Partnerka nechce ísť pracovať
Ahojťe.
Po rozvode žijem už 5-tý rok zo ženou,teda s partnerkou.Problém je v tom,že odvtedy,odkedy ku mňe prišla-našli sme sa cez zoznamku,nepracuje.Rodinný dom,s velkým pozemkom,10 árov,je len môj.Kým nezabudňem,som na ID,na 50%,depresie,úzkostné stavy,a beriem AD-čká,anxiolitiká,a lieky na spánok,takže mi pracovať neni ľahké.Napriek tomu slušňe zarábam,a v prvých rokoch mi ani nevadilo,že nechodí pracovať.Prišla sem od 200 km,kde bývala ťiež po rozvode, s bratom,ale jej brat pije,tak som ju oľutoval,a hňed som prikývol,že môže sa ku mňe nasťahovat,pritom sme sa ani poriadňe nepoznali...Prišla s jednou kabelou...Je inak šikovná,dobre varí,okolo domu,v domácnosťi porobý všetko.Aj sex,všetko funguje.Lenže nedávno som zisťil,že neplaťí zdravotné,(cca,3500eú má nedoplatok)pritom mi tvrdí,(klame)že to jej plaťí jej jediná dcéra,ktorá tu za tie roky ani raz tu nebola svoju mamu navšťíviť.Co potom ja spravím,ak sa jej niečo staňe,(nedaj Bože) a všetko budem musieť zacvakať ja.Inak poviem pravdu,zaľúbený do nej neni som,lebo moja exmanželka ma podviedla,nie raz,a odvtedy ženám nedokážem veriť.Ale mám ju rád,velmi.
Ja som človek(mám 47,bezdetný),ktorý má rád poriadok vo svojom živoťe.Nemám žiadné pôžičky,nič.Mám veľkú rodinu,partnerku prijali v pohode,kedže je to môj život,a moJa rodina mi do môjho života nezasahuje,len vidia,že ma niečo trápí,ale mlčia,na môj príkaz. Som začal túto tému vyťahovať asi pred troma rokmy,že by bolo dobré ísť pracovať...Inak nepotrebujem jej peniaze,keby robila,ale predsa by každé euro v týchto časoch je dobré.A aj ona by mala,a aj roky by jej išli.Povedala,že ok,nájde si prácu,ale odvtedy nič.Dostala odo mňa pc,tablet,mobil,šaty jej kupujem,ved nemala nič.Neni nikde evidovaná,a má 52 rokov.Teda nedostáva ani cent.Roky jej neidú...Aňi to som jej nedovolil,aby sa nahlásila sem na moju adresu.Aby ma tu ešte exekútori začali nahánať...teda ju.Lebo cíťim že mi klame,načo som aj došiel,čo som hore písal.
Ja viem že by som mal ukončiť tento vzťah,ale nemám srdce ju poslať naspäť bratovy,alkoholikovy...A neviem,že čo mám robiť...Trápí ma táto situácia,lebo do obeda porobý všetko,potom len vysí na nete.Druhá vec je,že je domased,A ja mám rád turistiku,a musím tam chodiť bud sám,alebo s kamarátkamy,s ktorýma chodím do kostola.Im zase klamem,že náš vzťah je ok,lebo oni k nám chodia sem tam na návšťevu.A ona im zase klame s mojím súhlasom,že pracuje,lebo nechcem vyzerať trápňe pred nima.Viem že je kopec žien,ktoré by dali všetko za to,aby mohli žiť v pokojnej dedinke,tichej,s ťichým dobrým mužom,ako som ja.Nepijem,nechodím do krčmy,len občas kamošom na narodky,ale ak som písal,alkohol nepijem.
Budem vdačný za každú radu od vás,aj ked viem že aké budú...A nemusíťe ma šetriť...
Dakujem.😢
@0silvia0 ale ved ked to nepotrebuje, nech jej to narovinu povie a zbali jej kufre... Hotovo. To by hadam dospely chlap mal vediet urobit
@martinkatinka no a vidis, tento chlap s tym ma problem. Povedat to.
@0silvia0 Ono to tak v živote funguje, že ženy, ktoré si vedia zabezpečiť bývanie a životné potreby, nepotrebujú muža, aby sa k nemu sťahovali. Čiže logicky, on natrafi vždy na take, ktoré sa potrebujú sťahovať. Len mi nie je jasné, prečo to na zoznamke píše, že ma dom a býva sam. Potom len na také triafa.
Ja zase triafam len na takých, ktorí nemajú vybudované žiadne zázemie, a chcú len sex :D Nastastie ja zázemie mam, tak to môžem posielať kade ľahšie.
Tak si nastahuj dalsiu a terajšej to len oznam. Ked ostane, tak to už riadnu kravu so seba urobí
@rol76 Tak potom pre koho vari? Ja to nechapem. Ona si uvari obed a tebe zostane na veceru? Vsak ona servisuje hlavne sama seba, nie teba. A co konkretne v tom dome upratuje? Kazdy den? Po kom upratuje? Ved ak si vacsinu dna prec, 8 hodin spis, po kom kazdy den upratuje? Po sebe? Ci co to znamena, ze ta servisuje? Ci ty narobis za tych par hodin co tam si bordel, ona po ssbe upratat nemusi, tak upratuje po tebe? A ked si zil sam kolko ti trvalo vysat, vytriet, umyt kuchynu, nalozit pracku, mycku a poskladat pradlo? Ci ako ta to teda servisuje?
Povedz jej len jednu vetu....ak o tri mesiace nebude zamestnaná,tak môže odísť vlastne že odíde odkial prišla aj s tou jednou kabelou.Uvedom si,že starneš,zdravý nie si,nebudeš donekonečna môcť živiť druhú zdravú osobu,ona ti uberá z toho,čo ty budeš potrebovať na staré kolená,kedy robiť už nebudeš môcť. a toto si uvesiť na krk do konca života? Fakt ti dobrý obed a sex zatemnil zrak? z toho nevyžiješ,že máš dobré srdce a nik iný toto za teba nevybaví,len ty.52r. je žena v najlepšom veku,tá má ešte min. 10 rokov robiť a zarábať,vôbec nemyslí na dôchodok a starobu.Tak mysli aspon ty na seba.

@rol76 no ci chces, ci nechces, servis mas. Nerobis nic pre to, aby si tu osobu dostal z domu. Vyhovaras sa na dobre srdce. Skor si naivny a lenivy urobit nieco preto, aby si tu situaciu zmenil. TAK a nesetrila som ta.....