Partnerova sestra a návštevy po pôrode
Ahojte!
Partnerova sestra žije tisíce kilometrov od nás, videli sa raz za 2-3-5rokov.
Je rozvedená, má priateľa a bezdetna, deti už vzhľadom na jej vek mat nebude.
Ja mám momentálne zdravotne problémy pre ktoré idem rodiť sekciou - predĺžená rekonvalescencia, bohvie v akom stave bude moj zdravotný problém po pôrode, ochrana dieťaťa, veľa covid pozitívnych.
Povedala som partnerovi že súhlasím aby prišla ale až po šestonedelí. Že dovtedy len my dvaja a naše mamy maximálne.
Chcem tak veľa??
Namiesto toho aby to pochopila, priateľovi nahráva správy - pravdepodobne vyčítave so slovami ktoré mi on povedal že “jeho žena nechce , aby jeho sestra videla jeho dcéru”
Pride vám to normálne?
Lebo mne to jednak pride neslušne, keď nerešpektuje to, čo poviem a po ďalšie, bojím sa, aby sa na naše dieťa moc nenaviazala, keďže sama deti nemá.
Ďakujem
Nerozumiem prečo sa považuje sa super nápad návšteva hneď po pôrode. Pokiaľ je nejaká žena s tým v pohode, ok. Ale pokiaľ nejaká nie, nerozumiem prečo také urážlivé postoje. Dieťatko sa narodilo - áno, je to úžasné, ale nenarodilo sa preto, aby ho ľudia obkukávali ako bábiku. Krásne a roztomilé bude aj o mesiac kým sa jeho mamina spamätá z pôrodu, zvykne si na dojčenie a podobne. Nevidím najmenší dôvod nerešpektovať prianie čerstvej matky na čas na zotavenie. Nikdy, ale že fakt nikdy v živote mi nenapadlo sa trepať k nejakej žene hneď po pôrode. Vždy až na pozvanie. Jedine sme boli v elektronickom kontakte, kde som pogratulovala, obdržala foto a trpezlivo dočkala kým príde čas ich navštíviť.
Nedokazem to pochopit preco su ludia taki obmedzeni a nedokazu tolerovat zelanie mamicky a este sa budu ofukovat. Moj svagor, muzov brat k nam chcel prist v den prepustenia z porodnice, volal nam ked sme boli v aute na ceste domov z nemocnice. Wtf?

@elizabet173
Môže čakať 😉
Pekne sa budem venovať dieťaťu a budem to ja, čo bude komandírovať 😉 Hneď by sa zbalila a zdrhla, pretože by nebola v pozícii návstevy ale príslušníka domácnosti. Ešte by som ju poprosila to spravit, hento spraviť... proste by sa necitila určite komfortne, ale pravdaze bola by som milá