icon

Partner sa napil a ja sa hnevám

23. jan 2021

Ahojte, dievčatá, zaujíma ma, ako riešite, keď si Vaše polovičky vypijú. Aby som objasnila situáciu - môj partner si tak raz za 2 mesiace si ide vypiť s kamarátmi. Aj včera bol (sväto-sväte sľuboval, že to bude vo všetkej slušnosti), no, bohužiaľ, presne ako som predpovedala, domov prišiel zdrùzganý ako teľa a zaspal na chodbe na matraci, kde nám spinká pes. Ja sa na neho za to hnevám, on spí doteraz. Zaujíma ma teda, či sa aj Vaši partneri vedia takto zrichtovať, či Vám ti vadí a ako to tiešite. Ďakujem 🙂

Strana
z2
elizabet173
24. jan 2021

@natyreggae to je tvoj nazor, ja mam iny, mne sa podnapity clovek hnusi, nevidim jediny dovod, preco by to mal robit. Nie sme abstinenti, bavit sa mimo pandemie chodime velmi casto, kludne aj do rana, no nemame potrebu sa pri tom strieskat. Ty nechapes mna, ja nechapem teba, kazda sme si nastastie vybrali partnera, ktory nam vyhovuje. Zakladatelka temy s tym ok zjavne nie je.

melynda
24. jan 2021

Raz za uhorský rok, keď sa to stane, tak mávnem rukou, ale keby sa to dialo nejako často, že by to bolo na dennom poriadku, tak asi by som z kože vyskočila.

marca12
24. jan 2021

Mne by to vadilo. Ja nemam nic proti nech chodi aj castejsie,ale nech sa vie spravat. Prist domov a zaspat hocikde.... pre mna je uplny hnus clovek,ktory nevie,kedy ma dost a spija sa donemoty

katkati
24. jan 2021

Opití ľudia sú nechutní, aj keby sa spravali ako barankovia alebo spali na zemi ako psíkovia. Smrdia, bľabocu, na druhý deň nepoužiteľní a to len v tom lepšom prípade. Vyzerajú ako trosky a vyhadzujú peniaze na to, aby si ničili zdravie. Je v tom nejaké plus?

dajana1983
25. jan 2021

Niektore tuná riešite ale že úplne kraviny...mne začínajú byť ľudia prostí srsti,ktorí tuná vehementne píšu akí sú abstinenti a zdalo by sa že úplne dokonalí🤦 aj takých poznám a nie je to Boh vie čo...poznám aj takých ktorí si radi vypijú a sú úplne v pohode...bože môj,veď sto ľudí sto chutí...každý ma iny životny štýl a vďaka Bohu za to ,neviem prečo odsudzujete to ako žijú ostatní .Že sa to vám nepáči,neznamená že to je niečo nenormálne ....neviem už občas že čoby ste vlastne od života chceli....vlastne ste spokojné ale furt vám čosi vadí....

Strana
z2