Partner si občas vypije a ja som z toho smutná
Ahojte žienky, zaujímal by Váš názor,čo robiť. Mám priateľa, má 29, ja 27, obidvaja bývame a pracujeme v Bratislave, sme spolu vyše pol roka. Priateľ je dobrák od kosti, je veľmi empatický, starostlivý, vždy pri mne stojí... Má veľa kamarátov, väčšina z nich sú starostliví otcovia,myslím, že dobré mužské vzory, problém však nastáva,keď ide domov (na dedinu) alebo sa s nimi niekde stretne, väčšinou skončia v nejakej krčme, nezvykne sa opiť, ale do nálady má vždy vypité.
Včera som s ním bola aj s jeho partiou a prišlo mi smutno,keď som ho videla v takom stave ☹️ Keď má vypité je zlatý, ukecaný, nikdy agresívny.... Domov našťastie nechodí často,keď nemá partiu,dá si max. jedno pivo za týždeň,....Ale nechcem aby naše deti raz videli svojho otca v takom podnapitom stave... Čo mám robiť? Ostať s ním? Myslíte si, že je to problém?

@lenkakravcova Ďakujem, presne si vystihla ako to aj ja vnímam... (Si veľmi rozumná žena) 😊 Rozprávali sme sa o tom s partnerom, vnímam, že to ma v hlave urovnané, povedal, že rodina a deti budú vždy dôležitejšie ako pivo s kamošmi, na to pivo chodí max. raz za mesiac, aj vnímam, že myslí vážne, čo mi hovorí .... Celkovo si myslím, že je veľmi rozumný muž, veľmi dobre si spolu rozumieme, ... Ale určite budem potrebovať čas, aby som vedela ako ďalej... Ďakujem všetkým za každý názor .... 😊