Partner voči mne ochladol
Partner ochladol. Sme spolu už dlhé roky, ale toho intímneho života sme si zvlásť teda neužili. Začali sme spolu spávať dosť neskoro, zo začiatku sa v tomto snažil,bol natešený ako malé decko, keď sme sa milovali, prežíval to, masáž, romantika, všetko ako malo byť. Snažil sa a boli aj nejaké predohry. No posledný pol rok je náš intímny život je katastrofálny, a to ešte nie sme svoji. Kvôli nejakým menším zdrav. problémom nemôžeme mať sex hocikedy, keď sa nám zachce a tiež aj z hľadiska priestoru a času( nebývame spolu zatiaľ stále a on je veľmi často na služobkách) .Priznávam,že ja nie som veľmi kreatívna tiež v sexe no snažím sa vždy navodiť fajn atmošku predtým, nepomáha. Ja sa potom neviem uvoľniť a už sa to valí,ako lavína.Veľmi by som chcela, aby sa viac snažil napr. aby som sa uvoľnila pred milovaním, aby som sa vzrušila, je lenivý na to, nechce sa mu ,keď to podotknem, povie, že však sa snaží. NEBOL taký. Nechce sa mu nič "investovať " do času ktorý strávi predohrou, jeho predohra nie je nijaká, otravuje ho, cítim to. Napríklad aj do sexu ho už musím náhliť a "nútiť " niekedy. Dokonca je tak zvláštny, že nevyžaduje odo mňa ani orál, ani inú formu uspokojenia, keď napr. nemôžeme mať klasický sex. Keď ja vyviniem iniciatívu, tak je znechutený, nechce sa mu ani to. Strašne lenivý. Tvrdí, že on predohru nepotrebuje a že mne venuje dostatok času, čo však tak nie je. Ja sa vždy snažím, aby sme sa milovali,aby to bolo ok medzi nami. Zmenil sa, je bezcitnejší, minule som začala s orálnym sexom a on ma úplne odmietol. A nemá syndróm vyhorenia( pretože som zistila, že nerobí mu problém masturbácia,to sa mu chce),ja som sa nijako fyzicky nezmenila, čiže nechápem vo co go.
Aj to ma dostalo, minule po milovaní som len tak spomenula, že akási som unavená a on bezcitne mi povedal, že " no to máš z toho, že rozťahuješ nohy", doteraz neviem, či to bolo v zmysle srandičiek, ale nezdalo sa mi.
Ako toto riešiť ? Dohováranie nepomáha. Viem, mám veľa kamošov, aj veľmi dobrých, a viem,že od žien vyžadujú,keď nie je možný klas. sex aspoň inú možnosť, on nie, stačí mu všetko ako je, že sa túlime k sebe a pod. Najviac ma štve, že sa vôbec v ničom nesnaží, žiadna iniciatíva a taký kedysi nebol. Chýba mi pozornosť jeho, aby sa viac v intímnej sfére snažil. Kamoš jeden, ktorý ma chce už roky, mi stále rozpráva o tom, ako by mi modré k nohám zniesol, že v int. sfére by sa snažil, že aj hodinové predohry uznáva,že som úžasná krásna, a také,že by ma mal ako kráľovú,ale ja nechcem podviesť svojho priateľa. No veľmi mi chýba pozornosť a záujem, nechcem,aby bol tak pohodlný a lenivý, veď ešte ani nie sme svoji!
Kamoši mi hovoria, že to neni normal, že za tým správaním bude dačo. Chcela by som počuť Váš názor, možete aj IP
dikes
@lus83 @kondaska1
Asexuálne typy - k tomuto sa neviem vyjadriť. Zrejme boli aj sú, ale chlap takéto niečo iným chlapom nepovie. Tak isto o preferencii na rovnaké pohlavie. Mám blízku priateľku, krásnu, inteligentnú, úpešná, dokonca takú že ako skoro deti sme sa aj trošku aj toto hento, a tá má podľa mňa muža skutočne AAA kvality. Je mu dlhodobo neverná, začalo to ešte pri malých deťoch a silne som jej to zazlieval pretože ten chlap si to podľa mňa nezaslúži. Jej odpoveď bola že sex majú len z povinnosti a ona už má dosť toho doprosovať sa. On si po rokoch až deti odrástli napriek tomu že je silne veriaci našiel tiež - priateľa. Už jej to nezazlievam.
K čomu sa vyjadriť môžem, 2/3 chlapov sa sťažujú tak úprimne že nemajú doma dosť dobrého sexu že jednoducho minimálne subjektívne tomu veria. Ja som prežil život v zúfalom nedostatku sexu nech som robil čokoľvek, moju ex sex so mnou veľmi bavil ale len kým sme nemali deti, potom to už pre ňu bola povinnosť ako podať daňové priznanie, musí sa to občas urobiť ale odkladá sa to kým sa dá a počas ostatnej doby na to nemyslí aby to nestrpčovalo život. Z tej zostávajúcej tretiny polovica by som odhadol že tvrdí že je +- spokojná a zbytok sa k tomu proste nevyjadruje. Toto by mohli byť aspoň čiastočné tí asex - bi - homo - sado -fetiš a čo ja viem ešte čo, ale určite sú medzi nimi aj tí hanbliví takže aspoň v mojej generácii si myslím že takí s nezáujmom o ženu boli tak max 10%.
Chlap môže byť drevo, to sa možno trošku zlepšiť môže ale veľmi asi nie. Môže byť neskúsený (to je do určitej miery každý voči novej partnerke lebo ženy v posteli nevyžadujú rovnaké veci) ale to sa rýchlo zlepšuje, necitlivý voči partnerke (kedy kašle na jej potreby) s tým neviem čo. Normálny chlap je šťastný a hrdý ak ženu uspokojí tak sa snaží.
Ak sa milujúci a inteligentný chlap nevenuje žene, odmieta predohru a nechce o tom hovoriť môže to byť kvôli problémom s erekciou, proste nemôže si dovoliť dlhšie stáť lebo vie že potom už nevydrží.
Všeobecne by som povedal že pre chlapa ideálne je tak pať minút muckania a potom na plno do toho a hneď si pospať. A zopakovať si to čo v najkratšom intervale, aj 2-3x za deň v mladom veku.
Môj názor je že žena ktorej to neklape s chlapom v posteli (po nejakej zohrávacej fáze, dal by som tomu pol roka-rok) a má o sex záujem, by sa mala s ním rozísť kým sa dá (= nie sú deti). Totiž veľmi pravdepodobne sa to rozpadne aj tak neskôr s podstatne horsími problémami a vo veľmi zlej situácii. Ak to ale nezafunguje do nejakého roka tak už asi nie (ak samozrejme pred tým už fungovala, sú ženy ktoré sex začnú naozaj prežívať až po 30ke).
Normálne chlap totiž "vyprázdniť vajcia" nejako musí, interval viac ako 2 týždne je zdraviu nebezpečný a po pár dňoch ho to už tak omína, že nakoniec nemyslí na nič iné. U mňa v mladších rokoch (pod 45) nastával už po max 4 dňoch, po týždni sa už so mnou nedalo vydržať. Neviem si predstaviť ako niekto dáva prednosť ruke pred ženou čo by aká bola..
@marina24
tak si treba sadnut dat si pohar vinka narovinu sa porozpravat preco toto vsetko je a ci mu uz nezalezi na tebe. nech ti to povie. ci este ma.zmysel hladat riesenie alebo pojdete od seba. nech ti povie v com je problem a co mu chyba.povedz mu ze ho lubis ale citis sa odstrcena a ze nechces takto zit ze radsej sa rozidete.mozno ti povie kde je problem. moj manzel najskor hovoril ze nikde nieje problem ze Co zas riesim??!! s ked sme si dali vinko bez telky a sadli sme si tak mi povedal co mu prekaza a co viac ocakava. dobre sme sa porozpravali a od vtedy je to super 🙂 vie, ked.ho nieco tazi moze sa mi v klude zdoverit a nemusi sa hanbit. lebo pre chlapov je tazke rozpravat o problemoch alebo chybach. radsej sa tvaria ze nic a nakoniec su od seba a ze aha tak asi tam nieco bolo. 🙂 ale ak ti mam pravdu povedat naozaj je to divne ze nechce sex ani nic. to na chlapa nesedi 🙂 hadam nieje na opacne pohlavie 🙂 aj to uz poznam 🙂
No, len sa tu v ziadnom prispevku autorky nepise o laske 😏 ak ho lubis, nieje o com, ja mam doma podobny typ co sa sexu tyka, sme spolu 11 rokov, mame 2 krasnych chalanov a zvykli sme si na nizku frekvenciu intimnosti. Vztah nieje iba o tom, zasmejeme sa, pohadame sa, kukneme telku, ideme von...ak je tam laska, potom ma zmysel spolu ostat, ak nie, naco potom tato debata? Treba si najst niekoho, kto bude aspon trosku podla tvojich predstav 😂 aj ked myslim, ze po case do kazdeho vztahu pride ponorka 😁
Myslim, ze z jeho strany je to ista predzvest konciaceho vztahu. Takto sa sprava k zene muz, ktory prestal svoju partnerku milovat resp.ma uz niekoho ineho. Nechut k milovaniu, arogantne spravanie, sproste narazky.... Len slepy by nevidel, ze to nie je v poriadku.
Aj keby som sa mylila a nebola by v tom ina zena ci ochladnute city, s takym muzom by som to ukoncila ja.
Je mozne, ze ma nejake problemy, s ktorymi sa sam mevie v hlave vyrovnat. Mozno praca, stres, unava, nekake zlyhania. Nevie sa s tym vyrovnat a preto nejak nema chut na sex, lebo sa boji, ze aj tam vyhori. Skus sa s nim porozpravat, co ho trapi, netlacit na pilu, skusot nech sa uvolni.
Dalsia z moznosti je, ze ta podvadza.
Nvm ci by som uvazovala o sobasi,ked sa takto sprava,ani ste si nezazili spolocne byvanie a uz je to tqzke a bez iskri. Mozes ho lubit, to jo, ale zamysli sa, ci to zvladnes takto aj po 10, 20, 30 rokoch. Nechcem hovorit, aby ste sa hned rozisli, ale ci to zvlasnes aj po takej dobe ak uz teraz ti chyba pozornost. Je mozne, ze potom bude pozornost este mensia,urobite si deti a okrem nich budes mat + jedno decko naviac a tym bude manzel, z ktoreho nebudes mat ani osoh a podvadzat,to nie je dobre.
Podvadzanie sice ulavi telu ale o tolko viac prida na dusi, takze sa skuste porozpravat a ked nic, tak kazdy ist svojou cestou. Ved je toľko peknych muzov, co tvoju sexuchtivost ocenia, zenemusis byt zavesena na tom jednom, kt ocividne nejavi zaujem.
Opakujem, že nemá žiadne zdravotné ani iné problémy, neraz som sa ho spýtala aj pri poháriku vína že kde je chyba, v čom je problém, ale nedopracovala som sa odpovedi.
My sme sex máme tak dvakrát do mesiaca , niekdy viac niekedy menej. Podľa toho, ako často sme spolu a kedy nie Napr. niekedy aj dvakrát za deň, inokedy len raz za dva týždne.- Bolo by odo mňa svinské keby som sa ho zastávala a kebyže som ho obviňovala, že nechce sex vôbec, on chce len má iné nároky aj e lenivec. ako presne povedala @lus83 dnešná generácia chlapov je divná a lenivá a sebecká, a presne súhlasím do bodky aj s tým, že pokiaľ je zodpovedný, slušný, spoľahlivý, dobre vyzerajúci, zabezpečený chlap, čo má iné prednosti, tak ten sex môže ísť do ústrania, pokiaľ teda nemá inú. čo jasné, že nemá, neviem, kedy by to asi tak stíhal. Ja mu verím, a viem že on ma ľúbi prinajmenšom tak ako ja jeho. Bola som iba zvedavá na názory žien, lenže niektoré názory žien sú príliš jednostranné a dosť odcudzovačné akoby nikto nemal v partnerstve problémy iba ja, čo je krátkozraké.
urcite ma inu alebo mu viac vyhovuje ked si to urobi sam
@marina24 takže keď ten Tvoj je zodpovedný, slušný, spoľahlivý, dobre vyzerajúci, zabezpečený chlap, čo má iné prednosti, tak sex môže ísť do ústrania, sama to píšeš. Tak čo potom riešiš prosím Ťa? Keďže podľa Tvojich slov je dnešná generácia chlapov divná, sebecká a lenivá, tak sa drž toho svojho, ale hold, nemôžeš mať všetko.
Píšeš, ... "chlap, čo má iné prednosti, tak ten sex môže ísť do ústrania, pokiaľ TEDA nemá inú".
No tak sa zmier s tým, že sex môže u vás ísť do ústrania a buď už konečne raz s niečím spokojná. Nechápem, čo to tu vôbec riešiš, keď napíšeš, že v prípade keď má iné kvality, tak sex do ústrania ísť môže.
Ale Ty si tak zamotaná sama v sebe, že viac to asi ani už nejde.
@marina24 ako je jasne, ze nema inu????
@marina24 budem ti oponovat , dnesna generacia chlapov nie je leniva, sexuju ako o zivot, zenu ich pudy tak ako pred x rokmi. Klames samu seba aby jednemu 30-tnikovi stacil sex 2x za mesiac. Zdravemu chlapovi to nestaci!!! mozno mas chlapa ktory viac sexu neprotebuje, ale takychto rozhodne nie je vacsina, skor je problem inde. Ale vsak nato prides casom...ver zenam ktore maju nieco odzite, vsetko tu uz totiz bolo a stale sa to opakuje dokolecka dokola.
@obsadenemeno máš pravdu s tými TEDA 🙂
Keby chcel sex a bol lenivec (co je dost divne) tak by mu oral od teba bol nanajvys pohodlny a chcel by ho.
@marina24 a este jednu vec, nesulad v sexe medzi partnermi nikdy nevedie k nicomu dobremu. to fyzicno tam proste musi byt, musia si vyhovovat. Inak je to tikajuca bomba. Sexualny pud je jeden z najsilnejsich, ten neoklames, raz ta to dostihne. Lipnes na nom, si zvyknuta na neho, nechces ho stratit, ja to chapem ale treba sa nato pozriet nestranne. Co by si povedala svojej kamaratke keby ti povedala toto co si sem napisala ty?
ked si niekto s niekym nerozumie vseobecne tak ani sex s nim nou ho ju nebude predsa bavit
@obsadenemeno no predsa jej to povedal ze nema a preco by inak s nou bol...nepriestrelne argumenty

@lus83 - chlap môže byť akokoľvek dobrý, ale pokiaľ ti v sexe nevyhovuje, tak či tak sa ten vzťah skončí