icon

Partner si skryl zoznam priateľov na facebooku

jadelka
19. jún 2015

Co by ste si pomysleli, keby si vas partner na fb skryl zoznam priatelov, ze vidite len tych, ktorych mate spolocnych. A na tuto otazku by vam odpovedal, ze je to jeho sukromie a ze tam aj tak nema nikoho zvlastneho, alebo takeho, co by ma mal zaujimat...

Strana
z5
alaguema
19. jún 2015

@mawka jémine..no, veru, keby si nepovedala, tak ja by som si tipla, že niekto začína niečo plstiť a cvakol si prvú fázu 😀 Tak na prvý kukuč. Inak ja tie posty ani nejak nesledujem, takže je mi šumafuk, čo tam kto dá. Fakt sa mi nechce tomu venovať čas.

17alexis
19. jún 2015

@jadelka aj ja mám fb priateľov skrytých, nevidím dôvod, aby mi ich tam mal niekto okukávať.

sono2
19. jún 2015

@jadelka moj muž by mi toto nepovedal a ani ja nie jemu. Máte zvláštny vsťah alebo on má zvláštny k tebe, evidentne neni celý tvoj ale má otvorené dvierka mimo.

tykat
20. jún 2015

@jadelka 😀 keby moj muz videl mojich priatelov na FB tak neviem co by si pomyslel, popridavani hraci z hier, z celeho sveta 😀 nastastie FB nezijeme, som tam sporadicky a moje konto pouziva aj dcera, muza ani nemam v priateloch...

zita19
20. jún 2015

@jadelka zrus fb a budes mat po trapeni. Nech si zrusi aj on a budete mat cas na seba a nie na vymyslanie "problemov"

kuceravasue12
20. jún 2015

@jadelka horšie by bolo keby si videla všetkých jeho priateľov ale uniklo by ti, že ťa podvádza, či?

charlie1980
20. jún 2015

Ano, je to jeho sukromie.

Facebook uz prestal byt zaujimavy, je plny selfies s naspulenymi ustami a rasisticke a politicke "srandy", ktore uz nie su zaujimave.

Preto chodim radsej na kona 😀

romanovic
20. jún 2015

Inak ked sme pri tych open fb, tak rovnako ako nad tym, zastavuje sa mi rozum aj nad albumami tu, typu "Thajsko 2015", tam 300 fotiek, z toho 150 dieta s holym zadkom, cisty raj pre uchylakov, ani nemusia smirovat po fb, 20 fotiek z porodnice (na 10 stastny otecko so zlatou retazou a v tielku 😀 ) a moj osobny peak su albumy typu "Miuskina letna kolekcia", kde je chudera 3-rocna Miuska v 100 outfitoch. Brrrr!
A HR-karky su tiez dobra tema 😀 😀

sandra551
21. jún 2015

@romanovic Presne, polovica tu píše, že ani FB pomaly nemá, alebo nedáva žiadne fotky 😅 a tu albumy z pôrodníc, tehotné, polonahé a detí kopec pričom tu to naozaj vidí každý 🙄 ako nehovorím že je to zle, ale už ozaj FB je menšie zlo...

mawka
21. jún 2015

@romanovic a samozrejme nafoteny uuuuzasny bytik, uuuzasne plne skrine outfitov a aj barak zvonka, sak nech si zlodeji vytipuju 😀 a presne ako pises, milion fotiek s nahym dietatom, na ktorych si moze kadejaky uchyl mydlit vtaka /prinajlepsom/. lebo tu sa nerozmysla, tu sa chvali co ma kto lepsie 😉 a uplne bez rozmyslu. to skor na konovi si uchylaci a zlodeji pridu na svoje, nie na fb. tu je to ako vykladna skrina.

tslobik
21. jún 2015

Keď zrazu dostal potrebu skyť ten zoznam, tak za tým niečo bude......

natalia_2
24. aug 2024

@jadelka môj priateľ si včera skryl komplet všetkych priateľov, rozmýšľam že to nič dobré neveští.
On sledoval mojich,chcel aby som niektorých zmazala, neurobila som. Ja som sledovala sem tam jeho priateľov a začal si pridávať rôzne cudzie ženy ktoré nepoznal. V poslednej dobe sme sa sústavne koly tomu hádali.Mozno dákym ženám vypisuje, aspoň sa tak správa a mňa v jednom kuse upodozrieval.Myslím si že v našom dvojročnom vzťahu asi zazvonil umieračik...😆

Strana
z5