icon

Partner zavesený na matke

27. nov 2022

Partner potrebuje aspoň 10 hodín v týždni venovať návštevám u svojej matky. Za 3 roky čo sme spolu sa nestalo aby tam šiel len na hodinu na kávu, posedel a vybavené. Naposledy keď tam bol od 13-19 si ešte o 21 volali že ČO NOVÉ a ráno z postele jej vedľa mňa písal sms Dobre ranko mamčik (myslel si, že nevidím) - no skoro ma vykotilo. Najnovšie s ňou už rieši aj nákupy vianočných darčekov, už pred mesiacom nakupili darceky detom jeho sestry, poskladali sa spolu, mne sa ani nezmienil ze uz by chcel nieco kupovat, cakala som, že nieco pekne pojdeme vybrat a kupime spolu, ako aj predosly rok.. citala som tu uz niekolko podobnych prispevkov, som z toho nestastna a neviem ci je este sanca ze sa nieco zmeni, lebo mam pocit ze je to cim dalej tym horsie, mate niekto doma nieco podobne? Dakujem

Strana
z3
zuzanockamt
27. nov 2022

@panelacikova Nič neženiem do extrémov. Prežili sme si v rodine podobnú slečinku, zašlo to veľmi ďaleko. Podrobne písať kvôli stalkerom nebudem. Takže na takéto správanie by som si dala veľký pozor. Keby mi niekto chcel obmedzovať styk s rodinou.

panelacikova
27. nov 2022

@zuzanockamt ja som si prežila tiež podobnú situáciu, ale zas ako autorka. a preto píšem autorke, že nech to nechá radšej plávať. časom budú všetci spokojní.

panelacikova
27. nov 2022

autorka, ja toto veľmi dobre poznám, neboj sa. úplné hlúposti, ktoré zvládne sama, volá však na ne syna, len aby ho dotiahla od teba domov. a on poslúcha ako magor, pretože jednoducho je to vadný kus. čiže buď sa už konečne prebuď aspoň po tejto diskusii alebo si s ním ostať, ale už nezakladaj ďalšie, načo? aby si sa zas a znovu dozvedela, že inak to nebude?

panelacikova
27. nov 2022

autorka, ešte zareagujem na tvoj príspevok o 15:34. ona má nejaký obchod, a teda podniká. ak nemá vodičák, nevadí, snáď jazdia spoje, do roboty a z roboty sa vie dostať ako každý iný človek. potrebuje vytlačiť papiere? a doniesť ich? keby tvoj priateľ bol chlap na mieste, ktorý stojí o teba, kúpi a zapojí jej tlačiareň a má svätý pokoj s týmito požiadavkami. no a toto s tou jej sestrou, to si zaklincovala. vážne chceš mať toto čudo na očiach celý život?

autor
27. nov 2022

@panelacikova máš pravdu, ďakujem! 🙂

autor
27. nov 2022

@panelacikova ano podnika a so vsetkym otravuje (teda jemu to ocividne nevadi) jeho.. do prace ma 3 zastavky autobusom bez prestupu, autobus jej stoji asi 10 m od obchodu, takze ziadna tragedia, a aj napriek tomu argumentuje ze ked mohol vozit mna ked som bola chora a nemohla soferovat (mala som zdravotne problemy a videla som dvojito pripadne som mala padnute jedno viecko, tak som si netrufala, nechcela som ohrozi seba ani inych na ceste) a xkrat viac, tak ze bude vozit aj mamu kolko bude chciet. On tlaciaren nekupi, presne preto lebo tak ma aspon zamienku tam ist este navyse mimo toho co si naplanuje. A s tou navstevou, este mi vykrical preco by si nemohol ist navstivit rodinu - vies, keby povedal on este predtym telefonatom (lebo vedel ze su uz tam) ze by siel zajtra pozdravit tetu kedze sa navstevuju parkrat do roka iba a pokecat s nou co ma nove atd, tak nepoviem polslova vsak nech ide, ale z jeho strany nebol ziaden zaujem do chvile kym do nedostal prikazom 🙂 Asi laska z jednej strany na vztah nestaci 🙂

autor
27. nov 2022

Napriklad za posledny tyzden tam bol celu sobotu, prespal, potom v nedelu do 13:00, potom v stredu od cca 15 do 19 a dnes odisiel rano o 9 lebo sa mi nepacilo ze zasa ide (tak mal zamienku na odchod a este sa nevratil)… este mi aj vycital ze vcera ked tam bola sestra s detmi aj otec tak bol cely den so mnou - no dakujem pekne, na to zabudol ze posledne 4 soboty bol cely den tam a ja doma

mamula20
Odpoveď bola odstránená
vafinka
27. nov 2022

Milá autorka ,to máš márne s ňou bojovať,vždy bude mamicka na prvom mieste,ako prvé keď som prečítala tvoj príspevok ma napadlo len jediné ,že nech mu maminka aj vtáka pohonná ona to vie najlepšie...

pbra40
27. nov 2022

Nepostrehla som, byt, kde byvate je koho? Tvoj? Vas? Podnajom?
Vies, najhorsie na tom nie je len to, ze nadpriemerne travi cas s mamou, ale to, ze on vie, ze tebe to vadi a nemieni s tym nic robit. A nevidi v tom problem. On kasle na to, vo si ty myslis, ze ta to trapi, ze sa citis odsunuta.
Ak by bol byt jeho, prip podnajom, zbalila by som si svoje veci a odisla. Bez slova a bez rozlucky.

autor
27. nov 2022

@pbra40 byvame v mojom byte, on dovtedy (do 28) byval s nou, pred mesiacom kupil byt aj on a ide ho prerabat

pbra40
27. nov 2022

Tak uz je to len o tom, ako dlho a do akej miery sa ti to bude darit tolerovat. Drzim palcez musi to byt narocne rozhodovanie

vafinka
27. nov 2022

Počkaj ty si už raz písala že si kúpil byt a na obhliadku vzal mamu ze

autor
27. nov 2022

@vafinka tentokrat nie mamu, ale otca 🙂

autor
27. nov 2022

@pbra40 dakujem

nicegirl369
27. nov 2022

Urcite sa nezmeni. Je to velmi velke negativum pre vas vztah. Ja osobne by som do toho nesla.

nicegirl369
27. nov 2022

Fú, ako dalej citam tvoje prispevky, tak to je naozaj zle. Toto bude v buducnosti vo vasom vztahu obrovsky problem. On sa nechce zdravo odstrihnut od rodiny a co je najhorsie, oni budu pre neho VZDY na prvom mieste. Nie ty.

dilino
27. nov 2022

Pokiaľ mu žije mama vždy budeš na 2 mieste. Vlastna skúsenosť ver mi.

mooonika1975
27. nov 2022

ak ideš súťažiť s jeho matkou, už teraz si prehrala. Ak komunikuje pekne s matkou, predpokladam, že aj k tebe sa správa pekne a so záujmom. Inak nechápem, ako môže niekomu vadiť, že osoba čo ho porodila a vychovávala , trebarsl aj 20 rokov, jeho vlastná krv, zrazu ju odstavi a bude sa venovať tebe, ktorá si pre neho s prepáčenim cudzia osoba ???

autor
27. nov 2022

@mooonika1975 z ktorej casti celej diskusie si vycitala ze ho chcem odstavit od matky? a vy mate partnera?

summer23456
27. nov 2022

Prosím ťa, rozid sa s ním. Pre tvoje dobro. Moja sestra má to isté a to ešte on nechce chodiť k mamičke sám,ale musia všetci ako rodina tam chodit,čiže on,sestra a ich dcéra😂🤦🙈 ja nechápem,ako ju donúti, ale ona tam tiež vzdy ide, že on si musí rodičov užiť,kým ešte žijú😂vkuse sa na Tom hádajú a to dieťa na už štyri roky, čiže dieťaťom sa nič nezmení, tak pre tvoje dobro ti radím,nájdi si normálneho chlapa.

mooonika1975
27. nov 2022

no nie , to bolo nadnesene .. ak ti to vadi, tak je to priateľ, šup s nim za dvere. Ja by som skôr začala to brať ako fakt. A je to mile. Mne to nepride divne.

danieladeley
27. nov 2022

Bud rada, ze mas svoj vlastny byt a nemate deti. Uz by som mu balila veci.

blondtana
28. nov 2022

Moja zlatá, najhoršie je, nie ako sa teraz správa, ale keď príde k nejakej konfrontácii medzi tebou a jeho mamičkou (čo s deťmi by prišlo), tak on podrží stranu mamičke a teba totálne zhodí, to ešte len budú pocity, rýchlo preč od takého, on sa nezmení, mamička bola, je a bude jeho životnou partnerkou, nie ty ..🤦‍♀️

jaond19
28. nov 2022

Stracas s nim cas. Ja naozaj nerozumiem preco si takyto chlap hlada vlastne zenu. Len si s prepacenim vrznut, vseto ostatne vie vybavit s mamou....

babulkomale
29. nov 2022

Jedna znama mala nieco podobne, ona ked prisla z poobednej, zistila ze on veceral u mamicky a aj tam zostal, takze ona sa vracala do prazdneho bytu. Postupne ziadne dotyky, ani pusa, nic, ako cudzi, tak sa s nim rozviedla, deti nastastie nemali.

natalala
29. nov 2022

Vyznie to asi kruto ale zmeni sa to jedine po jej pohrebe 🙈 inak by som velmi nevkladala nadeje do nejakej zmeny a ked ti jeho mamicka zacne este aj organizovat ako sa mas starat o deti, tak to je uplne peklo, pred tym sa ani utiect neda 🤷🏼‍♀️

Strana
z3