icon

Partneri a plánovanie výletov

27. aug 2025

Ako to mate doma ? Ak nic nenáplanujete vy ženy , tak sa nikam nejde ? U nás je to všetko na mne. Väčšinou každý súhlasí a ideme, no neviem či sa mam z toho už tešiť alebo nie. Každá dovolenka každý vylet je o tom , že mi manžel povie , vymysli niečo. On sám nevymysli nikdy nič. Je to OK ?

Strana
z2
tilly
28. aug 2025

Ja dám ideu, čo chcem vidieť, kam chcem ísť. On vymyslí konkrétny plán. Ak sa letí, letenky kupujem ja, ubytko tiež. Ak sa ide autom, on naplánuje cestu.

viera012345
29. aug 2025

@anonym_autor ... nie je to lepšie, než ako keby boli spoločné akcie predmetom hádok?

1sally12
30. aug 2025

U nás tiež ja.

zuzinka888
30. aug 2025

Ak ti to vadi tak to ok nie je. Manzel je v pozicii "dietata" kde mamka( ty) vsetko zariadi vybavi urobi a on sa len prida( casto s ofucanou naladou). U mna by stratil hodnotu muza. Ako to ma s inymi "muzskymi" povinnostami- myslim kto vybavuje opravara, autosetvis....

autor
30. aug 2025
@zuzinka888

Ak ti to vadi tak to ok nie je. Manzel je v pozicii "dietata" kde mamka( ty) vsetko zariadi vybavi urobi a on sa len prida( casto s ofucanou naladou). U mna by stratil hodnotu muza. Ako to ma s inymi "muzskymi" povinnostami- myslim kto vybavuje opravara, autosetvis....

@zuzinka888 čo sa týka vybaviť to riešim ja. Ale iné mužské prace ako chystanie dreva , prace okolo baraku , ťažké prace , prerábať doma , maľovanie to vsetko robi on. V tomto je šikovný. Nema problém s ničím.

zuzinka888
30. aug 2025
@anonym_autor

@zuzinka888 čo sa týka vybaviť to riešim ja. Ale iné mužské prace ako chystanie dreva , prace okolo baraku , ťažké prace , prerábať doma , maľovanie to vsetko robi on. V tomto je šikovný. Nema problém s ničím.

@anonym_autor ved o to ide, ci to dokaze zariadit, alebo" len urobit".

dianaaaaa
30. aug 2025

Aj u nás je to rovnaké.... Keby ja nevymyslam, nekupujem letenky a nezavelim,tak sedíme doma s telefónom v ruke

Strana
z2