Partner vo väzbe a sobáš
Dobry den zelam
chcem pomoc chcem sa informovat
moj problem je ten ze moj priatel je vo vazbe mame spolu dieta a druhe cakame som uz v 7mesiaci
preto chcem vediet da sa osobasit aj vo vazbe?zatial odsudeny nieje.je len vo vazbe a este asi dost dlho aj bude.teda je mozny sobas vo vazbe?
Dakujem
mohol si nabrat pozicky na byvanie, stravu, deti ated. a nesplacat ich. Bol taky pripad v modrom z neba nie? kazdy sucitil lebo to bolo v tv a mal choreho syna. Ona tu nepyta peniaze, chce ho nadalej navstevovat ako ta v modrom z neba, tej tiez nikto vtedy neradil aby sa s takym chlapom rozisla.
Ja som raz pekne dávno.bola kamoške prekladať v Rakúsku pri sobáši, keď mala sobáš s priateľom Albáncom, ktorý bol vo väzbe za drogovú činnosť. Takže tam to bolo možné, aj keď ona Slovenka, on Albánec a sobäš vo Viedni.
@patkobobka Ahoj skus tu pravne poradenstvo tam ti skor poradia.Tu bude kazdeho skor zaujimat preco je vo väzbe😃Co sa tyka druh a druzka mi ked sme sa nechceli vziat s mm terajsim manzelom tak nam navrhli aby sme boli zapisani ako druh a druzka kvoli tomu ak by sa nahodne nieco stalo.No nakoniec sme sa vzali.
Baby, nechapem, ze na to vobec reagujete, novy nick, zase sa niekto nudi.
Dobre rano.pani zlata vobec sa nenudim.len som sa chcela opytat.
@patkobobka ak by si sa bavila to by bol ten lepší prípad... lebo vieš zobrať si na krk basistu sa prieči normálnemu rozumu....
Dobrý deň chcem sa spýtať môj priateľ je vo vezbe leopodove piatok som mu dobíjala kredit Cera ver mi ešte volal a dnes od rána mi nevolal neviem prečo viete mi poradiť či môžu volať aj cez viked

Baby, otazka za co sedi vo vazbe vobec nie je namieste, majte trochu taktu. Kazdeho sudneho cloveka napadne, ze dovody vazby su jasne dane, takze to nebude nic jednoduche.
Pocas celeho trvania vazby moze poziadat o prepustenie, nech to prokurator posudi. Pripadne sud, ak to prokurator odmietne.