Partnerka nechce ísť pracovať
Ahojťe.
Po rozvode žijem už 5-tý rok zo ženou,teda s partnerkou.Problém je v tom,že odvtedy,odkedy ku mňe prišla-našli sme sa cez zoznamku,nepracuje.Rodinný dom,s velkým pozemkom,10 árov,je len môj.Kým nezabudňem,som na ID,na 50%,depresie,úzkostné stavy,a beriem AD-čká,anxiolitiká,a lieky na spánok,takže mi pracovať neni ľahké.Napriek tomu slušňe zarábam,a v prvých rokoch mi ani nevadilo,že nechodí pracovať.Prišla sem od 200 km,kde bývala ťiež po rozvode, s bratom,ale jej brat pije,tak som ju oľutoval,a hňed som prikývol,že môže sa ku mňe nasťahovat,pritom sme sa ani poriadňe nepoznali...Prišla s jednou kabelou...Je inak šikovná,dobre varí,okolo domu,v domácnosťi porobý všetko.Aj sex,všetko funguje.Lenže nedávno som zisťil,že neplaťí zdravotné,(cca,3500eú má nedoplatok)pritom mi tvrdí,(klame)že to jej plaťí jej jediná dcéra,ktorá tu za tie roky ani raz tu nebola svoju mamu navšťíviť.Co potom ja spravím,ak sa jej niečo staňe,(nedaj Bože) a všetko budem musieť zacvakať ja.Inak poviem pravdu,zaľúbený do nej neni som,lebo moja exmanželka ma podviedla,nie raz,a odvtedy ženám nedokážem veriť.Ale mám ju rád,velmi.
Ja som človek(mám 47,bezdetný),ktorý má rád poriadok vo svojom živoťe.Nemám žiadné pôžičky,nič.Mám veľkú rodinu,partnerku prijali v pohode,kedže je to môj život,a moJa rodina mi do môjho života nezasahuje,len vidia,že ma niečo trápí,ale mlčia,na môj príkaz. Som začal túto tému vyťahovať asi pred troma rokmy,že by bolo dobré ísť pracovať...Inak nepotrebujem jej peniaze,keby robila,ale predsa by každé euro v týchto časoch je dobré.A aj ona by mala,a aj roky by jej išli.Povedala,že ok,nájde si prácu,ale odvtedy nič.Dostala odo mňa pc,tablet,mobil,šaty jej kupujem,ved nemala nič.Neni nikde evidovaná,a má 52 rokov.Teda nedostáva ani cent.Roky jej neidú...Aňi to som jej nedovolil,aby sa nahlásila sem na moju adresu.Aby ma tu ešte exekútori začali nahánať...teda ju.Lebo cíťim že mi klame,načo som aj došiel,čo som hore písal.
Ja viem že by som mal ukončiť tento vzťah,ale nemám srdce ju poslať naspäť bratovy,alkoholikovy...A neviem,že čo mám robiť...Trápí ma táto situácia,lebo do obeda porobý všetko,potom len vysí na nete.Druhá vec je,že je domased,A ja mám rád turistiku,a musím tam chodiť bud sám,alebo s kamarátkamy,s ktorýma chodím do kostola.Im zase klamem,že náš vzťah je ok,lebo oni k nám chodia sem tam na návšťevu.A ona im zase klame s mojím súhlasom,že pracuje,lebo nechcem vyzerať trápňe pred nima.Viem že je kopec žien,ktoré by dali všetko za to,aby mohli žiť v pokojnej dedinke,tichej,s ťichým dobrým mužom,ako som ja.Nepijem,nechodím do krčmy,len občas kamošom na narodky,ale ak som písal,alkohol nepijem.
Budem vdačný za každú radu od vás,aj ked viem že aké budú...A nemusíťe ma šetriť...
Dakujem.😢
@rol76 poslat kade lahsie. Len ta vyuziva a este ti aj klame. Ziadna snaha sa zamestnat,naco ti je taka zena na krku? Nic jej nedlhujes.
Ja sa budem opakovať, ale vy dvaja si jeden druhého zaslúžite.....obaja využívate toho druhého, len ty si to nechceš priznať....
A predtym ako si ju poznal, kto ti varil a upratoval?
@rol76 fakt si teraz predstav že dostane žlčníkovy záchvat? Silno sa poreze, spadne z rebríka či jej je tak zle, že treba rýchlo do nemocnice...veď toto sa môže stať hocikedy...nikto ju neošetrí v nemocnici ....takto by som sa s ňou začala rozprávať ..to nie že ťa zneužíva, to je vrchol nezodpovednosti ...pride mi ako jednoduchá až primitívna žena ktorá si neuvedomuje nasledky svojho nič nerobenia...
@kate211 Po rozvode som žil sám.cca.rok.Pracoval,varil,pral,upratoval,staral sa o pozemok,o domácnosť,len mi chýbala žena,spoločnosť.Ona už je druhá zo zoznamky.Prvú ženu,s ktorou som sa zoznámil cez zoznamku,a dohodli sme sa na káve a na obede,prišla tam s kuframy...Tú som po krátkom rozhovore nechal tam,a zablokoval.
@rol76 vyžeň to preč a nájdi novú
@daniela2202 Ja už na to nemám silu...úprimňe,zase hladať ženu.
@martinkatinka No ved ona nemá dôvod pracovať, keď on jej všetko zabezpečí. Môže si za to sam. Autor chod na obedy vonku, a ona doma nech vari pre seba z prázdnej chladničky. Pc povedz, že potrebuješ, aj mobil, nech je to čisto len o bývaní. A si neodpovedal, preco sa nechodí hlásiť na úrad prace ako nezamestnaná.
@rol76 No tak ako to teda realne bolo? Vy ste sa normalne ako dvaja ludia dohodli, ze za byvanie, energie, nakup stravy a prispevku na jej potreby (ktory poskytnes ty) bude ona upratovat a varit? Alebo ona prisla k tebe a automaticky za varenie (kde nakup asi robis ty ked ona nepobera ziadne davky), upratovanie a komplet volne poobedia urcila pravidlo, ze o byvanie, vylohy za dom, energie, stravu a jej potreby sa postaras ty?
@rol76 a ty teda co robis, pracujes? Ci odkial mas Peniaze na to, aby si zivil dalsiu osobu, ked si pisal, ze mas len polovicny ID? Ja tomu akosi nerozumiem....
@martinkatinka Ved som písal že normálne pracujem popri ID!
@rol76 ved to som nerozumela, ze nie je ti lahke pracovat.... Ale pracujes, tak ok. A to ti teda nevadi, ze napriek tomu, ze teda nejde to lakho a predsa svoje tazko zarobene peniaze minas na tuto osobu? Zrejme ti vyhovuje ten servis okolo teba.
@martinkatinka Aký servis myslíš? To že je navarené,to pre mňa neni luxus,lebo o tretej som doma,a ked chcem tak navarím,a upracem dom,ako som to robil,ked som žil sám.
@rol76 tak nehľadaj, ale nedovoĺ žiadny prístup k tvojmu majetku a peniazom, a takisto trvalý pobyt.... v žiadnom prípade
@rol76 A ked pises, ze normalne pracujes, tak pracujes z domu? Neobedujes v praci? Alebo chodis jest domov alebo ti obedy dava do misky? Lebo mne neni jasne komu ten servis robi, ako to tu zeny pisu, ked ty si v praci. Ci to ti komplet kazdy den vari teplu veceru a dvojchodove ranajky?
@daniela2202 To som písal hore,že to som jej nedovolil.
@martinkatinka nie je kazdy chlap neschopak, co si nevie navarit a upratat. Zeny toto servisovanie chlapov dost prehanaju, myslia si, ze len ony su schopne varit, prat a upratovat.

@rol76 no ak jej chceš pomôcť, tak sa s ňou otvorene porozprávaj.....že dočasne môže u teba bývať ale nič viac....že ty ju živiť nebudeš.....samozrejme od nej ani nič nečakaj- teda žiadne varenie, upratovanie ani sex..ste 2dospelí ľudia, treba vyložiť karty na stôl...otvorene jej povedz že ju nemiluješ a nepáči sa ti že ju máš živiť....