Partner sa so mnou už tri dni nerozpráva

21. jún 2020

Co robiť keď sa s vami partner nerozprava už 3 dni? Po hádke. Ani ja sa s ním nerozprávam lebo som sa rozhodla ze zas prvá neprídem za ním, ale už uvažujem že hej.

h2
21. jún 2020

Choď za ním a porozprávajte sa, takto si len obaja ešte viac ubližujete.

autor
21. jún 2020

@h2 za tie 3dni mam pocit ze už nemám partnera, zrazu žiadna pusa, rozprávanie sa, nič.. Spáva na gauči v obývačke

pribinak
21. jún 2020

Nerozprávanie je forma agresivity. Trestanie toho druhého bez šance na obranu
Ak to robí často, že s tebou nekomunikuje a núti tá aby si začala prvá a tým ako keby uznala svoju vinu a prehrala hádku, tak sa to dá označiť za manipulatívne správanie

No nič. Ešte vydrž. Musíš urobiť niečo čo ho donúti rozprávať sa s tebou. Zober auto a preparkuj ho tak, že nebude vedieť kde je 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

h2
21. jún 2020

@pribinak Tým, že vydrží, nič nezíska, len sa bude dlhšie trápiť. Čo ak to on vydrží tiež? Dá sa začať debatu aj bez toho, aby to vyzeralo, ako že uznáva svoju vinu.

autor
21. jún 2020

@pribinak ved práve to nechcem.. ale zas už nevládzem toľko vydržať. On ma nahneval veľmi počas hádky ale už ma to prešlo. Vždy sme sa nebavili pár hodín a išli spať ale toto som ešte nezažila ze keď ja fakt neprídem tak on drží.

autor
21. jún 2020

@h2 ja som ešte zabudla povedať ze ja som mu na ďalší deň po hádke volala aj zdvihol a nechcel sa moc baviť a aj odpísal aspoň niečo na spravy a keď prišiel z prace sa už nebavil a odvtedy sa nebavime

pribinak
21. jún 2020

Ide o to či je toto výnimočná situácia, že nerozpráva, alebo to robí a používa ako bežne stratégiu, že proste nerozpráva. Lebo tým tá proste manipuluje. Hovorí sa tomu aj ticha agresia a je to horšie ako hádka.
A efektívna manipulácia.
Zober decka a chod k mame na návštevu a on nech si ticho sedí doma a výprava sa so 4 stenami

pribinak
21. jún 2020

@h2 ak je takýto typ že nerozpráva a tym ju manipuluje, tak hádku nezačne bez toho aby jej nedal pocítiť že hádku prehrala

h2
21. jún 2020

Tak, je nedeľa. Keď si to vysvetlíte hneď a udobríte sa, môžete ešte zvyšok víkendu stráviť v pohode. Ináč sa budete len trápiť. A sú typy, ktoré si povedia, že "ja neustúpim a neprídem prvý, ani za nič" a sú schopní vydržať fakt dlho.

autor
21. jún 2020

@pribinak on sa prestane baviť za úplnú banalitu aj keby mu povieš ze nesklopil dosku na hajzli

thoughtfulweirdo
21. jún 2020

Moj toto robi casto, aj bez hadky, obcas ani neviem, co sa vlastne stalo. Vysvetlil mi to tak, ze on nejaku "krivdu" proste potrebuje takto spracovat. A plus je riadne trucovity, ale to si neprizna 😁 Ja sa s problemami vysporiadavam rozpravanim a vyriesenim, on si to najskor musi spracovat sam v sebe. Znasam to dost blbo 😅 ale snazim sa to akceptovat a dat mu priestor, ale potom zase on musi vyjst v ustrety mne a snazit sa komunikovat. Vacsinou som to ja, kto za nim pride, ze uz jeho cas vyprsal a ideme to vyriesit. Vobec to nevnimam, ze tym priznavam svoju chybu, skor pracujem na nasom vztahu, aby sme si ho nekazili volovinami. Povedzme si pravdu, aj my zeny mame kopu otravnych zlozvykov, muzi nie su ini.

h2
21. jún 2020

@pribinak Neviem, aký je typ, možno je to manipulácia, ale možno aj len nevie, ako začať rozhovor. Ona sa s ním totiž tiež nerozpráva a ak doteraz vždy prišla ona za ním, tak on je na to možno zvyknutý. Možno by sa aj on už rád rozprával, ale nevie, ako na to a myslí si, že ona sa ešte stále hnevá a odmietla by jeho pokusy o zmierenie... Ale to si musí rozhodnúť autorka, my ho nepoznáme.

autor
21. jún 2020

@thoughtfulweirdo Keď ja sa ale cítim potom ze on ma na háku vzťah a zachranujem ho iba ja.

pribinak
21. jún 2020

No pekne, jednoducho tá tým týra a manipuluje. Nepíšeš či máte deti alebo nie, ak nie, toto by som si rozmyslelala takéhoto partnera

autor
21. jún 2020

@h2 len vedel ze sa chcem baviť hneď na ďalší deň keď som mu volala a chcela sa rozprávať

tykat
21. jún 2020

To co bolo za hadku ze tri dni trucuje? O co islo? Neurazila si nejako jeho ego?

h2
21. jún 2020

Čiže Ty už si prvý krok urobila, keď si mu volala? A on čo? Mlčal do telefónu, alebo Ti položil? Alebo ani nezdvihol?

pribinak
21. jún 2020

@h2 nevie ako začať rozhovor? Čo má 2 roky a obmedzenú slovnú zásobu? To je len výhovorka. Dobre to vie a len si počká kedy s prosikom príde ona

autor
21. jún 2020

@pribinak mame dve a najhoršie je ze na tie sa 3 dní ani nepozrel, ani s nimi sa nebaví.. Včera som koli tomu revala lebo sú podráždene a nechápu ze co ich ignoruje 3 a 1, hlavne starší. Dnes je deň otcov a ja nachystané tabule o tom ako nás ľúbi a vždy vypočuje a pod 😂 no nemôžem mu to dat ani..

autor
21. jún 2020

@h2 bavil sa celkom.. Nebol zlý ani nič no a ked prišiel ani nepozdravil

pribinak
21. jún 2020

Tak pekne s tebou manipuluje a čaká kedy s prosikom prídeš a on si vychutná svoju výhru
Je to obyčajná ale veľmi efektívna forma týrania.

thoughtfulweirdo
21. jún 2020

Aj ja som sa tak dlho citila. Ale pre mna je vztah o praci a ustupkoch, tak namiesto zdupkavania som 4 roky hladala cestu a uz musim poklopat, ze sme asi nasli taku kompromisnu, najskor vyhoviem ja jemu, potom on mne. A sice snaha o lepsiu komunikaciu je cisto moja (lebo on nevidel v zduvani problem), jeho snahu a zaujem o vztah vidim v inych oblastiach. Nie kazdy vyjadruje lasku rovnako. To uz ty musis u vas posudit. Ale hovorim, stalo ma to vela prace, najma na samej sebe ;)

pribinak
21. jún 2020

Aj vôl keď vojde do maštale tak zabučí. Otec rodiny by mal slušne pozdraviť, je vzorom pre deti

autor
21. jún 2020

@pribinak ja som mu to už povedala ze vždy ma ide takto,, trestať,, a on ze nie len ze nemá chuť sa baviť ale toto už není o tom ze nemá chuť ale o tom ze jeho ego mu nedovolí sa prihovoriť.

autor
21. jún 2020

@thoughtfulweirdo ach ja neviem len on si neprizná chybu ani ked prídem za ním a začneme sa baviť, preto som teraz nešla a čakám dokým si ju uvedomí a príde on

pribinak
21. jún 2020

Presne ego. On vie a cíti ako tá to trápi. Proste si tá vychutná ako ponížené za ním pricupitas a on veľkoryso odpovie na nejaké tvoje slova
Žena, toto musíš zastaviť, lebo je to nechutne.

Ja som asi dosť iná povaha a nie raka trpezlivá ako ty, a ja by to mu tými tabuľami tak trieskala o hlavu, že by mu aj zle
zostalo

h2
21. jún 2020

@pribinak Tak ja neviem, ja s takýmto viacdňovým mlčaním nemám skúsenosti. Jasné, že aj ten môj niekedy po hádke nekomunikuje, ale po istom čase začne, ako keby sa vôbec nič nestalo, začne sa baviť o normálnych veciach, ako keby nič. Ale tiež nie je ten typ, že by prišiel a chcel si vysvetliť tú hádku, alebo sa ospravedlniť... Nebrala by som to hneď tak, že je to manipulátor, ktorý mlčaním trestá a ovláda. Niekedy chlapi fakt nevedia, ako sa v tej situácii správať. A sú vďační, keď žena urobí prvý krok.

autor
21. jún 2020

@pribinak hahah 😂 ach este vydržím asi teda, fakt som zvedavá. Sere ma ale ze ma prísť v stredu jeho sestra zo zahraničia a ja som sa s ňou v živote nevidela. A mali sme sa zoznamit.

silvi300
21. jún 2020

Takto sa správa od začiatku vzťahu?

tykat
21. jún 2020

Tak to ze pride jeho sestra je pre teba vyhoda nie? Ma termin dokedy sa ma rozhovorit 😁 nech nie je pred sestrou za debila.

A dnes by som za nim poslala s gratulaciou len deti. Nech mu daju tabule a nech mu povedia ako ho lubia. Na toto hadam zareaguje. Ci aj s nimi sa pohadal?