icon

Partner sa so mnou už tri dni nerozpráva

21. jún 2020

Co robiť keď sa s vami partner nerozprava už 3 dni? Po hádke. Ani ja sa s ním nerozprávam lebo som sa rozhodla ze zas prvá neprídem za ním, ale už uvažujem že hej.

oslo1
21. jún 2020

Moj muz mal predo mnou taky 3 rocny vztah, kde sa s nim z hociakeho dovodu nebavila niekolko dni.
Uz sme boli spolu a moj muz bol z toho velmi traumatizovany, dostaval sa z toho dlho.
Toto iste robil moj otec mojej mame.
Vola sa to pasivna agresia. Je to ucelova manipulacia.

pribinak
21. jún 2020

Jaaaj dievča, však toto tebe tak nahráva do kariet že dovi dopo 😂😂😂 no nič, vykasli sa na všetko, nech si zo rieši ako chce. Nemusíš sa s ňou zoznámiť, však sa s tebou ten chlap nebaví, nekomunikuje, tak nech sestra pozerá ako puk
Či ty upraces, nachystas pohostenie, vyobliekaní decka a on sa bude tváriť ako úžasný otecko a skvelý partner?
No nie, žiadne divadielko, nechaj ho, nech si mlčí a rieši si situáciu ako chce
Tentokrát sa zatni ty a vydrž 😂

autor
21. jún 2020

@silvi300 posledné 2 mesiace

h2
21. jún 2020

@pribinak A prečo by mala prísť "s prosíkom"? Však nech normálne príde, že ju nebaví pozerať sa na jeho zdutý ksicht, nič také hrozné sa nestalo, tak nech sa prestane hrať na pána urazeného a začne normálne komunikovať, lebo toto je detinské správanie, že ste rodina a Ty s ním potrebuješ riešiť veci...

autor
21. jún 2020

@pribinak idem do toho 😁 išla som si akurát zapáliť a ocnemu kontaktu keď som išla okolo neho sa vyhol tak ze si dal vankúš na hlavu 😁 mala som sa ho opýtať ci sa mu dobre spalo na tej studenej koženej sedačke ale nemôžem 😁

pribinak
21. jún 2020

@tykat nebavi sa ani s deťmi, nezaslúži si, aby mu deti dali nejaký darček, podľa mna

pribinak
21. jún 2020

@h2 prepáč, ale to čo píšeš je veľmi submisívni a pasívne správanie, ktoré nevedie k žiadnej zmene v jeho správaní voči partnerke, rodine.
Keby sa to stalo 1-2x ale on toto robí bežne.

autor
21. jún 2020

@pribinak to ma sere najviac, fakt ma to včera tak zamrzelo keď som videla aký je malý smutný ze co urobil ze som revala na hajzli, musel ma počuť.. Ja by som sa ním prišla keby reve ze prestaň už bude dobre alebo čosi

pribinak
21. jún 2020

Je to obyčajný manipulátor. Vie, že sa trápiš. Zbal sa a chod k vašim, kamoske a pridi až večer keď pôjdu deti dosť.
Chce ticho? Bude ho mat
Nechutne trestá aj tie krpaté decka.

katkati
21. jún 2020

Vieš, čo? Keby ste boli na seba naštvaní a on ťa tak zaryto ignoroval, aj keď ty si už prvý krok urobila, tak by som si v duchu povedala, bože to je blbá povaha, alebo to je magor a možno by som o bežných veciach aj napriek tomu sa s ním pokúšala komunikovať. Ale nevšímat si detí? To čo mu oni urobili? To aj ty si máš prestať všímať deti, lebo si pohadaná s ich otcom? Kvôli takýmto ľudom je v rodinách dusná atmosféra a živom im preteká pomedzi prsty. Povedz mu, nech sa nespráva ako pubertiak, ale ako rozumný dospelý človek a otec rodiny.

autor
21. jún 2020

@tykat o to že sa somnou nebaví a vyčítala som ze mam pocit ze mu nezáleží už na nasom vzťahu, neodpovedal na to nič, keď som sa opýtala ze ci chce aby to takto pokračovalo aj ďalej, nasral sa proste

autor
21. jún 2020

@katkati no akože to som vôbec nepochopila ze ich ignoruje a nasrata som za to a preto som teraz nešla za ním keď moja snaha o normlanu komunikáciu nevyšla a pokračuje ďalej v tom ze sa nerozpráva. Opýtala som sa ho len ci ide jest na to odpovedal ze nie

autor
21. jún 2020

@pribinak ide do roboty o druhej a príde večer a myslím si ze by neostal doma keby nás tu nenašiel išiel by preč

h2
21. jún 2020

@pribinak Neviem, no, nebudem už asi radiť autorke, lebo nemám s týmto skúsenosť, ale skúšam si predstaviť, čo by som robila na jej mieste, ale nezdá sa mi dobré radiť, aby vydržala, veď tým sa celá situácia len zhoršuje. A trpia tým aj deti. ☹️ Ja som za to, aby sa konflikty riešili, takéto mocenské hry nevedú k ničomu dobrému. Hlavne, ak to autorke ubližuje a jemu evidentne nie, alebo oveľa menej. A určite to vydrží dlhšie. Pokojne sa môže stať, že začne komunikovať pred sestrou a akonáhle sa za ňou zavrú dvere, zase bude ticho. ☹️

pribinak
21. jún 2020

Ty sa ho ešte pýtaš či chce jesť? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ A on ešte aj pohrdne tvojim jedlom, jeho prípravou 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

autor
21. jún 2020

@h2 ja sa ale nebudem chcieť zoznamovať keď sa nebudeme bavit a hrať divadlo, nemma teraz chuť tváriť sa šťastne a baviť sa s jeho rodinou keď sa toto deje, len nakoniec ja vyjdem pred jeho sestrou ako krava..

pribinak
21. jún 2020

@h2 však to sa aj stane, pred sestrou bude hrať divadlo, vzorný otecko a ten najlepsi partner. Tá zavrie dvere a pán zduty bude spat

autor
21. jún 2020

@pribinak deň po hádke jedol večeru to som nečakala ešte ze sa zas nebude baviť a na ďalší deň už povedal ze nechce ze neskor, no neskôr si nedal a ja môžem teraz vyhadzovať lebo momentálne nič nejem nechuti mi a včera som obed vyvracala, 4 kila mam dole v noci poriadne nespím.. Neviem co je somnou

pribinak
21. jún 2020

No máš nervy, stres. Máš mužnosť ísť k mame, babke? K niekomu aby si nebola sama?

ovaaa
21. jún 2020

Mas tam teda dusno.Myslim, ze by si si ho vobec nenala vsimat t.j. neponukat jedlo nic, vsetky aktivity bez neho. Urobila si prve kroky o komunikaciu a nasraty je este viac. Ziadne vyplakavanie zena....hrdost. Je ako male decko, chce hru ok nadstav zrkadlo.Inak co s tym maju deti. Aby zrazu pre neho prestali existovat tak to je ina ubohost chlapa. Prehodnotila by som ci ma vyznam zostat s takymto psych. tyranom, ak to robi pravidelne bola by som z toho na prasky uz len kvoli detom.

katkati
21. jún 2020

Manipuluje s tebou ukážkovo a výživa sa v tom, ako sa trapis. Keď on sa tvári, že to nevidí, alebo vidí, ale mu to nevadí, Je to chladný magor.

autor
21. jún 2020

@pribinak nemam veru inak by som išla, k babke som rozmýšľala ze by som šla len musela by som jej zavolať a ísť busom na 2 prestupy. On ma dve autá a ja žiadne.

pribinak
21. jún 2020

Tak chod k babke. Lepšie ako sedieť doma s takým idiotom. Zober jeho auto a uvidis hneď sa mu jazyk rozviaže

ciernysokol
21. jún 2020

Mozno by pomohlo sa akoze nahnevat a povedat, ze mas toho dost a budete mat pokazenu celu navstevu a zoznamovanie. A ze ak sa s tebou nezacne bavit, ides prec na nejaky cas. Zaroven mu kludne dajtedarcek na den otcov a povedzte, ze ho mate radi. Moznoze je len zataty a nevie, ako z toho von. Je to priserne, ale mne sa to stava. Tak sa zatnem, ze uz ani sama si neviem pomoct. Ani sa nehnevam, len uz neviem, co s tym. V takom stave sa da vydrzat cele veky. Podla mna,, ked si dal vankus na hlavu, ked si sla okolo, nahnevany nie je, je to detinske gesto. Treba prelomit mlcanie, z tvojej strany bohuzial, ak sa da.

pribinak
21. jún 2020

@ciernysokol a pred sestrou sa budú tváriť ako jedna milá šťastná rodinka 🤦🏻‍♀️

janeninka
21. jún 2020

Robí to len posledné 2 mes? Nedeje sa niečo? Neprepustili ho? Nemá depresiu? Keby mu povieš idem na 5 hod preč zober Prosím deti von a zohrejte si kura tak ich tiež bude ignorovať? Aspoň staršieho mu tak nechať. .

ciernysokol
21. jún 2020

@pribinak ale ved sa nic take priserne nestalo, nie? Pohadali sa, zaslo to pridaleko, nevedia, ako ztoho von. Predpokladam, ze sa maju radi a manzelstvo je funkcne

daganov
21. jún 2020

no ťaháš za výrazne kratší koniec. Chybu robíš najmä v tom, že hráš jeho hru. Žiadne plače na WC a žiadne pýtanie sa ho či chce jesť alebo čo chce jesť. Ty si sa neodmlčala, ale on. Ty mu musíš ukázať, že máš na háku, či sa s tebou baví, alebo nie. Normálne funguj, jeho ignoruj, akoby s vami nebýval. Rob si s deťmi program, išla by som tej babke aj s dvomi prestupmi a ostala tam do tej stredy. S jeho sestrou by som sa s úsmevom zoznámila, ale s mužom by som sa baviť nezačala ani pred ňou. Ak by on začal hrať milujúceho a komunikujúceho manžela, neskočila by som mu na to. Aj pred sestrou by som mu povedala, že na čo sa tu teraz hrá, keď sa už pár dní vyžíva v tom, že zámerne nekomunikuje ani so mnou ani s deťmi, ktoré za nič nemôžu. A môže sa zdúvať ďalej. Hľadaj si prácu, aj keď má menšie dieťa iba rok, nemusíš byť doma tri roky, takto si na ňom závislá a robí si s tebou čo chce. On má dve autá, ty ani jedno - to nežijete, nehospodárite spolu? Viem, že je to ťažké, ale ja by som mu práve ukázala, že si nič nerobím z jeho ignorácie, žila by som si svoj život, robila s deťmi program, smiala sa s nimi, pospevovala si.

sense
21. jún 2020

Aj moj ex bol taky .... a ked som povedala ze je koniec myslel si ze to nemyslim vazne kedze som to uz raz povefala a.potom.sa to utriaslo... ale tentokrat sa to.neutriaslo... len u.nas to nebboli tri dni ale aj tyzdne... azrazu chcel byt milujuci.manzel a otec...

daganov
21. jún 2020

@ciernysokol keby sa pohádali, tak sa nič až také strašné nestalo, ide o to, že jemu robí dobre a vyžíva sa v tom, že týra partnerku a bohužiaľ aj deti nekomunikovaním. A čaká vždy, že sa príde ospravedlniť ona, bez ohľadu na to, kto hádku vyvolal, kto koho urazil a pod. On nie je schopný prísť a povedať prepáč. Nedokázala by som s takým mužom žiť