Partner sa nahneval, lebo som nepripravila večeru
Ja som dnes robila od 8 do 20:00 .. vstávala som o 6 .. nezastavila som sa celý deň bola som rada že mám ísť kedy na wc.. on robil 8 hodin .. prišiel domov a začal tu robiť scény že mám vypadnúť mu urobiť večeru že on je hladný.. príde vám toto normálne? Navyše nehovorím o tom že týždeň ležal doma ja som robila aj medzi sviatkami… on mi večeru urobil asi raz v živote keď som bola po troch dvanastkach a to som ho musela prosiť
Nie nie je to normálne, ty to dobre vieš, že nie
Len tu hľadáš nejakú oporu, či útechu. Rozhodne sa zbaľ a hybaj za lepším životom.
Lebo o pár rokov tu budeš pisat statusy, ako 2 decka na krku, neplati, nepomaha, a ty budes zrela na psychinu. S hentych vajec hnilych lenivych 🙂
Viem, že treba odvahu, ale dievča načo čakáš?
Aj keby si nerobila od 8 do 20,nema s tebou takto jednať. Darmo opisuješ, čo všetko si urobila, keď sama to nepovažujes za dosť na to, aby sisi nenechala takto so sebou jednať. Tento chlap ta nemá rád, ale ty sa zamysli nad tým, prečo potrebuješ niečo robiť preto, aby si bola uňho milovaná.. Ty máš byť milovaná bez ohľadu na to, či navaris ci nie, a slovko vypadni by som chápala ako to, že máš vypadnúť z jeho života. Čím skor
@katka700 to bolo tiez trapna tema🥺
Keď som si prečítala tvoj príspevok tak na mňa pôsobí tak že takáto reakcia u vás nie je nič nezvyčajné..taký mám pocit, takže asi mu tolerujes takýto prístup k tebe
Poslala by som ho do.... Ja keď robím 14ky muž hocikedy uvarí večeru sebe+deťom a mne zvlášť keďže nejem mäso a niekedy umyje ešte aj ten riad. Hocikedy uvarí aj komplet obed cez víkend. Za 8rokov mi ani raz nepovedal aby som mu urobila jesť. Má 2 zdravé ruky vie si nabrať a keď treba aj uvariť.
No,to nebude problem iba ta vecera
U vas a vo vasom vztahu je to cele zle
Mne by to moj muz nepovedal nikdy
Nebavime sa takymto stylom,lebo si jeden druheho vazime
Tak buď je jebo alebo má frajerku 🤩 keď sa takto správa.
Pre mňa nie je normálne už to "mam vypadnúť "
Zlatý chalan , sen každej ženy mat toto doma 🤮 . Prepáč, už len to , že sa takéto niečo pýtaš , nemáš všetkých päť po hromade . Takým ľuďom ako ty , nie je pomoci . Vždy na takomto kretenovi nájdeš niečo pekne , napriek tomu , že 99% času sa ku tebe správa ako hovado .
Pošli ho kade ľahšie, resp. Ty zober nohy na plecia a ani sa neotáčaj. A to bez ohľadu na to, či máš deti alebo nie. S takým Ťa nič dobré nečaká a ani Tvoje potomstvo, len trápenie, ponižovanie a stále horší život. Žiadna žena si nezaslúži takéto správanie zo strany muža, tobôž ak robí tak, ako Ty. Postupne bude zavádzať stále väčšie zneužívanie a hrubosti. Nežijeme predsa v arabských krajinách. Musíš si uvedomiť, že máš svoju hrdosť a dôstojnosť a po tej si nikto nesmie dovoliť šliapať. V opačnom prípade Ťa bude mať za handru, do ktorej kedykoľvek môže vytrieť nohy. Pýtať sa, či jeho správanie je normálne, je scestné. Takto sa k žene správa iba chorý človek a bude to stále horšie. Takí sa nikdy nezmenia, oni sú už chorí a liečiť sa nebudú, pretože seba a svoje správanie považujú za najnormálnejšie a všetci okolo nich nie sú normálni, ak od neho požadujú niečo normálne.
neurobila by som veceru teraz a ani uz nikdy viac a taky clovek by nemohol byt nikdy moj partner. Ste masochistka, ze takeho pri sebe drzite? Nech pali kde chce, do psej r.ti.

Mna by nenasralo,ze chce veceru,povedala by som,ano aj ja chcem,ale skor sa zamysli nad tym ako s tebou jedna,ze VYPADNI,no urcite by vypadol on z mojho zivota