Partneri a plánovanie výletov
Ako to mate doma ? Ak nic nenáplanujete vy ženy , tak sa nikam nejde ? U nás je to všetko na mne. Väčšinou každý súhlasí a ideme, no neviem či sa mam z toho už tešiť alebo nie. Každá dovolenka každý vylet je o tom , že mi manžel povie , vymysli niečo. On sám nevymysli nikdy nič. Je to OK ?
@anonym_autor ... nie je to lepšie, než ako keby boli spoločné akcie predmetom hádok?
U nás tiež ja.
Ak ti to vadi tak to ok nie je. Manzel je v pozicii "dietata" kde mamka( ty) vsetko zariadi vybavi urobi a on sa len prida( casto s ofucanou naladou). U mna by stratil hodnotu muza. Ako to ma s inymi "muzskymi" povinnostami- myslim kto vybavuje opravara, autosetvis....
Ak ti to vadi tak to ok nie je. Manzel je v pozicii "dietata" kde mamka( ty) vsetko zariadi vybavi urobi a on sa len prida( casto s ofucanou naladou). U mna by stratil hodnotu muza. Ako to ma s inymi "muzskymi" povinnostami- myslim kto vybavuje opravara, autosetvis....
@zuzinka888 čo sa týka vybaviť to riešim ja. Ale iné mužské prace ako chystanie dreva , prace okolo baraku , ťažké prace , prerábať doma , maľovanie to vsetko robi on. V tomto je šikovný. Nema problém s ničím.
@zuzinka888 čo sa týka vybaviť to riešim ja. Ale iné mužské prace ako chystanie dreva , prace okolo baraku , ťažké prace , prerábať doma , maľovanie to vsetko robi on. V tomto je šikovný. Nema problém s ničím.
@anonym_autor ved o to ide, ci to dokaze zariadit, alebo" len urobit".
Aj u nás je to rovnaké.... Keby ja nevymyslam, nekupujem letenky a nezavelim,tak sedíme doma s telefónom v ruke

Ja dám ideu, čo chcem vidieť, kam chcem ísť. On vymyslí konkrétny plán. Ak sa letí, letenky kupujem ja, ubytko tiež. Ak sa ide autom, on naplánuje cestu.