icon

Partner voči mne ochladol

marina24
5. apr 2017

Partner ochladol. Sme spolu už dlhé roky, ale toho intímneho života sme si zvlásť teda neužili. Začali sme spolu spávať dosť neskoro, zo začiatku sa v tomto snažil,bol natešený ako malé decko, keď sme sa milovali, prežíval to, masáž, romantika, všetko ako malo byť. Snažil sa a boli aj nejaké predohry. No posledný pol rok je náš intímny život je katastrofálny, a to ešte nie sme svoji. Kvôli nejakým menším zdrav. problémom nemôžeme mať sex hocikedy, keď sa nám zachce a tiež aj z hľadiska priestoru a času( nebývame spolu zatiaľ stále a on je veľmi často na služobkách) .Priznávam,že ja nie som veľmi kreatívna tiež v sexe no snažím sa vždy navodiť fajn atmošku predtým, nepomáha. Ja sa potom neviem uvoľniť a už sa to valí,ako lavína.Veľmi by som chcela, aby sa viac snažil napr. aby som sa uvoľnila pred milovaním, aby som sa vzrušila, je lenivý na to, nechce sa mu ,keď to podotknem, povie, že však sa snaží. NEBOL taký. Nechce sa mu nič "investovať " do času ktorý strávi predohrou, jeho predohra nie je nijaká, otravuje ho, cítim to. Napríklad aj do sexu ho už musím náhliť a "nútiť " niekedy. Dokonca je tak zvláštny, že nevyžaduje odo mňa ani orál, ani inú formu uspokojenia, keď napr. nemôžeme mať klasický sex. Keď ja vyviniem iniciatívu, tak je znechutený, nechce sa mu ani to. Strašne lenivý. Tvrdí, že on predohru nepotrebuje a že mne venuje dostatok času, čo však tak nie je. Ja sa vždy snažím, aby sme sa milovali,aby to bolo ok medzi nami. Zmenil sa, je bezcitnejší, minule som začala s orálnym sexom a on ma úplne odmietol. A nemá syndróm vyhorenia( pretože som zistila, že nerobí mu problém masturbácia,to sa mu chce),ja som sa nijako fyzicky nezmenila, čiže nechápem vo co go.
Aj to ma dostalo, minule po milovaní som len tak spomenula, že akási som unavená a on bezcitne mi povedal, že " no to máš z toho, že rozťahuješ nohy", doteraz neviem, či to bolo v zmysle srandičiek, ale nezdalo sa mi.
Ako toto riešiť ? Dohováranie nepomáha. Viem, mám veľa kamošov, aj veľmi dobrých, a viem,že od žien vyžadujú,keď nie je možný klas. sex aspoň inú možnosť, on nie, stačí mu všetko ako je, že sa túlime k sebe a pod. Najviac ma štve, že sa vôbec v ničom nesnaží, žiadna iniciatíva a taký kedysi nebol. Chýba mi pozornosť jeho, aby sa viac v intímnej sfére snažil. Kamoš jeden, ktorý ma chce už roky, mi stále rozpráva o tom, ako by mi modré k nohám zniesol, že v int. sfére by sa snažil, že aj hodinové predohry uznáva,že som úžasná krásna, a také,že by ma mal ako kráľovú,ale ja nechcem podviesť svojho priateľa. No veľmi mi chýba pozornosť a záujem, nechcem,aby bol tak pohodlný a lenivý, veď ešte ani nie sme svoji!
Kamoši mi hovoria, že to neni normal, že za tým správaním bude dačo. Chcela by som počuť Váš názor, možete aj IP
dikes

natalka13
6. apr 2017

@joannita a este ked niesu denne spolu, to uz nemoze mat istotu vobec.
Nikdy nemoze nikto vediet,ci ho druhy podviedol,ani ja ani moj muz o mne.

joannita
6. apr 2017

@natalka13 samozrejme. A vies co, mam niekolko skusenosti s uz byvalymi mojich znamych, ze prave tito slusnaci najvacsi nieze mali frajerky. Ale do bordelu chodili. NIKDY NIKDY by si to nepovedala do nich. Proste chodiaca slusnost, veriaci ludia. A oni za stetkami chodili.
Moj muz je sice konecne muz, ktoremu verim a nemyslim ze ma podvadza. Ale viem ja co robi ked som ja v robote? Za ziadneho muza by som nikdy v tomto smere ruku do ohna nedala.

toskanka
6. apr 2017

@joannita Poznam aj ja, manzelku aj milenku toho istého muza, stretavam sa len s milenkou. Viem to len ja. Normalni su uplne vsetci. Ako rodina posobia vzorne, priam ukazkovo a milenecky vztah im funguje uz dobrych 10 rokov, tiez to tam furt klape jak hodinky. Niekedy uz tomu fakt nerozumiem ....

persica
Odpoveď bola odstránená
marina24
autor
6. apr 2017

@natalka13, @joannita Ja nedávam ruku do ohňa ani za seba ani zaňho. To sa mýlite,veľmi. Len netvrdím, že je typ muža, čo podvádza, je slušný a rozprávali sme sa veľakrát o nevere ako takej, nedokázal by to. Ja jeho slovám verím, aj keď možno nie sme každučký deň na sebe nalepený a spolu. Vo vzťahu treba dôverovať, potom to nemá najmenší zmysel. Samozrejme, náznaky vidím, ale verím, že nie. Minule sme sa o tom bavili práve, a povedal že by nestrácal teda čas so mnou keby si vrzol inde, že by chcel inú a nenaťahoval by ma. Verím. Ja som taká istá. Načo keby som chrápala s iním tak by som s ním udržovala vzťah? A bordely sa mu totálne hnusia, samé choroby a také typy žien dosť odsudzuje. On neklame. Iná v tom nie je, nech to vyzerá akokoľvek.
@mandala77 Neviem načo narážaš keď tvrdíš, že sa neľúbime. Zo slov nikto nemusí cítiť lásku stači že medzi nami prúdi. Ľúbime sa.
Ak sa Vám zdá diskusia strata času, tak nikto vás nenúti prispievať, nemusíte a môžete kukať telku, aj tak táto diskusia asi nemá význam, bolo krátkozraké ju zakladať, ale človek zo zúfalstva urobí čokoľvek, ale nemáte ako vedieť, čo je za tým, bol to omyl. Nik cudzí nemôže vedieť,čo sa deje v jeho hlave, či medzi jeho nohami:D

marina24
autor
6. apr 2017

@persica Toto si isté myslím aj ja. Muži zvesela sexujú aj s manželkou aj milenkou. Podľa mňa. Poznám takých dosť.

toskanka
6. apr 2017

@marina24 otvorila si velmi citlivu temu a musela si ratat s komentármi kazdeho druhu, navyse si si nezalozila novy nick, ale pravidelne prispievas do fora. Myslim, ze je nacase a pre teba prospesne, tuto diskusiu ukoncit.

mirage2017
6. apr 2017

@marina24 Dobrý večer, prva rada nie tlač ho. Má svoju músky hrdosť. Písala si že veľmy unavený. Je muž kto príde doma aj on potrebuja potpora. Nie zabudni tvoja želanie trošku sebecké, pretože pozeráš tvoju hľadiska. Prepáč my to nie zober osobné ale každý má pracovať sama sebe. Zmena nie len vonkasy vec ale aj nutorne. Daj mu priestor aby sám to ponúkol. Možno chce stebou porozprávať čo ho trápi, alebo len chce stebou objímať, a byt ticho ale kedy ho tlačis bude viac a viac tlak a potom zabali a odíde. Potrebuješ a ty zmeniť, zmeniť tvoja sredca. Nie len ty potrebuješ pozornosť ale aj on. Výhovorky môžeme mať stále, ale zrkadlo zdy ukáže aj náš. Možno ma milenku možno nie ale kedy tu dokazes otvoriť teplo domo a nie len staráš tvoju bolesti tak môže prísť smena. Nie očakávaj druhého že zmeny kvôli tebe ale opačne. Kedy nozaj miluješ tak potom dokážeš sama sebe zmeniť. Nozaj od Tebe. A internet čo píše to je jeden vec ale realita je iná každý žena a každý muž má svoju vlastnosti. Každý náš je vzácni človek a nie poznáme minulosť, len poznáme naša, tak máme aj správať. Vieme odkiaľ prichádzame a čo je naša slabý stránka, no láska dokáže prekonať, opustiť a naj dvolozitesie nie je sebecké. Prajem tebe veľa krásny moment.🤗

mandala77
6. apr 2017

@marina24 pre mňa je krátkozraké zakladať diskusie, v ktorých dotyčná nie je schopná pripustiť aj iný pohľad na vec, aký má ona sama. Či hľadáš potvrdenie, že je lenivý? Niektoré Ti to potvrdili. A teraz čo? Si spokojná? Niečo sa tým vyriešilo? Jedine, že Ty si čistá ako ľalia. A on ten, kto za všetko môže, lenivec jeden čo sa nesnaží.
Každého chlapa, žena, ktorá ustavične všetko do nepríčenta rieši, prestane priťahovať. Mužov priťahuje uvoľnenosť žien, že nič neriešia, veselosť. Ak mu predvádzaš to, čo tu, siahlodlhé komentáre, ja sa mu vôbec nečudujem, že ho nepriťahuješ. Čudujem sa mu len, že nie je schopný to ukončiť ani on.
Klameš samú seba. Ten váš vzťah nie je vzťah dvoch ľudí, ktorí sa milujú. A Ty si nie schopná si to čo i len pripustiť, lebo to by veľmi ohrozovalo Tvoju predstavu, ktorú o vás dvoch máš.

natalka13
6. apr 2017

Pises ze ina zena v tom jednoznacne nieje,ale ruku do ohna by si za neho nedala.

Nemate casto sex, co to konkrtene znamena. Mate sex raz tyzdenne, raz mesacne?
Raz pises ze ho musis do sexu nutit, potom ze ho nenutis.......kto sa ma v tebe vyznat.
A fakt dvaja milujucisa 30tnici, zabezpeceni ze spolu neziju je dooost divne.

obsadenemeno
6. apr 2017

@toskanka a ja si myslim, ze slecna tu ma uz minimalne treti nick....ak nie, ospravedlnujem sa, ale mne ona pise/zneje/vyjadruje sa ako @marisola alebo @tinuskamartinuska........

a este aj temy/problemy su tam rovnake

mandala77
6. apr 2017

@obsadenemeno alebo je prinajmenšom taká komplikovaná ako marisola a jej ďalšie nicky 🙂 inak, tiež mi to napadlo a zobrala si ponaučenie, že tie smajlíky ju dosť prezrádzali .-)

toskanka
6. apr 2017

@obsadenemeno mas ty pravdu, pamatam si este jeden nick, marietuska, alebo nieco podobne, pouzivala jedno slovne spojenie pre nu typicke, teraz si neviem spomenut ...

obsadenemeno
6. apr 2017

@toskanka napriklad "teda" na konci vety...... 😉

toskanka
6. apr 2017

@obsadenemeno a caste gynekologicke zapaly, kvôli ktorym nie je mozne mat vzdy sex ... masturbacia apod. kurna, len na to slovne spojenie si neviem spomenut. Aj styl pisania, nedodrziavanie medzier za ciarkami.

sida456
6. apr 2017

Podla toho, co pises si myslim, ze ta podvadza. Chlapi su svine (cest vynimkam) ale kazdy jeden podvadza.....mala som to iste zo zaciatku predohry neviem co a neskor nic len vrznut si a hotovo...... az raz co som zistila? Ze bol v bordeli...ano....chlap o ktorom som si myslela ze aky je super ma podviedol.... skoncila som snim raz a navzdy.

kondaska1
6. apr 2017

No baby, ja to tiez vidim na nejaku tretiu osobu, nepoznam chlapa ktory by nestal o sex, ktory by nechcel oral -len tak nemusi ani nic robit na oplatku, zvlast chlap po 30, co by keby mohol sexoval denne 2-3x, to je chlap v plnej sile. Sex nechce iba ten ktory to ma inde. @marina24 Chlapi nerozmyslaju ako baby, on ta kludne moze mat rad, planovat s tebou buducnost a bez vycitiek si vrzne inde. Druha vec, chlap a predohra nejak nejde k sebe, tulenie a mojkanie, to je pre nich utrpenie (pre vacsinu), oni chcu sex, teraz, tu a hned a nie sa hodinu masirovat a zalubene pozerat do oci. Musi byt z toho taky otraveny, ze to radsej ani nechce. Nasla si si chlapa ktory je inak naladeny ako ty, proste ak to nefunguje na zaciatku tak to nebude lepsie ani casom. Nikto sa trvalo nezmeni, moze sa pretvarovat ale to iba urcity cas, jeho cas zrejme vyprsal. Na druhu stranu by som povedala, preco to musi byt iba po tvojom? Iba s predohrou? Co ked on to chce uplne inak? Preco jeho poziadavky by mali byt nevypocute? Na toto si treba odpovedat a najst nejaky kompromis ak chcete byt spolu a hlavne by ste sa mali o tom porozpravat, mozno budes prekvapena... Vies nezaujem o sex v tak mladom veku je velmi podozrivy a ja sa priklanam k tomu ze ho ma inde.

alexandraalexandrova
6. apr 2017

@mandala77 presne tak to vnimam aj ja...

lus83
6. apr 2017

@marina24 otvaras problem, ktory je cim dalej tym viac castejsi. Vsetky sa sice tvaria, ze maju super sex, ale len medzi styrmi ocami vam povedia, ze chlapov doslova musia nutit na sex. Lenivi su jak tchory! Uz davno neplati, ze zeny maju pri slove sex migrenu, je to opacne. Podobny problem mam aj ja. Zijeme 4 roky spolu a tuez sa mu nechce. Doslova ho raz za mesiac musim nutit. To iste moj ex- ale ten mal nakoniec milenku. Sucasny vsak na sto percent nikoho ineho nema, to by som si po skusenostiach urcite vsimla ..a tiez sa mu nechce sexovat. V posteli je total neschopny, nevie co je predohra a tak ako som sex mala rada, tak uz ho nemam. Vycitala som mu po dobrom aj po zlom a nic...strasne ma stve, ze je v sexe taky dreveny. A teraz sa pytate tak a preco som s nim? Lebo je dobry clovek, zodpovedny, spolahlivy, nekonfliktny. Tak co je viac??? Len sa bojim, ze ten sex bude fakt velky problem. Ale opustat ho kvoli tomu, ked tolko debilov zostalo????

lus83
6. apr 2017

@alexandraalexandrova jasne, ty by si tiez bola "nadsena" kebyze chlap chce s tebou sex, ale ziadna predohra nie je to zn.ze nie si vobec vzrusena, ziadne hladkanie len dnu a von a vec vyriesena. To by sa to tak pacilo??? Ten jej partner je podobne ako moj lenivy sebec!!! Jeho nic pritom neboli, lebo jemu sa do tela nevchadza. Otrasni tito chlapi lenivi. Ale oni sa budu kade tade stazovat, ze nemaju radi zeny co su v posteli jak drevo.....

alexandraalexandrova
6. apr 2017

@lus83 moja zlata, ja som takeho raz mala a pekne som sa s nim aj rozisla. Ak nie si spokojna vo vztahu, tak si to treba priznat, zlozit ruzove okuliariky a hadat si partnera ktory ta dokaze uspokojit sexualne aj inak. Ale vy s marinou si kludne zite s chlapmi s ktorymi vam to neklape nadalej v sebe zivte iluziu ze je to iba o lenivosti, inak sa lubite ako kone...ze vas to bavi 🙄

lus83
6. apr 2017

@alexandraalexandrova ja nemam ziadne ruzove okuliare. Prezila som si svoje s neverou, takze nie som nejaka sprosta naivka, si nemysli. Cize skor som uz racionalna ako emocionalna. Nam to klape, len v posteli nie. A preto sa pytam ci sa vobec oplati pre sex rozchadzat, ked je to inak dokonaly chlap?! ...co sa tyka vlastnosti...nepodvadza ma to viem na sto percent. Sama ho na to upozornujem. Inak nechapem vas niektore, ze este sa jeho lenivca zastavate. Preboha ved co je na tom, ked ma zena predstavy o sexe? Zeby to chcela lepsie nielen dnu a von? :-/

kondaska1
6. apr 2017

@lus83 kokos no neviem kde zijes ale nepoznam jedneho chlapa ktory nema rad sex, druha strana mince je ze takmer kazdeho ktoreho poznam podvadza svoju partnerku, to ale ze mu doma sex nechuti alebo nie je podla ich gusta, neznamena ze ho nema rad a treba ho nutit. Baby ktore chlapa nutia, by sa mali aspon trosku zamysliet nad sebou, ze kde je pes zakopany. Bolo by fajn keby sa tu vyjadril aj nejaky chlap...

martinka1441
6. apr 2017

@kondaska1 určite súhlasím s tebou a rada by som si precitala nazor muža;)

kondaska1
6. apr 2017

@lus83 poopravim ta, lenivec je podla nej, on nie je lenivec lebo sa od nej nenecha ani vyfajcit, ak to mam takto povedat, je to chlap ktory nema zaujem. Zakladatelka by mala skor patrat preco nema zaujem a nie ze co ma s tym lenivcom urobit. Pokial to nie je nejaky uplny gedeš, ci nema nejaku chorobu tak je to neobvykla situacia.

lus83
6. apr 2017

@kondaska1 tak vidis, mozno je prave ten moj taky, ze sex casto nemusi. Aj som sa ho na to pytala a cosi v tom zmysle mi odpovedal...stve ma to, lebo ja som sex zboznovala a teraz je to strasna nuda a este ho aj nutit musim. Proste nie vsetci chlapi to tak casto potrebuju a este sa ani moc nesnazia. Ked ja mozem robit predohru jemu a to zakazdym preco nemoze on mne? Mozem sa ho stokrat vypytovat, nic nepovie. Proste sa o tom nechce bavit. Zakazdym je to dnu von a o par minut ende. Inak je to skvely clovek. Mna by tiez zaujimalo co mu je. Uz som sa mu aj sexuologom vyhrazala...ja neviem no. Pritom som relativne mlada, vyzeram dobre, snazim sa mu spravit dobre a nic. Dokonca jemu vadi, ked si sama robim dobre a dokonca pred nim...nechapem, lebo si myslim ze toto kazdy chlap zboznuje...

kondaska1
6. apr 2017

Skusim prizvat jedneho, @oldman50plus skusil by si sa vyjadrit k tomuto, dakujeme 😊

kondaska1
6. apr 2017

@lus83 ja nehovorim, kludne moze byt ten tvoj taky ze mu staci raz za cas, su aj asexualne typy, ale nemyslim ze to je nejaky casty jav u mladych chlapov. Zakladatelka sa vyjadrila ze predtym chcel castejisie, cize zrejme predtym chut bola, keby mal slabe libido tak to ma od zaciatku a nie po "pretvoreni pod jej palcom". Ja si skor myslim ze tam bude bud ina osoba alebo o sex ako ho chce ona on nestoji.

natalka13
7. apr 2017

@lus83 ak to tebe tamto vyhovuje, co vypisujes. Zakladatelke temy to nevyhovuje hlada riesenie. Ale on ju nechce, nechce polhodinu hladkat muckat, on nehce nakoniec ani ten sex s nou ani bez tej predohry.Tak jej tu radime odist od neho.
Bud ostane,alebo odide. On sa nezmeni len tak ked roky rokuce maju sex prilezitostne.
Ty ho mas raz mesacne, od nej sme sa nedozvedelj co je to obcas.
A prepac,ale ty poznas dvoch chlapov a usudzujes ze kazdy je lenivy a nechce sex?
Ten tvoj prvy evidentne ho nechcel s tebou, s inou ano.

mirage2017
7. apr 2017

@natalka13
@kondaska1
@lus83
@alexandraalexandrova Dobre ránko, dobre ste 🙂. Ja veľmy dobre rozumiem €ružové okuliare a zároveň nie mať sex a nie ma milenku". Muži majú trošku iné svet, ony sú veľmy dobrý bez muža niemozeme a my existovať a oni bez nás. No jeden vec život naučil. Kedy žijem sama sebe, kedy nie otvorím úprimne sredca, kedy nie robím teplé domove, kedy nie rasim len môj bolesť tak nie stratím môj muža koho nie vážila ako dosť, koho nie dokázala som obimat jeho najťažšie momenty. Dámy každý strane má svoju pravdu, no ale každý výtvory svoju pribech zivota. Život je naozaj škola. To čo píšem to je moje zivot, moje skúsenosť. No my sme ľudia, ale každé má svoju. No kedy muž niechce sex to niez namena že ma milenku, ale niečo určite ho trápi. No zistíme tedy kedy dokážeme pozerať nie len naša oči ale od druhého tedy dvere otvára. Ďakujem vám dámy. Prajem vám veľa láskavý moment a veľa krásny moment vaša rodinku ❤ ❤❤❤