Partnerka nechce sex
Ahojte damy. Sem tam zajdem precitat Vase diskusie aby som poznal aj zensku stranku roznych veci a problemov. No mam aj ja problem resp myslim ze to je spolocny problem aj mojej partnerky. Ma vseobecne nezaujem o sex so mnou. Sme spolu viac ako 3 roky. Mame kusok po 30tke. Zo zaciatku to bolo skvele no postupne sa to znizovalo. Ma toho v praci vela to chapem no aby sme mali sex tak 2-3 krat do mesiaca to mi je naozaj malo. Aj som sa s nou to snazil preberat aj apelovat nejako nic nezabera. Byvali sme spolu u nej tak sa to este dalo zhruba tak 2x tyzdenne. Snazil som sa jej pomahat aby toho nemala vela a aby si po praci vedela oddychnut. Aj okna som poumyval (jar, jesen) ako prekvapko 😀 na prvykrat to malo uspech potom to brala ako beznu vec rovnako ako ked som nam nieco navaril a tak. Pred rokom sme sa chytili na prkotine - ak sa aj chytime tak to je stale len prkotina aj sa potom na tom zasmejeme. A demonstrativne som odisiel k sebe. Potom sme sa udobrili no uz spolu nebyvame v jednom byte ale kazdy zvlast. Je to divne ja viem. Ona je taky rozvazny typ vsetko analyzuje a premysli a ja som ten skor impulzivny. Zvykneme sa sem tam chytit ale to skor na tom ze ju nabadam nieco spravit , vyskusat atd lebo viem ze to dokaze a chcem ju podporit a ona to berie ze ju tlacim do niecoho. V poslednom case sa ale dost natahujeme ohladom sexu. Je to nadherna zena a ja by som s nou mal sex aj kazdy den. Kludne aj ked som po sluzobke utahany tak nemam problem ked sa ku mne prituli. Uz neviem co dalej. V praci toho ma vela a sa snazi lebo sa boji ze ju prepustia (co je blbost kedze ako nestranny pozorovatel vidim ze robi aj za inych). Z financneho hladiska sa nemame na co vobec stazovat ani sa nehadame nikdy. Aj som jej minule vravel ze neviem co sa stresuje ze aj keby boli blbci a ju prepustili ze od toho som tu ja aby som jej v takej situacii pomohol. No bola vychovavana tak ze jej rodicia maju samostatne ucty a peniaze , to velmi pochopit neviem. je toho velmi vela na pisanie len nechcem vypisovat roman len sa kusok vykecat tu takto anonymne a precitat si rady. Ps : minule som jej tak vravel ked uz som bol v koncoch ze ci nezajdeme k sexuologicke ze mozno som ja vadny - ona nechce svoje sukromie preberat s cudzim clovekom , co by som aj vedel chapat 😒 .
Tak tak tak. Už som písal že je časť mužov ktorá nie je schopná odísť od detí (ja som to zistil len až to bolo aktuálne, nikdy som sa predtým nad tým nezamýšľal a nebolo by ma napadlo že patrím do tejto skupiny a ty nevieš či do nej nepatríš kým to nemusíš spraviť) a to umieranie za živa ktoré v takom prípade nastane si žena nikdy nevie predstaviť. Myslím že Tantalove muky bolo práve toto 😀. Smútok ktorý cítiš že ju máš nechať je nič,, pierko vo vetre. Nie si nič výnimočné. Ak si myslíš že si iný ako my a že rady tých ktorí to prežili nepotrebuješ a že u teba to bude iné tak veľa šťastia v pekle - aspoň si dostal varovanie takže nebudeš môcť osudu nadávať že si sa tam dostal ako Pilát do Kréda.
@oldman50plus zmiernovala samoobsluha tvoje Tantalove muky aspon ciastocne?
Boze moj ja ked toto čitam tak fakt tie zeny nepochopim! Hlavne ze chcu verných manzelov a keby si našli milenku tak by sa tie trúby ešte čudovali. Máme jedneho kamarata - knaza, uz taky starší a raz sme sa čosi rozprávali o ,,nechuti,, a on nam na to ,,ze ved to je sviatost!,, No tak pozerali sme ako puci ze fararako niečo take povie ale dobre...
Tiež si myslím, ze ak dotyčna neprehodnoti svoj postoj tak načo sa trapiť...ako sex iste nie je najdolezitejší vo vztahu a nemalo by to byt to jedine čo ludi spaja, ale ak sa spoji ,,normalny chlap,, s ,,frigidnou zenskou,, tak to je tiež tragedia čo sa sexu tyka.
@stardust Hej, v takých rokoch kedy by som povedal že som bol vo vrcholnej forme tak raz za 10 dni (5 rokov som to poctivo zapisoval takže nekecám) neskôr určite menej, tak aspoň o polovicu. Ale ja by som fakt bol býval potreboval aspoň 2x týždenne (ale ak by som mohol kedykoľvek bolo by to určite aspoň raz denne) s menej som nevedel vydržať. No domŕzal som, priznávam, furt som niečo urobil (napríklad aj také veci ako kúpa starožitného briliantového šperku v reálnej hodnote určite nad 1000ku) a potom otravoval, je mi až zle keď si na to pomyslím. Preto možno neexistuje nasratejší (ex)manžel ako ja keď som zistil že žena mala roky milenca (veľa, neviem koľko, ale samozrejme nie celé manželstvo). To že spávala s nami oboma (teda so mnou zriedka, s ním prakticky denne za obdobie čo som to pozoroval) je už len čerešnička na torte. Ale ak sa pokúsim odosobniť asi sme sa nemali nikdy brať čo sa týka sexu hoci ako pracovný a výchovný tým sme boli myslím výkonní ďaleko nad priemer. Len za seba hovorím že po narodenie detí mne sa to zdalo v poriadku a asi aj bývalej (hoci dnes tvrdí inak) takže ja nemám ten pocit že som šľapol do hovna čo som videl.
@impulzivny01 no nema moc volu to riesit, kto nezazil frustraciu v tomto smere tak nepochopi, ze to naozaj moze viest k rozvratu vztahu, alebo minimalne k tomu ze jeden v pare je velmi nestastny. Sex je taky dolezity, aku dolezitost mu prikladaju obidvaja v pare. Ak obidvom sex nechyba, super. Ak obidvaja maju chut na sex casto, vyborne. Ale ak je nerovnovaha a nesulad, tak tam tazko. Ani neviem co na toto poradit. Asi by si jej mal povedat, ze to myslis vazne s tym sexuologom a ze si naozaj nestastny. Necitala som diskusiu, takze neviem co ti radili ostatni. Z mojho pohladu si tvoja partnerka neuvedomuje, aky si z toho nestastny, pretoze ona tomu taku vahu nepriklada. To jej musi vysvetlit niekto iny, kto vidi celu situaciu objektivne. Ja sa necudujem ludom, ktori po dlhej dobe v takejto situacii odidu inde...a nemusia to byt ani hajzli, ani ku.vy.. ale ludia maju svoje potreby a sex nie je len o tom telesnom, ale je to intimna vec, ktora dokaze dvoch velmi stmelit a vztah posilnovat.
@oldman50plus to musí byť fakt smutné - pozrieť sa za seba a vidieť kopu stratených rokov partnerského života a klamstva v manželstve ☹ Ale keď tu čítam témy na MK, je obrovská kopa ľudí, ktorí sa v manželstvách/partnerstvách len trápia, nič im neklape, lezú si na nervy a nejak si nikto neuvedomuje stratu rokov života... nie je to sranda zahodiť 15-20 najlepších rokov, keď človek môže byť šťastný a pritom sa len trápi, zrazu zrelý vek na krku a mladosť v prdeli, och... 😢
@oldman50plus 2x týždenne je taky ,,slovensky priemer,, a podla mna je uplne normalne ze muzi to chcu viac a častejšie. Moj muz ked som sa ho pytala ze čo je ,,ideál,, povedal, ze aj kazdy den....tak samozrejme od tohoto idealu mame ešte daleko, ale neni to vo vysledku super? Mne to len lichotí, ze po 11 rokoch manzelstva, 3 porodoch má ,,na mna chut,, pačim sa mu a pritahujem ho. Vela je aj o pristupe k veci.
@sardinka335 pravda, ja som velmi stastna ze moj chlap ma chut na sex aj teraz, ked som pred porodom a on mi povie, ze staci ze sa ho dotknem a on je hotovy...a to ziadny sex ,,spolu,, mat nemozeme, to ale neznamena ze mu to nevynahradim inac, lebo mi robi radost ked je jemu fajn 🙂 Niekedy je clovek strasne moc unaveny, alebo nema naladu, ale keby sa mali vyberat len idealne dni, tak by ich bolo menej. Dost casto sa stava, ze clovek az po sexe zisti, ze aj ked nemal moc na zaciatku naladu, tak ten sex mu naladu vylepsil a bolo to super.
@katuliena82 tak tak ...moje heslo v take unavnejšie dni je ,,chuť neni, ale pride,, 😉
@mircalla no keď v dvadsiatke-tridsiatke si nikto neuvedomí, že mladý nikto nebude večne... až po štyridsiatke si človek uvedomuje hodnotu mladosti, pretože je nenávratne fuč.... no veď to poznáš, myslím, že sme nejako podobne vekovo 🙂 ale asi pri malom bábu ako máš ty to asi tak necítiš ako ja napr. pri mojich pubertiakoch 😀
@impulzivny01 dam ti moj pohlad. Tak podla mna to normalne nieje v niecom musi byt problem ked nechce. Ja mam 25moj muz 30 posledny rok a pol mame s mm problemy ktore on nevnima nevidi. ked som chcela problemy riesit on ich riesit nebude. Uplne rozdielne povahy on introvert ja extrovert. Po 3 rokoch doma s dcerou som zacala chodit medzi ludi co je jemu uplne jedno a sedi doma. Mne to nevadi s kamoskou sa vyjasime a som spokojna. Spoznala som novych ludi novych priatelov. Nasla som si velmi blizkych ludi ktory ma pocuvaju. A ked muz nema chut som s inym kedze jemu to je evidentne jedno. Sme spolu 6rokov a stareotyp bez dakej zmeny co by chcel on neprichadza tak si fungujeme ako spolubyvajuci. s tym ze vyse mesiaca nic nebolo jemu to je evidentne jedno a ja som sa zariadila po svojom.
@0silvia0 30rokov. Paradoxne s novou partnerkou na tom nie som o moc lepšie tentokrát z dôvodu že sa k nej nedostanem. Minulý týždeň 2x 24ka a 4 dni medzinárodná konferencia, návrat v nedeľu večer to len spí, v pondelok odišla do nemocnice a vráti sa len na veľký piatok lebo matky s deťmi, operácia kolegu, atestačné štúdium kolegyne takže musí ona sama spasiť svet (podriadení túto potrebu nemajú, zaujímavé) ... v nedeľu ďalšia služba. Ale ak na ňu vyspatú položím ruku tak v tej sekunde to funguje ... Len po 2 týždňoch prvá šanca bude v sobotu. Ale ak cítim záujem tak by som sa pokrájal, to je ten rozdiel.
@svetluska99 jasne ze je niekde problem. Ale ak partner povie ze nechce o problemoch hovorit s cudzim (psychologom), ani sa to neriesi doma, tak kam to vediet? K tomu, ze si ludia zacnu zit svoje zivoty a nakoniec sa rozidu
@katuliena82 no niekde do stredoškolského vzdelávania by mohli vsunúť predmet partnerská komunikácia 🙂 Aspoň niektorí tvrdohlavci, ktorí odmietajú riešiť svoje problémy doma by sa s týmto termínom aspoň takto nútene stretli 😉 Lebo takto si mnohí budú ešte dlho myslieť, že všetko sa samo porieši...
@impulzivny01 keď spolu nebývate sa rozíd. Jej evidentne nevadí, že ste Neni spolu.
@katuliena82 napriklad. O com ma byt zibor a spoluzitie? O to ze jeden problem nevidi a ten druhy sa bude utapat? Alebo zit podla toho co pride? Pokial mas inu predstavu o zivote tak to zmenis ked nie budes prezivat. Ja svoje problemy riesim momentalne takto ale chcem z tohto vztahu odist. Sama som muzovi dohovarala ze bud sa mi zacne venovat alebo to inak vyznam nema. Nadsenie kedy sa mi venoval trvalo az 2tyzdne a sme kde sme boli. Nedostanem pozornost doma dostanem ju inde o tom to je. Ab ked chlapovi nieco chyba hlada to inde
@oldman50plus niet nad obranný mechanizmus muža😀 keď niečo zlyha platí: "malá milenca, dokonca niekoľko a spavala s nim denne"😀 a to ty odkiaľ vieš? Jedneho sa "zbaví" a s druhého zavesí na krk s dennou frekvenciou? Ty kde žiješ?😀
No ked sex funguje, tvori 20% vztahu. Ked nefunguje, tak 80%. Idealne je ked ho obaja chcu tak nejak rovnako, alebo s malymi odchylkami, ze sa obaja trosku prisposobia (jeden trosku prida, druhy uberie), lebo toho druheho maju radi.
Ta Tvoja bud sex celkovo moc nemusi, alebo UZ moc sex s Tebou nemusi. Neviem, co je horsie. Hod s nou o tom rec a ak nic, skus sa pozriet niekde inde. Je pekne, ze je atraktivna, ale co z toho ... Naco Ti je pekna miska, budes si ju obzerat do konca zivota vo vitrine? Najdes si inu, rovnako alebo menej atraktivnu, ale zas vasnivejsiu.
Alebo pockas do 40tky, to uz taka atraktivna nebude a s Tebou hormony uz tiez nebudu tak lomcovat. 😉
@katarinapekna Ja som chlap ktorý stojí za slovom a keď niečo poviem môžeš si byť istá že je to viem dokázať, nie som drístal na akých si asi zvyknutá tam kde ty žiješ 😉 .
Mám to nahraté - monitoroval som vlastné podnikateľské priestory ak ťa zaujíma zákonnosť môjho počínania. Vydržal som to 2 týždne aby som mal všetky informácie odkedy som to napichol tak aby sa tam nikde nedalo zašiť. Vlastne som zavádzal, bolo to len každý pracovný deň a dokonca v tých dvoch týždňoch bol deň pracovného voľna. A sex v mojom ponímaní zahrňa aj manuálne a orálne praktiky nie som natoľko moderný aby toto sa mi zdalo v rámci priateľských vzťahov.
@vejula Taky je zivot. Zeny su ovela krajsie ako chlapi, najma v mladosti. Rychlejsie dozrievate do krasy a na druhej strane rychlejsie starnete. Preto to treba aj zohladnit pri vybere partnera. Pred 40tkou sa to lame a konecne sme trocha na rade aj my muzi. A vtedy sa musite zacat snazit aj vy. 🙂 Inak by sa to s vami ani nedalo vydrzat. 😉
40ky sú nádherné sexi baby. Ale možno len z pohľadu pokročilého 50nika, z pohľadu 20nika sú to staré škatule. Ako hovorí môj kamarát vždy to závisí na uhle pohľadu a najlepší je ten zospodu 😀
@vejula prečo by urazil? Je to len konštatovanie prirodzeného vývoja. Mám 41 a aj keď si myslím, že som na tom ešte stále dobre (aj ma to stojí podstatne viac námahy), pred tými cca 10-timi rokmi to bol jednoznačne vrchol, čo sa fyzickej atraktivity týka a bez toho, aby som sa musela namáhať na stepperi napr. 😀
@majkeel ja by som tú hranicu dnes posunula až ku 50-tke, to sa už žena známkam veku neubráni. Ale mnohé dnešné 40-tničky môžu a často aj vyzerajú ešte veľmi príťažlivo. Možno nie práve na zblázenie (hlavne nie pre muža, ktorý sa na ne pozerá denne už 20 rokov 😉 ), ale stále je to dobré 😎
@oldman50plus No vlastne suhlasim. Ak to mam zhrnut, v 20tke baby boli nepristupne, az sa da povedat nafukane, v 25-30tke Ta dost vyuzivali, od 33-35tky urobia doslova vsetko, co Ti na ociach uvidia ... 🙂 Takze jednoznacne u zien vek po 30tke, su zrele, este stale su pekne a maju uz rozum.

Kamo, ja Ti poviem a nemam ani 20 ani 30. Bez od nej co najrychlejsie. Nezmeni sa abude to horsie. Daj sancu aj jej ( nech si najde niekohoviac kontabilneho ) aj sebe. Zivot nie je o sexe ale ak chyba, jednemu je to cesta do pekla. A je asi tak 100x lepsie sa rozist ako rozvies. A ak budu deti, potom je to uz na cely zivot . Ak Ti to este nikto nepovedal, zivot nie je PC game. Nemozes sa resetnut. Vsetko pekne tahaz za sebou. Az po dreveny spacak. A nikdy sa neda zacat odznova. Ja som bez sexu uz 5 rok a ver mi, ked som bol v specialnych jednotkach a trenovali nas ako vzdorovat mucenniu, bolo to nic ako toto. Utekaj...