icon

Partner vo väzbe a sobáš

patkobobka
6. máj 2017

Dobry den zelam
chcem pomoc chcem sa informovat
moj problem je ten ze moj priatel je vo vazbe mame spolu dieta a druhe cakame som uz v 7mesiaci
preto chcem vediet da sa osobasit aj vo vazbe?zatial odsudeny nieje.je len vo vazbe a este asi dost dlho aj bude.teda je mozny sobas vo vazbe?
Dakujem

Strana
z2
alexandramaria
6. máj 2017

Baby, otazka za co sedi vo vazbe vobec nie je namieste, majte trochu taktu. Kazdeho sudneho cloveka napadne, ze dovody vazby su jasne dane, takze to nebude nic jednoduche.
Pocas celeho trvania vazby moze poziadat o prepustenie, nech to prokurator posudi. Pripadne sud, ak to prokurator odmietne.

tova
7. máj 2017

mohol si nabrat pozicky na byvanie, stravu, deti ated. a nesplacat ich. Bol taky pripad v modrom z neba nie? kazdy sucitil lebo to bolo v tv a mal choreho syna. Ona tu nepyta peniaze, chce ho nadalej navstevovat ako ta v modrom z neba, tej tiez nikto vtedy neradil aby sa s takym chlapom rozisla.

vilma7
7. máj 2017

Ja som raz pekne dávno.bola kamoške prekladať v Rakúsku pri sobáši, keď mala sobáš s priateľom Albáncom, ktorý bol vo väzbe za drogovú činnosť. Takže tam to bolo možné, aj keď ona Slovenka, on Albánec a sobäš vo Viedni.

hors
7. máj 2017

@patkobobka Ahoj skus tu pravne poradenstvo tam ti skor poradia.Tu bude kazdeho skor zaujimat preco je vo väzbe😃Co sa tyka druh a druzka mi ked sme sa nechceli vziat s mm terajsim manzelom tak nam navrhli aby sme boli zapisani ako druh a druzka kvoli tomu ak by sa nahodne nieco stalo.No nakoniec sme sa vzali.

evittam
7. máj 2017

@hors Nam povedali min.rok na matrike,ze take nieco nie je mozne-druh,druzka. Potrebovali sme to kvoli jednej veci. Tak sme len spísali cestne prehlasenie,ze zijeme v jednej domacnosti ako druh a druzka s overenim podpisov.😕

hors
7. máj 2017

@evittam no vydis sade inak potom clovek aby hladal kde tu po uradoch viac info.My sme to potrebovali kvoli dcere a ceste mimo SK a navrhli nam ako vysie pisem .Ale bola som tesne pred porodom tak sme to zbuchli na svadbu.

moni244
7. máj 2017

Baby, nechapem, ze na to vobec reagujete, novy nick, zase sa niekto nudi.

patkobobka
autor
7. máj 2017

Dobre rano.pani zlata vobec sa nenudim.len som sa chcela opytat.

deti95060810
7. máj 2017

@patkobobka ak by si sa bavila to by bol ten lepší prípad... lebo vieš zobrať si na krk basistu sa prieči normálnemu rozumu....

nikola236
27. júl 2024

Dobrý deň chcem sa spýtať môj priateľ je vo vezbe leopodove piatok som mu dobíjala kredit Cera ver mi ešte volal a dnes od rána mi nevolal neviem prečo viete mi poradiť či môžu volať aj cez viked

Strana
z2