icon

Partnerova sestra a návštevy po pôrode

fallenkaa
5. sep 2022

Ahojte!
Partnerova sestra žije tisíce kilometrov od nás, videli sa raz za 2-3-5rokov.
Je rozvedená, má priateľa a bezdetna, deti už vzhľadom na jej vek mat nebude.
Ja mám momentálne zdravotne problémy pre ktoré idem rodiť sekciou - predĺžená rekonvalescencia, bohvie v akom stave bude moj zdravotný problém po pôrode, ochrana dieťaťa, veľa covid pozitívnych.
Povedala som partnerovi že súhlasím aby prišla ale až po šestonedelí. Že dovtedy len my dvaja a naše mamy maximálne.
Chcem tak veľa??
Namiesto toho aby to pochopila, priateľovi nahráva správy - pravdepodobne vyčítave so slovami ktoré mi on povedal že “jeho žena nechce , aby jeho sestra videla jeho dcéru”
Pride vám to normálne?
Lebo mne to jednak pride neslušne, keď nerešpektuje to, čo poviem a po ďalšie, bojím sa, aby sa na naše dieťa moc nenaviazala, keďže sama deti nemá.
Ďakujem

Strana
z4
zmrzlinka2021
6. sep 2022

@elizabet173
Môže čakať 😉
Pekne sa budem venovať dieťaťu a budem to ja, čo bude komandírovať 😉 Hneď by sa zbalila a zdrhla, pretože by nebola v pozícii návstevy ale príslušníka domácnosti. Ešte by som ju poprosila to spravit, hento spraviť... proste by sa necitila určite komfortne, ale pravdaze bola by som milá

bambooolik
6. sep 2022

Nerozumiem prečo sa považuje sa super nápad návšteva hneď po pôrode. Pokiaľ je nejaká žena s tým v pohode, ok. Ale pokiaľ nejaká nie, nerozumiem prečo také urážlivé postoje. Dieťatko sa narodilo - áno, je to úžasné, ale nenarodilo sa preto, aby ho ľudia obkukávali ako bábiku. Krásne a roztomilé bude aj o mesiac kým sa jeho mamina spamätá z pôrodu, zvykne si na dojčenie a podobne. Nevidím najmenší dôvod nerešpektovať prianie čerstvej matky na čas na zotavenie. Nikdy, ale že fakt nikdy v živote mi nenapadlo sa trepať k nejakej žene hneď po pôrode. Vždy až na pozvanie. Jedine sme boli v elektronickom kontakte, kde som pogratulovala, obdržala foto a trpezlivo dočkala kým príde čas ich navštíviť.

0kristina0
7. sep 2022

Nedokazem to pochopit preco su ludia taki obmedzeni a nedokazu tolerovat zelanie mamicky a este sa budu ofukovat. Moj svagor, muzov brat k nam chcel prist v den prepustenia z porodnice, volal nam ked sme boli v aute na ceste domov z nemocnice. Wtf?

Strana
z4