnešnej dobe...🙄
Autorka - vies, co je na tom neuveritelne? Kolko zien nema ziadnu sebauctu a zostava s chrapunmi..
Bud si taka sprosta ze s takym hňupom žiješ, alebo je zo vymyslena tema.

Nuž ďalšia manželka bez sebaúcty. Toto by si normálny chlap nikdy nedovolil. V živote by nemal prívlastok "môj " muž.