icon

Partnerka nechce sex

impulzivny01
20. mar 2016

Ahojte damy. Sem tam zajdem precitat Vase diskusie aby som poznal aj zensku stranku roznych veci a problemov. No mam aj ja problem resp myslim ze to je spolocny problem aj mojej partnerky. Ma vseobecne nezaujem o sex so mnou. Sme spolu viac ako 3 roky. Mame kusok po 30tke. Zo zaciatku to bolo skvele no postupne sa to znizovalo. Ma toho v praci vela to chapem no aby sme mali sex tak 2-3 krat do mesiaca to mi je naozaj malo. Aj som sa s nou to snazil preberat aj apelovat nejako nic nezabera. Byvali sme spolu u nej tak sa to este dalo zhruba tak 2x tyzdenne. Snazil som sa jej pomahat aby toho nemala vela a aby si po praci vedela oddychnut. Aj okna som poumyval (jar, jesen) ako prekvapko 😀 na prvykrat to malo uspech potom to brala ako beznu vec rovnako ako ked som nam nieco navaril a tak. Pred rokom sme sa chytili na prkotine - ak sa aj chytime tak to je stale len prkotina aj sa potom na tom zasmejeme. A demonstrativne som odisiel k sebe. Potom sme sa udobrili no uz spolu nebyvame v jednom byte ale kazdy zvlast. Je to divne ja viem. Ona je taky rozvazny typ vsetko analyzuje a premysli a ja som ten skor impulzivny. Zvykneme sa sem tam chytit ale to skor na tom ze ju nabadam nieco spravit , vyskusat atd lebo viem ze to dokaze a chcem ju podporit a ona to berie ze ju tlacim do niecoho. V poslednom case sa ale dost natahujeme ohladom sexu. Je to nadherna zena a ja by som s nou mal sex aj kazdy den. Kludne aj ked som po sluzobke utahany tak nemam problem ked sa ku mne prituli. Uz neviem co dalej. V praci toho ma vela a sa snazi lebo sa boji ze ju prepustia (co je blbost kedze ako nestranny pozorovatel vidim ze robi aj za inych). Z financneho hladiska sa nemame na co vobec stazovat ani sa nehadame nikdy. Aj som jej minule vravel ze neviem co sa stresuje ze aj keby boli blbci a ju prepustili ze od toho som tu ja aby som jej v takej situacii pomohol. No bola vychovavana tak ze jej rodicia maju samostatne ucty a peniaze , to velmi pochopit neviem. je toho velmi vela na pisanie len nechcem vypisovat roman len sa kusok vykecat tu takto anonymne a precitat si rady. Ps : minule som jej tak vravel ked uz som bol v koncoch ze ci nezajdeme k sexuologicke ze mozno som ja vadny - ona nechce svoje sukromie preberat s cudzim clovekom , co by som aj vedel chapat 😒 .

jeannna
21. mar 2016

@katarinapekna Tak verim tomu, ze su aj stastne vydate zeny. Ale ja za seba si priznam, ze na to nemam asi potrebnu psychicku vybavu, udrziavat obojstanne uspokojivy partnersky vztah 😀 a masochista tiez nie som.

ena70
21. mar 2016

@impulzivny01 počuj, aký system odkladania vecí a podobne?? však keď chcem s niekým v spoločnej domácnosti bývať, tak sa mu aj prispôsobím... takže ona nemôže mať všetko podľa seba, a ak hej, tak musí akceptovať fakt, že v tej domácnosti žiješ spolu s ňou aj ty a že aj ty si svoje veci odložíš svojím systémom a podobne. že aj ty budeš zaberať "jej" vzduch...proste že sa tam budeš vyskytovať aj ty. tieto maniere mi prídu fakt také už "starodievocké" - sorry za výraz...viem že sa latka vydaja posúva na neskôr, ale i tak, neubránim sa pocitu že ona chce mať všetko podľa seba a kde si tam ty?? ty so svojimi potrebami, spôsobmi, štýlom života. mám pocit že ona si zvykla na tento spôsob života a na iný sa jej veľmi ťažko zvyká a aj bude. Post na ktorom pracuje nemá nič spoločné so sexom. Mám kamošku na vysokom poste a tá skôr uháňa svojho muža ako on ju. Ak ona teraz nemá záujem o sex taký ako ty, uvidíš neskôr to bude ešte väčší problém - nevyspatá po prebdenej noci s dieťaťom, cez deň varenie, pranie, prechádzka starostlivosť o dieťa...večer padne do postele ako kabela a ty môžeš len snívať o nejakom sexe. Veľmi dobre si toto premysli. Taktiež u nej a jej rodičov mi to príde ako kalkulácia, špekulácia. Mne sa zdá že tento systém, ty vo svojom, ja vo svojom, občas spolu - to jej vyhovuje. Akurát dnes sme sa v práci bavili aké sme unavené, dolámané, tak sme sa len tak hodili do éteru že no dnes na psíka by to nešlo, ale poležať si na chrbátiku a pomaznať alebo hodiť klasiku, to by sme veľmi rady. A neodradí nás od toho ani fakt že sme ozaj z roboty unavené, vystresované a frustrované. ale keď by sa chlap priblížil, pritúlil, začal maznať, tak to si rady necháme 😀 😀 ...a isto by nás to naštartovala k ďalším veciam 😀 .... Tak popremýšľaj dobre nad tým či budúcnosť s ňou bude fakt to, čo chceš prípadne chcete obaja. Lebo o pár rokov tu budeš písať na inú tému 😒

0silvia0
21. mar 2016

@katarinapekna zaujímavý level žitia, celkom chápem tvoje argumenty, viem si to predstaviť... ale momentálne mám manželský zväzok a celkom uspokojivý 🙂

katarinapekna
21. mar 2016

@jeannna presne tak, v tom s tebou plne suhlasim... ved vieš 😀

katarinapekna
21. mar 2016

@0silvia0 hlavne spokojný a šťastný 😎 (a nie je to fráza)

alaguema
21. mar 2016

@katarinapekna v normálnom vzťahu nič nemusíš.Robíš pre muža veci, lebo chceš.

mircalla
21. mar 2016

@jeannna aj ja s tebou suhlasim a zaroven uznavam, ze su zeny, co maju v pohode a vyhovujuci a partnersky zivot...vobec im to neberem, je to fajn. ale ja na to uz nemam nervy, cas a ani energiu.

katarinapekna
21. mar 2016

@alaguema jasné 😀 prirovnanie ku kvetine, ktoru treba zalievať, aby nevyhynula je v suvislosti so vzťahom uplne výstižná a ja s nou plne suhlasím, asi preto, lebo doma už nemám žiadny živý reálny črepníkový kvet 😀 😀 😀 ups....čím to bude? 😀

yollanda
21. mar 2016

Ja to nemusim jak je rok dlhy! Ale mne to robia lieky.

katarinapekna
21. mar 2016

@alaguema aha, ty si to ešte dopísala. veľmi správna poznámka. a ja nechcem. 😎 zaťažuje ma to...

jeannna
21. mar 2016

@mircalla ja si to neviem uz ani len predstavit, tato predstava je mi totalne cudzia. Co uz .... ale mozem fakt odprisahat, ze nie som ani nestastna, zatrpknuta, opustena. Naopak, uvolnila sa mi v hlave kapacita na prijemne veci, ktore som predtym nevidela.

mircalla
21. mar 2016

@jeannna ani tak nevypadas...to clovek vidi, ze co z neho vyzaruje, chapem ta uplne

malabiba
21. mar 2016

@impulzivny01 nečakaj, že to bude také ako na začiatku...ale...ak by si bol pre ňu ten skvelý a neodolateľný muž a mali by ste úžasný sex, ktorý si užíva aj ona - tak ti nepovie nie...treba teda na niečom popracovať, na čom musíš zistiť ty...ja neviem, mne sa zdá, že chlapi sa ani len nesnažia ak nie pochopiť, aspoň vyhovieť ženám a zistiť po čom ženy túžia

jeannna
21. mar 2016

@mircalla foto je 2 roky stare 🙂 to som este riesila .... Hm, nedovolim si tvrdit, ani nikoho presviedcat, ze takto je to spravne .... kvoli niecomu to uz asi tak je, ale hlavne, ze sme vsetky takto spokojne 🙂

alaguema
21. mar 2016

@katarinapekna Ak tebe vyhovuje samota, tak je to ok, ale to neznamená, že automaticky každý vzťah je úmorné sebaobetovanie sa. Dokonca ani vtedy nie, ak sú v ňom nejaké problémy. Ty si tu už pod neviem koľkým nickom a nejaké tie problémy vo vzťahu si predsa len riešila. Asi ťa to prestalo baviť. To je ok, ale tvoj cynizmus nezdieľam. A nepripadáš mi ako žiadna novodobá emancipovaná hrdinka. Si len žena, ktorá je sama.

katarinapekna
21. mar 2016

@alaguema ved nemusíš zdieľať a čo? zdieľaj čo chceš a ano som ostra aj cynická, ale všade, aj k okoliu, ked treba, nielen tu, proste veci hovorím na plnu hubu a je mi jedno, kto to ako zoberie, vobec ma to netrápi. a nie som sama 🙂 som proste bez partnera, lebo mi ho netreba. ale už kdesi v inej téme som písala, že sa s exmi normálne stretnem na kec, ked je čas, chuť a správne postavenie hviezd 😀 to je v poho, len motať sa mi pod nohami určite žiadny chlap nebude.

mircalla
21. mar 2016

@jeannna myslela som to skor z prispevkov, ze z teba vyzaruje ze si vnutorne vyrovnana a spokojna

sardinka335
21. mar 2016

@janickacrazy a tie zeny čo odmietaju sex chcu verných manzelov že?? ach jaj....
Tak samozrejme nutiť sa do niečoho ze 100% nasilu nie je najlepšia cesta. Ale zvolili si niektore manzelstvo a nie celibát a reholné povolanie 😀

alaguema
21. mar 2016

@katarinapekna si cynická, hovoríš veci na plnú hubu a tvrdíš, že chlap je len chodiaca kreditka. Beriem, je to tvoj štýl. Možno. A možno si bez partnera aj preto, že nikto s tebou byť nechce a možno preto ženy v každej téme, kde sa rieši problém vo vzťahu, presviedčaš, že len bez chlapa sa dá žiť dobre. Ale tie problémy sa dajú riešiť a až keď sa nedajú, tak príde na rozbitie rodiny. To je možno taká maličkosť, ktorá ti uniká...že pre deti je ideálne prostredie kompletná rodina.

sardinka335
21. mar 2016

@katarinapekna no..tiež si myslím, ze máš na sebe tvrdu masku ,,tvrďáčky,, a sebca pre nejaky dovod...kto vie - absencia otca a jeho lasky, nejake zranenia zo vztahov lebo tento pristup neverim ze vznikne ,,len tak,, ale mozno sa mylim ved zase nemyslím to v zlom, každý sme najeky. Kazdopadne kto si ako vyberie tak bude mat. Ja neviem kde na tych chlapov zeny chodia - dilinov či ako si ich nazvala? Ja takeho doma nemam.

natalka13
21. mar 2016

@katarinapekna ked s tebou nevydrzi kvet v kvetinaci ani chlap zamysli sa nad sebou.
musis byt riadne zakomplexovana osobka,podla tvojich komentov prave v tejto teme.

nela6
21. mar 2016

@impulzivny01 možno je problém len v hladine jej hormonov...a zbytočne sa robí z komára somár, sama by si mala všimnúť, že nejak nemá chuť a začať to riešiť (a ešte má aj podporu u teba) 🙂

mircalla
21. mar 2016

Chlapa som inak ako chodiaci kreditku nikdy nebrala, to sa mi prieci....a na toto nemam povahu, ja hlupa som si vzdy vsetko chcela platiit sama.ked som mala vztah, tak preto, ze som bola zamilovana a toto nebolo podstatne. Ale uz sa mi nechce zamilovavat a asi to uz ani neviem

alaguema
21. mar 2016

@sardinka335 tiež nechápem, načo sa ženy vydávajú, ak potom nechcú sex a partnerský život vrátane nevyhnutných kompromisov. Nech teda žijú večný single, bezproblémový, úžasný život bez toho, aby niečo museli, mali, alebo chceli robiť pre niekoho iného, než pre seba. A pre istotu, nech nepestujú ani izbové kvetiny...lebo aj tie potrebujú minimálne vodu a sporadickú starosltivosť. Minule som čítala takú štúdiu o Švédsku, tam sa "nosí" ťažký individualizmus a ročne nachádzajú niekoľko stoviek mŕtvych ľudí v rozklade v ich úžasnej samote.

jeannna
21. mar 2016

@alaguema Sranda, aky paradox, ze prave v single obdobiach mam chut starat sa o zvieratka, zahradu a ludi okolo mna a nie hlavne o seba. Medziludske vztahy ma inak naplnaju. Ale chapem, ak nechapes 🙂

alaguema
21. mar 2016

@jeannna ale ja to chápem...Tiež som mala také obdobie. Čo nechápem, sú radikálne vyhlásenia typu - už nikdy žiadny chlap, dobrí sú akurát tak na ....Chápem, že veľa robí sklamanie, možno v istom veku už aj rutina a vlastný životný štýl, ale tvrdiť, že len a len bez chlapa sa dá dobre žiť, je proste pakovina. Sme tu dve pohlavia kvôli niečomu 😎

jeannna
21. mar 2016

@alaguema Ale ja si o chlapoch nemyslim nic zle, len proste uz viac nechcem 🙂

sardinka335
21. mar 2016

No ja zase neverim tomu ze len tak z ničoho nič ste sa jedneho rana zobudili a ,,už nechcete,,...chlapa...ale ok....

jeannna
21. mar 2016

Urcite to nebolo od vecera do rana .... u mna cca 20 rocny proces.
Ale niekomu tu asi spamujeme temu 🙂

ceresnovci
21. mar 2016

Nájdi si inú.