icon

Partner voči mne ochladol

marina24
5. apr 2017

Partner ochladol. Sme spolu už dlhé roky, ale toho intímneho života sme si zvlásť teda neužili. Začali sme spolu spávať dosť neskoro, zo začiatku sa v tomto snažil,bol natešený ako malé decko, keď sme sa milovali, prežíval to, masáž, romantika, všetko ako malo byť. Snažil sa a boli aj nejaké predohry. No posledný pol rok je náš intímny život je katastrofálny, a to ešte nie sme svoji. Kvôli nejakým menším zdrav. problémom nemôžeme mať sex hocikedy, keď sa nám zachce a tiež aj z hľadiska priestoru a času( nebývame spolu zatiaľ stále a on je veľmi často na služobkách) .Priznávam,že ja nie som veľmi kreatívna tiež v sexe no snažím sa vždy navodiť fajn atmošku predtým, nepomáha. Ja sa potom neviem uvoľniť a už sa to valí,ako lavína.Veľmi by som chcela, aby sa viac snažil napr. aby som sa uvoľnila pred milovaním, aby som sa vzrušila, je lenivý na to, nechce sa mu ,keď to podotknem, povie, že však sa snaží. NEBOL taký. Nechce sa mu nič "investovať " do času ktorý strávi predohrou, jeho predohra nie je nijaká, otravuje ho, cítim to. Napríklad aj do sexu ho už musím náhliť a "nútiť " niekedy. Dokonca je tak zvláštny, že nevyžaduje odo mňa ani orál, ani inú formu uspokojenia, keď napr. nemôžeme mať klasický sex. Keď ja vyviniem iniciatívu, tak je znechutený, nechce sa mu ani to. Strašne lenivý. Tvrdí, že on predohru nepotrebuje a že mne venuje dostatok času, čo však tak nie je. Ja sa vždy snažím, aby sme sa milovali,aby to bolo ok medzi nami. Zmenil sa, je bezcitnejší, minule som začala s orálnym sexom a on ma úplne odmietol. A nemá syndróm vyhorenia( pretože som zistila, že nerobí mu problém masturbácia,to sa mu chce),ja som sa nijako fyzicky nezmenila, čiže nechápem vo co go.
Aj to ma dostalo, minule po milovaní som len tak spomenula, že akási som unavená a on bezcitne mi povedal, že " no to máš z toho, že rozťahuješ nohy", doteraz neviem, či to bolo v zmysle srandičiek, ale nezdalo sa mi.
Ako toto riešiť ? Dohováranie nepomáha. Viem, mám veľa kamošov, aj veľmi dobrých, a viem,že od žien vyžadujú,keď nie je možný klas. sex aspoň inú možnosť, on nie, stačí mu všetko ako je, že sa túlime k sebe a pod. Najviac ma štve, že sa vôbec v ničom nesnaží, žiadna iniciatíva a taký kedysi nebol. Chýba mi pozornosť jeho, aby sa viac v intímnej sfére snažil. Kamoš jeden, ktorý ma chce už roky, mi stále rozpráva o tom, ako by mi modré k nohám zniesol, že v int. sfére by sa snažil, že aj hodinové predohry uznáva,že som úžasná krásna, a také,že by ma mal ako kráľovú,ale ja nechcem podviesť svojho priateľa. No veľmi mi chýba pozornosť a záujem, nechcem,aby bol tak pohodlný a lenivý, veď ešte ani nie sme svoji!
Kamoši mi hovoria, že to neni normal, že za tým správaním bude dačo. Chcela by som počuť Váš názor, možete aj IP
dikes

emilia25
6. apr 2017

@libawet toto su tie ruzove okuliare aj ked to vidi citi 6zmysel zensky jej to dava najavo ona ako mala vsetko zaklopene nevidim nepocujem a toto maju vsetky zeny tak co si zle vybrali bohuzial.

zibi
6. apr 2017

@emilia25 inak presne ma toto napadlo tiez , ze strasne vela zien tu ma tak hrozne problemy. Celkovo, co citam, ako sa muzi chovaju k zenam, co zeny riesia, co si musia vytrpiet, co sa napocuvaju od chlapov , normalne tu je casto bezne ekonomicke a psychicke tyranie ... . Niekedy som az nahnevana, co vsetko si nechaju zeny so sebou robit, co vsetko dovolia, ako sa nechaju manipulovat..
neviem ci to je doba, ci cim to je, predtym sa o tom tolko nerozpravalo alebo ..? a vseobecne sa fakt rozoberaju tie zle veci a tak malo je tych dobrych prikladov ..to je fakt skoda

emilia25
6. apr 2017

@zibi a ked zena napise tak povedia ze je isto tyrana a o takom zivote len sniva.bohuzial je tu viac zien co trpia ako tie co maju super chlapa doma.

lienka737
6. apr 2017

@zibi skor je to o tom, že sem píšu len tie, čo maju problemy. Sú tu stovky (možno až tisícky) žien a tie, čo sú spokojné, tak nepíšu nič 😉
Ale tiež mám občas pocit, že kam sme sa to dostali? Kde na tých chlapov chodia?

libawet
6. apr 2017

@sardinka336 ak partnerka pri sexe partnera diriguje, toto rob a toto a tuto a furt dokola a furt zle...nebavilo by to ani mňa, navyše chlapa toto ponižuje, že teda nie je v sexe dobrý a nevie partnerku uspokojiť, odrádza ho to potom a už radšej nič nechce...a je to aj otázka sex. zručnosti a praktík a či ten druhý vie viac dať ako len brať....takže tam asi jedno s druhým a s tretím....

emilia25
6. apr 2017

@lienka737 a to je skoda.aspon by to nevyznelo tak ze su len mamickyn cecek ale je ich stale dost co su super manzelia otcovia

natalka13
6. apr 2017

@wolfin
@emilia25

oni spolu neziju, sex maju prilezitostne a ak ju odmieta, tak ju proste nechce.
A bud ma inu, alebo zdravotny problem. 30rocny chlap sex potrebuje ak je normalny.

libawet
6. apr 2017

@emilia25 @zibi... lenže toto je stránka, kde sa riešia problémy, načo by bola stránka, kde problém nemám, teda nemám čo riešiť. Ešte k tým problémom žien - je to zasa len ich uhol pohľadu a nevieme názor toho muža - teda aká je naozaj realita. Bola tu raz taká téma, čo tiež písala žena, aké má s mužom problémy a svete div sa, ten chlap sa sem dostal, čítal to a reagoval a to bola ešte len " sranda ", povadili sa v priamom prenose a on vyšiel nakoniec z toho celého ako fajn chlap, takže....je to relatívne a pravda je vždy niekde uprostred, nič nie je len čierne alebo biele.

emilia25
6. apr 2017

@libawet toto mi aj muz hovori ked mu viem citat niektore prispevky.

zibi
6. apr 2017

@lienka737 ved to je tiez pravda 😉

moni244
6. apr 2017

Preco nenapises, preco spolu nebyvate? A sviecky, masaz a podobne blbostiM? Raz za cas fajn, ale stale? Lebo slecinka sa nevie navnadit? Kde je vasen? Akcia, nieco nove?

sardinka336
6. apr 2017

@libawet ale sak ona mu chcela robit aj orál a on nechcel...neverím že muz premyšla štylom...radšej nič...lebo ho diriguje a buzeruje. Ved píše ze sa jej velmi nevenuje len zasunie a šmitec...Kto vie čo tam medzi nimi je..

toskanka
6. apr 2017

Hm, vas intímny život je posledny pol rok katastrofálny, a to ešte nie ste svoji. To pises.
Tak nad takymto niecim, dufam, ze ani neuvazujes dievcina. Bud v tomto "vztahu" rozumnejsia a vrat sa z kratsej cesty.

marina24
autor
6. apr 2017

Ja ho do ničoho nenútim, nedirigujem (to naozaj iba občasne). Aktivitu vyvíjam až príliš asi, nakoľko ma odmietne hocikedy, orál nie je aktivita? Ako ten orál si dá spraviť, nepovie kategoricky nie, len cítim ,že je to akoby z donútenia, nesúlad cítim, aj keď mu poviem, že pomasíruj ma (niekedy) iba pred sexom medzi nohami na stehnách, na šiji, tak nechce, prípadne spraví to za minútu, odbúcha,aby bo klid, na druhý raz sa k tomu už nevráti.
Nechcem sviečky, masáž stále, ale potrebujem aspoň sa navnadiť, mne iba pohľad naňho nestačí,ako jemu. Nie som chlap.
Nevenuje sa veľmi mne, inú nemá, to viem, kategoricky toto odmietam. Unavený nie je,teda je,ale ako každý v dnešnej dobe, ja tiež nemám prechádzku ružovým sadom v živote, chorí nijako nie je ( to už máme prebraté). O financie sa nebojí, rodina OK, problémy iné nemá, Náboženské hľadisko v tom zaiste nie je z jeho strany.
Nebývame zatiaľ spolu, ale máme v pláne, ešte sa nejaké veci doladia a sex sme nemali dlho vo vzťahu pre isté problémy a moje presvedčenie,ale to je už preč. Žienky, nesnaží sa, ale asi my to tu nevyriešime,že prečo. Asi som ho prestala baviť teda, ako som si prečítala od Vás, aj to môže byť,alebo skúsil možno že niečo iné, alebo niečo počul od kámošov ktohovie.
On mi to však nepovie, aj keď sa narovinu spýtam. Minule som sa ho spýtala narovinu, či sa mu ešte páčim, povedal,že áno- vraj som stále krajšia a krajšia. Tak super, vravím si.Ale potom ma zaráža teda také zvláštne a prapodivné správanie.
Nie je to vyslovené odmietanie sexu, to nemôžem tak povedať, ale necítim ani nadšenie, či chcenie, alebo túžbu, také nasilu a z donútenia mi to príde, len aby bolo, bez dávky vzrušenia, vášne, och joj, asi to tu neporiešime, každý tu ma na to iní nadhľad.
Ale aj tak díky baby. Snažili ste sa.

cecilia68
6. apr 2017

@marina24 ale je 😢

moni244
6. apr 2017

@marina24 preco nenapises to, co sa tu vacsina pyta, preco nebyvate spolu? Fakt v tom nie je nabozenstvo?

negymama
6. apr 2017

@marina24 prepac, ale potom nechapem, preco este spolu ste. Ak by ma muz chcel iba z donutenia, presvedcovanim...tak pre zmenu mna by nic nedonutilo s nim ostat. Aby mi hadzal sex ako psovi kost, no tu mas, ked tak velmi chces..

a este vas pripad...lazo plazo, ziadne deti, ziadne byvanie, ziadne manzelstvo, ziadne finacne ci majetkove spolocne zavazky. co ta vlastne drzi pri nom? tak celkom nerozumiem.

negymama
6. apr 2017

@marina24 ved ked sa teraz po tebe naruzivo nesape, tak potom kedy? ked budes zaneprazdnena aj detmi, domacimi pracami?

negymama
6. apr 2017

@moni244 spolocne byvanie by poriesilo iba to, ze by jasnejsie videla, aka mu je lahostajna.

mandala77
6. apr 2017

@marina24 vy máte problémy dlhodobo. Tiež nerozumiem prečo ste spolu a nemyslím, že spoločné bývanie by to vyriešilo, skôr by uľahčilo rozchod, čiže v tom prípade smelo do toho. Ty máš v hlave nejaké svoje predstavy, ktoré ak nie sú naplnené, si z toho úplne vedľa. Dopodrobna všetko analyzuješ. Ja som mu čudujem, že to neukončil už on. Ty sa ho držíš a nechceš ho pustiť, aj keď s ním nie si spokojná. Rozmýšľaj o svojej pripútanosti k nemu. Nie o tom, čo Ty všetko od vzťahu a chlapa potrebuješ. Len ja ja ja... Medzi vami vyprchala polarita, Ty ho vôbec nepriťahuješ, tak pudovo. Páčiť sa mu môžeš, ale to je všetko a tam to končí. Treba vedieť, kedy stojí za to o vzťah bojovať a kedy ho treba pustiť a ísť ďalej. Strácaš čas, ale problém je, že Ty si to nedokážeš ani pripustiť a budeš sa točiť dookola ešte dlho.

janulka1802
6. apr 2017

Mne pripada ako lenivec a aj sebec. Jednoducho nechce sa mu zdrziavat s Tebou a Tvojimi potrebami a tuzbami. Staci mu, ked si raz za cas vytrepe gule a Ty si mu ukradnuta. Mne sa nezda, ze mas nejake zvlastne poziadavky na neho podla toho, co si pisala.

alexandraalexandrova
6. apr 2017

@marina24 jasne ze to tu neporiesime, lebo ty si vobec nepripustas nic z toho co ti tu baby pisu. Na co sa vobec pytas ked odpovede ignorujes? Ty proste nechces pochopit ze tento muz NIKDY nesplni tvoje naroky v posteli, lebo ste jednoducho sexualne nekompatibilni. Vsetko co si ty vyzadujes, je prenho absolutne neprirodzene a otravne a radsej sa sexu vyhne celkovo nez by mal zas pocuvat ze tam ma pobozkaj, tu ma pomasiruj 🙄 ja sa mu vobec necudujem ze na sex s tebou nema chut, lebo dobre vie, ze zas po nom budes chciet veci ktore jemu nie su prijemne a ktore on robit nechce a zas z toho sexu nebude mat nic moc. Tak to potom uz ozaj radsej prava ruka osamote nez toto. Keby si dokazala normalne uvazovat, uz by si davno pochopila ze s tymto chlapom to nema zmysel ani buducnost a hladala by si inde...ale skor mam pocit ze ty radsej silou mocou sa budes nadalej snazit donutit svojho priatela aby bol podla tvojich predstav a aby si ty bola spokojna. 🙄😒😔

nre223
6. apr 2017

Podla mna je tato faza vo vztahu uplne normalna.ked nemate az tak velku chut na sex a len sa tulit.. aj my sme mali take obdobie a potom sa to zmenilo a nas intimny zivot je lepsi ako predtym. Ked si s niekym dlho zvyknete si na seba je to podla mna normalne ze intimny zivot je raz super a niekedy zase nie.. ..drzim palce aby bolo vsetko v poriadku 🙂

marina24
autor
6. apr 2017

@mandala77 Ako je priťahovať pudovo a priťahovať? Aký je rozdiel?
@nre223 Väčšina žien to tu odsúdila, vraj to normál nie je
@alexandraalexandrova Pripúšťam si všetko neignorujem nikoho. Vôbec si nemyslím, že moje túžby sú zlé, neopodstatné, nesplniteľné, proste túžim po tom,čo opisujem, nič neanylzujem. Je to ako je. Pýtala som sa ho veľaaráz čo mu je príjemné, nevedel odpovedať. Povedal, že jemu to takto stačí.
@janulka1802 Aj mne príde ako lenivý v prvom rade, nechce sa mu riešiť také veci, ako masáže, maznanie, chce rýchly sex a dovi. Načo omáčky.
@moni244 Náboženstvo nie, iné problémy, ktoré ale čoskoro vyriešime zdarme hádam. Bývať spou nie je také jednoduché.
@negymama Čo nás drží pokope? Láska. Vieme, že sa obaja ľúbime predca, to

alexandramaria
6. apr 2017

@mandala77 trafila si kliniec po hlavicke. Podla mna.

alexandraalexandrova
6. apr 2017

@marina24 ty ignorujes celu podstatu problemu. Ano, ignorujes. Vidime to tu viacere a ty to stale vidiet odmietas. Mas klapky, dievca. Silou mocou sa tu drzis nejakej iluzie o laske medzi vami aj ked je uz davno kazdemu z tvojich prispevkov jasne ze skor ci neskor sa rozidete. Ak ty nie, tak u neho pride ta posledna kvapka a ukaze ti dvere. Toto inak ani skoncit nemoze...ale jasne, ty len nadalej rozhadzuj rukami a hladaj riesenia tam kde nie su...vela stastia 🙄

rebellefleur
6. apr 2017

@marina24 - ľúbite sa, ale sexuje s tebou ako z donútenia 🙈 ako sa volá táto rozprávka? 😂

mandala77
6. apr 2017

@marina24 myslím, že k Tebe sa vyjadrovať je strata času. Ty si úplne v hlave a svojich analýzach, nepripustíš nič k sebe, čo s Tebou nerezonuje, len hľadáš potvrdenie, že áno, ja som v poriadku a problém má on. Ešte mu nezabudni dať prečítať diskusiu a ak nebude mať záujem, ešte trikrát mu to zopakuj.
Máš veľmi skreslené predstavy o láske. To, čo Ty o ňom píšeš v tejto téme, alebo iných, s láskou nič spoločné nemá. Ste si zvykli na seba a nemáte ani jeden silu to uťať, lebo ten vzťah nikam nevedie. Ale Ty si omieľaj svoje. Okrem toho nemáš vôbec poňatie o mužskej sexualite. Ty si uzurpuješ to, po čom ženy túžia, nie muži. A áno, muž sa na to všetko okolo môže pozrieť a jemu je to prirodzené, že načo tie omáčky, ktoré ale Tebe prirodzené sú.

alexandraalexandrova
6. apr 2017
joannita
6. apr 2017

@marina24 ahoj, ako mozes s takou istotou vediet ze v tom nieje ina? Ja ti to samozrejme nezelam aby to tak bolo lebo viem ako nevera velmi boli. Ale radsej sa pozriet pravde do oci teraz kym nemate spolocne zavazky ako potom ked budete svoji a budete nat dieta.
Ja som zazila niekolko nevier a muzi ktori ma podvadzali robili presne toto co tvoj pratel. Ja som tiez bola neverna este daaavno a moje spravanie? Detto ako cez kopirak. Vies kolko bab co poznam by dali ruku do ohna za toho svojho? Ze on neni ten typ a pod. A zrazu juuuuuj ma inu, on to fakt spravil, on to "dokazal". Je to "len" nevera, nieje to trestny cin. KAZDY vie byt neverny, aj ten najvacsi slusak.
Prever si ho.
Ano jasne nemusi to tak byt (kiezby) ale nemaj ruzove okuliare.
Drzim palce