icon

Cirkevný sobáš v Jelšovciach: kto nás môže zosobášiť?

Dnes o 09:59

Zdravím. Chcela by som sa poradiť… budeme mať o rok svadbu v Pálenici v Jelšovciach a chceli by sme tam mat v kostole aj sobás… mamazer palenice nam ale povedal ze pan farar nas nezosobasi lebo nemame TP v Jelsovciach, a ze musime si doniest farara ktory nas tam zosobasi…Akoze neni to pre nas problem, respektujeme to…len Zaroven som pocula ze ten stary pan farar “nebude dlho tam” lebo vraj je chory. No je mi to blbé takto sa informovat ci ho niekto nahradil, a ci by nas zosobasil…tak by som sa chcela spýtat ci tu nie je nahodou niekto z Jelsoviec a nevie aka je situacia, samozrejme zdravie je prvorade a nechcem aby toto vyznelo zle..len by som chcela vediet na com sme. Dakujem vopred.

januska12323
Dnes o 10:14

Viac informácií získaš keď sa opýtaš priamo tam. Ale býva to tak.

janinah
Dnes o 11:07

Ries to tak 2 mes.pred sobašom co bude o rok nevie nik. U nas naplanovany kňaz musel odcestovat. Vždy sa to nejako porieši.

autor
Dnes o 12:06
@janinah

Ries to tak 2 mes.pred sobašom co bude o rok nevie nik. U nas naplanovany kňaz musel odcestovat. Vždy sa to nejako porieši.

@janinah ja viem ze to znie nenormalne, ale rovnako su fararkovia vybookovaní na leto na svadby, ako DJ alebo starejsi… preto neviem ci mam uz riesit z mojej obce alebo nie lenze to mame komplikovane na logistiku lebo niesom z okolia 🙂

anonym_4b6ddb
Dnes o 12:19

Hej aj nam to p. Varga hovoril par rokov dozadu :D. My sme mali na koniec v NR na kalvarii a nelutujeme. Je to pekne miesto, knaz bol velmi zlaty, mal nadhernu kazen. Presun do palenice tiez nebol nejak komplikovany ani dlhy.