Partner uprednostňuje bývalú manželku a dcéru z prvého manželstva
Tolerovali by ste partnerovi,to ze uprednostnuje exmanzelku a dceru z prveho manzelstva?? My s malou sme na druhom mieste.
@anita6666 nemoze za nou ist,lebo ona uz ma druheho manzela....ale je to pravda,ze naco mi je,lebo keby je sama viem,ze uz je s nou
Preto som sa pytala ci vlastne mam toto spravanie tolerovat,alebo to ukoncit
Ouu, tak ked sa rovnako nestara o vase spolocne dieta, tak niekde je chyba. A vies kde? V nom. Nemoze za to byvala manzelka, ani prve dieta. Moze za to on, pretoze je to o tom co ON chce.
Mne osobne sa tiez zda "zvlastne", ze ste partneri, nie mnazelia, ale dieta mate. Ale to je moje osobne vnimanie, ze dieta je vacsi zavazok ako manzelstvo a vela ludi sa do dietata v pohode pusti, ale svoj vztah si neusporiadaju.
V kazdom pripade to chcelo este pred dietatom rozhovor o tom ako si predstavujete buducnost, fungovanie v domacnosti, okolo deti, ako budete pristupovat k jeho zavazkom z minulosti, atd. Ak ste to neurobili, tak je najvyssi cas, ak ste to urobili a on dohodu nedodrziava, tak je opat cas na rozhovor.
Tak to je ina kava ked jej stale hovori moja žena. Už len to by ma urazalo kedze vy ste spolu a mate spoločne dietata. Vašu dceru nikdy nezoberie napr, na vylet j jeho dcerou? A ako je to na VIanoce robi tiež rozdiely v darcekoch, prazdninach, výletoch. Druhemu manželovi manzelovej ex to nevadi? CI on to nevidi, nechce vidiet.
Ste zobrati?
cize ona je vydata a on sa predvadza pred jej novym muzom... Na vylety by som mu nabalila aj jeho druhe dieta a sebe dopriala welness
Tak si si odpovedala...to nevieš byť sama s dieťaťom????? Ani netuším,ako ľahšie by sa ti žilo,keby si neriešila tieto pcvny.
ved sa ho spytaj na ktorom mieste si ty a vase dieta? ci ty si ta, ktora mu spravi servis okolo neho a tebe venuje omrvinku casu? nech sa teda stara o neho jeho ex, ked je to jeho zena
Tak je to pako,mne by to vadilo,nieze ma rad tu 7r ale ze stale lipne na exmanzelke+zo odlivovanie ze mija zena
@maciatkolulu nie
Ani moj muz nasej dcere "nic" nekupuje. Mame rozdelene ucty, kym som na RD on plati vsetko, byt, ucty, stravu, ja veci pre malu 😄 na vylety sa asi lepsie chodi so starsou nez s mladsou... Samozrejme nehovorim, ze nemas pravdu, ani sa do teba nesnazim rypat, len z osobnej skusenosti viem, ze vo vztahu s muzom so zavazkami je casto lahke citit sa znedbane a byt nastvana, ze nemas vsetku muzovu pozornost, mne velmi pomaha snazit sa na veci divat pragmaticky a objektivne, bez emocii. Ak vas skutocne zanedbava, nezostava nic ine, len mu to v klude vecne na prikladoch vysvetlit.
@ktochytavzite ano nikdy nepovie ex,byvala,ale vzdy moja zena
Vyzerá to, že ju stále lúbi, a teba má len ako takú náhradu. Je to jasné už len z toho, že sa rozišla ona s ním a nie opačne. Čiže zrejme by bol aj rád, ak by sa ona k nemu vrátila a preto sa tak angažuje 🤐
A oslovenie moja žena je už len taká čerešnička 🙈
muži uprednostňujú deti tej ženy , ku ktorej majú stále emočný náboj . Mnoho mužov ak odíde od ženy k inej žene sa stará o nevlastné deti a na vlastné pošle len výživné lebo jednoducho ich matku už neľúbia. Ja by som nehľadala problém u jeho bývalej ženy a prevej dcéry ale vo vašom vzťahu .
no ako to ze uprednostuje dieta ktore s nim nevyrasta, este neako pochopim. asi mu to je luto, aj ja mam cloveka vo svojej blizkosti, ktory je rozvedeny a cokolvek je z detmi tak uteka a ide, ale teda o ex sa vyjadruje bud menom alebo povie moja exmanzelka, co mi pride teda normalne vyjadrenie.
@cawes lenze on to az prehana....nasa dcera ho takmer vobec nezaujima,navyse ked je neposlusna stale ju len chce bit,nadava mi preco ju nebijem,prvu nikdy neudrel
tak potom v tom pripade balim kufre, alebo zbalim jemu a nech si ide za zenou. dieta by som si otlkat nedala. Zvlast 3 rocne
aha tak to je smutne
Uz by som s nim nebola. Stacilo by mi to, ze ju stale oslovuje moja zena. Ako dlho po ich rozchode ste sa dali dokopy? Vasa dcerkka bola planovana, alebo sa stalo? Prepac, ale z toho vsetkeho co pises mi pride, ze ty si bola len porozchodova zaplata na urazene ego, zlomene srdce a musel sa ukazat, ze je nas vecou. Ale asi ta uprimne nelubi, inak by hovoril o tebe ako o svojej zene. A to, ako sa sprava k dcerke to len dokazuje. Ako bolo pisane vyssie, muzi su nakloneni detom, ktorych matku miluju.
Ale je tiez mozne, ze sa len snazi dvere vynahradit vsetok cas, ktory spolu nemozu travit. Citi sa vinny, ze mala nevyrasta s bio otcom a preto darceky, vylety.
Mne to príde tak, ze by sa asi najradšej vrátil do pôvodného stavu, na čo je samozrejme neskoro.
A určite by som to netolerovala, len samozrejme je otázne, čo sa stým dá robiť a čo s tým chce urobiť dotyčný. Asi nič.
@amelie2017 dali sme sa dokopy dlho po ich rozchode,ale bolo to v case ked sa prave rozvadzali,nakolko rozvod bol az neskor po rozchode,nie nasa mala planovana nebola a on to aj vcera povedal,ze prvu dceru vzdy bude lubit viac.
@vilma7 on s tym nechce robit vobec nic a myslim,ze uz nic s tym neurobim ani ja....jedine to ukoncit
A este sa vyjadril,ze rozdiely bude robit vzdy.
A koľko ma rokov on a ty?
Tak po tomto by som si zbalila kufre a malú by už
nevidel...k...t jeden,
@maciatkolulu ja 32 a on 33
@petronelka47 presne to aj urobim...mam toho plne zuby uz
Nevuem ako dlho pred narodením dieťaťa ste boli spolu, ale žiaľ zjavne ta nemiloval, nemiluje... Bola si pravdepodobne doslova "nálepka na bobo" lebo chlap, ktorý miluje toto neurobí a tobôž nie svojmu dieťaťu, čo je už pre mňa nepochopiteľné, lebo aj kebyže ju má o niečo menej rad, tak by mal držať usta
@maciatkolulu ano prave mi to doslo,ze nikdy ma nemiloval

A načo ti je taký kkt???? Veď keď si tak rozumejú nech sa zbalí a môžeš ísť za ex,aký problém??? Ja nechápem,načo takýchto kktov zivite. 😂