icon

Partnerka sa po otehotnení uzavrela a nekomunikuje so mnou

vladimir55555
11. máj 2022

Všetkým tu prajem pekné ránko. Asy budete mierne v šoku ale tento krát píšem ja ako muž.
Ani neviem ako začať a prečo som tu asi je to zúfalstvo. Tak aspoň v skratke. Spoznal som ženu s ktorou sme od prvého dňa boli spolu a cítili sa ako by sme sa poznali už 10 rokov . Zalubili sa do seba ako dvaja blázni. Ja mam uz co to za sebou a tak tiež ona mala nevydarené manželstvo kde jej ostali tri deti. Vždy som túžil po veľkej rodine a tak nejako sa mi to aj splnilo nakoľko tu mi už nikto neostal. Všetko sa zbehol raketovou rýchlosťou až tak ze sme si stihli naplánovať svadbu a dohodli sa ze poďme si urobiť bábätko, také prvé z lásky a sľúbili si ze dáme do toho všetko a všetko zvládneme. Ze uz ano ona nedopustil aby vychovávala dieťa sama. Jej 3 deti som prijal ako moje vlastné staral sa veľmi príkladne. Vravela ze som dokonalí otec a ze im dávam viac ako ten ich za cely život. Všetko to bolo krásne. Ako náhle otehotnela ostalo jej zle tak ako to býva na začiatku ale celé to nabralo iný smer. Uzavrela sa všetko co bolo dokonale bolo zrazu prwc no a dnes už tam niesom nekomunikuje somnou, ani sa lej stretnúť mam ist von za pracou lebo som slubil ze sa postarám o rodinu ale neviem si predstaviť ako to psichycky zvládnem takéto odlúčenie, keď jej prístup je jasný. Ukončila to somnou a nechce dať šancu ani mne a ani nášmu bábätku na kradny plnohodnotný život po boku oboch rodičov. A to ma ničí ze prídem o tieto krásne momenty s mojim bábätkom. A celkovo aj s nou cele tehotenstvo a deti. Je ťažké ostat sam a zažívať po 5 mesiacoch stratu lasky ženy maminky nášho dieťatka zároveň. Pre mňa je rodina to za co treba bojovať a nikdy sa nevzdat .

Strana
z2
anjelicek26
11. máj 2022

Ona sa boji, ze vam to finance zo 4mi detmi nevyjde a mas ist pracovat do zahranicia, ano? No na toto by som - kym je babatko male - nepristupila asi ani ja... ked sa ti zda, ze zarabas malo, da sa najst lepsiu pracu aj tuto, pripadne nejaku brigadu pomimo cez vikend...ale vecer spat vo svojej posteli, vedla svojej zeny a pobozkat svoje dieta na dobru noc...toto ti nikdy nikto nevrati...

Co myslis tym, ze to s tebou ukoncila? Ona s tebou nechce byt, lebo si jej to neodkyval? Sama chce byt na styri deti? No good luck...

0silvia0
11. máj 2022

@vladimir55555 pockaj, svadba bola? Akych 5 mesiacov? 5 mesiacov ste spolu chodili kym ste sa vrhli do otehotnenia? Ci za 5 mesiacov prebehlo zalubenie, splodenie a teraz jej odchod?

levandulova111
11. máj 2022

Nechcem byť zlá, ale poznám x žien, ktoré takto zareagovali... Hormóny pracujú na plné obrátky... Mala som kamarátku, ktorá už mala dieťa so svojím manželom, potom čakali druhé a hotovo... On sa jej nie že zhnusil, ale liezol jej na nervy celým svojím bytím... Ale prekonala sa, predsa len už boli manželia, jedno už spolu mali... Po pôrode sa všetko dostalo do poriadku a ešte spolu vydržali dlho, žiaľ za pár rokov prišlo k rozvodu, ale to už je mimo témy. Ja som tiež zostala sama so synom, keď sa priateľ rozišiel so mnou, kvôli nevoľnostiam mojím, v 8.tt ma opustil a prišiel, keď som bola v 7.mesiaci, že on si to rozmyslel, ale chcela som čas, za to ako sa zachoval, no on mi povedal buď alebo, žiadny čas... Tak sme už spolu neboli, zhnusil sa mi, ak keď to možno bola banalita, jeho prvé dieťa, zľakol sa, mala s byť viac tolerantná, ale proste nedokázala som to ovládať, nedokázala som sa už k nemu vrátiť...
A takto by som mohla pokračovať.. Vraj niektoré ženy proste zmenia pohľad na chlapa, prečo netuším, ale po pôrode to vraj sa dá do poriadku... Ja som po pôrode bola už "kľudná" a keď prišiel pozrieť svojho syna, vyzeralo to v pohode, ale potom jeho chovanie, aj že mi "uniesol" syna a nikdy nedodržal, čo sme sa dohodli, spálilo medzi nami most... Nehovorím, že ty robíš niečo zlé, ale tehotnej stačí málo, záleží aj aká je povaha... Ja som bola vždy precitlivená a ako časovaná bomba, vytočilo má snáď všetko.... Chcela som sa ovládať, ale nevedela som to, okolie bolo zo mňa zúfalé, priznávam... Skús jej napísať, že chápeš, že teraz je to ťažké a že čokoľvek bude potrebovať, môže sa na teba kedykoľvek obrátiť... Že si tu pre nich... Iba takúto nenásilnú správu, hlavne jej nevypisuj neustále, netlač na ňu, lebo to bude ešte horšie, aj keď sa zdá, že horšie to už byť nemôže.. ver, že môže... Stačí, keď sa ozveš raz za týždeň... Ako sa cíti a či niečo nepotrebuje.... Nič silené, žiadne tlačenie na pílu... A uvidíš...
Ako sa hovorí, láska je ako prd, keď priveľmi tlačíš, bude z toho 💩 ... Držím palce, 🤞 každé dieťa si zaslúži oboch rodičov ❤️

luccija
11. máj 2022

@vladimir55555 to ste toho veľa stihli za tých pár mesiacov.Bud ňou lomcujú hormóny, alebo jej išlo o vydaj a výživné.Preco máš ísť ty do zahraničia?ved bude mať výživné na prvé deti, materskú...máte finančné problémy?kde teraz býva?nikam by som nešla bude to aj tvoje dieťa.Asi ste sa vôbec nepoznali bolo to bláznovstvo toto všetko stihnúť a robiť také vážne rozhodnutia

vladimir55555
autor
Autor odpoveď zmazal
vladimir55555
autor
Autor odpoveď zmazal
vladimir55555
autor
Autor odpoveď zmazal
anjelicek26
11. máj 2022

@vladimir55555 uvidis, co bude, ostan v neutralnej rovine, co sa tyka penazi, tak 1200e si jej poslal na co? Na vybavicku? Lepsie je ist s nou a kupit vybavicku spolu a pri kase zaplatit a na vyzivne je este skoro... zasa nechces byt len platiaci ocko, ale skutocny ocko...urychlili ste to, nou lomcuju hormony a nevie, ci sa vobec rozhodla spravne, daj jej cas. Ono kocka vyssie to uz pisala, zeny v tehu obcas robia strasne divne rozhodnutia, ktore si spätne ani same pre seba nevedia vysvetlit, proste pretlak emocii...

levandulova111
11. máj 2022

No, ak si sa rozhodol sám, že ideš do zahraničia, tak neviem neviem no... Takýto vzťah som aj ja ukončila, mal možnosť zostať v našom meste, jeho kamarát mu ponúkol prácu, kde by zarábal raz toľko čo dovtedy, ale on nie, on chcel ísť von... Nechal ma tu v najťažšom období a tým u mňa skončil úplne... 🤷 Snáď toto nebude tvoj prípad a časom sa to utrasie...

vladimir55555
autor
11. máj 2022

@levandulova111 ďakujem za tvoje slová. Preto so mtu ze hľadám nejakú odpoveď co ma dostane do kľudu a nestratil vieru ze všetko bude ok. Aj keď dnešok tomu tak nenasvedčuje. A tie ľahké správy som už písal ako to ze sorqvim všetko na svete pre jej šťastie

sense
11. máj 2022

V ktorom je mesiaci? Tých 1200e si jej poslal načo? Ženou šiju hormóny, a ty si mal stať pri nej... Áno z pohľadu ženy sa to ľahko hovorí, ale v podstate pri prvom probléme si utiekol....
A ak ta poslala ona preč tak možno si pre ňu len oslik otras sa a dieťaťom si ta poistila.

anjelicek26
11. máj 2022

@vladimir55555 btw. mam kamarata, co takto zveril sud dietatko jemu... tam toho bolo viacej, ale jeho priatelka styri deti a piate na ceste s nim (vraj cez HAK), opustila ho, nekomunikovala, deti v mini byte a ona cakala dalsieho "platiaceho" otecka na financovanie svojej bandy, kamos sa zatal a po roku a pol boja zverili maleho jemu... vylucne jemu...ale tak ona pila v tehu a mal to natocene na kamere, fajcila, takze tam mal on dost argumentov na to, jej to dieta zobrat... bojuju jasne ako kazdy single rodic, ale zvlada to s nim, maly bude mat uz 5... Uvidis, co ten cas prinesie, hlavne nerob hluposti, nepis hluposti, nevyslov veci, ktore by si raz lutoval. Na sude kazdu jednu "blbost" pouzije raz proti tebe... a ty potrebujes naopak zbierat argumenty pre seba... ano "viera", ze to urovnas, ta tam je...ale ak nie, tak treba byt pripraveny za to svoje dietatko bojovat...

vladimir55555
autor
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
11. máj 2022

@vladimir55555 podla mna za 5 mesiacov toto vsetko stihnut... to bol len osial, vzbura hormonov, opantala ta tak, ze si prehliadal jej skutocne ja.
Bud jej hormony ovplyvnili spravanie alebo to mala premyslene a je to jej taktika zabezpecenia seba a deti. Tie 3 deti ma s jednym muzom? Uz teraz tancujes ako ona piska, posielas jej peniaze, posiela ta do zahranicia, zeby jej islo o peniaze?

levandulova111
11. máj 2022

@vladimir55555 emočne vybičovanej žene budú také správy, že spravíš pre ňu všetko na svete, skôr liezť na nervy... 🤷 Ako písala @anjelicek26 , zostaň neutrálny... Skús sa jej teda pár dní neozvať.... Možno sa zľakne, že o teba môže naozaj prísť a ozve sa aj sama... Niekedy, alebo skôr veľakrát žena "cvičí" svojho partnera, žiaľ... Možno jej robí dobre, ako sa jej "pcháš", niektoré ženy sú bohužiaľ také, poznám to aj zo svojho okolia.... Chlap sa ide pre ženu roztrhať a ona si to užíva, ako s ním môže cvičiť, je až pyšná... Ale akonáhle chlap zaradí spiatočku, že si povie, že stačilo, že sa nebude ponižovať, tak sa žena niekedy zľakne a začne "sekať dobrotu"...
Poznám páry, ktoré boli spolu 9 rokov, vzali sa a po svadbe šlo všetko dole vodou a do 2 rokov sa rozviedli.. potom mám v okolo známeho, ktorý si vzal priateľku po 6 mesiacoch a sú spolu doteraz... Mamina mala kamarátku, ktorá sa na nejakej párty vyspala s čašníkom, otehotnela, ozvala sa mu a sú spolu dodnes.. V tv je x prípadov, kedy je pár spolu 20-30 rokov a na staré kolená prdne v hlave jednému alebo druhému a nájdu si mladších milencov... Proste nikde nemáš zaručené, že po určitej dobe už ten vzťah bude dobrý... Takže vašich 5 mesiacov sa zdá síce malo, ale niekedy ani desiatky rokov manželstva nezaručia šťastný život až kým vás smrť nerozdelí.... Budem držať palce, nech všetko dobre dopadne... 🤞

vladimir55555
autor
Autor odpoveď zmazal
vladimir55555
autor
Autor odpoveď zmazal
levandulova111
11. máj 2022

@vladimir55555 čím viac ju budeš prosiť, tým to bude horšie... Zrejme ozaj išlo len o pobláznenie z jej strany, a teraz "vytriezvela" a nevie čo chce.... Dnešné baby majú väčšinou záujem o tých "zlých" chlapcov a takých, ktorí by sa ozaj vedeli postarať, boli by verní, ženu by nosili na rukách, odháňajú od seba, lebo veď sú pre ne "až moc dobrí"... A potom tu je x príspevkov, ako zostali tie baby na všetko sami, že ich muž ich podvádza, bije, pije, hra automaty..... Je to taký paradox...

vladimir55555
autor
11. máj 2022

@0silvia0 a áno s jedným mužom ale absolútna komunikácia medzi ňou a ex 0 ani deti k nemu nechcú ísť. Zato mi sme mali vzťah ako by boli od narodenia moje

anjelicek26
11. máj 2022

@vladimir55555 hlavne nemaj zle svedomie, ze je sama na tri deti a babo... rozhodla sa tak aj ona... a o tie tri sa ma starat hlavne exmanzel... ze s nim nekomunikuje, zas svedci len o tom, ze sa rozhodne a cele to sekne v neprospech muza... ty sa staraj len v pripade, ze ste skutocne nova "rodina" , na co to momentalne bohuzial nevyzera. Ze ju financie netlacia je fajn. Ale sama mam styri deti a viem, kolko prace je okolo toho... uz len vozenie do skoly, na kruzky, ucenie, nakupy, obiehanie lekarov zerie popri zamestnani neskutocne vela casu... robit vsetko sama je tak na burn out...

0silvia0
11. máj 2022

@levandulova111 ale prosim ta, ake dnesne baby? Zas neskatulkuj, vzdy boli vztahy rozne, ludia rozni. A tu je rec o styridsiatnikov, cize nejake zivotne skusenosti by za sebou mali mat...

levandulova111
11. máj 2022

@vladimir55555 a deti k nemu nechcú ísť prečo? Bol zlý? Robil im zle? Alebo ich ona húckala proti nemu? Pretože, žiaľ, veľa žien využíva deti ako pomstu voči ex...
Skús sa teraz na to vykašľať, zrelaxuj, vyčisti si hlavu, nechaj ju vychladnúť... A uvidíš... Ak s ňou nebudeš vedieť pohnúť ani po čase, zameraj sa na bábätko... A zabojuj oň...

0silvia0
11. máj 2022

@vladimir55555 pises, ze medzi vami bolo vsetko ruzove, ale asi si prehliadol par veci. Ako sa sprava k ex bol dost dolezity ukazovatel. Ale teraz je to jedno. Hlavne sa nenechaj nou manipulovat a neskac tak ako si ona zapiska.

levandulova111
11. máj 2022

@0silvia0 ja neskatulkujem, ale v našom meste je taká každá druhá... Aj môj brat sa teraz trápi, lebo má kamarátku už dlhé roky, on by chcel sa o ňu a jej syna s diagnózou starať, ale ona odmieta, lebo môj brat je až moc dobrý... Ďalšieho môjho brata tiež nechala priateľka, lebo jej splnil všetko, čo jej na očiach videl a po rokoch vzťahu ho opustila, lebo sa nechce s ňou hádať a je veľký dobráčisko... Kamarátkin ex ju bil, nadával jej, ale bola spokojná, keď sa našiel niekto dobrý, vysmiala ho, že aký trapko precitlivený... A takto by som mohla pokračovať... Nehovorím, že všetky ženy sú také, ale bohužiaľ väčšina áno....

vladimir55555
autor
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
11. máj 2022

@levandulova111 neviem co mas v okoli za zeny, ja take nepoznam. Ale nie je to len chyba zien. Je to aj chyba muzov. Zly vyber partnerky. Miesto toho, aby si vybrali normalnu babu si vyberu mrchu a nechaju sa nou manipulovat. To ich niekto nuti byt s bezcitnou mrchou?

vladimir55555
autor
11. máj 2022

@0silvia0 mas pravdu lebo čím viac dokazuje co pre mňa znamená rodina tým je to horšie. Ďakujem asi to nechám chvíľu tak a dám jej pár dní na to aby som jej možno začal chýbať ja

0silvia0
11. máj 2022

@vladimir55555 presne tak, nechaj nech si vyskusa to, co si sama zvolila.
Asi jej robi dobre ako sa jej plazis pri nohach. Nerob to.

anjelicek26
11. máj 2022

@vladimir55555 tak tak uber trochu, nechaj jej aj cas si to rozlezat v hlave, urovnat priority, zistit, co vlastne ona sama chce. Ten faktor - lomcuju s nou hormony - momentalne nesmies podcenovat... este moze byt dobre.

levandulova111
11. máj 2022

@0silvia0 to máš pravdu, nikto ich nenúti.. len bohužiaľ prvé mesiace/roky sú fajn a potom zrazu zlom...To človek proste neodhadne, aj keby toho človeka poznal v rámci kamarátstva x rokov, pretože kamarátstvo a vzťah sú na úplne inej rovine... Veľakrát sa láska "nepodarila" a skončilo aj kamarátstvo... Nechcem tu rozpisovať všetko, diskusia je o inom.... Prajem pekný deň 😊

Strana
z2