Partnerova odpoveď na blahoželanie od kolegyne
Prajem všetkým pekný deň,
chcem sa Vás len spýtať na názor (prosím bez hádok, osočovania),ako by ste ako manželky/partnerky chápali odpoveď vášho partnera na blahoželanie od jeho kolegyne. Je to podľa vás v norme, alebo je to cez “čiaru“. Vopred ďakujem za vaše názory.
Kolegyňa: Všetko najlepšie k narodeninám,nech máš každý deň úsmev na tvári.
Partner: Mám ho vždy keď ťa ráno uvidím! Vždy sa usmievaš až sa človeku ani nedá byť nahnevaný.
@lucinika nie si chorobne žiarlivá. jeho odpoveď je nemiestna. a nevhodná voči tebe. mimochodom, reaguje takto voči každej žene a každý rok, keď mu píšu sms? alebo ide len o túto jednu jedinú? ešte si neuviedla, koľko má slečna/pani rokov... ako písali ženy vyššie, je veľa parametrov, podľa ktorých žena usúdi a dá si dokopy, či je fakt taký (čo teda mne by nevyhovovalo) alebo doslova flirtuje...
Je to flirtujuca odpoveď a veľmi by ma to nasralo..
Môjmu mužovi kolegyne bežné gratuluju, normálne pekne poďakuje a tým to hasne.. tak isto gratuluje aj on a oni poďakujú..
Mne tiež keď niekto zagratuluje, tak podakujem ale takéto odpovede sú úplne na 😒
Za mna cez ciaru.Flirtuje.By som mu dala taky ranny usmev,ze by ho zrak presiel.
Chce ju.
Odkopla ho ale už sa nehnevá.
Skúša dalej🙄
@panelacikova viem že nie som chorobne žiarliva, manžel asi takú ženu ešte nevidel. Myslím,že som niekedy až príliš tolerantná. Slečna môže mať tak 25 až 30 rokov.
Hahaha že chorobne ziarliva 🤣Srandista. Podľa mňa je to z jeho strany jasný flirt a mňa by to teda riadne nasralo
@bilberryday nakoľko manžel vysmial a celú situáciu obrátil proti mne, chcela som počuť nestranný názor. Z diskusie som si zobrala to, že jeho odpoveď bola aj podľa iných cez a manžel si nechce priznať pravdu.
@lucinika
tak treba manzelovi vysvetlit, ze jeho odpoved je "cez", a zenaty alebo zadany chlap proste takto sa nema spravat k inej zene, ako k svojej.
@lucinika a ako si sa vlastne dostala k tej gratulacii a jeho odpovedi na nu??
Ci je to cez ciaru? Tazko povedat.. mozno maju len kamaratsky vztah a su ludia, ktori su taki fajn slnieckovski, ze ti zlepsia den, aj ked mas zlu naladu.. a preco im to nepovedat? Tiez sme mali aj v byvalej robote aj v sucasnej takych ludi bez ohladu na pohlavie..
@lucinika jej sprava mi pride uplne normalna.ja bezne podobnu frazu pisem kamaratom.jeho odpoved je taka,ze ta prva veta by ma zaskocila.ale mam pocit,ze v celkovom kontexte chcel byt len mily..najma ta druha veta,ze sa stale usmieva je taka kamaratska..ale ty ho musis poznat ako komunikuje s inymi ludmi.ci je inak chladny,neosobny..alebo rozsafny,kamaratsky...ja by som to neriesila
Oni záleží aký typ človeka je tvoj muž …je priateľsky ,družný ,komunikatívny ,usmievavý ku všetkym ?Či skôr mĺkvy introvert,skúpy na slovo ?V tom prípade by som zbystrila pozornost a ešte k tomu keď ide o mladú kočku …Ono aj u nás máme dvoch mužov ,doslova sršia humorom ,dôkazu rozosmiať celu kanceláriu ,sú priateľské typy ku každému …tak isto jedna žena .Sú take typy ľudí ale ty si musíš poznať manžela ..
@panelacikova no vidis tak si si odpovedala preco mu negratulovala osobne.Mozno mal dovolenku, sluzobku, bol mimo kancelarie.
Autorka jeho odpoved je zvlastna
@lucinika kedy sa to odohralo? tá sms? a kedy s ňou bude v práci?
@lucinika a ešte jedna otázka. je to niekto, koho pozná povedzme viac rokov? že už dávnejšie je tam nejaký kamarátsky vzťah? alebo ide o nejakú "novú" osobu, ktorú pozná nanajvýš rok, dva či tri a nemajú iné než pracovné väzby?
@bilberryday myslím si, že je tu omnoho viac odpovedí v zmysle, že jeho odpoveď kamoške bola "cez"... nie je to 50:50
@bilberryday áno, to máš pravdu. ak je chlapík takýto vždy a ku všetkým, neurobí s tým nič, je to jeho povaha. ak je takýto však teraz, výnimočne, musí si to riešiť ona doma. v každom prípade bola zvedavá, ako by to vnímali iné ženy. a drvivá väčšina žien považuje jeho odpoveď za zbytočne prečačkanú.
@lucinika odpoved je nevhodna, nie si ani netolerantna, ani divna, ani chorobne ziarliva, ani vadna. Tiez by som byt na Tvojom mieste spozornela. A teda poriadne. A ta jeho reakcia v style najlepsia obrana je utok? Typicke. Ta by mi naznacila, ze ,,niekomu,, sa mozno ,,zapaluju lytka,,.
Ale tak mozno je manzel ten typ cloveka, co spasuje a nadmerne komunikuje s kazdym, casto az za hranicou pocestnosti pre niekoho, taky ten vtipalek, kolektivny bavic , mozne je to bezny styl jeho komunikacie. To uz musis vediet sama, ci je takto pre neho odpovedat bezne ( a vzdy, nie teraz, jednorazovo, jednorazovo je toto uplne otvoreny flirt).
@panelacikova a aky je rozdiel medzi vypisovanim si s kolegynami/kolegami mimo pracovneho casu a vypisovanim napr tu na fore??
@siska53 nerozumiem tvojej čudnej otázke
@lucinika je uplne jedno pomer odpovedi tu na fore. Pre teba je spravanie manžela už nevhodne a mal by to rešpektovať a nebagatelizovat situaciu alebo ju obracať proti tebe. Nechaj to už tak, ale mu vysvetli že keďže je to verejne ( to blahoželanie) teba to ponižuje a uráža keďže ty si jeho súčasťou života ( manželka) a koketuje s kolegyňou... a sprava sa ako nezadany chlap.
@panelacikova pisala si, ze si zadani kolegovia nemaju co vypisovat mimo pracovneho casu. Tak ma zaujimalo, aky je rozdiel medzi tym, ze ty a x inym mam si piseme tu a medzi tym, ked si napisem napr.s kolegynou ci kolegom, ktorych povazujem za kamaratov.
Lebo za mna je to to iste. Vlastne nie. S kolegynami a kolegami sa pozname osobne a sme navzajom kamarati. Tu si piseme s uplne cudzimi ludmi.
@siska53 neviem, ako za teba, ja si tu nevypisujem žiadne hrejivo znejúce správy s opačným pohlavím. prečítam diskusiu, napíšem názor, prípadne skúsenosť. ty v tom vážne nevidíš rozdiel? 🙂
a už som sa opýtala autorky (ale ty očividne nečítaš s porozumením), či sa ten jej muž pozná s dotyčnou roky-rokúce, či sú už dlhoroční priatelia alebo je to nejaká nová frnda v ich práci, ktorej doslova robí dobre, že mu vypisuje počas jeho voľna 🙂 vlastne, položila som jej dosť veľa otázok, na základe ktorých by som si svoj názor dotvorila alebo možno upravila, ale zatiaľ neodpovedala.
suma sumárum - napísať na MK názor ako žena inej žene a lichotiť ako muž žene či žena mužovi, to je naozaj rozdiel. je mi smutno, že existujú ľudia ako si ty, ktorí tento rozdiel jednoducho nie sú schopní vidieť 🙂
U mňa by to bolo cez..

@queen_mary mám. kolegyne mu zvykli napísať: všetko najlepšie k narodeninám! a on: ďakujem! a pýtaš sa, ako je to možné, že mu napísali? no jednoducho. robil obchoďáka a teda jazdil po celom SK. čiže nebol s nimi denne v kancli, niekedy sa nevideli aj pár dní-týždňov. preto sa stalo, že áno, napísali sms. to mi vôbec nevadilo. ale žeby si vypisovali takéto sladkasté reči?
nie sú predsa pubiši, aby si vypisovali také chujoviny, že? 🙂