Partner starší o 6 rokov

28. dec 2020

Ahojte, mám 18 rokov a mám kamaráta s ktorým sa poznáme niečo vyše roka. Mam pocit, že už to skôr smeruje do vzťahu a tu mám takú neistotu, že ako bude reagovať okolie na to, že partner bude starší o 6 rokov. Sadli sme si výborne, rozumieme si na jednotku a ani necítim vekový rozdiel. Len si neviem predstaviť reakciu okolia. Mala som ex partnera, ktorý bol starší o 2 roky ale mentálne bol skôr nižšie ako ja a tým pádom sme si časom prestali rozumieť. Moja otázka znie, dievčatá ktoré máte vzťah so starším partnerom, ako to vnímate a ako sa vám darí? Ďakujem za odpovede 🙂

arrogante
29. dec 2020

@majulino lebo ked sme spolu zacinali zili sme inde, stale v prirode prechadzky atd, ked sme sa prestahovali do zapadakova(mojho rodneho mesta) kde nic neni a vsade sa musis nejako dostať tak jemu sa nechce ale strasne spohodlnel dojde z prace cca o pol 4 vypije kavu sedi na gauci oddychuje od 20tej maly uz musi spat a musi byt klid v byte a o 22 vsetci spat, proste je pohodlny stary na všetkom sa so mnou hada v nicom nemam pravdu nic som nezazila neviem co je to vojna atd a to je len minimum veci pred chodenim sme sa poznali dost rokov a bol iný

bimbambim
29. dec 2020

Ja mám o 14 rokov staršieho manžela kamoška má o cca 30 rokov staršieho rumuna že len šesť rokov rozdiel 😃

majulino
29. dec 2020

@arrogante uf, tak aj ja mam o 10 rokoc staršieho. Do prírody, lesa, hor, na tury by chodil stále, len tak sa orejst po meste nie, na "pivo" som ho tahala ja, ale ja som od zaciatku vedela, ze nie je spolocensky typ, zatial co ja som veeelmi spolocenska a milujem ľudí.
Dufam, ze mi do takeho stadia nedojdeme.
A tebe zelam pevné nervy a nedaj sa. ❤️

arrogante
29. dec 2020

@majulino ďakujem neviem kolko este vydrzim, jeho do mesta dostanem len na nakupy ked nieco potrebuje, inak nakupujem len ja lebo on nevie🤦‍♀️ vyhovorka roka aj syna sa 1.5r nedotkol lebo to nevie🤦‍♀️🤣

marca12
29. dec 2020

@arrogante niektori ludia,cim su starsi,tym su usomranejsi. Musis ho aj za cenu hadky dokopat k aktivitam,vyletom. Lebo zmagori uplne a s prepacenim zdementnie

lolazmola
29. dec 2020

Autorke.... No ty si zlata 🤗 6 rokov vôbec nič nie je. Chodiť v 18tke s 18 ročným je podľa mňa náročnejšie ako s 24 rocnym

majulino
29. dec 2020

@arrogante tak nákupy si riesim tiez sama a navyše bud len so 4 mesacnym alebo so vsetkymi 3 detmi. Mali kedy ide so mnou a ak ide potom to ľutujem 🙈 tolko sa ofrfle ori nakupoch
Ale teda s detmi mi pomáhal s kazdym jednym, s kuoanim krmenim prebaľovanim hranim a teraz posledneho berie aj kočíkovat, chcel aj prve dve deti, ale oni ak sa zobudili a nevideli ma tak to bol koniec sveta.
Ja by som mu na tvojom mieste supka dieta, ze chod sa pohrat, prejsť, vymysli niečo co s ním budeš robiť, ja musim ist tam a tam...
Hadam ked odides na hodinu tak to zvladnu a postupne by som predlzovala

malva123
30. dec 2020

@babovka2321 suhlasim,vie autorka co to znamena?

nianai
16. feb 2022

@babovka2321 mám 2 spolužiačky zo ZŠ, ktoré začali randiť s partnermi v 6.ročníku...a sú spolu doteraz... samozrejme už zosobášení a majú deti 🥰
Takže v 33 rokoch oslavujú výročie 21 rokov, čo sú spolu ❤️