Partner si skryl zoznam priateľov na facebooku
Co by ste si pomysleli, keby si vas partner na fb skryl zoznam priatelov, ze vidite len tych, ktorych mate spolocnych. A na tuto otazku by vam odpovedal, ze je to jeho sukromie a ze tam aj tak nema nikoho zvlastneho, alebo takeho, co by ma mal zaujimat...
@jadelka horšie by bolo keby si videla všetkých jeho priateľov ale uniklo by ti, že ťa podvádza, či?
Ano, je to jeho sukromie.
Facebook uz prestal byt zaujimavy, je plny selfies s naspulenymi ustami a rasisticke a politicke "srandy", ktore uz nie su zaujimave.
Preto chodim radsej na kona 😀
Inak ked sme pri tych open fb, tak rovnako ako nad tym, zastavuje sa mi rozum aj nad albumami tu, typu "Thajsko 2015", tam 300 fotiek, z toho 150 dieta s holym zadkom, cisty raj pre uchylakov, ani nemusia smirovat po fb, 20 fotiek z porodnice (na 10 stastny otecko so zlatou retazou a v tielku 😀 ) a moj osobny peak su albumy typu "Miuskina letna kolekcia", kde je chudera 3-rocna Miuska v 100 outfitoch. Brrrr!
A HR-karky su tiez dobra tema 😀 😀
@romanovic a samozrejme nafoteny uuuuzasny bytik, uuuzasne plne skrine outfitov a aj barak zvonka, sak nech si zlodeji vytipuju 😀 a presne ako pises, milion fotiek s nahym dietatom, na ktorych si moze kadejaky uchyl mydlit vtaka /prinajlepsom/. lebo tu sa nerozmysla, tu sa chvali co ma kto lepsie 😉 a uplne bez rozmyslu. to skor na konovi si uchylaci a zlodeji pridu na svoje, nie na fb. tu je to ako vykladna skrina.
Keď zrazu dostal potrebu skyť ten zoznam, tak za tým niečo bude......
@jadelka môj priateľ si včera skryl komplet všetkych priateľov, rozmýšľam že to nič dobré neveští.
On sledoval mojich,chcel aby som niektorých zmazala, neurobila som. Ja som sledovala sem tam jeho priateľov a začal si pridávať rôzne cudzie ženy ktoré nepoznal. V poslednej dobe sme sa sústavne koly tomu hádali.Mozno dákym ženám vypisuje, aspoň sa tak správa a mňa v jednom kuse upodozrieval.Myslím si že v našom dvojročnom vzťahu asi zazvonil umieračik...😆

@mawka jémine..no, veru, keby si nepovedala, tak ja by som si tipla, že niekto začína niečo plstiť a cvakol si prvú fázu 😀 Tak na prvý kukuč. Inak ja tie posty ani nejak nesledujem, takže je mi šumafuk, čo tam kto dá. Fakt sa mi nechce tomu venovať čas.