icon

Partner voči mne ochladol

marina24
5. apr 2017

Partner ochladol. Sme spolu už dlhé roky, ale toho intímneho života sme si zvlásť teda neužili. Začali sme spolu spávať dosť neskoro, zo začiatku sa v tomto snažil,bol natešený ako malé decko, keď sme sa milovali, prežíval to, masáž, romantika, všetko ako malo byť. Snažil sa a boli aj nejaké predohry. No posledný pol rok je náš intímny život je katastrofálny, a to ešte nie sme svoji. Kvôli nejakým menším zdrav. problémom nemôžeme mať sex hocikedy, keď sa nám zachce a tiež aj z hľadiska priestoru a času( nebývame spolu zatiaľ stále a on je veľmi často na služobkách) .Priznávam,že ja nie som veľmi kreatívna tiež v sexe no snažím sa vždy navodiť fajn atmošku predtým, nepomáha. Ja sa potom neviem uvoľniť a už sa to valí,ako lavína.Veľmi by som chcela, aby sa viac snažil napr. aby som sa uvoľnila pred milovaním, aby som sa vzrušila, je lenivý na to, nechce sa mu ,keď to podotknem, povie, že však sa snaží. NEBOL taký. Nechce sa mu nič "investovať " do času ktorý strávi predohrou, jeho predohra nie je nijaká, otravuje ho, cítim to. Napríklad aj do sexu ho už musím náhliť a "nútiť " niekedy. Dokonca je tak zvláštny, že nevyžaduje odo mňa ani orál, ani inú formu uspokojenia, keď napr. nemôžeme mať klasický sex. Keď ja vyviniem iniciatívu, tak je znechutený, nechce sa mu ani to. Strašne lenivý. Tvrdí, že on predohru nepotrebuje a že mne venuje dostatok času, čo však tak nie je. Ja sa vždy snažím, aby sme sa milovali,aby to bolo ok medzi nami. Zmenil sa, je bezcitnejší, minule som začala s orálnym sexom a on ma úplne odmietol. A nemá syndróm vyhorenia( pretože som zistila, že nerobí mu problém masturbácia,to sa mu chce),ja som sa nijako fyzicky nezmenila, čiže nechápem vo co go.
Aj to ma dostalo, minule po milovaní som len tak spomenula, že akási som unavená a on bezcitne mi povedal, že " no to máš z toho, že rozťahuješ nohy", doteraz neviem, či to bolo v zmysle srandičiek, ale nezdalo sa mi.
Ako toto riešiť ? Dohováranie nepomáha. Viem, mám veľa kamošov, aj veľmi dobrých, a viem,že od žien vyžadujú,keď nie je možný klas. sex aspoň inú možnosť, on nie, stačí mu všetko ako je, že sa túlime k sebe a pod. Najviac ma štve, že sa vôbec v ničom nesnaží, žiadna iniciatíva a taký kedysi nebol. Chýba mi pozornosť jeho, aby sa viac v intímnej sfére snažil. Kamoš jeden, ktorý ma chce už roky, mi stále rozpráva o tom, ako by mi modré k nohám zniesol, že v int. sfére by sa snažil, že aj hodinové predohry uznáva,že som úžasná krásna, a také,že by ma mal ako kráľovú,ale ja nechcem podviesť svojho priateľa. No veľmi mi chýba pozornosť a záujem, nechcem,aby bol tak pohodlný a lenivý, veď ešte ani nie sme svoji!
Kamoši mi hovoria, že to neni normal, že za tým správaním bude dačo. Chcela by som počuť Váš názor, možete aj IP
dikes

elisa7
6. apr 2017

Nemám síce kompletnu VS, ani dokonalú postavu a rodinu, no keď si napísala že si ,,bez kreativity" v oblasti sexu... podľa mňa to musíš len v sebe prebudiť. Skús si jeden deň urobiť voľno, dať si kúpeľ, skrášliť sa, urobiť nechty...už len tym že si venovala čas sebe sa budeš cítiť sexi a to ma veľký význam. Netuším nič o tvojich,,oralnych dovednostiach", no ak by vedel že si to užívas aj ty, odmietnutie môžeš rovno brat ako signál že,,tudy cesta nevede" a je koniec.
Úprimne, zaráža ma že tieto vase problémy riesis verejne s kamarátmi, ak by sa to dozvedel, je hneď po chuti na sex.

libawet
6. apr 2017

@marina24 ale ak to on nechce a necíti, že Ti to má tak robiť, tak s tým nepohneš. To je celé také na silu, mňa by teda nebavilo, keby som mala partnerovi hovoriť, čo má so mnou robiť. Veď sama musíš cítiť, že to je na silu. Sex a súhra v ňom je pre vzťah, dobrý vzťah, veľmi dôležitá, toto asi nemá do budúcna perspektívu.

mathias23072014
6. apr 2017

Podla toho co pises si myslim, ze tvoj partner stratil chut o sex s tebou kvoli tvojim negativnym komentom. Chlap potrebuje byt chvaleny, ale podla toho co pises tak vsetko co pri sexe robi ti vadi tak si to radsej spravi sam.

negymama
6. apr 2017

@libawet akurat to ze su chlapi co chcu pocut co zeny potrebuju, lebo si sami nedomyslia, este sa aj oduju ze "ved si mi nepovedala" proste vyzaduju komunikaciu aj v tomto, aby zena povedala co chce.

a potom su taki, co to beru za komandovanie, uraza ich to, znizuje sa im chut, ked maju by riadeni co a ako. Ona ma asi ten druhy typ, je proste otraveny. ked pociti svoju potrebu ide na to, lebo vsak inu zenu nema, ale to okolo toho ho uz znechucuje.

bobana297
6. apr 2017

aj ja som to zažila. asi presne ako ty. a presne ako mi povedal kamarát, stačí že sa raz vyspí s inou, ktorá na neho hneď skočí a ukáže mu, že sex má aj mnoho iných krás a tajností a je v tom. aj sa tak stalo 😊 no nič som s tým nespravila.... bolo to asi tak vopred niekde napísané 🤔

rebellefleur
6. apr 2017

@negymama - neviem či si čítala autorkin príspevok v inej téme - urobila sisky,chlapa ponúkla raz, odmietol, spýtala sa ho druhýkrát,odmietol, skúsila tretíkrát a štvrtýkrát a vyletel na ňu, čo sa nedivím, ja by som vyletela už pri treťom opýtaní.. je to svojím spôsobom hovadina, ale keď si predstavím, čo potom musí byť ohľadom tých hlúposti okolo sexu,keď sa ona nevie uvoľniť a ich požaduje, keď pri siskach bola bezdôvodne ofucana

alex666
6. apr 2017

@alexandramaria 100% s tebou súhlasím. Toto je užitočná stránka, ale niektoré ženy voči sebe dokážu byť neskutočne kruté a prezentujú svoj život ako jednu báseň... (zrejme ich tiež niečo škrie, ale ak sa vyvíšia na iných, tak sa cítia lepšie 🙂

negymama
6. apr 2017

@rebellefleur nie necitala som. nooo... tak to sa mu asi vela podklada ona. nie je prenho vzacna na dobytie, preto sa nesnazi a uspokoji len svoje potreby. nuz treba potom vybrat druheho a poucit sa z toho...

zibi
6. apr 2017

@marina24 moj nazor je taky , ze je unaveny.
mozno by si bola prekvapena, ale v dnesnej dobe, pre vela chlapov nie je priorita sex a musim ho mat za kazdu cenu. Je na nich vyvijany velky tlak v praci, na vela veci myslia..je to inom, jasne, ze nie vsetci, ale vela zien ti tu povei, ze v manzelstve, ked mas deti, rodinu, nemas cas na take veci ...Vy ste sice dlho nemali sex, ale vas vztah bol dlhoboo aj bez neho? mozno ta iskra tam uz nie je ... Preco ste nemali dlho sex? kvoli comu? z nabozenskeho hladiska alebo akeho? Mozno ma nejake poblemy v praci a ver, vela chlapov pozna vacsinou len dve erogogenne zony - hore a dole 😝 dlhodobo v dnesnej hektickej dobe, ta bude malokedy masirovat, vzrusovat a vobec 15 minut?? hladkat aj neviem ako milujuci partner ... mas trochu skreslene predstavy o sexualnom zivota, pretoze chlapi na take az velmi nie su ... robia to na zaciatku a potom sa im uz nechce..je to prirodzeny vyvoj a casto su tieto veci na dohovore a komromisoch...ked si maximalne nespokojna vo vztahu, tak to predebatujte a skuste sa nejako snazit, ked nie, stale je sanca odist, ved nie ste manzelia. Take dlhodbe vztahy, stale na niecom ostanu haprovat, nemaju prirodzeny vyvin k niecomu a preto to ostane stagnovat... Na dlhobe dotyky , maznanie, atmosku to by si si musela najst sorry asi nejaku lesbu ..😀 lebo muzi to vnimaju cele casto inak a fakt je , ze keby ste sa zobrali, mali zo dve decka, tak ver, ze na atmosferu, sviecky ani nepomyslis lebo kym by si sa pripravila tak by ste boli asi 100x vyruseni 😀 plus zhon v praci, domacnost a vsetko okolo toho ..no podla mojho nazoru budes rada za sex raz za tyzden a muchlovanie rychlo rychlo pod perinou ti bude pripadat ako naj super zazitok...vitaj v realite 😉

libawet
6. apr 2017

@zibi toto je zasa ale len ďalší uhol pohľadu a Tvoj osobný názor, nedá sa zovšeobecňovať, pretože vychádzaš zo svojho života a nemôžeš toto aplikovať na všetkých.

libawet
6. apr 2017

@rebellefleur veď bolo by dobré poznať názor toho jej partnera, ako to vidí on, ten ich sex. život...ak by to bolo tak, že ona mu radí a doslova ho pri tom diriguje : "prosím Ťa tuto mi pritlač, nie, to je veľa, no vieš čo, to zasa málo, tuto ma pobozkaj, nie, tuto, no to si vedľa..." , tak to by nebavilo ani sexuálneho boha.

emilia25
6. apr 2017

@negymama inac v tomto mas uplnu pravdu keby ho ona odmietla a robila nedostupnu aspon taky mesiac joj to by bol vykon chlap bez sexu tolko nevydrzi teda zdravy vitalny chlap bez rozdielu na vek.

zibi
6. apr 2017

@libawet nechapem kde si prisla na to ze vychadzam zo svojho zivota ? pisem vseobecne najma co vidim , citam a pocujem vokol seba a dookola... ja nemam deti takze nevychadzam zo svojej skusenosti.my sa mozeme milovat do syta kolko chceme bez toho aby sme boli ruseni ..🙊 len prave na koni vela zien riesi co vsetko sa zmenilo prichodom deti..
to ked tu baby napisu ze ma isto milenku vychadzaju zo svojej skusenosti? pisem vseobecne co si myslim, nevztahujem to na seba a treba citat s porozumenim !

libawet
6. apr 2017

@zibi pretože to píšeš tak, že si o tom na 100% presvedčená, a to sa dá, len ak sme tým buď prešli alebo tým práve žijeme....

libawet
6. apr 2017

@negymama možno v inom áno, no nie v sexe a nie po X rokoch, čo spolu žijeme. V sexe už po takej dobe vieme, čo má kto rád a čo ho " rozrajcuje ", čo tomu druhému robí dobre a ak to ten jej partner nevie - a nie že nevie, nechce - tak to nemá perspektívu, to sa nedá nútiť.

zibi
6. apr 2017

@libawet a prosim ta kde o tom pisem??😲 ze osm o tom na 100 percent presvedcena..?
pisem skor s humorom a s nadhladom a treba sa naucit citat medzi riadkami...
nepisem nic nenormalne ked si mysim, ze jej muz ma 2 prace a dojde domov a nema chut robit nejake cirkuse este aj pri sexxe.. ze vela muzov ma rado rychlovky a nema rado nejake velke predohry....nechapem co sa z toho da vycitat ine, len to co tam je ... lebo to vseobecne plati na vela chlapov, ale vela veci vo vztahu meni laska, vzath medzi dvoma ludmi , kompromisy ..ja nebudem pisat predsa o sebe a svojom sexualnom zivote, o mojom manzelovi ktory ma miluje, je na mna dobry, ktory ku mne nie je sprosty a nepovedal mi pri sexe a po sexe nic zranujuce, kde to spolu tahame v dobrom aj zlom uz vela vela rokov, to predsa nie je dolezite? ... a to neznamena, ze nemozem niekomu poradit a vseobecne o niecom hovorit bez toho, aby som musela prezit nieco vo vlastnej skusenosti..vedi vidim, citam , pozorujem ...
ja som sa snazila pytat na nejake veci a snazim sa pochopit jej situaciu, ze preco to asi tak je a snazila som sa jej poskytnut pohod, ze mozno jej partnera nebavie tieto rpedohry lebo niektori chlapi na to nie su ..?? nechapem preco riesis konkretne moj prispevok , ved ich je tu kopec

emilia25
6. apr 2017

@libawet tieto problemy co opisala zibi je fakt ze ich je tu vela kazdy den nejaky pribudne.no malo sa pise o tom ze su aj normalny chlapi co dokazu zenu aj na rukach nosit.a ked to aj clovek napise tak druhe povedia ze si to clovek vymysla.lenze clovek tym chce hlavne poukazat ze taki chlapy este nevymreli a tie smutne zeny si proste zle vybrali aj ked mali uz v case vhodenia jasne signaly.

natalka13
6. apr 2017

@emilia25 ved on sex nechce, podla toho co ona pise niesu spolu v posteli viackrat do mesiaca. jemu by keby ona nenaliehla len dobre padlo ze nemusi sexovat.

wolfin
6. apr 2017

priznam sa, precitala som len zopar prispevkov, ale chcem len napisat jedno, pises, ze ma dve prace a pride domov o 20tej... neviem, ci sa mu chce este po takom dni teba masirovat... moj ked pride po praci, tak ho idem osprchovat, on sedi, je unaveny vo vani, ja ho umyjem a je stastny... skus to aj ty. skus aj ty jeho "obsluzit" a bez "naroku na odmenu"... vies, ja plne rozumiem, ze aj ty sa chces navnadit... ale... nieco mi na tom nesedi, ze sa takto sprava. ci uz zdravotne hladisko, problemy v praci, fynancie, rodina, buducnost,... blbe je, ze nevidime a nevieme, co je u vas za dverami a vidime len tvoj pohlad na vec. napr. preco nebyvate spolu? co davas do vztahu ty? preco len on by mal "makat" na sebe? rozumiem aj tebe a tvojim potrebam, ale sexualny zivot suvisi aj s tym, ako sa veci maju aj v ostatnych sferach. skocit na to je super a spontannost je urcite potrebna. pripravy a predohry si nechat "na vikend", ked je oddychnuty a cez tyzden mozno "obetovat" seba a urobit mu dobre tak, ako chce on... ak si mylsis, ze je problem v nom a ty si urobila maximum, asi nie je dobre zivit takyto vztah, v ktorom si hlboko nestastna... nie kazdy ma chut na sex denne, su aj taki, co proste makaju fyzicky a na ten sex - s predohrou, je chut menej, skor len na taky, aby sa uspokojil (sama pises, ze rukou si to spravi aj sam)... vsetko ma dve strany a my tu, na fore, bohuzial jeho stranu nevidime... preto ani nemozes cakat nejake zmylsuplne odpovede 🙂 vzdy len utrzky toho co by to mohlo byt...

emilia25
6. apr 2017

@natalka13 nie zostal by premyslat boze co si sa stalo ze nepyta sex a zacal by on bojovat o nu.

libawet
6. apr 2017

@zibi komunikujeme, nie? Reagujem na to, na čo chcem zareagovať, nič konkrétne na Teba. Proste Tvoja reakcia tak vyznieva, že vieš o tom svoje a čo je na tom zlé? Tak vieš o tom svoje, Tvoj názor, OK. Len sa to proste nedá zovšeobecňovať, nie všetkým mužom sa nechce a nie všetci sú unavení, aj keby robili rovno v bani a rovnako nepoznajú všetci len dve erotogénne zóny - Ty píšeš, že vlastne podstatná časť mužov je taká. Ja som len zareagovala, že nie...toť vsjo. To nebolo nič v zlom, pokoj, pokoj.

missguerlain
6. apr 2017

Kazdy ma doma nieco ine 😎 Moj by sa mojkal mojkal, ale k styku sa dokopat ani za nic 😂 Ved nech si to s nim zakladatelka ujasni, ze co ma za problem, ne furt dokolecka, ze mu vysvetluje, co ona chce, co by mal robit a nedostava sa jej. Ved sa na rovinu opytam 'nebavi ta so mnou sex?' a ze co povie. Priama otazka a ocakavam priamu odpoved. A nie tu hovadiny riesit a vyratuvat moznosti, ze co vsetko moze byt potencialne za tym.

zibi
6. apr 2017

@libawet ja som pisala konkretne kocke hore a chcela som ju povzbudit nebudem rozoberat prispevky inych bab a riesit ich ..podstatne som napisala, necitim potrebu to tu analyzovat a psychologicky rozoberat rady inych dievcat..pekny den😉

wolfin
6. apr 2017

bohaca, teraz vidim tu hrubku, az mi zle zostalo -_- sorry baby -_-

lienka737
6. apr 2017

@wolfin myslíš fYnancie? 😀
Dajú sa opraviť preklepy.

gdulskadarina
6. apr 2017

nie kazda to vie a hlavne aj chce riesit narovinu. kocka sa zjavne boji co by bolo potom a ci by neboli len zbytocne zvady. mozno bol len chlapik len unaveny a jednoducho nemal chut. tazko hladat v tom co je naozaj za tym

emilia25
6. apr 2017

A este taka malinka poznamocka ze ak muz miluje zenu vzdy mysli pri sexe najprv na nu na jej potreby a potom on sam.tu mu na nej proste vobec nezalezi.

sardinka336
6. apr 2017

Časté služobky a nechut na sex??? Ani orál si nenechá spravit???? No neviem či v tom fakt nebude niekto tretí...alebo mu totálne preplo alebo má nejaku rozhoďnožku niekde.

libawet
6. apr 2017

@emilia25 presne, len autorka to nechce zatiaľ prijať a asi ani pochopiť...tam je viac chýb a hlavne u nej....

rrybka
6. apr 2017

Mozno vyskusal sex s inou a viac mu chutilo...mozno ochladli jeho city k tebe.to nemusi mat ani onu.proste sa to stane.