Čo vám vadí na partneroch?
Je mi jedno či odpovie muž či žena ale čo vám vadí na vašich partneroch?
Sú to veci ktoré viete preskusnut a mávnuť rukou alebo sú to veci ktoré vám prekážajú natoľko že vás to už trošku vnútorne hnevá a ste z nich občas už znechutený?
Jeho nezaujem, ziadna naklonnost ale tvrdi, ze ma stale miluje. Tak sa vacsinu casu citim sama a neviem co sa deje.:(
Keď mám krámy,tak mi na ňom vadí aj jeho farba vlasov
@anonym_bac445 aj to, ze dýcha.😀
Že si okusuje nechty . S niekym sa rozpráva a pritom ma prst v puse . Ide ma roztrhnúť . Samozrejme že ho upozornim a ešte je zduty 🫣 .
Boli sme predvčerom na jazere a 600€ okuliare položil len na tašku na doske a skočil ,samozrejme okuliare skončili na dne ,tak takéto veci mi vadia ,naštastie sa stavajú raz za čas a potom ešte,že dýcha
@anonym_autor že mu musím 100x povedať niečo a až potom to spraví/ vybaví 🥲
Že niekedy lešti batérie na umyvadlach....lebo sa musia ligotat podľa jeho predstáv 🤣🤣🤣 urobil to zopár krát a odvtedy sa ich ja ani nedotknem😁
ze je v podstate pohodlny sebec, ze je chladny, ze je lakomy, ze ma vsetko na haku...
@anonym_autor že mu musím 100x povedať niečo a až potom to spraví/ vybaví 🥲
@anonym_e1ad84 rovnako. Plus nikdy nedodrží čo povie
@anonym_autor ja neznášam také to, že si sám rozhodne....vo veciach, ktoré sa týkajú aj nás ako jeho rodiny. Keďže toto mi vadí a "nedovolím to", hádame sa kvôli tomu. Avšak ja na vine nie som...
- je absolútne nezručný a hoci má dosť peňazí, aby zaplatil na drobné veci majstra, "hrá" sa, ako to dokáže sám, pričom to trvá večnosť a aj tak na danej veci niečo neurobí v konečnom dôsledku dobre a treba to opravovať
- mám pocit, že sa zabrzdil niekde v rokoch 1985-1995, čo sa týka v podstate všetkého. okrem politiky a dejín, tam má celkom dobrý prehľad. zaseknutie v rokoch minulého storočia je naozaj najväčší problém, niekedy mám pocit, že v tých rokoch sa dal na hybernáciu a zobudil sa v deň nášho zoznámenia
- veľmi rýchlo je vyčerpaný, ale športovať "vládze", pri všetkom ostatnom stoná (nemám na mysli sex). stoná keď sa pre niečo zohne, keď niečo vykladá z tašky, keď zamyká dvere, keď si sadne-vstane, atď.
- je dosť nepraktický v bežnom živote. je šťastný, že mu poradím a pomôžem, aj si poradiť dá. ale iba poradiť. veľakrát je taký tvrdohlavý, že si to chce zase potom urobiť "po svojom", ale verte mi, že to "jeho" je fakt, ale fakt nepraktické. keď mu poviem, že nech už za mnou pre radu nechodí, tak znovu otočí, že veď áno, veď to urobí tak, ako som mu poradila, lebo som mu dobre poradila
- stále sa sleduje, tep, spánok, farbu moču, skrátka všetko. je to niečo neskutočné
- bojí sa hmyzu, ale asi všetkého hmyzu. ale až do takej miery, že minule okolo neho preletelo čosi, len preletelo - neútočilo, tak začal utekať asi 5 m a normálne že jačať. okolo boli ľudia, bolo to pri bazéne. ľudia mali strašnú srandu, ja hanbu
- je absolútne nezručný a hoci má dosť peňazí, aby zaplatil na drobné veci majstra, "hrá" sa, ako to dokáže sám, pričom to trvá večnosť a aj tak na danej veci niečo neurobí v konečnom dôsledku dobre a treba to opravovať
- mám pocit, že sa zabrzdil niekde v rokoch 1985-1995, čo sa týka v podstate všetkého. okrem politiky a dejín, tam má celkom dobrý prehľad. zaseknutie v rokoch minulého storočia je naozaj najväčší problém, niekedy mám pocit, že v tých rokoch sa dal na hybernáciu a zobudil sa v deň nášho zoznámenia
- veľmi rýchlo je vyčerpaný, ale športovať "vládze", pri všetkom ostatnom stoná (nemám na mysli sex). stoná keď sa pre niečo zohne, keď niečo vykladá z tašky, keď zamyká dvere, keď si sadne-vstane, atď.
- je dosť nepraktický v bežnom živote. je šťastný, že mu poradím a pomôžem, aj si poradiť dá. ale iba poradiť. veľakrát je taký tvrdohlavý, že si to chce zase potom urobiť "po svojom", ale verte mi, že to "jeho" je fakt, ale fakt nepraktické. keď mu poviem, že nech už za mnou pre radu nechodí, tak znovu otočí, že veď áno, veď to urobí tak, ako som mu poradila, lebo som mu dobre poradila
- stále sa sleduje, tep, spánok, farbu moču, skrátka všetko. je to niečo neskutočné
- bojí sa hmyzu, ale asi všetkého hmyzu. ale až do takej miery, že minule okolo neho preletelo čosi, len preletelo - neútočilo, tak začal utekať asi 5 m a normálne že jačať. okolo boli ľudia, bolo to pri bazéne. ľudia mali strašnú srandu, ja hanbu
@anonym_autor nízke životné tempo🤣pohodlnosť, on aj, keď sa ponáhľa je pomaly.Vsetko musím vymyslieť, naplánovať ja.Chyba obrovská chyba mala som vidieť tempo a životný štýl jeho rodiny.
@anonym_3ab0ca aj to čo píšeš absolútne nezrucny na chlapa to má tiež po otcovi😉dokáže na každú blbosť zavolať opravára až sa hanbím, alebo kolegu namiesto toho, aby si dal námahu a skúsil to sám.A ešte, keď počujem kde je mama, čo povedala mama?ako to máme spraviť?keď náhodou s dcérou niečo robí, vari, bali, nakupuje🤣
Nezatvara dvierka na skrinkach. A občas ma nevníma a je veľmi prekvapeny, že sa niečo udialo, o čom 'nevedel'.
Nezatvara dvierka na skrinkach. A občas ma nevníma a je veľmi prekvapeny, že sa niečo udialo, o čom 'nevedel'.
@letfenixa aj toto.Zabudne čo mu hovorím a potom sa čuduje, zabudol atď..Kríza stredného veku začína byť dosť zaujímavá za chvíľu bude mať 50 r a mení sa na pána v rokoch, ktorému sa nič nechce najradšej sa doma motať a hundrat🤣môj si zase o tie sklenené skrinky v kuchyni opiera hlavu, keď niečo robi
@anonym_autor nízke životné tempo🤣pohodlnosť, on aj, keď sa ponáhľa je pomaly.Vsetko musím vymyslieť, naplánovať ja.Chyba obrovská chyba mala som vidieť tempo a životný štýl jeho rodiny.
@anonym_3ab0ca aj to čo píšeš absolútne nezrucny na chlapa to má tiež po otcovi😉dokáže na každú blbosť zavolať opravára až sa hanbím, alebo kolegu namiesto toho, aby si dal námahu a skúsil to sám.A ešte, keď počujem kde je mama, čo povedala mama?ako to máme spraviť?keď náhodou s dcérou niečo robí, vari, bali, nakupuje🤣
@luccija no len v mojom prípade mám silný pocit, že ide o akúsi diagnózu "Monk" - čiastočne, lebo to už naozaj nie je úplne OK. Aj z hľadiska EQ sa mi vidí, že trošku pokuľháva. Chápe, keď človek zažije okamžitú bolesť (buchnutie lakťa), poľutuje, ale nevie rozoznať, ak človek práve trpí, hoci si bezprostredne predtým neublížil. Mne pripadá, akoby bol na 50% nejaký autista alebo čo.
@luccija no len v mojom prípade mám silný pocit, že ide o akúsi diagnózu "Monk" - čiastočne, lebo to už naozaj nie je úplne OK. Aj z hľadiska EQ sa mi vidí, že trošku pokuľháva. Chápe, keď človek zažije okamžitú bolesť (buchnutie lakťa), poľutuje, ale nevie rozoznať, ak človek práve trpí, hoci si bezprostredne predtým neublížil. Mne pripadá, akoby bol na 50% nejaký autista alebo čo.
@klara546 ja by som radšej upratala ako varila😉môj vie uvariť 2 jedla.
@anonym_3ab0ca rozumiem viem, že to je moderné na každom hľadať dg, ale tiež mám ten pocit cez jeho typické jedlá, rovnaké raňajky, zmeny ho vykolaja, mala empatia, veľa zvláštnosti najradšej, keď všetko ide v takom režime ako pozná, a dcéra je jeho menšia kópia, ale viac spoločenská.
A stále je doma🤣žiadny futbal, pivo, ryby, kamaráti len tak tak ja presný opak a všetko mu je veľa veľa aktivít, vymýšlam
on by si vystacil sám so sebou.Ale pravda čo sme si vybrali to máme.
@klara546 ja by som radšej upratala ako varila😉môj vie uvariť 2 jedla.
@anonym_3ab0ca rozumiem viem, že to je moderné na každom hľadať dg, ale tiež mám ten pocit cez jeho typické jedlá, rovnaké raňajky, zmeny ho vykolaja, mala empatia, veľa zvláštnosti najradšej, keď všetko ide v takom režime ako pozná, a dcéra je jeho menšia kópia, ale viac spoločenská.
A stále je doma🤣žiadny futbal, pivo, ryby, kamaráti len tak tak ja presný opak a všetko mu je veľa veľa aktivít, vymýšlam
on by si vystacil sám so sebou.Ale pravda čo sme si vybrali to máme.
pravdupovediac,
@luccija ja som s tým "mojím" dosť krátko, prakticky spolu ešte len chodíme a začínam uvažovať, či neisť z kratšej cesty späť :( inak je to dobráčisko, zbožňuje ma, oči ide na mne nechať, aj iné, všakáno. je mnou normálne unesený, ale to akosi podľa mňa nestačí. a vzhľadom k jeho veku som prekvapená, že neovláda prakticky fakt nič. ničovité nič, čo je napríklad jasné už aj bežnému pubertiakovi, ba i menším deťom, tak jemu je cudzie. akoby sa fakt prebral po nejakých 30-35 rokoch života z hybernácie.
pravdupovediac,
@luccija ja som s tým "mojím" dosť krátko, prakticky spolu ešte len chodíme a začínam uvažovať, či neisť z kratšej cesty späť :( inak je to dobráčisko, zbožňuje ma, oči ide na mne nechať, aj iné, všakáno. je mnou normálne unesený, ale to akosi podľa mňa nestačí. a vzhľadom k jeho veku som prekvapená, že neovláda prakticky fakt nič. ničovité nič, čo je napríklad jasné už aj bežnému pubertiakovi, ba i menším deťom, tak jemu je cudzie. akoby sa fakt prebral po nejakých 30-35 rokoch života z hybernácie.
@anonym_3ab0ca vsak mamicka vybavi 😂
Stale toci len o politike, uz mi to lezie na nervy. Vsetko co je napisane v Denniku N je Pismo Svate. Uz sme kvoli tomu rozhadani s rodinou, priatelmi, aj susedmi.
@anonym_3ab0ca vsak mamicka vybavi 😂
@anonym_911fd7 aj to mi napadlo, priznávam, keďže síce bol ženatý a mali deti a tak, ale... faktom je, že mamka mu zomrela len nedávno, neviem, či je tomu možno 5 rokov..? a otec pár rokov pred ňou. čiže je dosť možné, že veľa vecí vybavili, poradili, pretlačili. alebo možno manželka? a prestalo ju to rokmi baviť? naozaj netuším. ale všetko tomu nasvedčuje. a ja ako mimoriadne praktická žena, dosť týmto trpím. ale to by ešte bolo nič, KEBY... keby mu stačilo raz ukázať, povedať. ale neuveríš (a v tom si myslím, že je dávka nejakého autizmu), ja mu jednu vec (nie zložitú) vysvetlím alebo ukážem a on to o dva-tri dni nevie! on si akoby ani nepamätá, že o tom bola reč. faktom je, že má mimoriadne úžasné schopnosti v inej oblasti, v ktorej sa aj realizuje a vďaka tomu aj celkom slušne zarobí. preto spomínam ten autizmus, lebo akoby všetko tomu nasvedčovalo.
na veľa vecí má odpoveď "zajtra", môžem mu opakovať, prízvukovať, písať, aj tak zabudne a potom mi povie "zajtra". Chlapi fakt nemajú multifunkčný mozog ako ženy. Ja sa popri umývaní riadu stihnem najesť, objednať čo treba pre domácnosť, zavolať mame, prezliecť periny, vybaliť nákup a ešte aj dva firemné hovory a poskladať prádlo. On urobí kávu. A ak mi potrebuje niečo povedať tak samozrejme prestane s tým čo robí aby sa sústredil na rozhovor. Ale aj tak ho milujem. Lebo zasa veľakrát spraví čo mňa nenapadne alebo ma nechá sedieť a on robí. Síce mu to trvá dvakrát dlhšie ale nech.
ze je v podstate pohodlny sebec, ze je chladny, ze je lakomy, ze ma vsetko na haku...
@anonym_ab54a9 jeeej, takehoto poznám
Ze jej všetko dlho trvá. Všetko spravi potom inokedy. Rýchlo sa urazí ale to asi každá. Že je dosť lutostiva. Čo narobím aj tak si ju nedám 🤣.
- ked soferuje lepi sa na auta a nepredvida a ked soferujem ja tak ma debilne poznamky typu pozor kanal, preco ideme tak pomaly, podtacas motor, a pod.
- ze niekedy mi nedava tolko pozornosti ako by som potrebovala
- ze ked sa rozpravame prechadza sa ako lev v klietke
- ze nie je moc zrucny a ked riesime nejake vylepsenia v byte, dava nelogicke a nerealizovatelne navrhy
- ze nema moc cit pre estetiku a napriek tomu si presadzuje svoje dekoracie (pokusa sa presadzovat)
- ze sa stale pyta "preco"...Ako si sa dnes mal? "Preco?"...pripadne dava zbytocne doplnujuce otazky namiesto toho aby odpovedal na nejaku trivialnu vec
- ze nevie moc varit a ked spolu nieco varime, tak mu vsetko hrozne trva a nema v nicom system
- ked sa mu nieco nechce, tak sa tvari ze to nevie, ako maly chlapec
- neuznava umyvanie podlahy :D
Inak je to super clovek a su to len malichernosti, jeho zoznam voci mne je podla mna dlhsi :D

Keď mám krámy,tak mi na ňom vadí aj jeho farba vlasov